Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» / Συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»και την δημοσιογράφο Ελένη Ευαγγελοδήμου Πάμε απευθείας στην επομένη της εκλογικής βραδιάς… Έστω ότι είστε πρώτο κόμμα, αυτοδυναμία δεν υπάρχει, παίρνετε την εντολή. Τί την κάνετε; Πριν φτάσουμε εκεί έχουμε τρεις προεκλογικές εβδομάδες και πρέπει να εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντική αυτή η […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»και την δημοσιογράφο Ελένη Ευαγγελοδήμου Πάμε απευθείας στην επομένη της εκλογικής βραδιάς… Έστω ότι είστε πρώτο κόμμα, αυτοδυναμία δεν υπάρχει, παίρνετε την εντολή. Τί την κάνετε; Πριν φτάσουμε εκεί έχουμε τρεις προεκλογικές εβδομάδες και πρέπει να εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντική αυτή η […]