Ορισμοί - Θεωρητικό πλαίσιο (Μέρος Β') / Τι ονομάζουμε κρίση; Τα χαρακτηριστικά μιας κρίσης και τα διάφορα στάδια της, Στόχοι της Διαχείρισης κρίσεων, Ανάλυση κινδύνου, Μέθοδος Ανάλυσης Δυνατών και Αδύνατων Σημείων Ευκαιριών και Παραγόντων Κινδύνου (SWOT). - Παναγιώτου Νικόλαος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Τι ονομάζουμε κρίση; Τα χαρακτηριστικά μιας κρίσης και τα διάφορα στάδια της, Στόχοι της Διαχείρισης κρίσεων, Ανάλυση κινδύνου, Μέθοδος Ανάλυσης Δυνατών και Αδύνατων Σημείων Ευκαιριών και Παραγόντων Κινδύνου (SWOT).: Παράδειγμα 1. Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης? Ποια είναι η πραγματική γνώση για τη διαχείριση της κρίσης?