Ολοκληρώθηκαν 3 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης στους Χαλκιάδες (ARTA WebTV, 2022)
: Είναι μια ασφαλτώστρωση που γίνεται στον αγροτικό δρόμο δίπλα στην διόρυγα ΔΑΜΙΔΕΝ που ξεκινάει από την Καλαμμιά, Χαλκιάδες και Καλόβατο Συνολικού μήκος 8 χιλιόμετρων σε ένα κεντρικό δρόμο που εξυπηρετεί πολλές νοκτρονοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες αλλά και επιχειρήσεις Και συνδέει αυτά τα χωριά Καλαμμιά, Χαλκιάδες και Ρόκα Είναι στο πρόγραμμα των 80 χιλιόμετρων των ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούμε, εκεί είμαστε προς την τελική του φάση. Γίνεται εξαιρετική δουλειά, θέλω να ευχαριστήσω και τις τεχνικές υπηρεσίσεις του Δήμου για την υπήλευση και τον εργολάβο που κάνει πολύ καλή δουλειά. Και είμαστε χαρούμενοι που με τα έργα αυτά πραγματικά βλέπουμε χρόνο με το χρόνο να αναπτύσσουν πρωτογενές τομέες και να καλλιεργούνται κάθε χρονιά και περισσότερα κτήματα. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Δήμαρχο Αρχιτεών, τον κύριο Τσιρογιάννη, την τεχνική υπηρεσία και τον εργολάβο τον κύριο Φούκα για το έργο αυτό. Το έργο αυτό αναβαθμίζει πάρα πολύ την περιοχή, βοηθάει τους αγρότες να έχουν καλύτερη πρόσβαση στα κτήματά τους, αναβαθμίζει την περιοχή και στις επιχειρήσεις. Είναι πολύ σημαντικό γιατί συνδέει και τα τρία χωριά καλαμιά, χαλκιάδες, καλόβατο και αυτά τα έργα είναι πάρα πολύ καλό να γίνονται γιατί βοηθάνε και τους αγρότες αλλά και τις επιχειρήσεις. ο τόπος το χρειζόταν αυτό το έργο και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας.