Creativity, Money, Love by John Kieffer - Future Library Unconference 2013 (Future Library, 2014)
: Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Καλησπέρα, όλοι. Μπορείτε να με ακολουθείτε? Ονομάζομαι John Kiefer, όπως γνωρίζετε. Εγώ εργάζομαι στην πολιτική πολιτική, στους διεθνούς και στους διεθνούς. Εργάζομαι για μεγάλες οργανισμούς, μικρές οργανισμούς, εργάζομαι στην ευρωβουλεία, στους διεθνούς και στους διεθνούς. Εργάζομαι για μια οργανισμή στην Λονδίνα, η οποία δουλεύει με παιδιά, δημιουργείς ευκαιρίες για τους, και δημιουργείς ευκαιρίες για τους. Εγώ προσπαθούσα να τελειώσω πάνω και πάνω, από μικρές οργανισμούς σε μεγάλες οργανισμούς, αλλά τώρα πιστεύω ότι έχω συνεχίσει και γνωρίζω ότι δεν μπορώ να εργάζομαι για μεγάλες οργανισμούς. Έτσι, τώρα είμαι συνεχίσει. Θα ξεκινήσω τώρα και είναι σχετικά μια σκληρή πράγματα να κάνω. Θα ξεκινήσω, αν δεν μιλήσω για μια λιβάρια, θα μιλήσω για ένα bookshop. Και υπάρχει μια λόγω για την οποία θα μιλήσω για αυτό το bookshop. Αυτό είναι ένα μικρό bookshop που εργαζόμουν πολύ πριν. Ας δούμε αν έχω μια άλλη φωτογραφία. Όχι, μόνο αυτή. Και κατά τη χρονιά του χρόνου, έχω ερωτήσει τον πατέρα μου, και εργάζομαι σε αυτό το bookshop στις 70ς και 80ς. Ήταν ένα πολύ μικρό shop, στην πόλη των εργαζομάτων, στην Μπράιντων, που είναι στο δυτικό της Ελλάδας. Και αυτό το shop ήταν μικρό. Πιθανόν, ο χώρος ήταν λιγότερο από το κομμάτι σε αυτήν την στιγμή. Και ενώ ήμουν εκεί, βλέπω κάθε κομμάτι στο bookshop. Ήταν η ευκαιρία μου, να πάω στην Βουρειά και να πάω στο λιβάριο. Βλέπω όλη την κομμάτι. Το πιο σημαντικό για αυτό το μέρος ήταν ότι έκαναμε πολλά άλλα πράγματα σε αυτήν την μικρή κομμάτι. Δεν έκαναμε πολλά κομμάτια. Έκαναμε λίγο πολλά τώρα και τότε. Έκαναμε εξετάσεις, είχαμε ένα βαθμό, το οποίο έκαναμε εμείς. Το κομμάτι ήταν αρχικά σκουάτι. Ήταν πραγματικά εξετάσεις από μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να το δημιουργήσουν σε ένα κοινωνικό χώρο. Έκαναμε εξετάσεις στο βαθμό. Ήταν πραγματικά εξετάσεις, εξετάσεις για παιδιά. Οι άνθρωποι έφυγαν τα παιδιά στο βαθμό, καθώς έφυγαν και έκαναν άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνουν. Ήταν εξετάσεις στο βαθμό, υπήρχαν εξετάσεις στο βαθμό. Ήταν ένα πολύ, πολύ κοινωνικό χώρο. Ήταν σε ένα τέτοιο μέρος που δεν ήταν μέρος από ένα κανονικό κοινωνικό χώρο. Οι άνθρωποι άρχισαν να έρθουν στο βαθμό από την κοινωνική κοινωνία. Δεν ήταν πραγματικά ένα κανονικό κοινωνικό κοινωνικό χώρο. Ήταν ενδιαφέρον, έκαναν μία συζήτηση για αυτό το κοινωνικό κοινωνικό χώρο στην Μπράιντων, και έπρεπε να είναι τόσο χωρίς άνθρωποι από τη διάρκεια μου, 60-χρονών, που ήθελαν να συμβουλεύουν για τις φορές τους που έφυγαν στο κοινωνικό κοινωνικό χώρο στην Μπράιντων. Ήταν ενδιαφέρον, ότι μερικές από την κοινωνική κοινωνική κοινωνία ήταν νέοι. Ήταν πραγματικά συμβουλευμένος από αυτό το κοινωνικό κοινωνικό χώρο. Μερικές από τις νέες άνθρωποι, έπρεπε να γνωρίζουν γιατί ήρθαν. Ήταν ενδιαφέρον, ότι μερικές από τις ιδέες που μιλούσαν, σχετικά με το κοινωνικό κοινωνικό χώρο, σχετικά με το κοινωνικό κοινωνικό χώρο, σχετικά με το κοινωνικό χώρο, σχετικά με το κοινωνικό χώρο, σχετικά με το κοινωνικό χώρο, έπρεπε να βοη για να αντιμετωπίσουν τις ιδέες του άλλου. Ήταν πολύ σημαντικό για το τι συμβαίνει σήμερα. Η μεγαλύτερη διαφορά για το τι συμβαίνει στις 70ς και 80ς και το τι συμβαίνει σήμερα, είναι το πραγματικό ότι βρίσκουμε σε ένας ολόκληρος περιβάλλον, το οποίο κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Ήταν ενδιαφέρον, και συνεχίσαμε την συζήτηση μετά την συμβουλή, και μετά συνεχίσαμε να συνεχίσουμε και άλλη φορά. Είχα να μιλήσω στο Google, στην Λονδία, για τις ιδέες που έγιναν. Ήταν ενδιαφέρον. Αυτό ήταν μετά, όταν η χρώμα ήταν εμφανισμένη στις 80ς. Αυτό ήταν όταν η κορυφή έγινε χρώμα. Είχαμε μια κορυφή με το όνομα της κορυφής τώρα. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Δεν πήγα στην Ευρωπαϊκή. Ήρθα από ένα αρκετά σκληρό εργασμό. Δεν πήγα στην Ευρωπαϊκή. Δεν είχα πραγματικά εργασμό, όπου ζήτηκα. Για εμένα, στις 20 χρόνια, να δουλεύω σε αυτό το μέρος, ήταν το παράδειγμα να πηγαίνω στην Ευρωπαϊκή και να βρωθώ μια εργασμή στο ίδιο μέρος. Ακόμα και τότε, είχα δουλεύει για αυτές τις αξιότητες σε ένα κοινωνικό μέρος. Ειδικά για αυτές τις αξιότητες στη ίδια εργασμή. Επιπλέον υπόσχεση, πολλές κορύφες, πολλές πράγματα να γνωρίζω. Επιπλέον, η γνωρίζωση ότι μπορείς να κάνεις πολλές πράγματα σε ένα μέρος, που είναι φιλικό, κοινωνικό και χαρούμενο. Αυτό είναι αρκετά από το παρελθόν. Θα προχωρήσω τώρα στο μέλλον. Δεν ξέρω πόσο άνθρωποι εδώ χωρίζουν πολλά χρόνια στο YouTube, αλλά ένας από τους ενδιαφέροντες πράγματες στο YouTube, είναι το πόσο εφαρμοκρατικά εργασμή συμβαίνει σε πλατφόρμες όπως το YouTube. Ένας από τους πιο αγαπημένους είναι το Vinyl Community, που είναι άνθρωποι που βρίσκονται ή βρίσκονται στο σπίτι τους και δείχνουν τους εργασμούς τους. Αυτό ακριβώς ακριβώς σημαντικό, αλλά υπάρχουν χιλιάδες ανθρώπους. Δείχνουν τους εργασμούς τους, μιλούν για τους εργασμούς τους, μοιράζονται με άλλους ανθρώπους. Και τώρα υπάρχουν χιλιάδες ανθρώπους που κάνουν αυτό στο YouTube. Μιλούν για τους εργασμούς τους, μοιράζονται με άλλους ανθρώπους, και δημιουργούν με άλλους ανθρώπους. Δεν πιστεύετε αυτός ως μάθηση, αλλά είναι μάθηση. Είναι ειρήνη μάθηση. Είναι άνθρωποι μιλώντας για μουσική από άλλους. Δεν είναι άνθρωποι μιλώντας για μουσική από κομμάτια. Είναι άνθρωποι μιλώντας για άλλους. Και υπάρχουν παραδείγματα σε όλους τους κοινωνικούς εργασμούς που κάνουν αυτό στο YouTube. Μπορείτε να βρείτε κάτι στο φαρμάνι ή να βρείτε κάτι στο κομμάτι για να έχετε το ίδιο. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον πόσο μεγάλα είναι αυτά τα πράγματα. Είναι ενδιαφέρον να μιλήσουμε με τους ανθρώπους που λειτουργούν αυτά τα πλατφόρμες. Δεν ήξεραν ότι χιλιάδες ανθρώπους θα παρακολουθούσαν μπροστά και να μιλήσουν για τη μουσική που αρέσουν. Σε έναν επίπεδο έχετε εμφανιστικά χώρια, εμφανιστικά χώρια, χώρια που μπορούν να μιλήσουν. Σε άλλον επίπεδο έχετε αυτόν τον κόσμο που συμβαίνει σε έναν διευθυντικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μιλούν. Είναι ένα από τα πράγματα που είμαι ενδιαφέρον για το μέλλον. Είναι πώς μπορείς να ξεκινήσεις να μιλήσεις αυτά τα πράγματα και πώς μπορείς να ξεκινήσεις να μιλήσεις αυτά τα πράγματα σε έναν περιβάλλον. Έχεις έναν μότο να μιλήσεις εδώ και έναν μότο να μιλήσεις εκεί. Είμαι ενδιαφέρον, όπως ακούσατε από την παρουσία, με μια εταιρεία που ονομάζεται John 3 Sheila. Ο λόγος που ονομάζεται αυτό είναι ότι ο τρεις μας ονομάζεται John και ο ένας ονομάζεται Sheila. Δεν μπορούσαμε να σκέφτομασταν με ένα καλύτερο όνομα. Υπήρξαμε δύο κομμάτια. Ένας ονομάζεται After the Crunch και ένας ονομάζεται Creativity Money Love, το οποίο είναι το όνομα της συζήτησης. Ένας από τα πράγματα που έκανε πολύ σκληρά είναι ότι για τους ανθρώπους, συγκεκριμένως για τους νέους ανθρώπους, να μπορούν να δουλεύουν, και πιστεύω ότι σε όλες τις οικονομίες σε όλη την Ευρώπη, βλέπουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν είναι, βέβαια, ασφαλές προβλήματα στην Ελλάδα, αλλά και μεγάλα προβλήματα με τη νέα εργασία στην Ε.Κ. και πέρα. Επίσης, όσο και να μάθουμε τις γνώσεις που χρειάζονται, θα χρειάζονται να μάθουν να δουλεύουν να κάνουν τα δικαστικά τους δουλειά. Δεν θα είναι αρκετά να πάρουν δουλειά, θα χρειάζονται να κάνουν τα δουλειά και να δημιουργηθούν. Είχαμε ακόμα πρόκειται για τα εργασία μέσα στις εργασίες. Αλλά και αυτά τα δουλειά, να μπορούν να βγουν σε ένα χωριό με μια ομάδα ανθρώπων και να μπορούν να λύσουν τα προβλήματα μαζί, είναι ένας σημαντικός μέρος για να κάνουν δουλειά και να μπορούν να βγουν σε ένα χωριό, να μάθουν να κάνουν τα δουλειά, να πάρουν δουλειά με κάποιον άλλο και να βγουν σε ένα χωριό. Θα είναι περισσότερο δύσκολο στον μέλλον. Αυτή η συλλογική προβλήματα, η εργασία μέσα στις εργασίες, και εγώ σκέφτηκα αν θα μπορούν να ξεκινήσουν να δουλεύουν τα δουλειά. Όχι μόνο σε μια μοτοσυκλέτα, όχι μόνο να δώσουν πληροφορίες, αλλά επίσης να δώσουν φόρμα που μπορούν να δουλεύουν τα δουλειά μαζί. Πολλές κοινωνίες είχαν κάπου που μπορούσαν να δουλεύουν μαζί ως κοινότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε όλη τη γνώμη σας, χρησιμοποιήστε όλη τη γνώμη που έγινε πριν, αλλά επίσης ξεκινήστε να πιστεύετε για να δουλεύετε τα δουλειά μέσα στη μέρα. Έχω συμβουλεύει με μια συμβουλεία για το Tate Modern στην Ελλάδα, το νέο Tate, το νέο Tate Building στην Ελλάδα. Υπάρχουν μεγάλα ενδιαφέροντα σκέψεις για το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δουλειά μέσα στη μέρα, όχι μόνο για εξοπλισμίες, όχι μόνο για εργασία, αλλά για ένα διαφορετικό συμβουλήμα με τον κοινότητα και για το πώς μπορούν να δουλεύουν όλη τη δουλειά, όχι μόνο για να μάθουν, αλλά για να προσπαθούν να λύσουν κάποια προβλήματα. Αυτό είναι το ρόλο που δεν έγινε με τα δουλειά μέσα στη μέρα, αλλά κάτι που μπορεί να συμβουλεύει στη μέρα. Ένας από τους τρόπους να κάνει αυτό είναι να ρωτήσει ερωτήσεις. Ένας από τους τρόπους που το ίντερνετ έχει αποδείξει πολύ εφαρμογητικό είναι να λύσει προβλήματα. Υπάρχει αυτή η γνώση, δεν ξέρω αν ο κόσμος γνωρίζει τον αμερικανό γραφείο Clay Shirkey, αλλά γράφει για την ιδέα του κογνιτιστικού συμβουλήματος. Εδώ σημαίνει ότι, κλεισμένοι σε όλους, υπάρχουν πολλές λύσεις σε πολλές προβλήματα. Η ιδέα ότι πάντα συμβουλεύετε σε εξελίξεις για να ασφαλίσετε τα προβλήματα είναι κάτι για το παρελθόν. Πρέπει να βλέπουμε τώρα να προσθέσουμε ιδέες, γνώσεις, ιδέες από μια πολύ περισσότερη κοινότητα. Μια φορά, αυτό συμβαίνει online, αλλά εγώ σκέφτομαι αν οι λιμπρίες μπορούν να είναι το τρόπο που ξεκίνησε να προσθέσουμε, όχι μόνο την γνώση που ήδη υπάρχει, αλλά και την γνώση που είναι κλεισμένη μέσα από τους ανθρώπους. Από αυτή τη μικρή κουλτούρα, με μια μικρή κομμάτια μέσα, έχω ξεκίνησα να πιστεύω αυτό. Αυτό που χρειάζεται τελικά είναι να μιλήσω με νέους ανθρώπους που είναι ενδιαφέροντες με τη διευτερική κουλτούρα. Ξεκίνησε να δημιουργηθεί μέσα μου, ένα ενδιαφέροντιο αν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε φυσικά χώρια σε ένας διαφορετικός τρόπος. Κάποια από αυτά θα σημαίνουν να ασφαλίσεις τις προγραμμές των χωριών, δημιουργώντας μιας κοινωνικής κοινωνικής χώρος, όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και να μιλήσουν, να μιλήσουν και να μιλήσουν. Και πολλές και πολλές δημιουργώντας κοινωνικές χώρες το κάνουν τώρα. Το τελευταίο σημαίνει ότι κανείς δεν έχει πολλά χρήματα. Μεταξύ της Ευρώπης, αν είναι από κυβερνητικές κυβερνήσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, αν είναι από διευθυντές και βαθμίσεις, Αυτό ήθελα να πω. Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε.