Ευρεία Επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης Αλλοδαπών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια νήσου Λέσβου (HellenicCoastguard, 2021)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE