ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - Διαγράμματα N, Q, M - Δοκοί: Άσκηση 4 - Δύο Μοναχικές Δυνάμεις / Διάλεξη 18 / ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 4 - Δύο Μοναχικές Δυνάμεις - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 4 - Δύο Μοναχικές Δυνάμεις: Πολλά χρόνια άσκησης της τόκους επέλεξα να πάω να κάνω μια αυξημένη με δύο μοναχικές ψυχές διαβάθμιση εγώ τόπος μεταβάλλονται στην παιδιού θα ξεκαθαρίσουμε και θα βρούμε και πιο στην περίπτωση ας βάλω αυτούς α ο ένα κατακόρυφη είναι ένα επιχειρεί με τον να βάλουμε και ένα έτσι για να χουμε και λίγο και εν δυνάμει οριζόντια να βάλουμε μια δύναμη δύο 800 τον μια αγωνία 40 μιλούν σχέση τον μαρξ όχι όμως θα ομιλήσει ο Γιωργάκης τώρα κάθε λίγο γάλα στα συμβούλια αλλά κι αυτές τη στήριξη των ΗΠΑ βόλου όπως εσείς ενωμένοι ακόμα έξι 1,8 τότε αυτή είναι πως δεν είναι δύσκολες σε βέβαια πρέπει να πω ότι η εποχή απαιτεί αρκετά στο μέσο δούμε παρακάτω οπότε θα είναι χρονοβόρα αλλά δεν έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας τέτοια αύξηση εγώ ότι πάλι θα μπουν στον του λόγου ακριβώς την χρονοβόρο δεν υπάρχει νόημα να κάνει κάποιους έξι τομέας εγώ θα καθηγητές θα θανάτων αναιμία δύο τομές για να γνωρίζω ότι γνωρίζετε αυτό ενδιαφέρει των όσων είχαν έξι φορές πιο πάνω νομίζω ότι είναι λίγο σταθμού πλεονασματικό το από την άλλη στη ΝΕΤ θα μπορούσα τον έπιασε να σας ζητήσω να μου πείτε μου τότε νίκη με σε κάποια συγκεκριμένα σημεία δοκού μας ωραία Σ αυτή την περίπτωση θα ξαναπάμε καρέ τομές στα σημεία που σας ζητάω μόνο βρίσκεται στα επιμέρους δικαιώνει σπουδαστών του Νέου γ εμπρησμοί τα για τόκους α β γ δ λοιπόν όπου στο Α καθώς και στο σύνταγμα και έλυσε στους δύο γ δρα μια κατακόρυφη νικηφόρους μεγέθους στη λειτουργία των και στο σημείο Δ καμία δύναμη υπό γωνία 41 σχέση των εξοχικών τους η οποία δυνάμει πεδίο έχει μέγεθος 8 όπως δηλώνει γι αυτό και δέχτηκε το γκολ στο οικοσύστημα θα κατασκευαστούν τα διαγράμματα νίκη με θα σχεδιάσουν κατά τα γνωστά και μη πιο και μη μου του Γ ν περιοχές έχει πλέον αυτό θα είναι το δύο εγώ έγινε αναφορά στη μεν περίπτωση έχω πει ιστορία καμιά φορά έκαναν όμως δεν ουσιαστικά δίνει τις θετικές και αρνητικές και τις πρόσβασης οι χώρες έχουν σχέση και μένουν χώρας και το μη περιοχές πλην της θα μεταφέρω σχέδιο αυτούσιο στο κάτω αριστερά και θα υπολογίσουμε κατευθείαν καλό κάποιος κατευθείαν το διάγραμμα ελεύθερος όμως του κ πριν γίνει αυτό δομή της λες α να κόψει και την ανθρωπιά πρώτον ότι δεν είναι ένα υλοποιεί 1000 σε απόσταση ένα μέτρου σε μια τέτοια υπόθεση μεταβάλλουμε είναι δύο όψεις κανένας δεν είχε κατευθείαν δε στενοί του συνεργάτες τους γονείς τους έξι μια απόσταση ένα 8 ο είναι εκκίνηση Β ότι υπάρχει μια αντίδραση και απόψε η απόσταση μας είναι να βελτιώσουμε τις Δ.Β. ήσουν 1,8 βλέπετε ότι επέλεξα και είχε αγωνία και αποστάσεις δεν δεκαδικά έχει αυτό το βήμα ούτε καταρχάς ας υπολογίσουμε σημείωσε πως επιδίωξε και επιδιώκει δύναμης Εφ' τις δυνάμεις δύο οι βιοψίες μια και βρίσκεται στον άνθρωπο σε ισούται με το των 40 μηνών εταιρειών επί πτυχίω πουλώντας 100 δηλαδή συνιστά ο τοπίου είναι 0 64 επί 800 5014,23 χρόνια αυτή είναι η δίωξη όσο αυτό συνέβη όχι μιας και βρίσκεται στην έξοδο όχι έχει σχέση με το συνειδητό 40 χρόνια κάποιοι ΝΔ κτηνοτρόφους θα έφευγαν γιάννος συνεταίρο του 41 χρονου είναι 0 77 επί 800 612 κομμούνα χθες χρόνια και εκφράζουν λοιπόν αυτό το διάγραμμα εκτός κόμματος με ουσιαστικά με την κανονικό ποίησης βρήκα την τη διάσπασή της σε δύο σχέδιο και βιοψία θα προκύψουν και διαγράμματα μη υπαρχουσών τις δυνάμεις τους αυτό είχε και το μόνο που μένει τώρα είναι όχι μόνο αυτό που στο επόμενο στάδιο κάνουν υπολογισμούς μας υπολογισμός αντιδράσουν ο ωραία και μέσω της προοδευτικής συμμαχίας των φθηνή πρώτη συνθέτει ισορροπίες προκύπτει ότι στην φάση βιολετί όχι σου τονίζει άρα τελικά ΕΟΦ έχει ισούται με 600 12,84 κοινωνίες καθότι επιλύουμε τόκο από απευθείας τρίτης ισορροπίες δηλαδή στη ρόδο όπως στήριξη ώσπου να πούμε εμείς με την και απόδοση παγετό ας δούμε λοιπόν τι προκαλεί τον προχθές στους πλέον αυτές οι δυνάμεις δεν προκαλούν Παπαστράτου στα δεξιά όσο μεγαλύτερη είναι η άσκηση ξέρετε πρέπει να είστε και περισσότερο μεθοδικοί επίλυση έτσι διάλογο αν θέλετε που υφίσταντο αν θέλετε του πώς τρόπο αλλά πάντα συνιστώ να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο ό τι πέρυσι εγώ λοιπόν όταν επιλεχθεί σύσκεψης απαντά μάλιστα και στα δεξιά ειδικότερα στις πιο σύγχρονες εδώ έχουμε λεπτή αρκετές δυνάμεις υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τους ωραία και προκαλεί λοιπόν θα πιστωθεί αυτή δεν προκαλεί αυτή δεν προκαλεί αυτήν εδώ προκαλεί μας χαροποιεί συν 1000 ποιοι δεν ότι είναι ένοχος της ο κύκλος ακτίνα του κύκλου με την οποία με τον οποίο Street σύννε α αυτή εδώ η δύναμη η δίωξη προκαλεί ροπής στους δύο α θετική πεντακόσια 14,23 επίδομα πρώτης που αυτή τη φορά όμως απλώς είναι ένα συν 1,6 έναντι 2,6 εκατ και τέλειο όχι καλώς αυτή τη δύναμη δεν προκαλεί ντροπή διότι άξονας περνάει από τον α συνεπώς δεν υπάρχει ως γεια σου προσθέσουν δεν και τέλος αυτήν εδώ την δράση η πιο προκάλεσαν επικαιροποιεί διότι στρίβει αριστερός α και μάλιστα μοχλός της είναι ένα συν 1,6 με 8 λεπτές ακολούθησαν ξανά δύο , όντας έξι , μωρέ αλλά τελικά εξαρχής ώστε να στεγνώσουν 1000 σεντ 2,614 , 23 1336 1337 100 κάθε μείον 4,4 ταψί κινήσουμε γι π Καψή ισούται 2300 τρεις προς 4,6 τραβήξω αυτό περιμένουμε λίγες 107 23 πεντακόσια τρεις ένα , δεκάδες κλείνει ξανά το 2300 με 4,2 lt δεν περίπου εξακόσια οπότε σωστός άνθρωπος και εδώ είναι 237 χώρες όμως θα τώρα με τους εξής ηθικής ισορροπίας νούμερο δύο από τη δευτέρα λοιπόν ψυχικής ισορροπίας προκύπτει ότι ς Ευξείνου δεν η ένταση έχουν αξιοποιήσει τη σύναψη 2000 μείον 5014,23 συνέγραψε μισούμε τον ξανά άποψη όχι μείον 514,23 συνύπαρξη δηλαδή κατά 130,14 μισούν θα αρέσουμε πάει πρώτη και δεύτερο πράξουμε ενώ τελικά η άποψη φεύγεις με 1514 μ πεντακόσια 30 κάτι λιγότερο από 1007 τέλος μα αυτούς έχουμε 23 μείον πέντε 31,13 9 ποσού των 300 χρόνια από πραγματικά ζούμε την κατανομή στο κόπο δυνάμεων θα δούμε ότι δυνάμεις πιο πολλές δυνάμεις προς αυτή την ώρα που σημαίνει ότι ευθύνεται έναντι του χρήστη αλλά περισσότερο δύναμη από τη σύνοδο οπότε θεωρώ ότι τα αποτελέσματά μου κάνανε πλήθους τη διαφάνεια είναι σχεδόν διπλάσιο από την βάσεων από ό τι πριν 183,9 τον βάζω όπου η ψυχή των πεντακόσια 31 , 14 τον γνωρίζω α όχι το 612,84 χρόνια ώρα και κυρίως ξέρω θα μπορούσε να πετάξει μόνο διότι ξέρουμε λειτουργεί τελευταίως έχω έως Collapse πολλώ δε software να πετάξουμε τους τον τελευταίο στάδιο επίλυσης υπολογισμός και κατασκευή διαγραμμάτων και μη σε αυτή την περίπτωση θα απαιτηθούν έξι τομές ακτινολόγο φορτισμένες αυτή θα είναι το πιο δεξιά αυτή την τομή Γ άριστα 20 από τον γάμο αυτή τομή γαλαξία δ αριστερά δ δεξιά και μπορεί κάλλιστα οπότε λοιπόν θα κάνουμε έξι φορές τομές και αντίστοιχα θα εξαχθούν έξι ΜΚΟ σχεδιάσουμε τατιάνα τα διαγράμματα πλέον μύθο μια ρωτούν τι θα κάνουμε θέλει το παιδί της από τον μια σκιά λοιπόν και το σχέδιο που θα προκύψει θα είναι επίσης μου ο άντρας χρόνια νιώθω τα χέρια , 0 9 κοινωνία ή βεβαίως μια ορθοδοξία στην CNN 21 έξι κι εγώ είναι οι δυνάμεις ένα δεξιά εσωτερικές δυνάμεις πιο σε Κύμη άντεξε ωραία έκανα λοιπόν σύντομη και πήρα το αριστερό μέρος του τόκου και εμφανίστηκαν αυτά τα ένα ασφάλιστρο χάνονται θέση γνώση φορέα σε αυτή την Πρώτον λοιπόν που έχουμε υπολογίσουμε τον κίμι συμμετοχής δεν άρα μια ακροδεξιά συν 612 , τέσσερις δεν υπάρχει στον γιο ανανέωση ευεξία ισοτιμιών 612,84 και ένα δεύτερη συνθήκη ισορροπίας άλλο υπάρχει στο ψυγείο υπάρχει αυτή η δύναμη είναι 183,0 9 και υπάρχει ευθύνη εδώ πλοίων προς ευχαριστούμε αλλά τελικά πιο ψηλά βρίσκονται 983,0 9 κοινωνία και τέλος το σύνολο προπομπός πως δεν και από το ότι οι οποίοι και παράγει ροπή σε αυτό το σημείο αυτές οι δύο δυνάμεις δεν παράγουν όμως δεν αυτά λάμβαναν τίποτα τελικά λοιπόν διάφοροι ξενίζουν Ξεπερνώντας αυτά τα αποτελέσματα στα γράμματά μας αφού πρώτα θέλω και φυσικά έχουμε έχουν στοιχίσει προκαλεί αντίστοιχη λοιπόν τον καταρχάς είναι μείον 612,4 χόρευε το οποίο μη το οποίο είναι θα συνεχισθεί όπου και να χάνουμε τον όπου και θα γίνει τον και δώρα κάνουμε τομή ας πούμε στο ισχίο γ ξανακάνουμε το μη ευχαριστημένοι ν Γ δεξιά προσπαθώ το οποίο θα χρήζει είμαστε εδώ και να προσφέρεις τελικά τόνοι μείον 600 ετών όταν ακούω ΠΕΣΔΑ αυτό θα συμβεί μέχρι και τους σημειωτέον αριστερά θα πάμε στο μέλλον το δεξιά ποτέ αυτή εδώ η δύναμη αυτή αυτήν εδώ δυνάμεις θα θα μηδενιστούν και φτάνει δεξιά από το Δ θεν όσον αφορά τέτοιου ποιότητα δεν είναι 183 μ δεν είναι το όποιο είναι απολυτως φυσιολογικο ισούται με την αντίδραση στο σημείο α την και μάλιστα να πάψει τι περιμένουμε να γίνει το ίδιο περιμένουμε να σταθερός στο σημείο Γ θα πέσει κατά 1000 περίπου γύρω στο 0 μετά θα είναι σταθερό ωστόσο συνέβαινε το στο σημείο αυτό να πέσει κατά 500 περίπου θα πάει περίπου στο ένα 500 και θα είναι σταθερά με τόσο επί τόπου θα ανέβει κατά περίπου 500 και θα μηδενιστεί στο τέλος του λόχου και αυτή θα γίνει οικονομικά πιο τότε διάγραμμα των μη έχει συνεχώς ασήμαντα και μάλιστα έχει γίνει πεδίο έχει ένα σπάσιμο στο σημείο Γ που έχουν μια δύναμη κι αν υπάρξουν σπάσουμε και να σπάσουν τους σημείωναν όπου υπάρχει μια αληθινή παρόλα αυτά στις τομές γ αριστερά και δεξιά όπως επίσης και στους δρόμους του μόντρεαλ στα δεξιά δεν θα υπάρξει μεταβολή του διότι ενδιάμεσα δεν πάνε τροφές αλλά απλά περιμένουμε να έχουμε δύο σπασίματα δύο σπασίματα στο νικητή οπόταν υπό τας άλλας απελπισμένος που οι επόμενοι τόμοι θα κάνουμε είναι τομή αριστερά που αν στην απόσταση πλέον πίνεις με ένα με όπως καταλαβαίνετε και όπως βλέπετε ούτε αυτό θα αλλάξει δύο τόνοι είναι πάλι από άτομο αλλάξτε τον γ στα της όσο ούτε και του κεφάλα στην πράξη κάνουν Φωτίου κατακόρυφο όποτε του το τοπιο γ αριστερά φαίνεται πως όσον αφορά δε φτάνει κι επειδή τώρα πλέον αυτήν εδώ θυμάμαι είχε μοχλό δηλαδή απέχει απ' τους πρόγραμμα ύστερα ένα μέτρο κάμει θα αλλάξουν και για την ακρίβεια από τις ξενοδόχων ως προς το σημείο γ στενής του συνεπάγεται ότι 983 0 μια αιτία να μειώνει μύγα μάλιστα πέσουν Star μιλάμε αριστερά ισούται 900 80 3,0 9 χιλιοειπωμένα έτσι πολύ γρήγορα κάναμε και έντονη και μάλιστα και θα περάσουν αυτά τα νούμερα είναι το μεν μη παραμένει σταθερό βέβαια το πιο παραμένει και στο σταθερό πουλόβερ και το μη έχει γίνει μείον όπως συνεπώς όλα ανατρέπονται σκοτώνουν περίπου στο αυτού στην περιοχή μας είναι μεταβολή του μη γραμμική γιατί έχουμε μοναχές φόρτιση και τίποτα παραπάνω οπότε έχουμε γραμμικές αγοράς μη και όχι καμπυλότητας οι επόμενοι τόμοι που θα κάνουμε είναι ακόμη δεξιά του γ ώρα αστο ετσι τώρα το δεξί γάμα το σημείο τήξης του γ σχέση το σημείο αριστερά το γράμμα αυτό που παρεμβάλλεται ανάμεσα τους ουσιαστικά είναι κατά πολύ φθηνά ηρεμίας άνευ αντικειμένου οπότε αυτό που περιμένουμε να μεταβληθεί μεταξύ των δύο αυτών δομών είναι το πιο λεπτό το διάγραμμα των εσωτερικών κατακόρυφων τέλους έδιναν και τίποτα παραπάνω σε αυτό θα δούμε αμέσως κόβει γ δεξιά εδώ cappuccino με πούδρα Star Academy και κάποιοι λίγο πιο πέρα είναι νόμιμος τόνισε ένα πρόγραμμα αξίας δύο αξία πιο δεξιά και το μείναμε δεξιά και δεν πάμε καλά πως απλώς θα πρέπει να βρούμε έψηναν τώρα η απόσταση όμως είναι ένα μέτρο και 0 γνωμάτευση από κράμα έχει δήθεν τιμής του σύμφωνα με την πρώτη σαφή ισορροπίες πάλι αρχείο και γ δεξιά ξοδεύουμε μείον 612,84 χρόνια πανομοιότυπων τις ισορροπίες δηλαδή ς αρχίσουμε τα και για να γίνω πιο επικός κυνηγάμε έξι συν 600 ο μου προς ζούμε έναν τελικά είχαμε παίξει εντός αν πάρουμε τη δεύτερη συνθήκη ισορροπίες στον δηλαδή σπίτι ισορροπίες είμαι εξίσου αν προκύπτουν τα εξής συν 983,9 μείωση μείον πιο δεξιά σου τελικά εγώ άντεξα ούτε με κάτι με 16 κινούνται ενα Asus μείον 16 ήταν για να δούμε 1000 μια 16 κομμένου η δε τρίτη συνθήκες ισορροπίας τρίτος ρόδος Κως κόστους προγράμματα επειδή αυτή η δύναμη δεν δίνουν Σ αυτό το σημείο είναι ακριβώς η διοίκηση της οποίας στην προηγούμενη το μπουκάλι και τελικά έβγαλε ότι σύννομο τρόπο ως προς τους διοργανωτές ξένοι δεν αλλά τελικά 983 πήγαιναν σουνίτες αναπηρικά αμάξια ισούται με σχοινιά 183,0 9 κινητό μετά επαναλαμβάνω οι οποίοι αριστερά γ κήρυξε που δε θα αλλάξει διότι δεν παρεμβάλλεται ενδιάμεσα εξωτερική ροπή όπως βλέπετε το μόνο που άλλαξε την κύπρο όπως υπάρχει πάμε λοιπόν στο φωνή παραμένει ίδιο με 612 του ίδιου πέφτει αφότου 980 km ένα στο μείον 16,1 τον και προφανώς να συνεχίσεις το σουμε προς τα πού θα πέσει κι άλλο έχουμε τη δύναμη κρύσταλλα τον ακούς τελοσπάντων θα δούμε αργότερα η Ευρώπη παραμένει συνεχώς το θέμα είναι τώρα θα κάνουμε την Τετάρτη το B-Max Τετάρτη 1η 2η 3η 4η τόλμημα στην αριστερά που τώρα θα επιλέξω παλτό στο κομμάτι για να σας δείξω το μόνο ουσιαστικά αλλάξει θα είναι στην οδό η απόσταση αυτό θα γίνει ένα από τα έξι μέτρα εδώ θα είναι το σημείων δ ύστερα μου θα αλλάξει λοιπόν είναι ούτε τον είχα αλλάξει ποτέ δεν ήταν και τόσο η αριστερά όσο ούτε το πιο άλλαξε αυτή τη φορά όμως ας πούμε κάποιες κατακόρυφη είναι από το τόκιο θέλει η αριστερά θα βγει έξω το μόνο που άλλαξε την τομή διότι προστέθηκε ακόμη ένα μικρός γιαλός αυτοί δίνανε πλοία μοχλό 2,6 μέτρα και όχι έναν άνθρωπο ψυχικά αυτό που θα αλλάξει τα σκουπίσουν τρίτης συνθήκης ποιες ακούμε δηλαδή τους τρόπο στο σημείο να στραγγίσουν αν ποτέ πώς και δεν 983 09 πια να ακούμε επί 2,6 βλέπετε και στην μήλο προκαλώ όποιον μιου 1000 επί 1,6 μ.ω.τ. σε νιώθουν τρεις 09 επιδιώκουμε έξι 2106 , 0 τρεις 1600 μια ευρύτερη αυστραλιανή ζούμε μια βγήκα μοιραίο στραβά θα παραμείνει περίπου και όχι αυτός έχουμε κοιτάμε τους μεγαλώσει λίγο και θα γίνουν 25 Χανίων περίπου 1600 έως 1000 9 56 μικρή έλεγχο τελικά απειλούνται έξι χορδές πριν 750D είναι κακός είναι σωστό λοιπόν αλλά από εδώ και πηγαίνουν στα διαγράμματα πάλι Nikki me τόνοι παραμένει συνεχίζει να παραμένει σταθερό βλέπετε πάλι περιοχή στην το πιο πλέον έχει γίνει με σταθερό αυτό όλες στην κρίσιμη φορέων τομή όμως 983,0 9 πέσει λίγο στο ζάπινγκ 6.3 56,3 ε στην περιοχή είναι πάρθηκε οι επόμενοι τόμοι θα κάνουμε κινητών μη δεξιά από το δ αυτή τη φορά προφανώς πίσω δεξί μέρος του στόχου δεξιά από το δ περιμένουμε μεταβολή στο δυτικό Κατάκολο έναν μηδενισμό του ν έξι ντροπή μας να αλλάξει Αριστομένη πρωτοτύπησε Super στο σχέδιο αυτό κρατώντας στο δεξί μέρος άλαν ελαστική περίπου φυσικά θα κάνουμε και πάλι στον τον προηγούμενο πράξη μας παλιό αυξημένος φόρος εντοπισμού δ δεξιά αυτό το σημείο β υπάρχει και η ψυχή πέντε 31,14 σκοινί απόσταση το καρέ είναι 1,8 μέτρα τίποτα άλλο δεν έχουμε εδώ έχουμε τις εσωτερικές ενώνουν δυνάμεις ΝΔ πιο εν όψει και Μύγας δεξιά και κάνοντας στατιστικά αγώνα για μεγάλο κύμα κατάθεσης ραψωδίες του το δεξί μέρος που θα προκύψουν κάτωθι καταρχάς συμμαχήσουν δεν άρα όπως βλέπετε δ εξαιρέσουμε τα δεύτερο ψή με αύξηση 0 άρα δεν το δεξί συν 531 , 14 ίσον μηδέν παρά 1060 ισούται με μείον τα 131,13 πραγματικά αυτός είναι Next μιας και θα μηδενιστεί στο σημείο επίσης στους βιοτέχνες της έχουμε την δυσπεψία και τέλος στον τρόπο που τους σημειωτόν οι ξένοι δεν που σημαίνει εγώ θα κάνουμε καλή λέξη ότι 0 προεξέχουν σε τοίχο μείον πέντε 31 14 επί 1,8 μισθό με τον άγρα είμαι δεν επέδειξε ισότιμης και τρεις 31 14,8 956 , 0 51 εγώ είναι λάθος δέχτηκαν δεκτό το αποτέλεσμα είναι 56,0 τρεις κοινωνικών και αντικαθιστώντας και αυτά το καταρχάς έχουμε μηδενισμό του ν δομή δίνεται λοιπόν έχουμε το ίδιο γίνεται και 31,14 αυξάνει δηλαδή κάτω τόσο αυξάνει κατά 514,23 μειώνεται ασχολείται κατά 514,23 και φτάνει στα 500 31,14 και για το η Ευρώπη παραμένει σε αν κάνουμε τέλος και την τελευταία στιγμή μας όπως αυτό θα γίνουν δεν κάνουμε λοιπόν Τόμιτς Περιστέρα οκ στροφή αυτό συμβαίνει όπως συμβαίνει και αυτό σημαίνει ότι το σύστημα αυτό το σχέδιο και που πρόκειται τότε θα δείτε ότι αυτό παραμένει ίδιο βαθμό βάζει στο μητέρες δεν επίσης θα δείτε ότι και του ιδίου παραμένει ίδιο δικαιούται έξτρα C5 31 αλλά τελικά βγαίνει πιο ΒΙΠΕ ύστερα τόσο και αμέσως όταν εμείς ακριβώς στήριξη στην κίνηση των όσον αφορά τις πρώτες δεν υπάρχουν Δημοπούλου τίποτα τελικά 0 το ΕΣΡ ήταν και τίποτε άλλο άλλωστε κίνηση δεν μπορεί να παραλάβει πιο ποτέ διακοπές πρέπει να είναι μια άρα το διάγραμμα φωνή ασφαλώς στην περιοχή θα πείτε το διάγραμμα του ίδιου θα παραμείνει πέντε 31,14 αρνητικό μέχρι την κύλιση στους β και μετά θα ανέβει κατά πάτος τόσο τον χρήστη όσον αφορά το χρέος ο θα πέσει κεραμικά ανέβει γραμμικά θα πέσει σχόλια νομικά από το 1056 τρεις έως τίποτα λοιπόν αυτά είναι το διάγραμμα είναι έτοιμοι γι αυτό το καυτές και σέξι τομέας και στενών ψευτιάς ευχαριστώ πάρα πολύ