Σημεία συνέντευξης στον «ΣΚΑΪ 100.3» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» και τους δημοσιογράφους, Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη Για την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου Η απόφαση ήταν κόλαφος για τον κ. Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απολύτως αναμενόμενο να βρίσκονται σε αυτή την ακραία σύγχυση. Έχουμε μια […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100.3» και τους δημοσιογράφους, Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη Για την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου Η απόφαση ήταν κόλαφος για τον κ. Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απολύτως αναμενόμενο να βρίσκονται σε αυτή την ακραία σύγχυση. Έχουμε μια […]