Μορφές βίας στο Γυμνάσιο. Μια μελέτη περίπτωσης. Η έρευνα των φοιτητών και φοιτητριών / Διάλεξη 15 / Στην ακόλουθη διάλεξη οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές παρουσιάζουν τα ερευνητικά πορίσματα στα οποία κατέληξαν κατόπιν διεξαγωγής έρευνας με θέμα "Μορφές βίας στο Γυμνάσιο". - Μπονίδης Κυριάκος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Στην ακόλουθη διάλεξη οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές παρουσιάζουν τα ερευνητικά πορίσματα στα οποία κατέληξαν κατόπιν διεξαγωγής έρευνας με θέμα "Μορφές βίας στο Γυμνάσιο".: Καλησπέρα σας. Μετά από την εισαγωγή στην έρευνα της κριτικής παραγωγικής της Ιρήνης, σήμερα θα παρουσιάσετε εσείς την έρευνα που διεξάγουμε σε ένα γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα θα αναφερθείτε στο σχεδιασμό της έρευνας και την επόμενη φορά στα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, στα δεδομένα της, τα οποία και θα συζητήσουμε αρνητικότερα. Το μάθημα σήμερα είναι ειδικό σας. Καλησπέρα και από μας. Σήμερα πρόκειται να αναλύσουμε τη δικιά μας έρευνα, την οποία πραγματοποιήσαμε σε ένα γυμνάσιο. Προσπαθήσαμε να ξεσκεπάσουμε και να αναλύσουμε όλες τις συμμορφές βίας. Πρόκειται για μια μελέτη περίπτωσης και για αυτό να μάθουμε μορφές βίας στο γυμνάσιο. Η έρευνά μας βρίσκεται ρίσματά της, την κριτική παιδαγωγική της ειρήνης, όπως είναι και το όνομα αυτού του σεμιναρίου. Αρχικά θα θέλαμε να πούμε λίγα λόγια για την υπεκριτική παιδαγωγική της ειρήνης και πώς δημιουργήθηκε. Τις ρίζες της βρίσκει αρχικά στην κριτική παιδαγωγική. Πρόκειται για ένα ρεύμα θεωρητικής και πρακτικής δράσης, το οποίο αναπτύχθηκε με πολύ λίγα λόγια στις ΗΠΑ το 1980 και έχει κυριότερους εκπροσώπους του ΣΥΡΟΚΙ ΜΑΚΛΑΡΕΝ. Συγκεκριμένα αυτή η μορφή παιδείας προσπαθεί να εξηγήσει στους μαθητές πώς είναι η καταστημένη πραγματικότητα και πώς συνεχίζει να συντηρείται αυτή η πραγματικότητα. Η εκπαιδευτική δράση ταυτίζεται με την κοινωνική δράση και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η κατάδειξη των σχέσεων εξουσίας και εξάρτησης που δημιουργούνται μέσα στην κοινωνία με στόχο την δημιουργία κριτικής πολιτικής συνείδησης σε όλους τους μαθητές έτσι ώστε να κάνουμε μια ανασκόπηση στις δημοκρατικές δυνατότητες και αξίες τους και την τελική απελευθέρωση και χεραφέτηση των ατόμων δηλαδή την αντίδρασή τους στην υπάρχουσα κατάσταση και θα λέγαμε σε ένα επόμενο στάδιο και το μετασχηματισμό της και δεν είναι δημιουργημένος για την εξουσία κριτικής πολιτικής συνείδησης εμφανίστηκε στην Γερμανία καταγράφει το μόλεμχαο, το μάχη, και άλλα πράγματα και θα είχαμε σαναπεί για να μην κρατέρσουμε τους αυτούς που θα παρακολουθούν το μάθημα μας Σε ένα δεύτερο στάδιο βρίσκεται η ζήτηση στην κριτική έρευνα για την ειρήνη η οποία αναπτύχθηκε στα τέλη του 1960 από σκανδιναβούς και γερμανούς ερευνητές με κυριότερους τους Γκάλτουν και Ζέγγας επιχειρεί μια διεπιστημονική προσέγγιση των βαθύτερων αιτιών όλων των μορφών βίας σύμφωνα με τους εκπροσώπους της κριτικής έρευνας για την ειρήνη Η επουσία της παγκόσμιας ειρήνης οφείλεται στον τρόπο οργάνωσης των κοινωνιών μέσα σε ένα πλαίσιο διακρατικών σχέσεων θα λέγαμε και κινήτρων Είναι πρόκειται για μια χειραφατητική και μετασηματιστική δράση η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει στον άνθρωπο, στο άτομο την ιδεολογία η οποία κρύβεται πίσω από την υπάρχουσα πραγματικότητα με στόχο την επίτευξη της ειρήνης η οποία μπορεί να γίνει μόνο μέσω της αλλαγής των κοινωνικών δομών έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να αποκτήσουν φιλιονυκή συνείδηση τόσο οι πολίτες όσο και οι κυβερνόντες Με βάση στην κριτική πανταγωγική και την κριτικέρευνα για την ειρήνη δημιουργήθηκε η κριτική πανταγωγική της ειρήνης η οποία στοχεύει στην αποκάλυψη καταρχάς αντισταίκεται στην παραδοσιακή πανταγωγική και προσπαθεί να αποκαλύψει την άμεση δομική και πολιτισμική βία αναλύει τα φαινόμενα βίας προσπαθεί να βρει τα βαθύτερα αιτιά τους τα αιτιά της τα οποία σύμφωνα με τους συγγραφείς της βρίσκονται κυρίως στις υπάρχουσες κοινωνικές δομές για παράδειγμα σχέση, κέντρο, περιφέρειες όπως έχουμε δείξει και σε προηγούμενες μαθήματα ή στη δομή των δυτικών καπιταλιστικών χωρών οι οποίες προωθούν φαινόμενα δομικής βίας και κοινωνικής αδικίας προσπαθεί όλα τα μέλη της εκοδευτικής κοινότητας να τα ευησυχητοποιήσει για συλλογική δράση με αισθήματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συμμετοχικότητας δεδομένου ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του καλός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κριτικό σχολικό πολιτισμό ειρήνης ο οποίος θα ενδυναμώσει τα άτομα και θα τα χειραφατίσει κοινωνικά όλα τα μέλη της εκοδευτικής κοινότητας θα αποκτήσουν κριτική πολιτική συνείδηση η οποία θα οδηγήσει στην απελευθέρωσή τους και σε μία μετά επί τα αλλαγή των κοινωνικών δομών και στην εγκαθήτηση της ειρήνης όσον αφορά στις συγκρούσεις έχουν θέση στην κριτική παιδαγωγική της ειρήνης εφόσον μόνο μέσω αυτών θα επιτεχθεί η αλλαγή όλων των κοινωνικών δομών που παράγουν τη βία εμείς στην εργασία μας φροντίσαμε να αναλύσουμε και να επεξεργαστούμε όλα τα και να κρίνουμε όλα τα φαινόμενα βίας που υπήρχανε μέσα στο χώρο του γυμνασίου έτσι ώστε και οι μαθητές αλλά και εμείς ως κριτικοί φίλοι της έρευνας να φτάσουμε στον κριτικό αναστοχασμό με τα γνωστική νοητική διαδικασία η οποία θα βοηθούσε, η οποία ελπίζουμε σε ένα επόμενο στάδιο να φτάσει στην χειραφέτηση και την απελευθέρωση όλων των συμμετεχόντων αλλά και στον μετασχηματισμό των υποχρεωσών δομών Λοιπόν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στον κρίτη της κριτικής καταγωγικής ειρήνης η κεντρική έννοια είναι αυτή της ειρήνης πρόκειται για μια αρκετά πολυπλοκή έννοια ακριβώς γιατί αντιπροσωπεύει, αντικατοτρίζει ένα αρκετά πολυεπίπεδο και πολυπολιτισμικό φαινόμενο την ειρήνη μπορεί να την ανοίσουμε είτε ως αρνητική ειρήνη όπου στην περίπτωση αυτή η ειρήνη ορίζεται ως το αντίθετο του πολέμου, άρα μιας άμεσης συμμορφής βίας είτε ως θετική ειρήνη όπου μιλάμε για συνθήκες κοινωνικές τέτοιες ώστε να αποτρέψουν τα έτια τα οποία μπορούν να γεννήσουν τη βία επομένως για συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, αρμονικές σχέσεις κρίνεται λοιπόν αναγκαίως για την οριοθέτηση της έννοιας της ειρήνης, κρίνεται αναγκαία η κατανόηση της βίας χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια του ερευνητή Γκάλτου να ορίσει τις διάφορες μορφές βίας και ακόμα πιο αντιπροσφευτική είναι η εικόνα μέσα από το παγόβουνο, το οποίο θα δούμε στην επόμενη διαφάνεια Στην κορυφή του παγόβουνου βρίσκεται η πρώτη μορφή βίας, η άμεση περιέχει τη σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία είναι η πιο εμφανής μορφή βίας γι' αυτό και είναι ορατή με γυμνομάτι αν και αυτή η βία είναι η πιο φανερή αποτελεί μόνο την κορφή του παγόβουνου και οι βαθύτεροι σετίες της βρίσκονται στα βαθύτερα επίπεδα της δομικής και της πολιτισμικής βίας Η αμέσως επόμενη μορφή βίας, το βλέπουμε και το δεύτερο επίπεδο, είναι η δομική βία όπου στην ουσία σχετίζεται με αδικίες όπως προκύπτουν από τις διάφορες κοινωνικοπολιτικές δομές Στην ουσία αυτή η μορφή βίας αντιστοιχεί στους συστηματικούς τρόπους με τους οποίους οι διάφορες κοινωνικές δομές και τα κοινωνικά όργανα αποτρέπουν τα άτομα από την επίτευξη της πλήρους ινατότητάς τους Χαρακτηριστικό παράδειγμα με τον οποίο συναντάται η δομική βία είναι οι φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας όπως ο αρατισμός, η ανεργία, η φτώχεια Ενώ η πιο βαθύτερη μορφή βίας είναι αυτή της πολιτισμικής βίας έννοια η οποία εισηγήθη, την εισήγαγε λίγο αργότερα το 1960, 1990 ο Κάλπτου Με την πολιτισμική βία εννοούμε τις στοιχές του πολιτισμού που αφορούν τη συμβολική σφαίρα της ύπαρξής μας η οποία καθορίζεται από τη θρησκεία, την ιδεολογία, τη γλώσσα, την τέχνη, την εμπειρική και την ποιητική επιστήμη Στην ουσία όλες οι εκφάσεις εκείνες του πολιτισμού οι οποίες χρησιμοποιούνται για να νομιμοποιήσουν και να φυσικοποιήσουν τις επόμενες δύο μορφές βίας Οπότε μας είπατε ως εδώ, πήρε το θεωρητικό κλαίσο, συνοψήσατε αυτά που ήθελατε στο μάθημα σας τώρα και μας λέτε ότι αυτά που έπρεπε να φτιάξετε θα μας δώσουν αγνοιτικά στους σχολείους. Εντάξει, γιατί αυτά που θα μας πείτε είναι γνωστά. Αλλά είναι η βάση τοιωρητικής. Είστε παραλάβατε σύντομα για να πούμε τι ακριβώς είμαστε και από χωρίς αυλού καταερίσματα να κάνουμε μια έρευνα στις ελληνικές περιοχές της Ελλάδας. Ωραία. Και να διασταθηνήσουμε τους όρους όπως η ειρήνη και η βία και τις διάφορες μορφές της. Ωραία. Λοιπόν, τώρα περνόμαστε και για μας έρευνα. Λοιπόν, αναφορετικά με τη δική μας έρευνα στο πλαίσιο του μαθήματος προσπαθούσαμε να βρούμε ένα σχολείο να μας δεχθεί για να κάνουμε μια έρευνα Οι προπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος έχουν πρακτική άσκηση και με τη δική τους πρακτική άσκηση γνωρίσαμε τη συγκεκριμένη φιλόλογο η οποία συζήτησε μαζί μας και δέχτηκε να μας βάλει μέσα στην τάξη της και να συζητήσει τα ζητήματα που της αναπασχολούν. Σαφώς θέλουμε και την άδεια της διευθύντριας του σχολείου, οπότε συζητήσαμε μαζί της, την ενημερώσαμε για όλα όσα σκεφτόμαστε να κάνουμε και κανονίσαμε τις ημερομήνες που βρισκόμαστε στο σχολείο. Σε κάποια στιγμή η φιλόλογος ήρθε και σε σεμινάρια του συγκεκριμένου μαθήματος, γνώρισε όλη την ομάδα και αργότερα βγήκαμε μαζί της σε ένα καφέ και συζητήσαμε τόσο όσο την απασχολούν, της εξηγήσαμε κάποιους όρους που θα χρησιμοποιήσουμε, πώς σκεφτόμαστε να στήσουμε την έρευνα μας και ποια θα είναι η δικιά της συμβολή. Επίσης μας ενημέρωσε για τους μαθητές που είχε και την προηγούμενη χρονιά και φέτος, για το δυναμικό των εκπαιδευτικών του σχολείου αλλά και τις σχέσεις των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας. Έπειτα οργανώσαμε το πρόγραμμά μας και χωριστήκαμε σε ομάδες σύμφωνα με τις οποίες πηγαίναμε κάθε μέρα στο σχολείο. Η γνωριμιά μας με τους μαθητές έγινε την πρώτη μέρα που πήγαμε. Πήγαμε στην αίθουσα, τους ενημερώσαμε για αυτό που κάνουμε και ότι θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους εκεί ο θελός και στην πορεία προχωρήσαμε στις δράσεις μας. Συνεχώς θα σας παρουσιάσουμε το σκοπό καταρρυγνιτικά ερωτήματα της ερευνάς μας. Το σκοπό της παρουσίας ερευνάς ήταν να διερευνήσουμε τις μορφές βίας που παρατηρήσαμε στον λόγο σχολείο, στο γυμνάσο της Αισαλονίκης. Τα ερευνητικά μας ερωτήματα. Ποιες μορφές άμεσης βίας συναντήσαμε στο σχολείο. Ποιες μορφές δομικής βίας συναντήσαμε. Τι σχέσεις εξουσίας υπάρχουν μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Ποιες μορφές συναντήσαμε που επιθέτουν τα ερωτήματα. Ποιες μορφές άμεσης βίας συναντώνται, απαντώνται, να πάρουν χώρο στο σχολείο. Ναι, έβαλα το παρελθοντικό χρόνο τώρα να διορθώ με τη σύση. Ποιες μορφές συναντήσαμε στο σχολείο. Ποιες μορφές άμεσης βίας συναντήσαμε στο σχολείο. Ποιες μορφές δομικής βίας. Ποιες και τι σχέσεις εξουσίας θα συναντήσουμε μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας. Και πώς κατασκευάζονται τα συγκεκριμένα παιδαγωτικά υποκείμενα στο σχολείο. Σε σχέση με τη βία. Αποτελεί μια ερευνητική προσέγγιση η οποία θέτει στο επίκεντρο της μια περίπτωση που τοποθετείται στο ευρύτερο πλαίσιο της. Και δεν είναι αποκομμένη και προσαμοσμένη σε ερευνητικές περιπτώσεις ή υποθέσεις. Συγκαταλέγεται στις ποιοτικές μεθόδους έρευνας. Διότι αισθιάζεται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Λαμάνει χώρα πάντοτε σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον. Και δεν στοχεύει στη γενικεύση των αποτελεσμάτων και στην παραγωγή θεωρίας. Δίνει τη δυνατότητα στον ερευνητή να παρακολουθεί σε αναλυτικά τις κοινωνικές καταστάσεις. Να κατανοήσει την ύπαρξη πολλαπλών ερμηνιών. Να εντάξει τον εαυτό του σε ένα διευρυμένο πλαίσιο κοινωνικών αληθιών. Σημαντικό στοιχείο είναι η σύνδεση με την πραγματικότητα και η ιγκύτητά της με την ανάληψη δράσης. Επίσης, παρότι η μελέτη περίπτωση συγκινιστεί μία ελεύθερη μέθοδο που επιτρέπει την τροποποιήσει ακόμα και την αναγκή της κατά τη διάρκεια της εξαγωγής της έρευνας, χρήζει προσεκτικού και οργανωμένου αρχικού σχεδιασμού, καθότι είναι πολύ εύκολο στην πορεία να παρεκκλίνει από το σκοπό της έρευνας. Οι τρεις φάσεις που προτείνονται από την βασική βιβλιογραφία της μελέτης περίπτωσης είναι η ανοιχτή φάση, η πρώτη φάση, κατά την οποία ο ερευνητής ή η ερευνήτρια καταγράφει οτιδήποτε λαμβάνει χώρα αναφορικά με το φαινόμενο που μελετά, χωρίς προδιατυπωμένα ερωτήματα, κρίσεις και αντιλήψεις. Στη δεύτερη φάση ο ερευνητής περιορίζει το έυρος του θεμάτου που παρατηρεί και εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία θα απαντήσουν μετά πιο εύκολα στα ερωτημάτά του. Και στην τρίτη φάση ο ερευνητής προετοιμάζει μια πρόημη ερμηνεία, την οποία καλό θα ήταν να παρατηρήσει ξανά στο πεδίο, προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο, προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο, προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο. Προκειμένου να αντιληφθεί ότι πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από το συγκεκριμένο πεδίο.