Δημήτρης Γαλαμάτης: Συνάντηση με αντικείμενο την Παιδεία στα Μέσα και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης / Δημήτρης Γαλαμάτης: Συνάντηση με αντικείμενο την Παιδεία στα Μέσα και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στο πλαίσιο σχετικών δράσεων που προγραμματίζει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, Pär Skanberg Συνάντηση με αντικείμενο την Παιδεία στα Μέσα […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δημήτρης Γαλαμάτης: Συνάντηση με αντικείμενο την Παιδεία στα Μέσα και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στο πλαίσιο σχετικών δράσεων που προγραμματίζει η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, Pär Skanberg Συνάντηση με αντικείμενο την Παιδεία στα Μέσα […]