Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας, είμαι η Δέσποινα και είμαι από την Βιβλιοθήκη και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δημήχα Λαμπρίου. Παρακολούθησα το σεμινάριο, έχω δει μέχρι τώρα την κυρία Γκελίδου, την κυρία Βοκοτοπούλη, την κυρία Ελια Ντομπονάκη και την κυρία Φουρίκη. Η εμπειρία ήταν εκπληκτική, έχω παρακολουθείς πολλά σεμινάρια, ήταν από τα καλύτερα που έχω παρακολουθήσει. Έχουμε πάρει απίστεκτο εξοπλισμό για να κάνουμε όχι τέσσερα εργαστήρια που ανέφερα, τέσσερις κυρίες, αλλά χίλια τέσσερα. Αυτό που βασικά μας προσέφερε είναι υλικό και έμπνευση. Η έμπνευση είναι απίστευτη και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο εφόδιο για να συνεχίσουμε με όρεξη και κέφι στις δράσεις του Future Library.