Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Αναδεικνύεται πεντακάθαρα πως αυτή τη στιγμή πάνω στο τραπέζι μία ουσιαστική και βιώσιμη πρόταση διακυβέρνησης υπάρχει για την ελληνική κοινωνία. Στις εκλογές που ο Πρωθυπουργός σε λίγες ώρες […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Αναδεικνύεται πεντακάθαρα πως αυτή τη στιγμή πάνω στο τραπέζι μία ουσιαστική και βιώσιμη πρόταση διακυβέρνησης υπάρχει για την ελληνική κοινωνία. Στις εκλογές που ο Πρωθυπουργός σε λίγες ώρες […]