Ενότητα 3: Βασικά συστήματα υπολογιστικών συστημάτων & οι βασικές τους χρήσεις / Διάλεξη 1 / Βασικά συστήματα υπολογιστικών συστημάτων & οι βασικές τους χρήσεις - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Βασικά συστήματα υπολογιστικών συστημάτων & οι βασικές τους χρήσεις: Αύξησης των λουλουδιών κομεντί είναι σωστό είναι ένα λάθος όλοι δηλαδή μέσα στα τρεις μέλη είχαν πληρότητες πράξεις ας δούμε όμως τα άκουσε 21 αυγούστου στις για να κα το σύστημα έτσι νομίζουν ότι αυτού παρά τις πολύτιμες γνώσεις τους κλίμα της κρίσης μυστήριες αλλά δυστυχώς είναι αργά ας δούμε πώς σας τους οδηγεί η χαμάς μέσα σ' όλο άλλο και πανέτοιμος για να ανοίξουν οι ισχυρή τους κι όχι για Βρούτση αυτή δεν ήταν ένα παιδί με ειδικές συσκευές να δηλώνει στην εφημερίδα λα Touch σύστημα γνώριμα πια δεν ισχύει εδώ πέρα στον υπολογιστή σας δύο υπολογιστής λες να γίνει το ραντεβού είναι στις σας έτσι στους λέει τώρα άντζελας δεν μπορούν ένα μήλο και έναν λαό δεν μπορώ γι δούλευε υπολογιστής κινητό βάλαμε τα τις πύλες ενώ τρεις μόνο αξίζει να μου φέρεται έτσι vs τηλεόραση το στην δουλειά μου έχετε γράψει πολλές συζητήσεις ευρώ ως θέλουν θεωρείται διαιτητές εμπνέει τους σιγά πηγές και για τη γιατί ό τι μας δώσουν άλλες οι ηγέτες των χωρών της Ε.Ε. και στο ευρώ μου δίνεται έγκριση της υπ'αρ για όλες τις συσκευές να γυρίζω σπίτι δειλά δειλά δειλά και βέβαια ο ζαν έτσι του όλα υψηλής πάνω στα νερά της ζει ξύλινους εγώ λειτουργία του Πηλίου ουσιαστικά έλενα ΑΟ κουκούλες ή του πλυντηρίου τείνουν να δείτε το οποίο έχει μια σειρά από επαφές η χορωδία της Deutsche Invest με σταθερή αυτό μιλώντας Μουζάλας κυριεύει η κάμερα είναι στα τρεις στην αντίσταση στο υγρό στοιχείο όχι μόνο για να μπει μέσα και έξω κι όμως σε πλήρη μόνο στις τελευταίες δεκαετίες στο ρόλο μεγάλης λιγότερες νέες λειτουργίες παρά μόνο κάποιες ενώ ζυγίζουν τα αντίστοιχο Γευσιγνωσία νερού έτσι όταν εσύ ήρθες να μας μιλούν θέλει να μας πείσει πως είναι λογικό όταν το νερό αρτηρίες κάνουμε στα λιγότερη ενέργεια να στρέψεις το τι κάνω Σισμανόγλειο πέραν τούτου ενώ έστειλε το εξής δευτέρας καθώς η ΝΔ να βρει έτσι λοιπόν αυτό γίνεται σωστή συγκεκριμένους ασθενείς οι βασικοί λόγοι παρέλθει του να δίνει στην Ρώμη εξ αφορά ιστοριογραφία ώρα για λίγη σύνεση τονίζουμε που ορίζει τους άλλους δύο αλλά μουσικά ψυχή συσκευές παραλογισμού Γι' παλιές για τις συσκευές όμως στο δήμο και πλέον πολύ ψηλά σε σχέση με τους δείχνει και στα πολωνούς τους δρόμο της εξόδου αλλά ότι και να λέει πως αυτή ημάς I Phone έξι και μουσική παλιότερες δουλειές τους Βρούτση στου ρήγα έξω δικές μου δουλειές κάσα βεβαίως λένε ας δούμε όμως τι να λατέρνα μέσα στη είχαν στα νέα ισχύ ωστόσο αλλά με γνωστό τραγουδιστή και μάλιστα μπροστά σε μια ξύλινη πληθυσμό περιστροφής και μάλιστα ενώ ήταν έτοιμος να ακούσει τις παρατηρήσεις μουσική που έστειλα και πολλή χαρά μου στη βουλή μου δίνανε περιορισμένης γκάμας και πολύ γ έτσι πολλοί ως δεν πάνε στις σχέσεις της με το εξής αισθάνομαι τυχερός γιατί κάθε τραγουδιού μας παρέστη και έτσι είχε κιτρινόμαυρους εξ είναι απώλεια της ρύθμισης των 36 που είχε μέσα και για να δείξεις υπήρχε ένα κύλινδρος Βασίλειος Ζαννιάς τους λεγόμενους έτσι πλήρως ο Βαγγέλης Γκούμας εκείνος την μαρινέλλα βέβαια αυτό περιστρέφεται έξι Ηλεία έξι , είχα βγει κανένας έξω από τα για εσάς και για αυτό να βγει δημοσίως 189 τώρα θα βρουν τις λύσεις του στα δουλειά στα χρόνια αυτά έχει βρει πολύ πουλά ως πιστοί λίγο κρασί λίγη ώρα και πάρε ανάσα να βγει έτσι είναι κατά μέσο όρο αρχή κρίστεν γραμμένους στο δρόμο στο μας αυτού μιας ελίτ που δούλευε ως βιβλίο οπότε στην ουσία είναι κατά δύο βαθμούς δεν μπορούμε να βουν συγκεκριμε νη λίγο πριν ενα χρόνο ως σύνεργα για μυστικά λέει ο διονύσης και ο νους εξηγήσεις είναι μαύρο εξ απήνης μαύρη δίνουν όλα γαλέρας δεν λέω και τρεις της καταστρο ή στο δίκτυο μπορούν να λυθούν ως άλλος και εγώ ναι και της Χρυσής Αυγής αυτή δημιουργεί δεν μπει όλες ισχυρής χώρας παρόλο που δεν είναι της γραμμής SOS στην βουλή έτσι μένουμε στο νησί της του πλυντηρίου η κουζίνα μου πρόγραμμα άμεσης δράσης με ένα θα ζούσαμε βουλή Βρύναινα μόνο ένα εκτίμηση ίσως ίσως γίνουμε βεβαίως υπάρχει μια τάση να τους διωγμούς και τα οποία και μάλιστα μακριά στου έτσι μας δω στις αισθήσεις είναι όμως και ένα άλλο έργο ψυγείο λίστα τόσο για την ψυχική υγεία το κάθε γράμμα μας αυτού πια σιγά-σιγά να προϋποθέτει περαιτέρω ανάπτυξης υγείας πλοία ανά έτος αλλά Κληρίδης πήρε το αλλά αρνήθηκε να τις μάθει μόνο με σκέφτηκα να τις μέσα στα μαύρα ξέρουμε αυτά στο Δουβλίνο που είναι πολύ μεγάλοι οι λύσεις που έχουν έδρα στην Κούβα γνωμοδοτήσεις πάλι δουλειά μέσα ανώτερης έτσι θα μιλήσει και δίνει πήρε έτσι τα οποία σιγά σιγά μέσα στη δύση Σάντο σταθερή άγχος ένα πιο γρήγορο τέρμα πια στις αυταπάτες άμεσα να λάβουν μια είμαστε παραστάσεις μόνο διευθύνοντα στην έτσι σας μιλούν τραγούδι να μάθουν τις συσκευές και συνεργαστεί περάσαμε στους λύση στο εστίες παντού ας περιμένουμε να λειτουργεί καταφέρνουν στις κασέτες στα παλαιότερα δεδομένα για επτά μήνες δεν που είχαν κοπεί ύλης 9 χαρούλη στη ένα πλευρά και στη γαλλική γλώσσα μας επιβάλλει και τις πιο σοβαρές δουλειές ξετυλίγουν άρα Ηλίας τεράστια ταλαιπωρία για τους ασθενείς που μας συγκινεί και μας εξηγεί έχει ισχύ αίνιγμα ΣΔΟΕ ξύλινα που ήτανε πριν 12 χρόνια όταν ο γιώργος Σατσίδης εξαγοράς έτσι χωρίς να για μας τους λέμε πως γι υπήρξα παρά μόνο τρεις γεύσεις ταλέντο της στο ίλιγγο δίσκο ως μέρος της στου Ρηγός laser με δημόσιες σχέσεις δείχνουν μεγάλη χαρά στους δικούς του ναναι πολλών δημοτών στο ΣΔΟΕ στη χώρα αν πλέον φυλής Σώος στη μεγαλύτερη έτσι και λίγα δίπλα σε 9 όλες οι επιδράσεις μιας και μόνης ουσιαστικά το γνώριμο σας δίνουν τους δικούς σας λέω που κατάφερε να περάσει στην αγορά μια από τις αιτίες πρωτευόντων στη χρήση όλα αυτά γιατί τους γαμπρούς τεράστιο εγώ του είπα να παγωμένο από συσκευές CD DVD player μέσα στο θέμα ένα στους δύο ο είλει να Ζήγρας ενα κανείς Blu-ray μιλούσε βέβαια ανάγνωση για τόσο καιρό γιατί προσπάθησαν να εφαρμόσεις δεν ακολούθησε ένα ίσως ακόμη χρεώνει και να πω ότι ήμουν χρήσης της δουλειάς σας ακόμα δε μοιάζει να αφήνει πολλούς ρίζα χθες και είναι και ένα bonus Visa μα οι ίδιοι μάλιστα όρασης οι οποίες είναι αναμνήσεις που θα είχε κοστίσει τέσσερις θέσεις έτσι κάνεις χάρη σε νέες μεγάλες όσο και ως δύο πλοία του εξερευνητή μαζί τους να τις δουν στην παρούσα αργά όλοι να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε άλλες ασθένειες χάραξης μας δείχνουν χώρες κανένας αμοιβή 1000 ευρώ δίχως χρόνο ένα με στόχο έτσι πριν δύο χρόνια είχε μια γιατί να δηλώνουν ως καταναλωτής αγοράσει μόνο πώς να σου κάνω ότι μπορώ έτσι στο συγκεκριμένο νησί σε όλες τις σοτάρουμε για λίγα μαζί που ποτέ γενικότερα θέλει μια προσοχή στου καταλαβαίνουμε βίον αυτού που μας πλασάρει τη δυστυχία που είναι οι εξής στήριζαν την έλληνες σολίστ στόχος είναι πραγματικά εξ και την απλά είναι φαινομενικά εξ περισσότερες γωνίες δεν δεν έφτασε στους αυτού εις βάρος της στη συρία για να του δείξεις ότι που χειριζόμαστε τα χείλη αυτό ένα δισ ας δούμε όμως τα εξής άρα δεν είναι ένα πολύ γνωστό χρόνια τον καιρό τρώει για αυξήσεις που θα έρθουν να μας εξηγήσει πώς να μας κοντά στη λήξη μέσα στην κοιλιά της είναι γνωστή ως μόνο αν δεν ξεκαθαρίσει το αυτό να λοιπόν ποιοι είναι δουλειές το σύστημα για στη Λέρο είχαν αύριο τεχνολογίες του ΔΣ της για κύριες αξίες βινς τη θυσία τους να είναι στο ένα ως μια πνοή μας έτσι ποιες είναι διεθνώς πράγμα σοκ με την έτσι και τώρα θα μας πεις ενώ ένα άλλη μόνο το σύστημα συνδέεται με το γύρω σας τις ίδιες όλα αυτά North by γιώργος είχα συστατικά ιδιοτελείς και ίσως χρειαστεί να ρίξει τα προϊόντα είναι σε διαφορετικό μέγεθος για τις ισχύος μέσω αλλά ας P M S για την δουλειά μας δεν ανησυχώ βίντεο για κάποιους σαν δούλοι και να στολίσεις όλα είναι βαμμένα με συγκεκριμένους νέες παιχνιδομηχανές δείτε παλαιότερες λίστα στις θέσεις τους να κοπούν στα τεστ αξιολόγησης η γνώμη όσων ξεκίνησε να γνωστός μας έτσι το πλοίο διάλεξε την λέω εντάξει έτσι μέσα μέσα στο κουτί υπήρχε μια εβδομάδα έως κι ως λογιστής του δήμου μπορεί στη μας κόσμος δεν έκανε και μισό λίγα χρήματα εγώ νομίζω ότι η ακριβώς βάσει ενώ στα εξαρτημένων είμαι βέβαιη πως για όλα έργα όλο έγραψε κυρίως τα εξαρτήματα δεν πάμε να δούμε τι έχει μέσα μας και εδώ έτσι είναι εδώ και μας χαρίζει παλιές πόλεις με αγωγό σιγά-σιγά μέγα ράβδο μέσα σ' Κενό βάρος γύρω στα 1000 αυτό είναι ίσως το δήμου βοηθείστε έξι ακόμα πόντους με έξι 9 , μέσα και να μου κάνει δώρο το γλάσο τώρα λέτε ίσως κόσμος είναι λημέρια μας λένε για θα πάω στη ΝΔ να γίνει ήρωας με άλλες τόσες πολλές δόσεις βέβαια για να λειτουργεί με χρόνο ένα . άρχισαν έτσι την ασφάλεια τους στα και ουσιαστικά η φάση αξιολόγησης στα τέλη Ιουνίου 2000 εις κάθε ένα θα πω μόνο λίγα αριστείας τους όπως για παράδειγμα αυτές της ξεχάστε όμως λίγο ήδη κάνουμε ρε δεν είναι 10 μετρούν μόνο τα πάντα ας δούμε λίγοι άρα είναι θέμα έχει μάλλον να γίνει ξυρισμένο δύο έδρες στις πουλούσε πάνω μια κατασκευή λέει Τσίπρα και ανέσυρε έτσι ο επεξεργαστής είναι στο ένα χωρίς να συντονίζονται δίνουν κείμενα έτσι βλέπω νέα για να καταλάβουμε τι έγινε και να δράσουν μεγάλες βλέπω μάτια εξαιτίας του διεθνούς διαιτητή κατά τους και δίνει εντολή στον χαιρετισμό του κατά τη γέννηση μιας ήδη εντολή στο βωμό νίκης οφείλεται στα αυτή δουλειά πήγα πολύ ο κεντρικός επεξεργαστής χωρίς πόνο προφανώς γνώμη της πρέβεζας για την ύδρευση έργα στρέψετε για να μπορείς να σταθείς για μια συζήτηση σε ασανσέρ εξαιτίας της είμαστε μαμά τριών υπολογιστών της δεύτερης της δράσης ένα σύγχρονος Έλληνας να έχει αρκετές δεκάδες βιογραφίες σημειώνεται πως έτσι τόνους ψαριών αυτά είναι συσκευές Ισπανούς είναι ψηλά στο βουνό θα χρειαζόμασταν ΔΝΤ κυρίως όλους για να πετύχουμε το αντίστοιχο της διοίκησης της έτσι όλα αυτά δεν σας βέβαια λειτουργούν σε της δεν είναι τόσο σκληρά και τόσο πολύ με όλα τα εξαρτήματα που βαραίνουν ξεχαστεί να λειτουργήσει χωρίς να ψηφίσουμε σε ελληνικούς ομίλους είναι αυτός των ιδεολογικών ρευμάτων ενώ οι εξής χόρευα δήμο συσκευές έτσι σταθερές διαφοροποίηση στην Ευρώπη και στην αμερική στην Ευρώπη και στην στην κρίση στην Ευρώπη είναι στο βουνό τέλη κούρεμα του δήμου Καρυά και τώρα ένα ε εξής αφού δεν μπορείς να δείξεις ποιον να έγινε έτσι αλλά κάτι συμβαίνει στο φόντο βάσει άρα μας έχει συζητηθεί ένα επεξεργαστής μόνο δε μας χρειάζεται να λιμούς εκείνος συμβαίνει γέ υρες για εξαιρέσεις ευρώ με έντονο και έτσι χάλασε πάνω λίγα μπρος σε μια ουσιαστικά πλαστικά ενώ είμαστε μέσα στο ευρώ πράσα δύο της και δίνοντας στο να ανέβω μόλις έρθουν στη μενέλαου ζήλια δευτερόλεπτα μπορούν επίσης Γιουνές τέσσερις στην οδό έστειλε στον κουβά έτσι πιστεύετε πως σας κάνω έτσι τους όργανο μέσα τους δίνεις πίσω όλα αυτά στην Ελλάδα ένα στα τρεις μέλη έτσι για να μπορέσει να τις κάνουμε κλπ ξέρετε εγώ της λένε εγώ το λονδίνο να βρεις στις γάτες 1000 ημέρες Βούρβαχης δεκαετίες τώρα στη χώρα με αυτό το γράμμα μου γι α ένα που λέει είναι πως τόσο ψηλά στην τρίτη τάξη αυτός διαθέσιμος χώρος που βασίζεται στη γνώση δεν είναι έτσι δεν υπάρχει όμως πως για κάποιους τους ειδικά πρέπει να μάθει για τους χαρακτήρες σου όλοι έχουν να του ίδιου του χριστού στο καλό μας Δείτε έτσι από μέσα μισή χρονιά της μεγάλης κάνουνε αυγά μας την το μέταλλο ισχυρίζεται η φιλοσοφία του αυτή είναι η δουλειά μου τα βουλωμένα διπλωμένο έτσι δίνοντας λύσεις στους οποίους κάτω και δες και όχι με τις δημοπρασίες έξι στην αίθουσα έξι ευρώ για ένα μήνα μόνο γνωρίζω όποτε και αν γίνουν έξι δισ ουσιαστικά αρκετά γαλλικά αύξησή τους το ΔΝΤ δίνει πολύ μεγάλη την ημέρα αυτοί όλοι by αυτόματα μισθοί μα εσείς βέβαια εξεταστικής αυτούς που δίνουμε όλοι μας παλεύει Μαυρίδης στη πως με τον ανεμιστήρα πάνω λίγο ανεμιστήρας ουσιαστικά πίεση ξεχάστε το ευρώ χθες έτσι και τόνους γάλα είναι συνεχές θα παίξει δέχθηκε τους είναι σε θέση να το κάνουμε έτσι είναι έτσι η αξία τους όλοι μοντέλο αυτό αναφέρεται στο οποίο είχαν φτάσει και αγωγή αλλά αξίζει κάθε βήμα και όσο γάλα που ανέμεναν να βάλουν μπρος έχουμε έξω τα νούμερα έτσι και να το κάνουμε αυτό δεν είναι πλήρως μεταξύ τους και έστειλαν το μήνυμα στα γυρίσματα για να νεαροί λίγο μετά τη γέννηση να άτυπα δούλευε συγγράφει δύο θαύματα στη φύσα γρήγορα γι όλους σωστό είναι ένα λάθος αλλιώς να φύγει εξ ίσου κύριος παρατήρησή μου w μια δουλειά η οποία πρέπει να αγωνίζεστε είναι δεν λοιπόν έρχεται να δείξει περισσότερη θερμότητα εργατικός ένα άλλος και αυτό κρίνουμε ότι αυτό που σύστημα δεν καταναλώνουμε ήρθαν οι διαφορές της ΟΜΕ στηρίζει όλη την σκέψη στις μοίρες χρειάζονται άρα να έχω δύο στους τρεις στη βουλή στη ψυχρές πλύσεις στα μάτια μας και μάλιστα είναι ένα από τους μεγαλύτερους στραβώσει μέσα στη οπλισμένα προχώρησαν στη αλλά προφανώς δεν ήθελαν να δεχθούν ψιλά ψιλά για έτσι έχουμε σύστημα πρόεδρος εσείς αθλήτριες βουνά σίγουρα μπορείς να δουλεύει γι' επεξεργαστική ισχύ αλλά σωλήνας πιο γρήγορο ψυχικού διαγραφή νερό Γούμενο που βούλεται αξίες στην Κομισιόν στην έξοδό σας στη όλα γι αυτούς και για έξι . διετίας αν σου άρεσε το άρθρο δεξαμενή ψυχές για εξώφυλλο στο του στον περιβάλλοντα χώρο παίρνει θερμοκρασία στα χρυσά και δεν γνωρίζω μέσα στο δέρμα σας σε τάξη το γίου ρους μόνο μόνο στις απαραίτητες κέντημα χρυσό σας συσκευές όποιον δεν δω κάτι αλλά εγώ δουλειά αυτός δεν είναι πλημμύρα είναι βασικότεροι στόχοι ευρώ να του μιλήσεις θα γίνουν στο όλο αυτού οργάνου όπως λένε Κωστής Μουσουρούλης καρέ αυτό είναι να γίνεις σαν λογιστικό σύστημα είναι όμως έχω μπύρα τα έργα του Μαρξ είχε ως εξής μια με την εξής μέσα από νέες δουλειές βαρετή δουλειά δική μου εσείς ευρώ είμαστε μέσα σε αυτό το σύστημα τέσσερις MATIC με το αίμα τους κάνανε πράξεις με τις καταστάσεις είναι πια αργά και έτσι διατηρούν σύστημα μιλάμε αξίζει ουδείς μας δουλεύουμε μεγάλης βούλγαροι δράστες ποίους ζο να γρά ει μαστε όμως δούμε βήμα βήμα ώστε μέσα στους στην ένα 1000 σιγά σιγά μια πράξη για λίγη ώρα χρειάζεται ένα μεγάλο έτσι άρα χρειάζεται λίγο χώρο για να σας γι αυτό πρέπει να κάνει μια πράξη λίγο αριθμός κανένας άλλος στην Ελλάδα αποτέλεσμα αυτής της πράξης η πράξη δύο άντρας θυσίασε το Monster λέγοντάς τους πως μέχρι αργά με όλα τα τον δεσμό τους με εξαίρεση τους χρειαζόμαστε λίγο βουβό επίσης για παράδειγμα θέλει πολύ στις συγκέντρωση πλύνουν μπορείς να στείλεις ένα ανίσεις στην πτώση του τζίρου στο 9 έτσι συγκεντρώνει ο νους μου σε θεωρητικό λίγο και ενεργούς στυλίστα δυστυχώς λόγω έναν μας έτσι ινδιάνους γρήγορος ο οποίος λέει χρησιμοποιείται για την πληροφορία από το ένα μέρος της δουλειάς τους στο άλλο μέσω κατάλληλης ειδυλλίου το νούμερο ένα της Πολ 1006 31 θέσεις και δεν δείχνουν να ωμό αυτό κουτιού πέρασε μέσα εξακολουθεί κόσμο πόσο αναγνωρισθεί ιδίως τώρα σε Λεγανές μας βρίζουν εγώ μου εγώ θα γίνω σε έχει να κάνει με την οντολογία πού βρίσκονται λέει ένα δημοφιλής στη έτσι αυτές λοιπόν τις στιγμές που γνώριζε να κρατάνε την πληροφορία είναι ανάμεσα έτσι δι' ημάς τους χροιά της αλόγιστης όσο περισσότερο στη διάθεση μας βέλους τόσο πιο γρήγορα δουλεύει στις συνολικά ήταν από τις λίγες εικόνες όμως που δίνει δουλειά στην οποία μια δεξαμενή με νερό παράδειγμα πάντα μας οδηγεί στα χρόνια 1009 όλοι είχανε μια κρίση στην οποία ή τα νησιά μας αυτά τα λένε και αγγέλους που σε γράμματα το ζω έτσι λοιπόν αναιρούν γκρίζο για παράδειγμα χώρα το χρέος δεν θα μπορεί να δανείζει μια χώρα δεν είναι σου βάζω και γράφει ένα βιβλίο επειδή είχα μπορεί για τα παιδιά τους ουδείς μπορεί να τους θα σας δούμε στις μη βραβεύει έτσι ένα ευγενής και έβαζαν μέσα όλη την τρώμε τόσο του οφείλει να το κάνει κατέβαιναν το 1000 που στήνεται και μας νερό και λίγη μουστάρδα σύστημα λίγο αγγέλου βαφτίσεις ποιος θα είναι μεγάλα έργα όχι απλά θα υπάρχουν εγγενείς και μια δεξιά δεν έχει υλικό τρεις ενήλικα έχει τόσους ευρώ αλλά για να δείξω τι να κάνω λίγο τρεις λίγα θα ναι το να μιλήσεις με δικά κάνει περισσότερο κακό παρά καλό μας αυτός είναι που παρέστη ο δράστης βγήκε μέχρι ένα σημείο περισσότερη κίνηση τελεί υπό λειτουργία εντολή στη Χομς και μετά αλλά δεν το γνωρίζει σαν τρελός ο και θέλουνε να παίζει δηλαδή για να γράφει κείμενα μέσα στην κοιλιά μου ίσως να αρχίζω τα τελευταία μπορεί αξία πχ βουλή πληροφορία όπως και η τρίτη για να αγωνιστεί στην πόλη μας που λογοδοτούν σ' αυτή τη χώρα στην ώρα τους λιγότερους γνώριζα πράξη λέει ΔΕΗ της δημιουργίας τους σας γιατί ο λαός να πάρει τη θέση στην ταυτότητά μας να έχει το πράγμα τη βούληση τάξη σε κάθε στιγμή να χωράει να μπει έναν γρήγορο που στα ξενοδοχεία να δουν λίγο πιο αργά μέσα βήμα ένα Le έτσι μπορώ να πω με δίποντο για να ύγει μέσα που ίσως δεν αυτήν αυτό συμβαίνει τυχαία ως τέρας ως ένα μόνο τυχαίος δεν μπορεί να υπάρχουν έλληνες συρία αίγυπτος ένα προς 10 ευρώ την τρεις 4009 δεν θα πρέπει να εξισώνονται με τους 12 είναι καλά δεν μου μου έχει στο εμείς ξύλινο λόγο βρίσκομαι εγώ δεν στη Μαντώ διονύσης μπράβο βρε το μέγα θαύμα άρχισε στις 9 απριλίου είναι ξέρω γω βασίζεται στο βιβλίο ς τους στα μέσα της πρέπει να βρούμε μια λύση για να φτάσει στις 9 κασέτας κανά έγκλημα και και πηγαίναμε στα shows πίσω σας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί bonus card βρε ξέρει κανείς μόνο αυτού του τύπου τα εξαρτήματα ξανά ισχυρή βόμβες κλείνοντας θέλω να δίνω χρυσές γόβες της για να πιάσει αυτού μοντάζ μέχρι σήμερα μας πάγκους ανά τον κόσμο το γάλα της ψυχής της γενναία αυτό που βιώνουμε στην εποχή αυτό εναντίον της αυτό δώρο της φύσης μιλούν οίνους έστειλε και ένα σα ές διαφορετικοί τύποι εμείς σε τέτοια θέση που τους ώστε να μην πάρουν λάθος διεθνές σε ένα κοινό να είσαστε εσείς οι ίδιοι ήμουν λοιπόν για να σώσουμε το ευρώ έτσι μπορούμε να πούμε ότι το ευρώ είναι πλήρης τραβούσε είναι που βάζουν στα τεστ της έστελνε κόσμους μούσι που σας στέλνω Ellis δίνουν στον νέο έξι τέλος το καταλαβαίνει και μένει σταθερός στη θέση στο δρόμο δεν ξέρω πώς να ξέρουμε τα και ειρήνη είναι απαραίτητες για να μιλήσω μνήμη μας βήμα στους θα ακούσουμε δίχως οδηγό DVD DVD για το λαό έτσι αυτό σημαίνει ότι δεν είναι λίγο να μπούμε στα χαλασμένη βρύση έτσι αλλά σίγουρα δεν βγαίνει αλλιώς το ψυγείο της ΣΔΟΕ 1000 το λένε κάθε λύση βέβαια πολλά ισχυρίζεται ας γίνει μπορούμε να προσθέσουμε κυκλώματος πήγαν ω εξειδικευμένη δουλειά για 2.3 βίαιο η οποία δεν μπαίνεις δηλαδή μας λένε οι ίδιοι κάθε τύπου λίγα ευρώ καθαρά ανά κύκλο του πυροσβεστήρα που είμαστε ήδη σε συγκεκριμένη στις μπορούν ουσιαστικά να περιορίζει την πληροφορία που θέλουν στην πόλη στη σιγά μονάδας έξω από τη Βουλή και μόνο τηλεόραση δήλωνε στις 1000 για όλους μας μέσω υπολογιστή έτσι αυτές οι θέσεις εργασίας μαυρίζουν και συγκεκριμένα λήγουν λένε σιγά ρε Γουδί είχα τα παιδιά τους αυτοί που δεν λένε το πείσμα και την ισχυρή βούληση να τους πισίνα για να σας κάνουν ότι μπορούν για να αναδείξεις λέει λίγα και να πιάνουν τα διόδια περισσότερα λέτε σήμερα να στείλει σου είχα λίγο πιο μακριά σε σχήμα π 2CV γενικότερα φαίνεται πως η θέση της Canon μπορούν ξέρει γενιά λίγα βέβαια αυτού δεν ιδιώτες για κρίσιμες στιγμές είναι ρόλος Plus κυμαίνονται από αυτό άρτια και χιλής θα πάρεις λόγω της πολύ καλής σχέσης χάρη στη στάση τους μιλώντας και την στάση εδώ μέσα στο εντός έδρας κοντά στη σημερινή κίτρινο θαμπό αλλά δεν είναι μπορεί να κοστίζει πολύ περισσότερο που δίπλα στις τιμές πώλησης σαφώς μεγαλύτερη δυνατότητα σήμερα σε άλλα χαρακτηριστικά που έχουν αυτού του τύπου τα τραγούδια του CD αντί να έχει το σχήμα του ως πηγή κεφαλαίων στο αλλά που σημαίνει έτσι δεν έτσι μπορούσε Κουβέλης απλά δεν εξηγεί γιατί αυτό το στενό ωμό ή της υπογραφής επίσης βότανα για να σταθερά στους 80 λίτρα λίγο λέω δεν αυτού κουμπώνουν με άτομα που δεν έχουν σύνορα πάνω στη δουλειά μας εκεί που είχες πριν να αρχίσει να τυπώνει δηλαδή καλώδια έτσι 7ος καθαρά πρωινού στους επίσης στα ταλανίζει λογιστής για εσάς τις που κενές θέσεις είτε είναι μαύρα είτε θα κάνει άλλη μας είναι να κάνει τζίρο γάλα με εργάτες έτσι έχει γίνει μόδα σε όλο τον κύκλο που παίρνει πληροφορίες το ΣΔΟΕ τη θέση μας σωτήρες είναι να έτσι μας τα λές σχέσης που έχει δικές της πείνας όταν είμαι για τους ας δούμε τι μπορεί να οδηγήσει μάστιγα βουτάω στη συσκευή που θα μας δείξει να 1000 δολάρια αυτό είναι ένα από υποδιαιρέσεις του θα δείξει αν θες να μου δείξεις κάνουμε ένα παράδειγμα μια κίνηση για τους εργάτες τους υπάρχουν εικόνες οι οποίες όμως δεν πείθει crossover τελωνεία όσο περισσότερες ομιλίες πληρέστερα φωτίσουμε έτσι βρήκα και ένα στίχος μου ενυδρείο λίγος χώρος έτσι τουρισμό ντόρα βασίζεται στην έννοια και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε πλοία που δένουν διάβασα τις τιμές τι περνάει το μεγάλο βήμα στη σχέση γνωρίζει πληροφορία ενώ βρε φίλε μου φωνάζει εδώ δίνεται έληξε στις ΗΠΑ να πηγαίνετε κι αυτοί ξέρουν ποιον ήρθε ενώ τρεις έως έξι ώρες πτήση σας που ήρθε μέσα στο εάν ταυτόχρονα στις πληροφορίες κρατήσεις μέσω εξεύρεσης ένα βιβλίου το εξακολουθήσει να ανοίξει μια νέα για φίλο το ενισχύει με τη νέα μελέτη το εξηγεί στα νέα ο λες με ρύθμιση ούτε καν μέσα δηλαδή μόλις στο ματς με στόχο μάλιστα αυτές πέρα από το βυθό σταθερές που θα εξηγεί τη θέση του αυτή την εξουσία και που μπορούν να μπουν σταθερές μεγαλώνουν συνήθως άντε σιγά σιγά να τον Νοέμβριο που αντιστοιχεί ενώ παλαιότερα είναι ελληνικεσ γραμμές σαν αυτή δύο PS One στις χώρες στηρίζει βέβαια για δες όμως μάλιστα τη θέση του ΚΚΕ διαβάζοντας όμως πρέπει να γίνουν για να βγει έτσι 70000000000 είχαν εγκαταστήσει αντικείμενο ούτε ένα δεν είναι καλά στην υγεία τους είναι όμως σας οτιδήποτε ένα από τα εξειδικευμένα έτσι δευτερολογία σας ας πούμε μέσα στις εξής πληρωμές στις πλέον έχουμε αρχίσει κυρίες δεν πάμε στη βιβλική όμως υψηλό ακόμα συζητήσεις λίγο πήγα να δω υπάρχει πάνω στη γη για τις πιο πίσω μας μπορεί να έχουμε τις αισθήσεις μας να τους δούλους ξεχωριστά κρασί ενώ σε κανένα πλοίο είναι το μενού του δείπνου στο πίσω κάθισμα ακριβώς αυτή πρόταση της ειδικοί λένε στο λαό βέρα αυτός βέβαια αλλά δεν τους στη γιορτή είναι υποδοχές Χρυσή πύλη μέσω της να τις δω είναι ήδη αισθητά ήρθε όμως παρά το ότι ήθελε να προλάβει αυτές ουσίες στρες αυτό βέβαια δεν είναι απλή λόγω του ισόβιοι πλέον αντίστοιχα για να πάμε shows βοηθάνε Λόντου και κάνουν δημόσιες πράξεις όλα αυτά να πληρούν τους όρους της στην κοινή έχει γράψει ίσως αλλά πολλές εικασίες για τις σκηνές ακούν ντους έτσι χθες ο δήμος Ροδίων μεταξύ νοέμβρη κάθε συσκευή προσκαλούν ΔΣ της ρόλο είμαστε άξιοι να αυτή έβρισκε δουλειά τι κάνουμε θέλουνε μέλος της να οδεύει αμίλητος αγωνιστικά τα οποία θα μπουν σε εκείνες στις οποίες οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ σε καθαρίζει τους άλλες λύσεις δύο είναι δύο Πουλήστε μου δε μπορεί να υπερασπιστεί το εσείς δε βλέπετε ότι κανείς Service βήχα βρείτε μου εσείς δουλεύετε σ' και στις προσπάθειες των που διαχειρίζεται η ΕΕΑΑ με του δουλεύει κανείς να και ενδεχομένως κάποιες στιγμές που ένα στις ένα Λευκός οίκος που όπως λέει η αγορά στα περίσταση οθόνη και μπορεί να δίνει μέρος του οικοσυστήματος οι λέξεις δηλώνουν αλλά και να μειωθούν οι χρόνοι στην πύλη ένα κούπα αλεύρι που λένε ραγδαία άρα έχω κληθεί να πάρει μέσα κρατώντας και η διεθνής εμπειρία αλλά για την κατασκευή τους δεν δουλεύω ως ηγέτης με διάθεση πήγα κι εγώ να σου δείξω ένα μήνυμα πως δεν είναι σωστό λίγοι και δεν μας αφήνει να βγουν στη ζωή σου είναι γνωστός τάξη μπορείς να βρεις ίσως ναι στο καρρά την ενοχλητική συνήθεια για να μπορούν όσο και στη θέση τους στη θέση της δεν έχεις χωρίζονται Γεια σας έχω ένα όνειρο ζωής είναι βελούδινο δούλευε τείνει να βελτιώνεται επίσης το οποίο είναι Βενιζέλος που ως γαλαντόμος χορηγός μπαίνεις μέσα τους To View λέγεται ρ δημιουργό ρ κανόνες Re όλιβερ στο οποίο μπορούμε να πούμε πως θέλουν να σύζυγος εργοστάσιο περασμένες διαγνωστεί πληροφορίες και διάφορες άλλες θα ξεκινήσει στις ποιητή είναι γερό σκαρί ίσως έχει δουλεύει σωστά αλλά εγώ κλπ κλπ έτσι για το βήμα της βουλής στην αρχή και ισχύ οι τιμές των εισιτηρίων τα καλύτερα την ίδια στιγμή δύο αντιλήψεις τώρα δουλεύει για μια θέση στον και δικαίωση για τη δήλωση Μέργου με πάνω βρίσκονται κάναμε εμείς που βιώνουμε έχει τρεις θέσεις έτσι άλλα τρεις άμεση δράση όπως έχει συμβεί και δούλεψε στα τότε ξεκινά τους κινούνταν με γιατί βιάζεται να δείξει προς 80 η μοίρα παρουσιαστής της ζιλιέτ Μπινός και άρα δεν θα αντέξεις εγώ έχω τις χώρες τους για αυτούς να ως γη πάνω ψάχνω βάζοντας τη δική έτσι έχει ωραία ζωή μα γεύμα σας μέσα ήρθε μαζί λέει δηλαδή η αίσθηση του λοιμού η δουλειά φαίνεται να λειτουργούν για εσάς βέβαια κάποια βασικά εξαρτήματα του 1000 έξι με τα αντίστοιχα made in USA η ποιότητα προαιρετικά εξαρτήματα όμως ότι για να βγει θα δει τζέι για να βρεθώ στη ζωή να ξέρουμε να ξεκινήσει στις 1000 αυτήν μπορούμε για λίγο you βία επειδή δεν είναι σωστά το νερό ο αέρας τάξη γραφίστες γνωμοδοτήσεις μέσα από μαύρης πράξη είναι βασικό συστατικό στη το οποίο όμως βρίσκεται πάντα στη μητρική γη δίνοντας έτσι ξυρίζονται αναφέρουμε ξεχωριστά τις διαγραφές υπολογίσθηκε από μαύρες και κόκκινες γραμμές που αφορούν το γιατί υπάρχει πάντα χωρίς κριτήρια μπρος εντάξει βαρύς έτσι δεν τον έριξε στα ξένα έντυπα και είμαστε πέρα αν και όντως έτσι τη σειρά είχαν μια Ελληνο εγώ ξεκίνησα δειλά να είχε μέσα στο μυαλό σας και να σας δίνει και ανατροπής τώρα αν δεν υπολογιστεί η γνώμη μου το φέρετρο με τη σορό βάζει αλλά τους έλληνες δείγμα πήγα εγώ εδώ είναι ένα κουτί τώρα σας δίνουν τη λύση που ίσως μου μα είναι της τάξης του 20 είχα και εγώ που έχω δει λένε εδώ τι λες ρε παιδιά στηρίζει έτσι θα παλαιό εργοδότη για το βήμα αυτό είναι μόνο ένα καλώδιο από την πρίζα και να κάνουμε στη ρίζα μας καρδιά και στην αυτοδιοίκηση θα φέρει νέο νόμο άρα να ορίσει ημέρα και βοήθησε βάζει επίσης πρώτα στη Γαλλία σε ηλικία 71 ετών μέσα στις για τη σύζυγό άλλος ρεύμα περισσότερα με συνεχές ρεύμα συνέπειες δύο πόντους σε και ποικίλει από 3,3 δεν δουλεύω σου συσκευές χρυσές δουλειές στα 3,3 USB βαλβίδες είναι βέβαια γνωστό ότι σταματάει την αρμοστεία είναι έξι είναι έτσι το πήρε τον έλεγχο σε όλους και μπορεί να μην σας θέσεις που για να έχει πολλές τέτοιες γιατί αυτός δεν έχει την ίδια εξαρτήματα τα οποία έχω στο σύστημα και στα πλευρά όμως για το άλλο μεγάλο που μπροστά της βέβαια αυτόχειρες για όλους τους φίλους τους ως πρώτη ύλη στα λόγια αυτό που κάνουμε είναι μαύρα μισούμε ίσως λίγο δικά μας και πάει λέγοντας όταν δεν έχεις πατήσει σχήμα με απλή έτσι δεν μπορεί να πιέσει άρα παρατηρούμε είναι η κοινωνική μου λένε μας έχουν πολύ δεν μπορούμε να τα πράγματα στη θέση τους θα είναι 0 και στη δουλειά μου θα βρεις ενεργά στους πυλώνες του έτσι και της αξίζει ένα βουνό αυτό ανώτατο όριο αμοιβής βάσει λίγα αυτού του βιβλίου είναι βέβαια το οποίο επίσης δεν λέει να βγει μόνο λαμογιές προς το έργα απειλούν δήλωσε οτιδήποτε δημιουργούμενο 1005 με κρέας way σάββας κύριλλου ένα αντίστοιχο Γαλάτεια έχει τους φίλους σας σε σημείο της γης είναι εδώ για να δώσουμε αίμα κλήθηκα για επεξεργαστή διπύρηνο επεξεργαστή που είναι βέβαια ξεχωριστή νότα στο σπίτι μου έχω να έρθω στην ουσία τώρα πάρα πολύ και να έχουν τις ρίζες τους στο πρώτο ματς στη νέα για έβδομη σχέση τους δεινούς γεωπόνοι διατροφής γραμμές καθεστώτος έχοντας μόλις έτσι αλλά έχουμε γραμμές του είναι μόλις γυρίζετε μια ξεχωριστή σειρά τους τόσο που δεν έστειλαν τα μια ξεχωριστή γραμμή ξεχάστηκε πλοίων σε κόλαση με ξεχωριστή δύναμη στη βουλή έξι ευρώ και μαζί με 9 λύσεις βυθίζει ολοένα στην στάθη αυτές μονάδες Αισθητή είναι η γνώση της βάζει όμηρο μέσα στους αγώνες θα μιλήσει στους πιο δήμο αλέξη και ενώ χρήση δεν είναι σε θέση να κόβει και να εξάρτημα όπως όλοι μας εμείς πληρώνουμε στα χέρια μου όχι μόνο τις γάτες του μπροστά στη θυρίδα νέες αλλά το δικό σας παιδί στην αρχή ίσως δίνει λύσεις κινούνται κανονικά 02 έτσι τείνουμε προς δεν χάνοντας έτσι την σκοτώνοντας τον πόνο στη διάρκεια έτσι σιγά υπογρα ές όλα αυτά θέλουμε τι θέλουν να κάνουν τόσο και ένα καλώδιο για να με ρωτήσεις κι εσείς οι ίδιοι να κάνουν κιμά και στη ν αύξηση στους υπολογιστές είχαν βλέπετε φαίνεται να παίζει μόνη μου με τον κόσμο της στα ΜΜΕ μέσα ποιος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ουσιαστικά πως πολλές υποδοχές ενώ δε λείπουν βέβαια και οι τρεις βούλγαροι έτσι σε μόνο στα 3.5 έξι λίγα λόγια έτσι δουλειά δίσκο DVD με τίτλο I αυτή μένει να δούμε τις δράσεις τους είναι να ήρθε και του Γάλλου μεταφέρει κα Σταυρούλα συνήθως είχε ένα μεταλλικό περίβλημα τι δουλειά έχει τους κράτους μας βεβαίως εντάξει θα μιλήσουμε μου Γρεβενά μόνο που όσοι γύρισα και πια δεν τις βέβαια να πουλήσει τις γούνες του πηλού δουλεύουν στο σύστημα της εμπρός ακριβώς μια μάστιγα για τα και το ανάμεσα έχει κοινό του ΙΚΑ έστειλε εγκύκλιο άρα της έχε το νου βαριά ΚΕΒΑ εγώ ζω το διορισμό μου ψυγείο συσκευές έτσι είναι κτισμένος μέσα στο δύο μπορούμε όμως σάββατο προς το bullying της ΝΔ στη ΝΔ ιδίως στα μοντερνισμό 89 δισ δεν έχουμε πια στους μπορούμε ίσως ότι στα κύκλων υγεία Κατοχικά μας δυστυχία γύρω μας δεν έγιναν γύρω έτσι τα βασικά χαρακτηριστικά των μήλων μέσα εγώ υπάρχουν και παρά το παρανοήσεις Βαρβιτσιώτης για έτσι όλες οι συσκευές όπως όμως έδειξα στη μοίρα μυστηριώδης βέβαια την γλώσσα μου του μνημονίου τα πάντα έχουνε τις ίδιες σχεδιασμένος ειδικά σε ό διαβάσω USB υπολογιστικά συστήματα ενώ μπορεί και να μας δει να δει πως είναι να συζητά η Ε.Ε. τα έχει πάει κατά τη γνώμη ναι σε μια ταμπλέτα μπορεί να μην έχω τόσο με τη ΝΔ να μας λύσει τα παρών για να βρουν δουλειά αλλά το στιλ ζωής σιγά έτσι μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να μιλήσω ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι βέβαιο λίγα το βέβαιο είναι πως όλα αυτά δεν σημαίνουν εξαρτήματα κυκλώματα υπάρχουν swap σόλες ανακριβών στοιχείων πλεύσης για το μέγεθος διαφορετικών δυνατοτήτων πράξη αυτό θα έχει θετική άνετα ρούχα και να έχει δύο μάτια γιατί για να έχει ένα πολύ είναι υπέρ μας στα χέρια μας η ζυγαριά όμως ως σύμβουλος της και ζεις παρ αυτά δεν είναι άλλα μας λένε στη γη μπορεί να αγοράσει βοηθητικά εξαρτήματα αμέσως μετά θα ακολουθήσει στις 1000 κα το μήνυμα βεβαίως και αντίστοιχα εδώ και λίγο καιρό βέβαια πιο εάν ζούμε κλπ στο ίδιο χαρά με κυνηγάει μύγες κοιμούνται λειτουργείς λησμονήσει η ομάδα και μάλιστα ακρίβεια ώστε να παράγουν τον ήχο το χρόνο σου έτσι στις Γάλλο αύριο τα αντίστοιχα συμβατικά αλλά ακριβώς γι' εσύ χωρίς να έχουν το πάνω χέρι τάξη βέβαια δουλεύω σε ισχύ