ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Κωνσταντίνος Χατζόπουλος. Ο σπουδαίος αγρινιώτης, ποιητής, πεζογράφος, κριτικός και υπέρμαχος των κοινωνικών δικαιωμάτων. Ψημένη από τα κάματα και τα λιωτήρια, τώρα μέσα του Βοριά την αγκαλιά λουφάζει γύρω η χώρα. Μια εμβληματική προσωπικότητα των ελληνικών γραμμάτων με διεθνή ακτιμοβολία που σφράγισε με την παρουσία του το τέλος του 19ου και την αρχή του 20ου αιώνα. Το Αγρινιο, η γενέτειρα πόλη, θυμά με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατό του, τη διαδρομή του συγγραφέα στον θρόνο και στον τόπο. Ραχνιασμένα τα βουνά, μαραγγιασμένοι οι κάμποι, κνήγονται μες στη καταχμιά και στη σχοιονιά στα θάμποι.