Σημεία συνέντευξης στο «Newsbomb» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στο «Newsbomb»και την δημοσιογράφο, Όλγα Τρέμη Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι οι εκλογές της 21ης Μαΐου. Η δική μας προτεραιότητα είναι να αναδείξουμε με σαφήνεια στην ελληνική κοινωνία ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Οικονόμου, στο «Newsbomb»και την δημοσιογράφο, Όλγα Τρέμη Για τις εκλογές και τη σημασία της ψήφου της 21ης Μαΐου Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι οι εκλογές της 21ης Μαΐου. Η δική μας προτεραιότητα είναι να αναδείξουμε με σαφήνεια στην ελληνική κοινωνία ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να […]