The prison of your mind | Sean Stephenson | TEDxIronwoodStatePrison (TEDxChania, 2014)
: Λοιπόν, προσπαθώ να κατασκευάσω το βιντεό μου για σήμερα. Και πιστεύω ότι είναι πραγματικό να πω ότι πήγα στον πρόσφυγμα και σκότωσα πολλούς πολύ καλούς πρόσφυγες, ενώ ο DJ Dizzy μου έδινε κάποια πράγματα και ο Richard Branson μου είπε όπου μπορώ να σκόρτω κάποια ελεύθερη χαρακτήρια. Πραγματική ιστορία. Πραγματική ιστορία 1. Δεν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις. Όταν γεννήθηκα, οι νέες μου είπαν στους γονείς μου ότι θα είμαι μέσα στα πρώτα 24 ώρες της ζωής μου. 35 χρόνια αργότερα, όλοι αυτοί οι νέοι είπαν στους γονείς μου και είμαι ο μόνος νέος που παραμείνει. Δεν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις. Πόσες πραγματικές ελεύθερη χαρακτήρια σου είπαν στους γονείς σου όλη τη ζωή σου. Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις, θα τελειώσεις και θα τελειώσεις. Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις, θα τελειώσεις και θα τελειώσεις. Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις, θα τελειώσεις και θα τελειώσεις. Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις, θα τελειώσεις και θα τελειώσεις. Εάν πιστεύεις πως δεν μπορείς να εξελίξεις, θα τελειώσεις και θα τελειώσεις. Θα πει σε όσους που θα γίνει στη ζωή σου, Πρέπει να παρακολουθείτε πολλά διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να ακολουθείτε μόνο αυτό που σας εμπορίζει. Έχω μια πιθανότητα που με έδειξε στη ζωή μου και είναι ότι όλοι πρόκειται για να κερδίσουν, ακόμα και αυτοί που δεν το γνωρίζουν. Δεν είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι είχα εμπορισμό στη ζωή μου και επομένως γνωρίζω τι πιστεύετε. Δεν έχω κανένα σχόλιο τι πιστεύετε. Δεν έγινα στην περιοχή σας. Δεν είχα την οικογένειά σας. Δεν ζω στο σώμα σας. Δεν είχα τα εμπορίες που είχα. Μπορώ να σας πω ότι είμαι μόνο ένας εξελίδας σε ένα πράγμα. Και αυτό είναι το πώς να είμαι εμένα. Και το κάνω καλά. Αλλά δεν έρχεται εύκολα. Έχω περάσει πράγματα που δεν ελπίζω σε κανένας από εμάς. Έχω δημιουργήσει μεταξύ μεταξύ μεταξύ μεταξύ μεταξύ. Έχω δημιουργήσει μεταξύ μεταξύ μεταξύ μεταξύ. Δεν μπορώ πλέον να τραγουδίσω την οικογένειά μου. Έχω πρέπει να έρθω κάθε μέρα και να μοιάζω και να καταλαβαίνω φυσικά από ένας άλλος ανθρώπινος. Σε ευχαριστούμε ότι είναι μια υπέροχη γυναίκα που είμαι γυναίκη. Είμαι γυναίκη όπου πέραω και όταν ο κόσμος με διέφερε, δεν ξέρει κάτι για το σχέδιο μου, πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Αν κάποιος με ευαίρεται, χάσουν το χρόνο τους. Επειδή έχω σχεδιάσει μια ζωή δύσκολης και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω μια ζωή δύσκολης. Αλλά θα σας πω ότι έχουμε μιλήσει για τα δραγόνια εδώ. Ξέρεις τι είναι το πιο σκληρό δραγόνιο που έφτιαξε την ανθρώπινη γυναιότητα? Πιθανότητα. Όταν αισθάνεσαι σκληρός για τον άλλο άνθρωπο ή για τον εαυτό σου, είσαι σκληρός. Είσαι πραγματικά χρειάζοντας στο πιθανότητα. Δεν μπορούμε να μας πιθανότησουμε. Δεν μπορούμε να σας πιθανότησουμε. Ναι, εγώ μπορώ να πω σήμερα. Ναι, εγώ μπορώ να έχω αυτό που πολλοί λένε ελεύθερο, αλλά θα σας μιλήσω για την ελεύθερη, για το τι πιθανότητας. Επειδή, όπως είπα, δεν μπορείς να πιθανότησεις πιθανότητες. Η δεύτερη λεσσή σήμερα είναι ότι δεν είσαι η κατάστασή σου. Δεν είμαι η κατάστασή σου. Είμαι σίγουρη ότι θα πιθανότησω τις πιθανότητες πιθανότητες, αλλά αυτό δεν με καταφέρει ως έναν άνθρωπο. Δεν είμαι η κατάστασή σου. Έχω δοκιμάσει την οικογένειά μου όλη τη ζωή, όπως αν δεν είμαι η κατάστασή σου. Έχω πρέπει να βγάλω πάνω και να δείξω στον κόσμο, ότι η μόνη δεύτερη λεσσή είναι η κατάστασή σου να αντιμετωπίσεις. Έχεις πρέπει να αντιμετωπίσεις σε κάποιο περιβάλλον που είσαι, ακόμα και αν είσαι πιθανότητας. Και τι είναι η κατάστασή σου? Πιθανότητας. Γιατί όταν γνωρίζεις άνθρωποι που κατασκευάζουν τη ζωή τους, θέλεις να είσαι γύρω, θέλεις να μάθεις, θέλεις να κάνεις εργασία μαζί τους, θέλεις να τους κατασκευάσεις. Αν δεν θέλεις να είσαι κατασκευασμένος ή κατασκευασμένος όταν έρχεσαι από αυτό, ή ακόμα και όταν είσαι σε αυτό, τότε είναι μια κατάστασή, είναι η πιθανότητα στον εσένα ότι φέρνεις αξία στον ανθρώπινο κοινό, καθόλου τι είναι η κατάστασή σου, το όνομά σου ή η κατάστασή σου. Γιατί αν πιστεύω ότι είμαι κατασκευασμένος, θα κατασκευάσω, θα είμαι σκληρός, θα είμαι ασφαλής, θα είμαι φοβερός, θα πιστεύω ότι χρειαζόμουν τη βοήθεια σου. Και το υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα είναι καλά με αυτό. Αλλά θα επιλέξω κάτι άλλο. Θα επιλέξω να είμαι σκληρός, θα επιλέξω να είμαι ασφαλής, θα επιλέξω να έχω λόγια για να κινηθώ αυτό το πλάνο. Θα σας πω γιατί ήμουν γεννή. Και ελπίζω ότι θα σας εμφανίζει να γνωρίζετε γιατί ήμουν γεννή. Ήμουν γεννή για να κατασκευάσω αυτόν τον κόσμο της ασφαλής. Γιατί όταν ένας ανθρώπινος είναι ασφαλής, κάνουν τίποτα τεράστα. Όταν νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά, πιστεύουμε εξωτερική ασφαλήση και εξωτερικές οδηγίες για να μας πείσουν ότι είμαστε αρκετά. Ευχαριστώ. Είστε αρκετά. Θα σας πω, έκανα σύμφωνα ως θεραπεύτης να αγαπάω όλους τους ανθρώπους, όχι με το τι έχουν κάνει, γιατί βλέπω πίσω μέσα ότι κάθε ανθρώπινος θέλει να αγαπάει. Ακόμα και αν είναι δύσκολο, ακόμα και αν είναι σκληρό, ακόμα και αν είναι δυνατός, εάν τους βρεις στην καλή θέση, στην καλή στιγμή, θα σας πει τη πραγματικότητα. Θέλουν μόνο να είναι αγαπημένοι. Ξέρετε ποιοι θέλουν την αγαπημένη από τους περισσότερους? Δεν είναι τα μάτια τους, δεν είναι τα μάτια τους, δεν είναι τα παιδιά τους, κανένας από αυτούς αυτούς. Θέλουν να μπορούν να βλέπουν μέσα στο μυαλό και να αγαπημένουν. Και εάν μπορείς να βλέπεις αυτό, θα πας κάπου. Δεν μπορείς να αγαπημένεις για εσένα. Όταν αγαπημένεις για εσένα, θα αγαπηθείς. Αλλά υπάρχει μια διαδικασία με την αγαπημένη εσένα. Είναι το ανεξάρτητο. Είναι αυτό που λέω, να αγαπημένεις εσένα, να αγαπηθείς, να είσαι ο μόνος σου, να πεις εσένα ότι όλα αυτά τα προβλήματα, αυτά τα αγώνα, είναι αλήθεια, είναι σωστή, ότι είσαι κακό, ότι δεν θα υπάρξεις τίποτα. Αγαπημένεις εσένα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να αγαπημένεις, δεν μπορείς να αγαπημένεις, πρέπει να αγαπηθείς. Δεν μπορείς να αγαπημένεις, δεν μπορείς να αγαπημένεις, πρέπει να αγαπηθείς. Γιατί η τελευταία μάτια που θα σας μιλήσω σήμερα, είναι ότι θα σας μιλήσω τι είναι το πραγματικό πραγματικό πραγματικό πραγματικό. Δεν είναι κατασκευασμένο από μάτια, ηλεκτρικές φέντες. Το πραγματικό χωριστό είναι up here. And we all got it. We all have a mind that chatters. So often we won't stop chattering. Do you know where your salvation is? It's not outside these walls. I've met so many people that are so extremely successful and famous. που είναι σε πόλη, στέλνουν τα μάτια τους, σκοτώνουν τους, μιλάει τους. Η πραγματική ελευθερία χτύπηκε από αυτή τη μάτια και το που μου έδωσε η γυναίκα είναι να χτυπήσει μέσα στον αυτοκίνητο, μέσα στον αγγίδιο, σε αυτό το σκότο που είναι πιο από να στρέψει το σκότο στον εξωτερικό, το οποίο κάνει είναι να στρέψει εμμωτικές πιθανότητες, πιθανότητες πιθανότητες της επιλογής, της δραστηριότητας μας, της ζωής μας, της αισθήκης μας. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, αν είσαι σπίτι σε ένα τραγούδι, ή σε ένα σπίτι, αν έχεις φάρμα στο μυαλό σου, ή δεν ξέρεις όταν το επόμενο φαγητό θα έρθει, όταν αγαπάς τον εαυτό σου, όταν αγαπάς τον εαυτό σου, όταν και μόνο τότε είσαι ελεύθερος. Σας αγαπώ, κάθε και κάθε από εσάς, και ελπίζω ελεύθερη στον εαυτό σας. Ευχαριστώ.