Visual Elements -Travel Photos / By the end of this module students will be familiar with: The role of the photos in travel journalism and the basic composition guidelines for travel photos. - Γαλατσοπούλου Φανή (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
By the end of this module students will be familiar with: The role of the photos in travel journalism and the basic composition guidelines for travel photos.: Παρακαλώ, αυτό είναι το 6ο μόδουλο ο οποίος ονομάζεται «Τραυλικές φωτογραφίες». Στην τελευταία του μόδουλου οι παιδιά θα είναι γνωστοί με τον ρόλο των φωτογραφιών στον τραυλικό γερμανισμό και τις βασικές σχέσεις σύμβουλων για τα τραυλικές φωτογραφίες. Η τραυλική φωτογραφία είναι ένας υποχρεωμένος και ειδικημένος τρόπος της φωτογραφίας. Οι τραυλικές φωτογραφίες δίνουν την αίσθηση σε ένα μέρος. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες για δημιουργίες, συγκεκριμένες και ειδικές. Τραυλικές φωτογραφίες μπορούν να παρουσιάσουν ένα μέρος, τις ανθρώπους, την πολιτισμία και την ιστορία. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν. Υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες που μας παρακολουθούν.