Δημήτρης Γαλαμάτης: Η χώρα μας θα πρωτοστατήσει στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για το χώρο των Μ.Μ.Ε / Αρχείο εκδηλώσεων της Γ.Γ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας στην Ελλάδα (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Αρχείο εκδηλώσεων της Γ.Γ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας στην Ελλάδα