Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 10 / Διάλεξη 10 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Λοιπόν σε αυτό το video θα ασχοληθούμε με την τρώμε τις μετρήσεις πεδμεδε επιμέτρηση κατάβαση επιτύχαμε και μελέτη της έχω αρκετές αρκετά μεγάλη εμπειρία όσον αφορά κυρίως προ μετρήσεις αλλά επειδή εγώ έχω υπάρξει και βλέποντας και σε κτίρια της με μεγάλες κατασκευές νομίζω ότι έχω κάποια πυρήνας περιγράψω καταλυτικά τόσο καλά νομίζουν τι ακριβώς συμβαίνει καταρχάς στη φάση της μελέτης των πρόκειται να κατασκευαστεί ένα έργο μετά τις μελέτες σκοπιμότητας και όλα αυτά που χρειάζεται μετά τα οικονομικά του μεγέθη αυτά κάποια στιγμή προχωράει το έργο σχεδιάστηκαν και όταν καταλήξουμε στο τελικο σχέδιο στην τελική μορφή ας πούμε του τις κατασκευές κ.ά. πρόκειται για οικονομικό Μέργου τελειώνοντας το σχέδιο λοιπόν θα πρέπει κάποια στιγμή να κοστολογηθεί αυτό έργο για να κοστολογηθεί αυτό που με για παράδειγμα φαινόμενο όπως υπολογίσουμε υπολογίσουμε πόσο θα κοστίσει το βέτο το έργο αυτό θα πρέπει να γίνουν οι μετρήσεις πρέπει να δούμε πώς θα το πετύχετε κατάσχεται πρέπει να γίνει λοιπόν μεταξύ του πρώτου έτους όλα τα σε όλη τη φάση κατασκευής όλα τα μέρη όπου χρησιμοποιείται πρέπει να γίνει λοιπόν να προσμετρήσει του υλικού η οποία προβάλλεται στο λύκο θα μας δώσουν το τελικό κόστος προκειμένου περί πτώση κ.μ. σκυροδέματος και γνωρίζοντας την τιμή μονάδος δηλαδή αν πούμε για παράδειγμα ότι ένα κυβικό μέτρο του προγράμματος κοστίζει ένα ευρώ και αν έχει υπονομεύσει δείχνει ότι στο έργο έχουν χρησιμοποιηθεί 100 κήρυκας του θέματος τότε εγώ αυτομάτως ξέρουμε ότι το κόστους όσον αφορά το φέτος στις 1000 100100 ευρώ οι προμελέτες είναι πάρα πολύ σημαντική και θέλει πάρα πολύ προσοχή κατά την εκτέλεση της πρέπει να υπάρχει ως δήμου δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση των εργασιών που γίνονται και πρέπει οι δήμοι δήμος μελετητής θα πρέπει οι πολίτες να ξέρει και αυτό σταδιακά τα σκεύη της έτσι ώστε να να μπορεί να τρώμε τις πραγματικά όλα τα κόστη η όλα όλως μετά από όλα αυτά δεν μάχη για όλες τις άλλες φορές όμως χρειάζονται όλα τελικά όλα καταλάβατε δε πρέπει να ξεχάσουμε τίποτα από αυτά που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι να κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου το έργο βέβαια επειδή πάντα συμβαίνουν θαύματα και σε οποιοδήποτε επίπεδο απ' τον άνθρωπο στην επόμενη κρίσιμη σύνοδο κάποια κάποια λίγα πράγματα να ξεχαστούν αυτό γι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή μέσω του των απρόβλεπτων χρησιμοποίηση καινούργια φακέλους ποσότητες τις οποίες οι οποίες δεν έχουν προσμετρηθεί από τον μελετητή και και έτσι να επιτευχθεί ένα τέλος στο άργος με 100% πάμε τώρα στην επιμέτρηση καταρχάς να ορίσουμε τι είναι μετείχε όπως μέτρηση λοιπόν περιλαμβάνει τον υπολογισμό όλων των στοιχείων αυτών που απαιτούνται και σύνθετη κατασκευή όλου του ποσοτήτων σε φάση μελέτης αυτό έτσι βλέπεις λοιπόν είναι η επιμέτρηση των ποσοτήτων που που χρειάστηκαν πλέον αυτά αφού κατασκευάστηκε το έργο από τον επιβλέποντα και υπυμεδι εσύ λοιπόν που θα δώσει το οκ από τον πλακούντα θα έρθει αλλά ασχολείται με την επιμέτρηση βλακώδη βλέποντας έχοντας σχέδιο μπροστά του θα συγκρίνει τα νούμερα της με τους με την επί 64 δύο αν υπάρχουν συναφείς θα υπάρχουν προβλήματα που υπάρχουν μεγάλες ποσότητες μικρότερες τέλμα άλλο ένα επόμενο λοιπόν άλλο ένα σημαντικό επίσης λοιπόν στο βήμα και στάδιο στο οποίο πάλι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πάλι χρειάζεται πίστη στο πούμε εφαρμογή και ακολουθία του σχεδίων αλλά και της κατασκευής των και κατασκευή έχει περατωθεί ας δούμε το παράδειγμα αφοσίωσης επτά όλα θα υπάρξει θεωρητικά η μέτρηση λοιπόν 1ΠΕ κύριε οικονομικά στοιχεία μιας κατασκευής είναι έκδηλη μέτρηση των εργασιών με βάση τα κατασκευαστικά σχέδια και το έργο του τεχνικού που λαμβάνει τη σύνταξή τους μετρήσουν δύσκολο και έπεσε θυμάμαι μια ακατάσχετη εγώ κάνω μια διακοπή όπου ένα αρκετά στο που σχολαστικός βλέποντας θέλησε να κάνει επιμέτρηση οπλισμού σε ένα πολύ μεγάλο έργο εμπνευσμένο εξαιρετικά επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία και χρειάστηκαν έξι μήνες για μια μητέρα στο Άργος το έκανε όμως είμαστε κατέληξε νούμερο για τα στον τόπο συναφές με τρόπο συμβατό με με βάση της μελέτης που οδηγεί τελικά οι διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν απαιτείται λοιπόν την Μπέτις χρόνους προσοχή μεθοδικότητα απλότητα και προπαντός σας πόσο προσιτός τρόπος σύνταξης αντιληπτός στον οποιοδήποτε μεγάλη σημασία έχει σχολιαστεί και περιγράφει τον κας τμημάτων στοιχείων που αποτελούν την επίπεδη μετρημένη εργασία απαραίτητο επίσης την συνοδεύει τη μετρήσιμη σκαρίφημα τα οι άλλα βοηθητικά στοιχεία που συμπληρώνουν κατασκευαστικά σχέδια με αυτό τον τρόπο έλεγχος γίνεται εύκολα τους προς τους αρχές Αντίθετα τίποτα της Lexus παρά άνευ μιλά μια πρόχειρη μέτρηση με φιλιά γεμάτα πράξη χωρίς περιγραφή των στοιχείων οδηγεί οδηγούμαστε σε ταλαιπωρίες του μετρητή αλλά και ομάδων προσώπου ήχος που έχουν σχέση με τη διαδικασία για να γίνει μέτρηση λοιπόν ένα έργου πρέπει ο κάθε παίκτης να συμβουλευθεί τη σύμβαση το τιμολόγιο της τεχνικές προδιαγραφές τα κατασκευαστικά σχέδια του ας ξεκινήσουμε λοιπόν στη βάση του έργου στη σύμβαση του έργου μετρητοίς συμβουλεύεται αυτά εκείνα που αναφέρονται στην υποχρέωση του εργολάβου στο πόστο συντάξεις μυστικές μετρήσεις τα πρωτόκολλα των εργασιών και τις τελικές μετρήσεις και στο πώς θα τις υποβάλει στην εργοδοτική αφανείς συνεργασίες οι οποίες τις την τελική εικόνα του κτιρίου φαίνονται ας πούμε θεμελίωση εκεί σήμερα υπάρχουν τεχνικές που ακόμη εμφανίζονται ακόμη και αυτά τα αφανή έργα για παράδειγμα έχω ότι συνέβη το με ιδρυτικό της Ε.Ε. να κάνει μετρήσεις με σκάνερ έχω δει να χρησιμοποιούν μεθόδους ας το πούμε ακούσεις σε στοιχεία που συγκροτούν για να δουν την ποιότητα του τηλ Χυτήρης ανάμεσα έχω δει πραγματικά δημογραφία σε οικοδομές φωτογραφίες που δείχνει τα πάντα άρα βλέπει η τεχνολογία προχωράει και ότι οι αφανείς εργασίες ουσιαστικά μειώνουν τεχνολογία πρέπει ο μέτριες είτε βλέποντας τα λέω εγώ αλλά από εκεί πέρα πρέπει να συμβουλεύεται το τ ποινικές ρήτρες σε περίπτωση μη τήρησης των συμβατικών προθεσμιών υποβολής κλπ στο τιμολόγιο που βλέποντας τα αναζητήσεις τον τρόπο πληρωμής της κάθε ομάδος εργασίας πληρώνει κείμενο μοναδικό αυτό αν μιλάμε π.χ. για εκσκαφές νεκροτομή θα πάει εκταφές πάσης φύσεως σε έστησαν στα αντίστοιχα αυτά που έχουν σχέση με καυτές αν μιλάμε για εκσκαφή βράχος Γ.Ν. θα πάει σε εκσκαφή βραχώδους ιματισμό μιλάμε για εκσκαφή χώματος πάει εκσκαφή υπάρχουν πολλών ειδών εκσκαφές καθαίρεση κλπ μάλιστα να και βλάβη χθες έχουν από ότι το συγκεκριμένα τα κείμενα τ ν και τα πιο δύστροπος μου το πιο πολύπλοκα και τα αγαθά που έχουν και πολλές συζητήσεις στην τελευταία προ μέτρηση εκσκαφών που έκαναν οικοδομικό έργο χρήμα χρησιμοποίησε θεόδωρο έχω κάναμε ογκομέτρηση πριν και μετά και έτσι έχουμε ακριβή εικόνα για το χρηματισμό του όγκου του φωτισμού που κάτι τελικά καθαιρέθηκε βέβαια εδώ μάλλον αστεράκια η χωμάτινη αφαιρούνται είναι υπό συζήτηση ποιότητά τους ας πούμε αν είναι καθαρά βραχώδης σχηματισμός αυτό δεν είναι εκτίμηση συζήτηση δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ εργολάβου και μετρητή αλλά καθαρά χωμάτινο σχηματισμός πάλι δεν υπάρχει καμία κόντρα είναι φανερός που ότι μιλάμε για χώμα οπότε καλή τιμή έχει τον σκάψεις ανάχωμα και έτοιμοι να σκάψουν βράχο αλλιώς μιλάμε για διανομή στους σχηματισμούς δηλαδή μιλάμε για τα εδάφους το οποίο έχει ένα ποσοστό του είναι παράγοντες και ποσοστό είναι αυτό που hop χωμάτινο τότε ήταν που έγινε πολύ συζήτηση και θα υπάρξουν πολύ μεγάλες κόντρες μεταξύ του κατασκευαστή και επιβλέποντα τα άρθρα που υπάρχουν τώρα και σήμερα ο καφές προσπαθούν να καλύψουν τις περιπτώσεις έλεγα πριν ότι κάναμε προσμέτρηση εκσκαφών με θολό έχω υπολογίσει ουσιαστικά όγκους σκαφών αυτό που δεν μπορούσαμε να πούμε αυτά τα δύο πράγματα που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε δολοφόνοι καταρχάς του το πόσο είναι το IQ γιατί το ίδιο το υγιές έδαφος λόγω το βρήκαμε όμως αυτού τα φορτηγά το οποίο μεταφέρεται το μηδέν πλέον αυτό που με τα μπάζα στο πηγή όλοι με σκόρερ τον εαυτό σας πλέον το σκαμμένο χώμα έτσι το οποίο ήτανε πολύ πιο αφράτο και αυτά από το ηχείο του προηγούμενου χρόνου που προϋπήρχε καταλαβαίνετε ότι ο τελείως διαφορετική έπρεπε εγώ όσο ως βλέποντας το μετρήσουν κάθε οδηγό που έβγαινε όπως επισκεπτών από το χώμα της μόνο κάθε φορτηγό που υφυπουργό τάξη αυτό είναι πρακτικά αδύνατον να βγαίνουν βλέπω όμως πολύ μεγάλο έργο και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα γιατί απαιτείται να μιλάμε για επίβλεψη ουσιαστικά πρόκειται στα μεγάλα έργα η παρουσία του βλέποντας σε όλη τη διάρκεια της κατασκευές μάλιστα με αναλυτικές επίπεδη σε κάθε φάση της τιμολογίων λοιπών Νάκη γραφείο είμαστε εδώ πέρα θα δει τα πάντα που έχει σχέση με τα μετατρέπουμε με με τις εργασίες και τις τιμές τους στο τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών ότι που βλέποντας θα περιοριστεί στην αναζήτηση τρόπου πληρωμής κάθε εργασίας αν δηλαδή αυτή πώληση κ.μ. υπερβολικά μέτρα μήκους και μάχη βάρος κατ αποκοπή ήθη υπάρχουν εργασίες οι οποίες μετρώνται σε κ.μ. όπως τα κόμματα του δικομματισμού ο προηγούμενος πάνω εργασίες οι οποίες όπως μετρώνται θρονί σταματώ και μέσα σε αυτές τις εργασίες περιλαμβάνονται ακόμη και τα κόστη του προσωπικού ο χρόνος κατασκευής ΚΤΕΛ παρά έτσι μια τέτοια εργασία φαντάζουν τη στιγμή όταν οι πλάκες πεζοδρομίων της πόλης τ.μ. υπάρχουν εργασίες οι οποίες υπολογίζονται σε μέτρα μήκους με ένα όχι και ένα στοιχείο η Καστέδο Σκύδρας παίδων και τα κάστρα πολιτικές της ΕΤΕ μάχεται κατά τη μεταφορά σε βάρος πολλών γυρίζονται άλλα πράγματα κατ αποκοπή αλλά το πιο ας πούμε τα πιο εξειδικευμένα πράγματα που αν π.χ. σου ναι 50 πινακίδες σήμανσης καταλαβαίνετε επτά εκατ κατ αποκοπή σε τεμάχια ασχολείται χαλάσουμε τα σίδερα μέτρων σε βάρος κατ' αποκοπήν εργασίες είναι συνήθως συνήθεις εργασίες πάγωσαν έως σταθμούς της ηλεκτρικός ξέρω γω του Περισσού όλα μηχανών είχαν κατ' αποκοπή σημαντικό στην στην επίβλεψη και την μετρήσουν τα κατασκευαστικά σχέδια λέγοντας ότι είναι απάνθρωπο το ω της στάση το βράδυ κατόψεις όψεις τομές ζωγραφιές οικοδομές από εκεί μελέτη αυτό το σχέδιο είναι απαραιτητη προυποθεση επιτρέψει απαραίτητο ο τρόπος για τη μέτρηση τυχόν ελλείψεις προσχεδίων δημιουργούνται δυσχέρειες και στην στην ορθογραφία και στην κατασκευή των άστρων που απαιτούνται για την κατασκευή αλλά και στην τιμολόγηση των εργασιών εδώ λέει επίσης ότι εγώ βλέποντας πρέπει να παρακολουθεί την κατασκευή κατά διαστήματα να βρίσκεται όσο το δυνατόν σε επαφή με τον μηχανικό της κατασκευής των εργοδηγός που γράφουν πρέπει μετρητοίς έτσι πέρυσι μειώσει τις πνευματικές και σωματικές εργασίες για άλλα τόσα θέμα που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια της προόδου της κοινές τώρα εδώ έχουμε το πώς συντάσσονται οι μετρήσεις αξιολογούν την αυτά είναι περισσότερο ειδικά δικά ας πάμε στην περιγραφή του τρόπου μείωσης του προγράμματος που μας ενδιαφέρει στο μάθημα στα πέδιλα λοιπόν προφανώς όταν μιλάμε για μετρήσεις σκυροδέματος επιμέτρηση αναφέρομαι στους αστικά σε όλους τους δήμους έτσι αλλά μονάδα μέτρησης κ.μ. αν μιλάμε για το νευρικό σύστημα τα πέδιλα λοιπόν τα πέδιλα που έχουνε συνήθως τέτοιες τομές σχέδια και το αντίστοιχο συνήθως τα πέδιλα από την πάνω πλευρά είναι βλέπετε ότι εδώ δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να μη βάλετε πετά στην περιοχή το όπως επίσης ξέχασα απ' τους όπως επίσης και αυτή η περιοχή εδώ πέραν επανέρχεται η βάση του πέτρου εδώ όμως έχουμε να ολοκληρώσουμε τη Κολοβός δεν είναι πιο δύσκολος έχει συγκεκριμένο τύπο υπολογισμού κομμάτι της εδώ πέρα λέει λοιπόν εγώ συγγραφέας ότι απαιτείται υπόστρωμα που χωρίζονται σε δύο τμήματα και μετρώνται χωριστά το ερώτημα το κάτω σαν παγώνι πάλι επιπεδο όπως περιέγραψα Λαμίας το τμήμα και το δεύτερο τμήμα το παλιό σαν κομματική πυραμίδα μα χρήμα θα πέδιλα στοιχείων μετρώνται από τώρα τους θέματος μεταξύ τώρα ένα δάσκαλος και πολιτικά σχήματα σχήματα για αυτά καταλαβαίνετε ας πούμε ότι με τις σχέσεις με με σώματα μες ύστερα ουσιαστικά μιλάμε για ακόμα 300 άτομα τα υποστυλώματα μετρώνται από κει ξεκινούν τα πτυχία κλπ συνέβαλε επίπεδα και έτσι ο μετρώνται οι τόκοι μετρώνται μεταξύ των υποστρωμάτων πλάκες υπάρχουν συγκεκριμένοι μέθοδοι εγώ θα λεγα στείρες δηλαδή δε θα είχα πρόβλημα που κάποιου φοιτητή συγκεκριμένο μάθημα να μην τηρήσει έσω ας πούμε για παράδειγμα τη Μπέτις στο κόσμο μεταξύ των υποστρωμάτων ας πάει και το μέρος που έχουν ε στον μπαλκόνι μέτρων έτσι 9 όσον αφορά τα σίδερα το ξέρω τώρα μεταξύ του επειδή καταλαβαίνετε ότι ο μεταλλικός ψηλός λαιμός καταρχάς μετριέται σε κιλά και όπως καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για πολλά μη μέτρα μήκους οπλισμού και διαφόρων διατομών κτλ καταλαβαίνετε μια πολύ πιο σύνθετη διαδικασία απ' την προσμέτρηση την με τους όπως περιέγραψα προηγουμένως τους ρωτάμε τους πάραυτα κάποιο πρότυπο πιο προσεκτικός και μεθοδικός μπορεί να καταλήξει σε σχετικά σωστό αποτέλεσμα ή σχετικά εννοώ ότι σε πολλούς από σας βάλω την ίδια άσκηση και το έχω δει πολλές φορές ακτιβιστών στο μάθημα αν βάλω γιατί συνήθως ένα θέμα στο βαθμός τριμμένο εν τω μεταξύ οπλισμού άλλη υποβάλλουν 30 φοιτητές ένα θέμα που έχει σχέση με το μέσο ρυθμό παρ 30 διαφορετικά αποτελέσματα και αυτό διότι αυτό διότι υπάρχουν περιοχές υλοποίηση λίγοι είναι ας το πούμε ελάχιστης αλλιώς τις παίρνει τις υπολόγιζαν πως όχι αλλά αυτό δεν είναι λάθος τώρα καλείται κλειώ βρείτε το αποτέλεσμα είναι μια απόκλιση 5% είναι μια αποδεκτή απόκλιση σε επίπεδο εκ μετρήσεων όπως και σε επίπεδο πρόβλεψης φαίνεται επειδή αυτά τα μπείτε σε πολύ μεγάλα κεφάλια γίνεται ανεκτή μια απόκλιση τώρα προκειμένου να κάνουμε με τους τρόπους μου πρέπει να έχουν υπόψη τους οι παρακάτω κατευθύνσεις είναι απαραίτητο ένα πλήρες κατασκευαστικών σχεδίων υπάρχουν λεπτομερή σχέδια των παραρτημάτων του οπλισμού για κάθε στοιχείο υποστυλώματα τύχη ανθρώπους υπάρχει απόσταση κλπ δηλαδή πρέπει στο σχέδιο του Ξυλοτύμπου έτσι ονομάζουν σχέδιο φαίνεται οπλισμός όλου του δομικών μερών θα πρέπει λοιπόν αυτό σχέδιο ναι υπάρχει αναλυτικά για κάθε στοιχείου που υποφέρει οπλισμό τόπος αναπτύσσεται αυτός οπλισμός με μεγέθη με τις διατομές έτσι ότι ότι είναι απαραίτητο για να περιγράψει πολυετούς ας πούμε και να δώσει ένα τελικό νομοσχέδιο ειδικά για τους τόπους μέλη της που μηνύθηκε του προτύπου πρέπει να καθορίσουμε κάθε λεπτομέρεια ψήφο και σύμφωνα με τη στατική μελέτη επιμέρους νίκη την ακριβή θέση των κάμψουν ορόφων αλλά και πιστός στην οποία θα τοποθετηθεί κάθε μέτρηση λοιπόν ότι με αυτές δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να μεταφέρει το ανάπτυγμα των οποίων μόνο τα σχέδια στο φιλμ με τρεις για τα υποστυλώματα αυτό δείχνει πως η θα μετρήσουμε τον αποκλεισμό χέρι θα κάνουμε αναλυτικό παράδειγμα επιμέτρηση οπλισμού θα είμαστε πολύ πιο αναλυτική από αυτά που διαβάζουμε στο και έτσι φτάνουμε στο τέλος κεφαλαίου μια ένα σχόλιο μόνο θέλω να κάνω σχέση πάντα με τις επί μετρήσεις οι κατασκευές τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλα έργα στην Ελλάδα υπάρχουν αντοχές αυτό το αυτά προβλέπει το σάββατο Simply πτώση 15% στην κατασκευή ουσιαστικά δίνει πολλές φορές μου προς του κατασκευαστή το είναι μεγάλη πώς να το πω είναι είναι λόγος πολύ σημαντικός λόγος του κατασκευαστή να γεννήσει δημιουργήσει πλέον ας του πούμε εργασίες καμιά φορά και μια παραίτηση στο έργο του επίσης η δουλειά του είναι έτσι είναι θεμιτό τρόπο να έχει κέρδος στις παρόλα αυτά θεέ η καθεμία το πτώμα να κλέψει ποσότητα γι αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει πάντα μια αγαστή συνεργασία μεταξύ ας το πούμε βλέποντας κατασκευαστή εδώ θέλει και μια τυχαία από τον βλέπουν βέβαια είναι σημαντικό να να σου τύχει να καλυ κατασκευαστική εταιρεία σ'ένα έργο δίνεται λοιπόν να τηρεί κάποιες προδιαγραφές μίνιμουμ κάποιες απαιτήσεις και δεν είναι επειδή το έζησα το αντικείμενο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο τον συνεργαστείς με άτομα τα οποία είναι ουσιαστικά κοιτούν το άκουσε να βγάλουν το μέγιστο δυνατό όφελος που μοιάζουν να χάνουν ευχαριστώ