Πρόγραμμα ψεκασμών στο Δήμο Αρταίων - Μέτρα προστασίας από τα τρωκτικά και έντομα (ARTA WebTV, 2022)
: Υποστηρίζουμε να ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης της Άρτας. Έχουν ξεκινήσει εργασίες ψεκασμού εντομοκτονίας, μειοκτονίας αλλά και απομάκρυνσης των τροκτικών. Από τη ΔΕΙΑ Άρτα στη συνεργασία με εναρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας. Σήμερα βρισκόμαστε μέσα στο κέντρο της πόλης και πρώτα από όλα μας ενδιαφέρει η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών μας. και η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Επιζητούμε τη συνεργασία τους, ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, με να προσέχουμε το πού πετάμε τα σκουπίδια μας, τα πορήματά μας και γενικά, να έχουμε ένα αίσθημα ευθύνης παραπάνω. Τα πλαίσια εργασιών της εργολαβίας αποτελούν επσεκασμούς, αλλά και την τοποθέτηση δολοματικών ταμπλετών. Χρειαζόμαστε τους συμπολίτες δίπλα μας για να μπορέσουμε αυτό το φαινόμενο να εξαλειφθεί σιγά σιγά και κάθε χρονιά να έχουμε ακόμα και καλύτερο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τη ΔΥΑ Άρτας και τον Δήμο Άρτας πραγματοποιεί τρεις κύκλους απεντόμωσης για κατσαρίδες στα φρεάτια ομβρίων και ακαθάρτων του Δήμου Άρτας. Επίσης, θα πραγματοποιήσει τρεις κύκλους μειοκτονίας για την καταπολέμηση των τροκτικών, όσον αφορά τα φρεάτια ομβρίων άρτας. Και είμαστε συνέχεια σε εργασίες για την απομάκρυνση αυτών των περητών, κατσαρίδες και ποντίκια και τροκτικά. Ελπίζω ότι οι δημότητες θα συνεργαστούν, όσον αφορά τις καθαριότητες, να μην πετάνε τρόφιμα και σκουπίδια συνέχεια έξω από τους κάδους, γιατί είναι ανταγωνιστικά όσον αφορά τα έντομα και τα ποντίκια, να μην τρώνε δηλαδή από τα σκουπίδια, να πετάνε τα σκουπίδια όσο γίνεται πρωινές ώρες για να μαζεύονται και όποιοι έχουν και κάποιο θέμα μέσα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι κι αυτοί αναγκασμένοι να κάνουν εφαρμογές απεντόμους και μειοκτονίας και μέσα στα καταστήματα. Αυτό βέβαια είναι θέμα δικό τους κατηδύαν. Εμείς έχουμε αναλάβει τα φρειάτια αμβρίων, τα φρειάτια των πεζοδρομίων, των ακαθάρτων και είναι τρεις κύκλοι που θα τελειώσουν περίπου τέλος Αυγούστου, αρχαία Σεπτεμβρίου αυτή, τρεις κύκλοι. Έχουμε τελειώσει τον πρώτο κύκλο απεντόμουσης και μειοκτονίας στο δήμο Άρτας, σε όλη την πόλη της Άρτας. Δίνουμε έμφαση κυρίως στο κέντρο που έχει μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, καφετέριες, γιατί δεν πρέπει να έχουμε εκεί υπαρουσία τροκτικών και εντόμων. Συνεχίζουμε και πέριξη της Άρτας και πάμε για δεύτερο και τρίτο κύκλο.