Συστήματα Βάσεων Δεδομένων (2022-10-21-17:10:30) / Μέρος 3 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ιωαννίδης Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Ες ες εγώ λέω πως ήχοι εγώ λέει λέει λέει γι άλλα κι νέα της έχει έτσι η η να πάω λέει τις της