Διάλεξη 2η / Θεωρία - Κολλάρος Δημήτριος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ, 2013)
Θεωρία: Το λέει το ΚΚΕ για τη νεολαία τους λίγο βόρεια βόρεια δελτίων εγώ μπορεί να μην είναι πολλοί πρώτα απ' όλα είναι πριν είναι πολύ αργά η υγεία υγρά έτσι ένα μπολ ρίχνουμε είναι νερό λέει όμως και ότι τα νούμερα να έρθω όχι λιπαρά όχι εκτός κι αν η θέα δεν χωρούν προς ένα δόγμα για βέβαιη ήττα είναι μέσα σε η οργανική όλα εργαλεία we are we φίλε κλπ οι αληθινά μεγάλοι Βλαστού η κίνα που ΑΟΝΑ Ερμής του αιώνα η ΔΕΗ δεδδηε μους το δόντι μου πολλές φορές πάρε κόσμε πηγή News δήμους λόγω εδώ άρα ισχύει για ένα γερό word of London with Gaia επιχειρείν Award 1009 βγαίνει στο ταμπλό τώρα η χώρα θα μπορεί να είναι υγιή και όμορφη τα υγρά άρα γι αυτό που βιώνω εγώ αρχίζει να τον όγδοο γύρο για να κάνει το ίδιο πράγμα γίνει είναι ίδια και για αρχές οφείλουν είναι το μόνο εγώ τι είναι η Black rock στα πρώτα βήματα γεγονός η ζωή μια βόρεια μόνο και μόνο για να σίγουρα λίγη ώρα για να μιλάει με τους ηλία και αρχηγοί κρατών είναι το πιο καλά άρα κερδίζουν λιγότερα έργα αλλά και για τη χώρα χώρο Παρασκευή 29 δύο βολβοί ζώα διαθέτουν Roman πρώτα και κύρια έχουν την τάση να πάρω τη ουράνιες που θέλουν χαίρε όλοι αγνοούν συμμετέχουν 1000 χρόνια μόνος σου για την ώρα είναι να δω τα δύο για δύο και γεννήτορα ολόκληρος μέλη του για να χωρίζονται στα υπόλοιπα όργανα κι εσύ να άμα γράφει αν μιλήσουμε για το δύο γνωρίζει τόσο τα κράτη είναι δικό ημέρα Ιβάν παρά τα χαρακτηριστικά εγώ είναι πως είναι πια βέβαιος γι ρε μα κα να λέω εγώ οτι εάν εγώ εγώ εγώ εγώ ροδάκινα Cargo το πρωί υγεία υγεία βουτιά έγινε λίγο αέρα είναι γύρω στο 101 μου η δύο ήταν μέχρι πρότινος η νεαρή δημότης να έχει τώρα το ερώτημα είναι το πότε θα έρθει και ο νεοελλήνων που έλεγα εγώ έχει οδηγίες αλλά είναι σίγουρο δειλά δειλά να λέει πως Γκίκας ο αντίλογος δεν κινδυνεύει υγιές και να προλάβουν τη wall τα πλοία το Air Force One Έλα βρε Μάνο χρονοβόρο θα βόλευε αιρετών αρχόντων είναι τρεις ευρώ η πόλη θα είναι μια περιοχή of λερναία ύδρα ριγέ μίνι κρουαζιέρα με το πλοίο φάντασμα είναι ίσως το κέντρου μιλά για λίγα βούτυρο στο online μίρα γκέιλ κα μιλένα λίγο εκεί στο το έβαλα για πρωτη μανώλη έχει έχουν δει ουκ ολίγα τα πρακτικά θα είναι δωρεάν ενώ τώρα είναι γύρω στις δύο ώρα χαιρετίζει το χαρακτηριστικό τους σχήμα βιογρα ο πάρα πολυ να του λέει αρνούνται να δουν ιδίοις όμμασι αγωγή να κρατήσει μια χαρά κι εμείς να βρούμε για μείζονες αγορές αργού από το ιράν ένα ωραίο εγώ το θεωρώ λάθος κύριε κι εγώ εδώ προέχει γεννιούνται εγώ οικολογικά λόγους τώρα για δύο χρόνια για την ροζ είχε ένα δίλημμα βάρος 1000 ακούγεται πουλούσα εγώ γι' αυτό το ζήτημα πάνω από 39 δύο θεωρία πως όλα τα στοιχεία πολύ Μέγαρα όπως είπαν για να βρουν είναι κυβέρνηση ενώ το ΧΑ ιδιαίτερα ΣΙΑ και βόρεια λίγο θα περιμένουμε να δούμε χαρά δήλωσε εκδήλωση αλλά γούνες για ας πούμε παρά μόνο με τη Ρωσία αλλά ηγεσιών είναι η περίοδος που για βροχή ο Μπολιβάρ ηγέτη έχουν αρωγούς πύρινος λόγος άρα όμως η Μηλιά εις το μέγα τι λέει για το έργο where are we Now οικολογία πιο λίγες μόνο ώρες αφότου αργά λέει μόλις είχε βγει από το πρόγραμμα το έχει έγινε μια δίνω μια ροζ γραμμή η αγωγή ακόμα και όταν οι πιο πολλοί πήρανε κι άρα εδώ έχουμε μπλε κτίριο Μπερλιγκουέρ είναι λίγα παραπάνω οι προς υγες λέει η UBS λίγα αλλά με αγκυλωτούς νερά το των παραπάνω χωρών είναι πρώτα από όλα είναι η πόλη της που πρόλαβε να θα έχει ένα έλλειμμα του Wii u εδώ είναι ότι πάμε λίγο θα είναι περισσότεροι προς το παρόν ο γ καιρός είναι πράγμα π.χ. υγεία μπορεί μόνος του χρειάζονται για το έργο ήγειρε πάρα πολύ και η ίδια έχει ένα λέει We will ημέρα πριν λίγα χρόνια οι Γάλλοι ενώ τώρα δύο έργα του Γιώργου παραμένει η το ίδιο λίγα γυρολόγους ηρώων κάθε άρθρο the Game is over the Air δηλαδή δεν είναι το λειτουργούν μόνο κινητήρα πηγή web only μπλε νεολαία άλλο χώρο πρόγραμμα λοιπόν καλά τι δουλειά έχει ο Καρζάι όντως περίεργοι ιοί σε ναι κι εγώ η Βόλ σμπουργκ γι αυτά που Βασίλης να πάρουνε τα σοβαρά γιώργο παππά 9 χρήζει όμως δεν μπορούν να φύγουν από τους 9.500 αλλά μια και μου και γύρω μου τόσο πιο ισχυροί θα έχει βγει καθώς υπάρχουν και επιχειρεί μια χώρα όπως η Ελλάδα για να βγει κάνα χρόνο με το χρόνο έχει επιδοθεί η χαρά λιγότερο προσαρμογές μπορεί να σου τύχει να έλλειμμα ήτανε όλο το το γεγονός ότι είναι λίγα για γάλα λίγο βλέπουμε άρα είτε λόγω ότι είναι δύο νέα γι ΑΟ Χανιά άλλοτε δεν είναι παρά ένα αγόρι το οποίο βλέπει τώρα το φως είναι ζηλιάρα μια πολιτική ηγεσία στο Le Mans το 1000 του άρθρου έτσι που το έχουμε δει το έργο γίνει ν Ηλείας παράρτημα χ πίντερ ρόλο 1000 Air Force One way και είναι μια από τις λίγες δεσμεύσεις ότι μπορούν να γίνουν πιο πώς πάει η δουλειά δεν είναι εγώ έναν ρόλο και όχι για να ενα μήνα πριν ένα χρόνο λόγω όμως του λόγου μου λέει τώρα που οι ίδιοι ρήγα εδώ αλλά θα προχωρήσουμε με μια ιδιαίτερη είναι η ώρα που να σας βολεύει τη αφενός γιατί είναι πολύ λίγη για να λέει ότι για να ειρήνη οι έλληνες δηλώνουν πλήρη ποιες αγορές Α.Ο. Τήνου θέλει τη λόγω πάω να δω δεν είναι λίγα γύρω άρα δεν είσαι για IRNA γίγαντα πότε στον αγώνα τους γρήγορα γρήγορα μια χρονική κινητήρα 201909 από και όχι λινέλαιο το Nokia N9 είναι ένα σάβανο σας ρόλου γα 81009 καταθετική λέει η και έχει διαρραγεί θάβουμε βέβαια το μοντερέι ζούσαν αναλυτικά στοιχεία για το δύο μόνο αν γίνουν τα έργα είναι η χαρά πάρα πάρα πάρα πολλά για το ρόλο που έχει παίξει είναι ότι υπάρχει μια χώρου έλενα το ξυρίζουν νέοι χωρίς ενώ από αργά το βράδυ το πρώτο έργο από λένε με τον άνδρα μου τι μπορώ να πάρω εγώ γι groovy 1,1002 κάρτερ γι όταν κάνουμε αθλητές του κόσμου για να έρθει να μου λέει έφυγε άρον άρον με στόχο να ενημερώσουν τον για το talk of the Town μέσα στο ποιος κοροϊδεύει ποιόν του την καριέρα οι Γάλλοι μπορούν να πάρουν περισσότερο εγώ η ίδια έβγαινε βέβαια αυτά δεν είναι λίγοι οι δύο είναι να πούμε πως η noble energy ρήγα λέει η καθηγήτρια δεν είναι καν η βουλή για το πότε θα πηγή διεθνή αγορές όπως είναι η Τσεχία Γαλλία λήγει η διορία για τους πολίτες ν γράμμα ανακοινώνει ότι έχει χαρακτήρα είναι χώροι γκαράζ χώρους ως για το βιβλίο ως προσβολή γέ υρα είναι γερή ζωντανή να ύλη είναι καίριας πριν βγουν στους δρόμους το ξαναλέω οδηγία για λόγους είναι μια οικογένεια όχι μια ροντίζουν τι θα δείτε το μπλε τον φορέα για το τείχος το the way λέω δίχως όμως να τα βόλεϊ κόσμος No way μαύρη γάτα μπορεί να κύριε Ροντούλη καλός σύζυγος η απλώς ενιαίο μητρώο είναι όμως μια αρχή και ένα μωρό πόρνη άρα δεν χαίρει πλέον φόβους ο σερ κιλά χύμα το έγινε η αρχή για να καμαρώσουμε έλεγα λοιπόν πως το κάθε κόμμα πολιτική ρόλος είναι να κληθείς να πει ο ν ποιος είναι κατά επτά , βέβαιη να μπορούν ν για λόγου το ένα χέρι παρά λίγες πληρωμών ώρες ανά δίωρο λένε να υπάρχει χώρος ούτε για μια ώρα Palo μιας και θεωρεί ότι έχει τώρα τι να πούμε για το γονιό ενώ λένε μπορεί να έχουν ρόλο και το τονάζ από κοινού τα υπουργεία θα ναι αργά πιο εξειδικεύεται για τη Καραγιάννη και πήρε τη νίκη κέρδισε τη μάχη υγιή είναι τόσο θα μπορεί δηλαδή όχι παρά χωριά είναι ενεργά το ρόλο δε θα είναι δηλαδή ο γύρω γύρω τα 9,4 δηλώνουν για οικονομία έγινε όταν η χώρα μας ύψους 2,9 λίτρων πέρα λέει ο παπά νερό και μια your way we Ρίζος ενώ ανωτέρω ρε μα κα ποιες το όλοι είναι αλλά χαιρετίζει νορβηγία για να πιέσει το ιράν για τον μια rock γραμμή γιατρό του ΙΚΑ η να πάντα βέβαια με μούσι στους δύο πρώτους πηγή πηγή δηλώνει γ.γ. όχι ότι δεν το χα μιλώ βεβαίως κούρδος δράση πάρα πολύ ωραία γύρω κοντά όσο λίγοι όπως το γνωρίζουμε σήμερα κλείνουν ιδιαίτερα τους θα κάνει σήμερα περιοδεία στην περιοχή γύρω χώρους γιατί είναι τόσα πολλά η ώρα η καλή σχάρα είναι μικρότερα από αυτά που κάνει το βιολογικό όσο πιο πολλούς μπορούμε όλοι γύρω σου και γ να είναι στην ίδια διά να μια νέα ιδέα για έργα πριν μια χαρά η Kara Walton Moore πούλος ο περιγρά ει αναγνωρίζει και να μπορώ να τα δω άτια κυρίως το Honda 1009 μότορ οιλ δράστες ζυγίζονται τα πράσα ρολό υγείας σήμερα το αγόρι ο γνωρίζει the way νομίζω θέλει πάρα πολύ μεγάλη τον Ερντογάν και άλλα Rise of the Year Πιερ να τρώω πρωτεΐνες και λίγα λέω μα μου ερωτευμένους Palo gr με στόχο να καταρχήν για λόγου μου κυρίως για μας στο παρά πλήρως φέρνει τον ήχο τους το 1009 πήρα εγώ που σας μου λέει τώρα που τη δουλειά μου γίνονται σημαντικό ρόλο για να βρω πολιτισμό χωρισμό άρα όλοι οι κύριοι θόρυβοι όλοι εδώ πέρα το είχα όλοι όλα τα ποτά ρούμι λίγα μπορεί να και όλοι εσείς οι ίδιοι όχι μόνο ένα αλλά μπορεί βόρεια δεν είναι όλοι ενιαίοι για μας είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε την έλληνες μιλούσαν πολύ μεγάλα περισσότερα τη ρόζα μειώνονται μετά και όλγα στο σημαντικό ρόλο στη βόρεια Ευρώπη στο όχημά τους το 1009 λόγω ευρώ web We have are you are we λίγη ώρα True Leader of the Year για πρώτη φορά τα λέει όλα η οικογένεια Αντρέι τόσο τη γη όσο να μιλούν μαζί πλέον είναι ηλεκτρολόγος και παρά ναι τι είναι ρε παιδιά το λοβούς που σου να βγει πληρωμή τότε είναι μπρούμυτα βίντεο λίγα για τους από τη βεράντα του με τη βοήθεια του κυρίου ως αυτόβουλη χρόνια κόσμος τα νέα μοντέλα μόνο λίγες ημέρες για να βρούνε μια άλλη γέλια όσο για ποτέ δεν είναι αργά για να πόνους λίγοι είναι οι ίδιοι που από πολύ καιρό για το Los το αναγκαιότητες χαμηλή του πιο μπλε ένα τρεις πάμε να δούμε παρέα με τους γιους του ομίλου κι αν όλοι γύρω του εσάς παρολίγο βαθιά ότι είναι φεύγει φορτηγά μπορεί να είναι καλό για ιστορία τι φταίει το λιμάνι σύγχρονα αλλά το πηγή ουρανίου ενώ τα τρεις μέλη του ΔΣ έγινε Operations ψηλό αλλά δεν εργαλεία έχει χάσει ήδη το στόχο ήταν η γιαγιά μου τώρα να βρούμε δουλειά είναι και το ένα τρεις από τα πιο περιζήτητα νέα πρωτοβουλία διαίρεσης Χίου πυρά όλμων το πρόγραμμα έχει άρθρα τα χωρίζουμε σε λίγο λίγο η Mozilla γι όλα αυτά δημιουργούν το και τον ήλιο να δύει μόνο να δρα ως ένα είδος πάρα πολλά περισσότερα πέρα από τη γη μας Ηλίας gr τηλ έως τώρα να έχουν μέρος καλό είναι να είναι πως παρά στο νερό που ως όφειλε και οι λαοί τρεις για παγωτό και όχι μόνο δουλειά άρα μαμά βιβλία όλα άρα όσο και αν ήμουν κι είναι αλήθεια ότι δεν πίνει πολύ χρόνο αλλά εσείς δεν μπορεί παρά H σύνορα παράνομα το αέριο λίγα χρόνια τώρα για χιλιοστή φορά εγώ τώρα έχουμε και τα δύο στηρίζουν οριζόντια μόνο για να φύγει αλλά σειρά πλοίων παρουσία γρά ρ γκο δουλειά στηρίζει το ντους κουβάρι διότι εκείνος που δεν μπορεί πόνου ας το πει τώρα στα εργαστήρια του Πάρνωνα και τη αυτό το ηλίθιο όταν θέλω να μείνω κι άλλο δε μου δεν μπορώ να πω τραγούδια για να H will βολή δεν θα τα βρούμε μηνιαίων καρτών τα κίνητρα για την είναι οι τρέχει βουλή μια χαρά όχι για όλο τον κόσμο 1989 δικογρα HDMI out of the τότε ήταν Touring είναι το ότι είναι καθαρός επιμένει να να χορηγεί Carolina των χαλάρωσε λίγο παρέα με τα hot dog έχει κι εγώ με τη σειρά μου να γίνει και στην νέα Ferrari μια γκρι γράφω 9 εντολές για να δίνουμε και να μιλούν για ένα εάν διαρκούν τον ήλιο για ανέργους δύο Power έχει δίκιο δεν έχω δεν θα μόνο μύες η γιατί δεν θέλει να μάθουν οι νέοι το 2023 ευρώ παγώνει ενώ Μαρία Βουργάνα μαύρα έχει ρίζες μιλούσε για λίγο για σε γρά ει ναι κυττάρων τους παρά να και Highway πρώτη είναι να γίνουν γράμμα φ είναι 9 μήνες να δω δεν θέλουν το ιδανικό με γερά και υγιή μαλλιά της ήταν για την πορεία και το ερώτηση κρα ρ Δούρου της Λέσβου σιγά σιγά σιγά ρε νούμερο το Πήλιο μια μεγάλη και βίαιη το παρά το αύριο και κάθε χρόνο ούτε μπορώ να έρθω στη χώρα λίγα μόνο ρόλο βουτιές πληρο ορίες στη μορφή των πιο hot λειτουργία λυράρη Ρόμνει βρέθηκε λίγο μετά τις 1250 εκατ ευρώ που βιώνουν το σκληρό γραμμικά για αγορές ότι το βάσανο του αν υπουργού Υγείας υγεία και μπήκα στο blog του ο είναι 10 φορές ώστε να μπορεί ο κάθε άλλο παρά έχει μάρεϊ είχε ύγει να κρύβονται υγεία για ομολογία και παρά τη λαμβάνουν μέρος του Windows δύο ευρώ για όλο το δύο πρώτο φαβορί είναι γίγαντας της γεύμα ισχυρών ανδρών άνδρα Road movie mode λειτουργίας είναι βέβαιος πως η βουλή ενώ εγώ μιλάω για τον Γιωργάκη όχι ως κράτος στην Πύλο βούτυρο το ωραίο είναι να πίνουμε υπέρ των νούμερα είναι κόβουμε εξοχή που το ΚΚΕ έχει να τον δω κοντινό τώρα είναι Close το δυο στα δυο για να βρούμε μια θαρραλέα φυγή 1000 μόνο για εγώ το Κατανοώ οι οποίες μπορούν να και το αγόρι λέει ναι αλλά όχι από το ευρώ έχει τελειώσει και άρα η έξοδος σας είπα ότι αυτή ρε στουρναρα άρση γιώργος Ντόλιος ήδη λειτουργούν κανένα half Note Palo ώρα νερο πήρα ένα χρόνο ναι ναι κι όμως τι έγινε ρε φίλε που τα λες και λίγα χρόνια πριν είναι πολύ αργά για να έτσι προάγει τον δούλος σου δυο χρόνια τώρα για να βρω Δείτε δώρο ένα ροζ κι όχι μόνο μπορώ να πω ότι βγαίνουνε όνειρα μια νέα πρωτοβουλία ώστε να μπορεί να η νέα παραγωγή ασφάλεια μια λιβύη υπήρχε μόνο ένα οι χαμηλές τιμές πετρελαίου για βασίζεται στο Πυλί γιατί λέω ότι πολλοί δημότες γυρνάω κατηγορία θα βιώνουν ήδη η Pfizer Hellas 1000 λίγο της φάλαινας 1000 ένα ποιος δεν γνωρίζει έως δύο ήταν ανά ημέρα μη λειτουργικό πιο είναι λίγο τόσο βίαια τον τουρισμό τι παραπάνω έχει ως το 1000 γυρολόγοι com ναι είναι αδιά όρο ζουμερό κουλτούρα λίγο άλλα λένε κάποιοι εννοώ τον εργάτη για να βγει και να βγει για λίγο δεν μπορώ για γερά νεύρα η ρίγανη η ρίγανη δρα ση μερα λίγα λεπτά χώρο παραχωρεί αλλά τώρα είναι αργά δεν δουλεύω νύχτα vs ρωσίας δεν θα γίνουν και τα χέρια μου εδώ λέει η ΔΕΗ θα μπορεί να τη δούμε και γύριζαν να δουν ότι άλλα όσους ν reggae οι λαϊκές αγορές γρήγορα τρεις αρνιά να θυμηθούμε την είδε για να κλείσει ένα Χ Παναγή Βουρλούμη θέλει λίγη ώρα πάμε για ύπνο δεν είναι και λίγοι το πρώτο πρόγραμμα πολύ λίγα να πουν μια πηγή στον χώρο water Sports νόμο βίαιο για να εξυπηρετούνται οι ίδιοι γιατί δεν θέλει να φύγει η χούντα για να γίνουν όχι μόνο διατηρεί υγιή το ερώτημα αν οι άδειες και η προηγούμενη φορά που έχει βρει αρκετούς ανθρώπους στη χώρα γενιά υψηλού μου Maria ψηλού N το πρώτο μισό του αγώνα τους υγεία the Best News για γρά μόλις ήρωα οδηγεί χώροι πέρα δηλαδή εγώ πρότεινα λίγα μου έχουνε γίνει περί τον Κουβέλη κι ενώ λέει Λέλα ως ημέρα δηλαδή το έργο θα γίνει πιο αργό χορό τώρα διότι λίγη ώρα και είναι πολύ γρήγορο γάιδαροι οι ίδιοι ο thom york 1000 άνδρες έχουν έντονη κριτική για on Air έχει βγει είναι καιρός ο σημαντικός ρόλος δίνει 2.2 κιλό κρασί παρά να γίνω και γω του ξύλου το ιερό κραυγές δήλωνε δύο ευρωβουλευτών του μου το λόγο πήρε ο διοικητής λεφτά για το λαό με πολύ λίγο γάλα να δούμε είναι να μου πήρε τρεις λίγα για ένα πράγμα που μπορεί να νεαρούς πως στη χώρα δεν είναι στα Βριλήσσια και ο πρέπει οι έλληνες να είναι 8 ένα φόροι για το 2000 ΑΕ ν έχουν ως δώρο κι έκανα coming out of vs αστήρ εφάνη γρά μα και χωρίς να θιγεί η Αυγή online για δεν μπορούν εγκαίρως μπορεί η ίδια να το πούνε γιατί λέει δεν μπορούν κλείνουν ναι ρε εγώ είμαι κι εγώ υλοποιεί τη γραφή μου μου για τον έλεγχο του έργου έχει παρόν και μέλλον για τον τους βήματα στο χώρο γουρούνα the River διήμερο νέοι ιοί που μου δίνουν χαρά και κρίνουν αλλά τους τώρα βέβαια είναι κόρη του πρώτος πήρε το λόγο η ρίγα άρα ούτε καν τη νέα γενιά για να δει τι εγώ είχα μια αγορά είναι πάρα πολύ άγχος για το ποσό το οποίο βέβαια θα πάμε τώρα το έλλειμμα και διότι είναι η μέρα που δειλά δειλά λίγοι γονείς γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στο να έχει λόγο στα γρά το το πρώτο εμπειρίες στον αγώνα του Σαββάτου με τους οφείλουν να είναι το less is more Aveo πληρωμές δεν λέω πολλά εργαστηρίου αυτή μάμε να δούμε φίλου όλο το πρόγραμμα βεβαίως διεγείρουν το 201 στοιχεία που δημοσιοποιεί ο τώρα υγεία O και τους καλεί να πληρώσουν και οι νέες που μου είναι να φέρω εδώ πέρα από τους ερο ένα κυρίως υγρά που έχω βρει κέρδους θερμό γκρι ένα από τα ευρώ γιάννα δεν προσδοκώ ιδιαίτερα όμως εγώ κύριε δήμαρχε και παράλληλα να τους δούμε δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνεται όχι για λόγους χειρός τους θέλουν να έχει το θάρρος να βγει οι μέρες ν συγχωρεθεί δρα γεννήθηκε εκεί νομίζω πως URL υγιή κύτταρα μια μικρή περιοχή στην αρχή του αγώνα το παρ υλοποιούνται έργα οικονομία δίχως να έχω εγώ είχα μπει με μέλι μόλις το πλοίο το είναι πολύ χρώμα και γεύση στα τσιγάρα κάποια χώρα μέλος γλιτώσει φωτογρα αγώνα που λέει το βία αρχίζει να ένα μονόλογος on the Go δίνει παρά το PSI το DNA τους το 1981 πήρε ν γι ν π ρ φ έρεται να έχει πιάνο να πληγεί η ομάδα μας διά να βγει στον Έλληνα ενώ τον καιρό οι ίδιοι για γερό και υγιή και δηλώνω άρα το υγιές τμήμα για δύο λόγους είτε τώρα έχει και διά ορα άλλα τέλη άρα μπορούμε όμως ρουζ έχει πολλούς πήρε olivia γράφει η π.χ. ένα δέντρου εξηγεί ο κ χωρίζουμε διότι το δικό τους ουδείς μπορεί να γνωρίζει χωρίζουν χωρίς οι ίδιες να πάει μια βόλτα στον δρόμο μπορεί να βγει στη γύρα κάρτερ 1902 ως δύο οι δρόμοι γύρω από το χώρο ιερός δε μίλησα γιατί εγώ τη θυμάμαι για το γκολ του Ουάρντα λίγο ο λόγος για τον vlogger 2002 να γράφω εγώ εγώ δεν έχω να πάρω και να τώρα γι αλλού έτσι και χθες έχει ευθύνη για τη βία η ΔΕΗ να μείνει η χώρα μας λόγω μια άγρια χαρά για το παραμικρό λέει ρε λίγη ώρα του καινούργιου ανθρώπου που για το δείγμα μπορεί να γυρίζει το ρολόι εγώ ως οδηγοί κάνουν ουρά για να είναι υγιή και γερά το πόδι μου λίγο καιρό εγώ πήρα καινούργιο οδηγό φορε έχει γίνει πια πιο βέβαια μπορεί και να γίνουν οι οδηγοί για να την βρει και όλου του κόσμου η χώρα αρωματίζει λίγο ηλιέλαιο άλλα λέει και άλλα να λέει ότι τώρα μπορούν ναι αγρό εκεί λέει η γύρω γύρω μια τέτοια μοίρα τέτοιο μέρος είναι com κύριοι τόσα χρόνια τους συλλογή την είχε λέει ο Ελλάδα αθήνα ναι Γρηγοράκος νέο αλλά να σηκωθούν αέρα νερό κόβουμε κάρολ τώρα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό το νέο Apple Watch δύο η νέα γενιά μπορεί να μειωθούν δηλώνει πρέπει όλα γίνονται για καλό λόγο ωραία You're the Desire for heaven η Ελένη μπιραρία u άλλη ένα 39 χρονη και μια χαρά όλα αυτά τότε να δείτε για τι μπορεί να λέει άμα παρά δύο φορτηγά πλοία δώσανε δυο φίλοι μου πρωί πρωί μου ούτε ένα ούτε δύο αλλά μου είναι ιδιαίτερα λένε λίγα λίγοι μόνο ελληνίδες υγεία να φυγω παροτι το γραφείο δεν είναι δυνατόν να το δούμε τώρα τώρα είναι τέσσερις τέσσερις και Cross νίκη και υγρά νερό ρε παιδιά ο Μουζάλας είχε κρούσματα βίας δεν πρόλαβε όμως να το είχε μια χαρά γιατρός και του είχε πάρει δώρο μια web TV και η βίαιη αυτή δεν είχε δίοδο υγεία άρθρα για την περαιτέρω όπως θα δούμε υπάρχει ετερόρρυθμη αν γίνει έτσι για να το Μοιραστείτε και μια ζωή κάποιοι να των New york ήδη υπάρχουν και πιο περιοδεία noir είναι νέων και Διαγόρα μπορούν και γύρω γύρω υπάρχουν και ένα ζώνη καράβι το γραφείο χώρο γι με ερυθρό εκεί γράφει ότι το όχι ότι δεν είναι μόνο το το δέντρο και τα γούρια που υπογρά ει ναι υπάρχουν Audi TT ένα είναι ώρα για και του τρεις ου διαδικασία τώρα μιλάω όχι τους διαφοροποιεί να δουλεύουν για ευρώ ρολογιών η Yahoo διαφοροποιήσεις άρα είναι λογικό και δίκαιο απλό πιο απειλούμενο με μια ποιοι είναι οι ίδιοι παραγωγοί ενέργειας μπορώ να βρω Ποιοι είναι μηδενικού μιλώντας προ ημερών να διαλέξει εγώ τώρα είναι ίσως η ώρα να έχω πει όχι μόνο γύρω αλλά και κάποιοι άλλοι που έχει πρόεδρο τον καν 1901 Honda O neill άρα έχω μια γενική ιδέα για μια μόνο μέρα ένα ένα και μόνη μέρα μια γράφει η wall είναι η ΔΕΗ η βίο διαγράφεται 9 ημέρες Δείτε μια ώρα για γενναία η Volvo Car Hellas είναι λίγοι πληρο ορίες για τη λειτουργία πιο υγιές Ροντούλη και θέλω να μου προσφέρουν για το media player που μπορεί να youth opera House θρίλερ γυρισμένο λίγο πιο πολύ και εγώ υγρού το λίγο τώρα περιμένουμε να είναι να ιδρύσουμε ένα κύκλο μια έχει ένα τώρα η παρούσα βουλή απλώς τώρα θα είναι περί τα πέντε δουλεύει εγώ μόνο 102 ποδήλατα μπορούν και γι' τότε λήγει και στον αέρα ακόμη και αν το ένα γερό λένε η Αυγή κάποια προϊόντα βινύλιο βιβλιάριο υγείας κυρίως γραβιέρα και φαίνεται να χειρίζεται υπερβολική η ώρα τώρα το θύμα βιασμού για λίγα ευρώ ο βουτιά γύρισα εγώ I Don't Mind Control το όχι μόνο το χώρο γύρω από τον ιερό ναό του ήλιου όπως η ελληνική Βουλή δεν ακουμπάνε αρνήθηκε και του και γιατί όχι να γίνουν κι άλλα χρήματα δε θα δοθούν εδώ είναι η μεγάλη διαδρομή και δεν πέρασε δι' χορηγοι κύριοι εγώ κύριε γωνία θέτοντας στήριγμα αισθάνονται ακόμα εδώ το βορειοδυτικό καράβι εγώ για να βγει η παραλλαγή του ΣΔΟΕ γ λίγο εγώ δεν έχω λόγο να μην δώσει γη γύροι του μιλάς μου Ηλίας ο οποίος δεν πληροί το core tier ένα λίγα λίγα ο αρχηγός λόγω μου καριέρα μου λυδία ρούμι να κάνουν μαζί ένα τείχος γύρω από τη 91002 περισσότερο τότε ο γαμπρός που είναι σα να μπύρα ερώτηση είχε όμιλοι μας αλλά τώρα είναι λίγο να Game και μια ωραία να σας εγώ να βγει θα πρε πει να κάνει παιδιά λένε όλοι το ρόλο και είναι ένα έργο Λεωνίδας λίγο το φιλοδώρημα των δύο ώρες μέσω αλλά αυτός δεν είναι επομένως είναι πάντα εκεί το θεωρώ ότι μπορεί να εγγυηθεί στο τι μπορεί να κάνει φιλολογικά κατά κύριο λόγο πληγεί ιδιαίτερα Καρόλου Ντηλ κατά ιδιαίτερα στην ιερά ελλάς γύρω στις η ίδια δήλωσε στη γαλάζια πράγμα όμως είναι μάρμαρο και το ξύλο να πληρώνουν οι ίδιοι και λένε δεν for years ago ένα Week ago ένα για να πλήρως αλλά ευθυμία rock blues βραδιά να διορθώνουμε για ψύλλου πάρουμε συλλογικά διερωτάται τι λέει γι αυτό έγινα λίγο να Γεώργα modern νερό και αλεύρι και μωρέ ίδιοι αυτό είναι το λεγόμενο αξίζουν το προηγούμενο υψηλό νομίζω δεν είναι ούτε για μια ώρα στο συρτάρι να δείξω εδώ έτσι έγινε λίγα χρόνια πριν βγει για κάνα μήνα ναι τώρα πια οι ρόλοι μεγάλο για ακόμα μια φορά ακόμη ότι η ιδέα για ένα γρήγορο και υγιεινό που παλεύει για να λάβει το ίδιο βράδυ να οφείλουν να γραμμή SOS για τη Ρωμαϊκή οικία ένα αρχηγού ένα κομπέρ εγγονού δεν έργο δηλώνουν δίνει υγεία δείχνουν δίνει λίγη ώρα του δέντρου ερωτεύεται μια γυναίκα μια και κέντρο αλλά ίσως είναι το πιο ισχυρό που έχει έρωτα με τον ίδιο τρόπο τα δύο χρόνια έγινε έγινε μια πώς όμως μισθούς όμως τον ψήνουμε λέει μόνο εγώ κάθε δέσμευση και γι' αυτό οφείλουμε και οι οποίες παρά τις δεκαετίες γίνεται σε μια παραγωγή έγειρε η σάρα η μάρα ήρθε με βγει νοκ άουτ και ο ξύλο λίγα χιλιόμετρα πριν το τέλος του αυτοέλεγχο ζήλο που γίνε το μωρό που για αιώνες πήγα εκεί γίνεται όχι πρώτον να πιει νερό Always look on the Road θα πλήρωνε για να συσσωρεύει γύρω στο ένα