Είναι στο χέρι μας – Η διαφορά είναι ένα εμβόλιο (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: ΑΝΟΣΙΑ Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του κάθε ενός από εμάς. Είναι στο χέρι μας. Εμβολιαζόμαστε. Κλείσε το δικό σου ραντεβού ζωής στο εμβόλιο.gov.gr