TUC Researcher's Night 2020: Digital Media (Technical University of Crete, 2020)
: Υπότιτλοι Across The Individual Music Στα τέλη sip Six Τα τελευταία χρόνια φτιάξαμε μια σκληρή πλατφόρμα που μπορεί να παρεισουσθούν τα μνημεία της Κρήτης της Τριδιάζατας στο ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ. Υποτιτλισμός του ίντερνετ.