ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - Διαγράμματα N, Q, M - Πρόβολοι: Άσκηση 2 - Συνεχής Ορθογωνική Φόρτιση / Διάλεξη 12 / ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Πρόβολοι: Άσκηση 2 - Συνεχής Ορθογωνική Φόρτιση - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Πρόβολοι: Άσκηση 2 - Συνεχής Ορθογωνική Φόρτιση: Που θα κάνουν ακόμη να προχωρούν δράσεις που προάγουν τον πολλές ασκήσεις υπόψιν στους τον τελευταίο κεφάλαιο στους κυβέρνηση κειμένου πρωτοφανές σας βάλω μια συνεχόμενη φόρτιση νιώθουν και φόρτιση συνυπολογίσουμε τα πάντα στις εξετάσεις προφανώς έχοντας σαν πρότυπο μειωθούν και φόρτιση θα μπορούσα να βάλω κάτι αντίστοιχο με διαφορετικά νούμερα έτσι νομίζω ότι είναι και τα πάντα πράγματι θαμώνα ο ξηροί καρποί και φοράς πάντα προ πολλού ας αλλάξουν φοράς που βάζουν κάνω έτσι για να καταλαβαίνετε ότι μπορεί να έγινε σε οποιαδήποτε ξέρει πότε φοράει να ακυρωθούν είχε σκορπίσει πιο κάθε θεωρία τα έχουμε πει αυτά σου σχολικές συνεχές φόρτισης είναι μέγιστο τόξου πιο άγονο χωράφι στο διάγραμμα προ πολλού ήδη υπάρχει νομική μεταβολή στο γάμο πιο δεν έχουμε μια ενωμένη στην περίπτωση ποτέ όμως φέρουμε κατακόρυφες δομή και γραμμάτων και στάσεις κωμική πιο λοιπόν ισούται 100 κοινωνικών ανατρέχουν μέτρο μήκους να πούμε ότι είναι πέντε μετράνε ας πούμε όχι πέντε όπως στόχοι παρά ένα αρκετά μεγάλο μπαλκόνι λοιπόν θεσμικοί φορείς πάνω για νομοσχέδιο ετών αρκεί μια σύμβαση άκρων δίπλα α μη υπαρκτούς αλλά έχουν μια συνέχεια στο νικηφόρο 600 κοινωνοί των τρέχουμε κωμικούς σ'ένα προβολών κουζίνα μπαλκόνι ΑΒ στους συνανθρώπους πατούσε και τους ιδιότητα με το πέρας του χώρου τελευταίο άκρο του δεν υπάρχουν ζωντανές δυνάμεις και κατά συνέπεια δεν υπάρχει Διάγραμμα ένα διαγραμμάτων μην αυτό χωρίς ρεύμα με σκόρερ τον πιο το με περιοχές επιπλέον και των διαγραμμάτων μη αυτό να υπέροχες συν και πλην θα πάρουμε το φορέα παρά το κάτω Αλισσού τους πνεύμονες να φορτίσει ψυχών και ως στην άμμο θελήσουμε καταρχάς για αυτό τον έγινε αναφορά όσο και την απόσταση από το νησί δεν καταρχάς να σας κρατήστε σημειώσεις για τους ένα πρόκειται στο σημείο αυτό για δύο λόγους πάλι έχουμε καταρχάς Παπαδάτος είναι η αρχή του προγόνου και συνδέεται για την αποκατάσταση του χώρου και είναι και το ελεύθερο χρόνο έτσι προχωρούν επίσης είναι και το τέλος της συνεχούς ύφεσης φωτισμός της φόρτισης που γράφουν το άρθρο στο βίντεο θα κάνουμε το διαμελισμένο σώμα τους τώρα στο Χ.Α. έχουν πατώσει θα βάλουμε αντιδράσεις πέταξαν από πάνω τους εδώ έντονες αντιδράσεις είναι α όχι δεν βάζω καθόλου διότι όχι φεύγει 0 και υπάρχουν ζώνες 1000 χρόνια αυτοψία αστειότητα αυτό έχει αντιγράψει πετύχει αυτούς 0 για να είμαστε πιο σαφείς για να φαίνεται μάλλον της έδρας επίσης επέτειο αυτής είχε φορτώσει στρίβει υπάρχει και αριστερόστροφα εγώ θα βάλω μια δεξιόστροφη λοιπόν ροπή ένα α την οποία και θα υπολογίσουμε εγώ τώρα θα δούμε πόσο επαναλαμβάνω αυτήν εδώ συνεχή φόρτισης πριν το σημείο Α κατά αυτή την έννοια αριστερός οπότε εγώ έβαλα μια δεξιόστροφη τρόποι σωστό βρήκε θετική η εν λόγω εσείς μπορείτε να βάζετε ότι ότι φορά θέλετε σε αυτές τις άγνωστες ακόμη δράσεις άσος του ανέστη αζά αρνητικές πράξει τα δέοντα αλλάξτε φορές στην ινδική πόλη τους υποδομών είναι λάθος απλά θα είναι αρνητικό όπως βλέπει συνέχεια λοιπόν επίσης επειδή έχουμε και μια συνεχή φόρτιση θα βάλουμε αυτό φανταστικού δίνουμε ποιος φαντάστηκε στο μέλλον άλλο χρώμα πράξη που ακριβώς με έχει γίνανε σου με τον πιο εύληπτο αέρα και είναι κάτω των πέντε Αράτου ήθελαν να αφήσουν τα πεντακόσια κλείνει το και η απόσταση στην αυτό είναι το γούστο των επενδυτών είναι αυτή δύναμη επτά χρησιμοποιείται καθαρά για λόγους υπολογιστικού ους πια για την αποφυγή ολοκληρώσουν κλπ δεν και τα αποτελέσματα που δίνει είναι τους πάραυτα είναι μην ξεχνάτε ποτέ ότι είναι φανταστική είναι δεν υπάρχει ομαδικότητα απλά υποκαθιστά συνεχή φόρτιση με τρόπο καλό λοιπόν αυτό το διάγραμμα Λέστερ σώματος και ξεκινά με τους υπολογισμούς μας αλλάζοντας επίπεδο όποιον στην επόμενη φάση του υπολογισμού του αντιδράσουν χρησιμοποιώντας την πρώτη εξήγηση καθώς τίποτε δεν υπάρχει οριζόντια υφυπουργό Χρυσούπολης λοιπόν την πρώτη σχετική ισορροπία στο γάμο και αρχίσουν δεν τον στη δεύτερη στήθηκε ισορροπίες σ' αυξήσουν έναν καταλήξουμε σκοτίας άποψη μη πεντακόσια μισούμε τον δεν έλεος αν αυξήσουν την πεντακόσια χρόνια και τέλος σκοπό τη σύνδεση ψυχικής ισορροπίας ως γνωστόν σημείο ως προς το σημείο που έχουμε την παράδοση συμφωνία φτάσουν δεν θα καταλήξουμε στο ότι μια άλφα που είναι θετικοί μείον 500 δυόμισι πού είναι η οποία προκαλεί αυτή είναι σε αυτό το σημείο Senior αυτό μετά από σχεδόν δυόμισι μας κάνει διακόσια 50 μισούμε το με ένα κλικ καμία α μυρσίνη _1000_ διακόσια 50 κοινωνοί των μέτρα λοιπόν αντικαθιστώντας τον παλιό ξεκινήσουμε πεντακόσια χρόνια υπολογίσουμε τις δράσεις και το πάμε στο τελευταίο στάδιο που είναι υπολογισμός των ιστορικών δυναμικών ειδάλλως θα κάνουμε τομές και υπολογίσουμε ιδανική εμείς χαρακτηριστικά σε μια χάθηκαν σημείωσε το ταιπεδ α δύο τομές απαιτούνται πρόγονο καταρχάς διατομή αριστερά α και με του με δεξιά του ΕΒΕΔ αποκαλούμε προτομή εσείς μπορείτε να κινείστε όπως θέλει η αριστερά προς δεξιά θα κινηθώ τώρα πλέον έχουμε στηρίξει αυτή την προσπάθεια αυτή τη φορά που εξατμίζεται δάνεια τότε θα κοιμόμαστε και συζητούμε stack στην τομή στη δεξιά και στην τομή α στα ας πάρω αυτή για και ένα πολύ μικρό μέρος πολύ μικρού μήκους που είναι ίσο με το 0 αυτών τους β να σημειωθεί τα δεξιά και θα υπερασπίζονται το νυφικό δεξιά το πιο φρικτό δεξιά και ακόμη δεξιά αυτήν εδώ πέρα είναι προς και στην οδό που βλέπετε είναι το μη vintage δεξιά αυτή εδώ είναι η ΜΚΟ η οποία στο οποίο θα μπορέσουμε να ήταν υπό στη θέση να βάλουμε οριστική αυτή πράξη μηδέν μια όμως επειδή το ελληνίδες περίπτωση το πιο το οποίο είναι ήδη μια σιωπή εξόδου ΜΚΟ πλέον βγήκε στη 0 αλλά στη θέση του οποίου προβάλλονται Σ'αυτή την περίπτωση πάλι πέφτω κλονίσουν το 0 και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το γιατί υπάρχει μια εξωτερική δεν υπάρχουν μόνο αυτές τις φρικιαστικές μ τα οποία λόγω ανυπαρξίας εξωτερικών δυνάμεων θα είναι κι αυτά δανεικά λίγα λόγια θα πάρουν επιδότηση μπήκε στο κάποιες στιγμές αρχίσουν βέβαια θα προκύψουν κι η δεξιά σου δεν ακόμη δεύτερη στήθηκε στον ποίας ς ψήσουμε να τότε θα προκύψει ότι ποιου η δεξιά είναι σχεδόν μηδέν γιατί έχει 0 και τέλος πάμε τρίτη συνθήκες ισορροπίας όπως ως κόστος είναι το νόμισμα όμως θα προκύψει ότι 0 πέταξαν και αντικαθιστώντας τα τρεις μηδενικά στα διαγράμματα που ήδη υπάρχει πύρινη 0 και τομή είναι η η δεύτερη του που θα κάνουμε είναι αριστερά αυτό το κάνοντας έντονη αριστερά α εγώ προτιμώ να παίρνω το δεξί ένα φορά δηλαδή κάμψη των μη θα μπορούμε μια συνεχή φορά έξι έντονη οσμή ως εδώ είναι το σημείο α εδώ είναι πως η αριστερά του α στο σημείο α έχουμε την αυτοψία έπρεπε να κόψει τις συντάξεις τον και έχουμε και την ροπή ένα α οι οποίες όταν έχει τέτοια 100 50 κοινοτήτων με αυτά τα δύο έχουν α αυτή η απόσταση είναι 0 στην 7η α αριστερά στο σημείο μάλιστα να εμφανιστούν το ένα το πιο αριστερά τέλος τομή στο αυτό που μπορούμε επίσης να σχολιάσουμε είναι αυτή μιας έχει σχέση του πιο αδιάλλακτης τρελαίνεται δεν συνεχίσουμε δεν δηλαδή με λίγα λόγια αυτή φόρτιση είναι σαν να μην υπάρχει δίνεται από τώρα εφαρμόζουν αυτές αυτό είναι το σημείο τομής όπερα εφαρμόζοντας την πρώτη σχετική ισορροπία Στεργίου και νιώθω Αριστεράς δεν καλλονές αναλυτικά χωνεύεται λίγο εφαρμόζοντας τη δευτέρα επί της οποίας αρτιότητα του Α Τσίπρα δεν τιμήσουν με 100 μέλη ταμπού δηλαδή ψήνουμε ψήσουν το συνεπάγεται πεντακόσια συγγρού α ύστερα χρέους α άριστα να ανοίξουμε μείον 500 κοινωνικό με έχουμε τέλος αποδόσεων τρόπον ώσπου να φτάσει δανείζουν δεν θα δούμε ότι το μόνο πράγμα που προκαλεί ντροπή αυτή τη δύναμη δεν προκαλεί σου νέο τελικά στην Ευρώπη προκαλεί μια ορχήστρα συν 1950 κομμωτών νήσου δεν άρα ένα ύστερα είναι ίσο με μείον 1200 πενηντάρης ψηλώνει εβδομάδα και θα αντικαταστήσουμε και τα πρώτον όπως είχε ποτέ το τον διάλογο τον πίου μεταβάλλεται γραμμικά όχι όλοι είναι ντυμένοι είχε συνεχή η συνεχής αυτή ως γονική φόρτιση προκαλεί γραμμική μεταβολές πιο τάξη γ του πέφτει σταθερά 8 μήνες ένα 500 και ανεβαίνει κατά 500 στους συνοδούς λόγω της εκπαίδευσης άποψη όσο αφορά το διάγραμμα που πονούν μεταβάλλεται σαν καντήλι α πρώτου βαθμού σύμφωνα με τη θεωρία που κάνει και έχουμε Σχολε ς μείον 1952 έλαβε ακούμε ότι εδώ και μια χιλιετία 100 μη μου έχουμε αυτήν εδώ κι εδώ στη μέση υπάρχει ένα τόξο αυτομάτως την καμπύλη έχει το οποίο ευθύς ούτε για να βλέπετε χθες με πιο ελ τετράγωνο κουτί νέος κι όμως γυναίκα το πηγή πέντε στο τραγανό όπου πίσω 100 εποίκους δεν του 312,5 50 τρέφει λοιπόν είναι το μισό επιδιώκει πέρα έχουμε 625 μ ακριβώς το μισό αυτό το διάστημα είναι το 312,5 κοινωνοί των μέτρα κι όμως κάνουμε σχεδιάστε την καμπύλη θα μας δώσει αυτά τα λέω για τους λίγο πιο ψαγμένος μηχανικοί έτσι αυτό το πέρα δώθε των μ όποιον νόμο αρνητικό έκανε μουτζούρα σχεδόν δεν πείραζε καταλαβαίνετε αυτά όσον αφορά το διάγραμμα των μη καταλαμβάνουν το τόξο για να για να σχεδιάσουν μια καμπύλη χρειαζόμαστε τρεις σημεία τόπο του συμμετέχουν το ΕΤΕΑΝ συμμετοχή των 1150 το τρίτο σημείο της καμπύλες που δεν ξέραμε είναι αυτό εδώ τρένο Σέφκης σε κι ας το πούμε και ταγμένη έχει αυτούς αυτόνομη διακόσια 50 επικαλούμενη αυτό το συνεχές παραμένει του είναι το μισό του 1950 δηλαδή τα 625 πέφτοντας κατά 312,5 αφού όλο αυτό 625 πια και το παιχνίδι 112,5 συμπεραίνουμε πως έφερε τον μισθό 625 άρα αυτό και αυτό εμείς έτσι λοιπόν σχηματίζουν γι'αυτούς γεωμετρικά και έτσι χαλάσουμε αυτήν εδώ την απελπιστικά επιλέξαμε να αλλάξουμε και της υπολειπόμενων τότε το διάγραμμα και και των διαγραμμάτων για το πρωτόκολλο όποιος φορτισμένες συνέχειας φορτίο πιο και κάπου εδώ μικρότερους θανάσης Χριστόπουλος