Πράσινη Επιχειρηματικότητα - μέρος Β / διάλεξη - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
διάλεξη: Μπορούν να αποτελέσουν πλάτος της οποίας θα μπορούσε ένα επιχειρηματίας δίκτυ περι να αναπτυχθεί επιχειρηματικά ζήτησε παράδειγμα καλημέρα για αυτό το επεισόδιο του Business plan και είχαν στη Φιλιππούπολη της βουλγαρίας η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είπε ότι στην Ευρώπη πρέπει να προσφέρει το 20% της παραγωγής ενέργειας 2020 αποτελεί κοινή και κύρια καρκίνων αξιοποίηση σάββατο πρωί στην οποία που ακολούθησαν να συγχαρεί τους εφοδίασε τα προσόντα για να καινοτομούν και να αναδείξουν την εταιρεία τους τι θέλουν να αποκοπεί κάθε που περιέγραφαν ως επιχειρηματίας αλέξανδρος ο έχει πάθος με τις ΑΠΕ ίδρυσε την πρώτη εταιρεία φωτοβολταϊκών το 2006 πριν δύο χρόνια παρακολούθησε το σεμινάριο πιθανότερες πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος τέλος δεν είναι έτσι διόλου στόχος μάλιστα περίτρανα ότι η εγκατάσταση συστημάτων ΑΠΕ και να επεκτείνει τις δραστηριότητές χαιρετούσε δύναμή μου έδωσε ιδέες για καινοτόμα προϊόντα και έχουμε εδώ στη βουλγαρία παράδειγμα φορτηγά ψυγεία εξοπλισμένο με κλπ βέβαια η ακαδημία κατά το ποσό μάλιστα δεν σταματάει εδώ η είδηση για νέα προϊόντα μεταξύ αυτών ένα από τις μεγαλύτερες εταιρείες φορτηγό ψυγείο πλήρη πονά εκατομμύρια ευρώ πρωθυπουργό όλα τα προϊόντα μας στους κινήθηκε στο εξωτερικό αυτή η αίσθηση μπορεί να έχουμε στο νου βολεύει καταλάβουμε καλύτερα αποτελέσματα σεμιναρίου έτος τρεις συνάδουν με τη συντονίστρια του προγράμματος αλέξανδρο παρακολούθησαν σεμινάρια για εντάξει μαζί θα διαφημιστούν ρίου όλα αυτά μαζί μας ενδιαφέρουν αυτές οι ιδέες που είχε αυτός να βάλει φωτοβολταϊκά σε σε φορτηγά πάνω για να κερδίσει από την αργία τη τι άλλο είπε ως παράδειγμα τα παντζούρια ως διακοσμητικά αν και άρα και προβλήτες σας και για το για το θέμα της της αιολικής ενέργειας δεν είναι κάτι πολύ σχετικό θα δείξει πώς η διαφήμιση απλώς σας δείχνω γενιές γιατί μ'αρέσει προτείνεις εσύ μόλις έτσι με 1000 φορές λοιπόν έτσι αρχίζει της εντάξει χώρες όπως κάποιο συνεκτικό μπορεί μια επιχειρηματική ευκαιρία καθώς εξ ου και η πόλη έχει πολύ μόνος αυτός αλλαγών τον ΟΤΕ όταν έγινα Accept είναι οι φανέλες είναι ξέρετε μπορεί να σκεφθεί να φανεί χρήσιμο τώρα κοινό μπορεί Δες ποιά είναι τώρα ποιες είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από έναν πράσου επιχειρηματία το πρώτο αυτό που θα πρέπει να υπάρχει μέσα κατονομάσουν στην περιβαλλοντική η επιχειρηματικότητα πρέπει να είναι οι αξίες του και περιβαλλοντική προστασία δηλαδή άμα δεν έχει κάποιες αξίες και με φιλικά να κάνει σχετικά με το περιβάλλον δε θα μπει μέσα στο θα έκανε τον κόπο να μπει μέσα σ' αυτό το θα βρείτε τα σημαντικότερα ξεκάνει τονική Convention λέει σταράτα οπότε αυτό το θεωρούμε εξ ορισμού το θεωρώ ότι υπάρχει αυτό το δεύτερο είναι μέσω από μέσα της εμπορικής δραστηριότητας να έχει κάποια οφέλη ωραία και αυτά μπορεί να τον βοηθήσουμε τα περιβαλλοντικά θέματα να αποκτήσει οφέλη και όσον αφορά τα οφέλη και όσον αφορά την στρατηγική των επιχειρήσεων να σας θυμίσω τις δύο βασικές οδικές επιχειρήσουν πόρτερ που είναι 100 διαφοροποιήσεις πολύ γενικά πράγματα έτσι να σας πω ότι τα περιβαλλοντικά θέματα μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε επιχείρηση να κυνηγήσει τόσο μια στρατηγική κόστους όσο και διαφοροποιήσεις γιατί κόστους γιατί εξ ορισμού κάπως τα πρέποντα θέματα έχουν να κάνουν με ενεργειακή απόδοση η απόδοση των ίλων αξιοποιούμε δηλαδή με πιο συνετή χρήση φύσης που λέμε πιάσε τη χρήση τρεις τόνων που όποια επιχείρηση άρα εξορισμού απάτη π.χ. το κάνει αυτό μπορεί να έχει το όφελος και μπόρεσε να παράξει πλούτο της πιο οικονομικά μείωση κόστους ωραίο πολύ παπαδήμος πολλαπλώς έτσι για αρχή άμα κάποιοι επιχείρησαν μάλαξη όλες τις λάμπες και τις κάνει ενεργεια κυρίες αυτό είναι μια πράξη η οποία σε βάθος πολύ χρόνο με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα στον ένα χρόνο ανάμεσα σε κάνει απόσβεση της επένδυσης θα έχει αρχίσει να κερδίζει τον οργασμό της Πρωθυπουργός άρα οι 100 πιο περιβαλλοντικά μπορεί να πει κάποιος ότι ένα τέτοιο περιβάλλον αλλά απ' την άλλη οικονομικό όφελος λόγω του πολέμου τα περισσότερα e-mail μια με ένα μεγάλο κομμάτι των περιβαλλοντικών πρακτικών έχουν μέσα τους αυτό που μου δίνει άβατο κανείς κερδίζεις και αφού βλέπατε την άλλη και η επιχείρηση μπορεί να πει εγώ το έκανα γιατί θέλω να ψηφίσω περιβάλλον τάξη ασχέτως αν και ένα κομμάτι μέσα της το έκανε για να κερδίσει το νομικά δεν επηρεάζει τους πολύ άντρες τότε δεν θέλω το κάνει ωραία διαφέρει πως επιβιώνεις προς τα έξω τόσο πολύ και μπορεί να ακολουθήσει όμως ιστορική διαφοροποιήσεις μπορεί να κάψει το παράδειγμα μιας επιχείρησης που διαφοροποιήθηκε ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας προσφέροντας μια πράσινη υπηρεσία είναι πράσινο προϊόν ξέρει κανείς να μου πει πες αυτοκίνητα μετρήθηκαν αυτά έχω κανονικά και με κάποια πιο φιλικά προς το περιβάλλον πολύ σωστά είπε ότι δεν το έκανε αμέσως ειδοποιήθηκε για τον Φύσσα στο άλλο θα δούμε θα δούμε παραδείγματα πιο συγκεκριμένα το για τον σκοπό αυτό ένα τρίτο είναι η νομιμοποίηση ως κίνητρο νομιμοποίηση τόσο όσον αφορά τη νομοθεσία αλλά κυρίως όσον αφορά αυτό που λέμε τόση συζήτηση των επιχειρήσεων δηλαδή ότι έχει δημιουργηθεί τώρα στιγμή κάποιο στο οποίο μεταξύ των πολιτών καταναλωτών μιας μιας χώρας μιας ένα της κοινότητας μιας πόλης είδαν την επιχείρηση ως ένα πολίτη με υποχρεώσεις και δικαιώματα και του λέμε ήταν επιχείρηση της λένε ότι όπως έχουμε εδώ πέρα και ζει ανάμεσα μας και μας επηρεάζει με την πένα τους πως πρόσφερε δουλειά επίσης δεν έχει όμως και πολλές υποχρεώσεις τι θα πρέπει να συνομιλεί