15. Μορφές πλώρης πρύμνης / Διάλεξη 15 / Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου.: Στην σημαίνει ενότητα θα ασχοληθούμε με τις με τη σχεδίαση των μορφών της πλώρης και της περίφημης μορφή τις γάτες γενικά συνδέεται άμεσα με κάποιους παράγοντες όπως είναι όμως στο χώρο φορτίου του πλοίου συμπεριφορά του πλούσιου κυματισμούς η αντίσταση προς του πλοίου και ρίχτηκε στην ικανότητά σας όλα αυτά τα όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδέονται με αυτές και αυτούς και η μορφή της γάστρας και κατά συνέπεια που συνδέεται με τη μορφή και τον τύπο του πλοίου μορφή της γάστρας διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα στο κάτω μέρος του πλοίου που είναι μέσα στο νερό στα κεφάλια του δηλαδή τι θα πούνε έξω από το επομένως μεγέθη και στοιχεία που αφορούν την διαμόρφωση είναι εξαιρέσεις γάστρας αλλά η μορφή της γάστρας του πλοίου μέσω νέων ευρημάτων στο νέο προβληματικό συντελεστής ώστε νηστίσιμες τομείς υποστηρίζει αλλού και φίλησε την γελοιότητα ας έτσι γύρω ότητας έμποροι μπορούμε να ονομάζεται και σχετικό μήκος σε ότι αφορά τα τελικά χαρακτηριστικά για τη μορφή αναφέρεται αναφέρονται στην μορφή των ρωμαίων πάνω από το από τη Nissan τότε γιατί στα εξάρχεια του πλοίου στη μορφή τομέων κάτω από τον ήλιο δηλαδή στα υφαντά και μετά αρχίζουμε να μπαίνουμε στην ακρόπολη εάν και του βιβλία σημεία και αιτήματα του πλοίου που είναι η μορφή της πλώρης και μορφή της πέμπτης στοιχεία επίσης τα οποία έχουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μορφής του πλοίου και στο σχήμα του αναφέρει είναι το έψαξα άλλον ήσυχο η καμπύλη της μόδας και κάποιοι επισκέπτονται τας και ίση μόδα εκεί κείτονται τα τα υψηλά η οποία έγινε στο κατάστρωμα άλλο από τη ρίγανη καταστρώματος κάτω διαμήκεις και πάνω από τη μισή μου που είναι στο εγκάρσιο οι νόμοι της πλώρης και της λίμνης επίσης διαμορφώνονται με βάση τη μορφή σημαία στο ομιλίες αλλά το πως θα εξελιχθεί από τη μέση ο τη μεσαία περιοχή προς την πλώρη και την πρύμνη το σχήμα του πλοίου αλλά έχει πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μορφή συνιστούν μισού για μπογιές συνδεθούν ομαλός οι περιοχές της χώρας και τις κρέμες εκεί που θα κλήση το πλοίο η γάστρα του πλοίου μπορεί και συμβαίνει και από τον τύπο του πλοίου ανάλογα με τον τύπο του πλοίου προφανώς εξαρτάται το σχήμα το μέγεθος και τη μορφή σε ότι αφορά στους συντελεστές με συντελεστή κόστους στη μέση του μέσι ομιλίες εδώ φαίνονται κάποια σχήματα ηθικά τα οποία δίνουν τη δίνη της του συντελεστή έτσι έστω μισά ανάλογα με τη μορφή της νέας δομής του πλοίου προφανώς ζύμες τομείς όποιος αναφέρεται στο εμβαδόν της σύνεσης τομείς τις εργασίες του ομίλου ως προς ένα παραλληλόγραμμο που όπου που έχει διαστάσεις το πλαστό νόμισμα του πλοίου αναφέρεται στο γεμάτο ημίν κατόπιν κάνεις έτσι τις εικασίες τομείς μέσω τομής του πλοίου αλλά ένα πλοίο έχουν πιο γεμάτο μελέτες βέβαια στη και πηγαίνοντας προς το χαμηλό τους στη δέσμευση τομείς σημαίνει ότι έχουμε ότι πηγαίνουμε σε πλοία τα οποία έχουν πιο μικρή πιο μυτερό σχήμα έκταση της έμμεσης τομείς του εμπορίου εδώ Ενδεικτικά μπορούμε να δούμε σχήματα τα οποία αναφέρονται στην μορφή των ρωμαίων βλέπουμε ένα γνώμες άσχημα τους που ένα γεμάτο δηλαδή τομέα ενώ το διάσημο τους λέει μια άλλη ένα μορφή γάστρα η οποία είναι σε γρήγορο σκάφος ένα εγκάρσια τομή σε σχήμα σε πλοίο το οποίο έχει συμβολισμό στην πλώρη σχήμα ω υ δύο αφορά κυρίως οι σε φορτηγά πλοία και συμβολικά πλοία γλάστρες με στρογγυλό μια οι νεοι νεολαια με ακριβή με τσάκισμα δηλαδή και έδωσα τρεις σχήματα και βλέπουμε έτσι και ένα ενδεικτική θεματολογία το τίμημα το οποίο συνδέει το κάτω μέρος του πλοίου όποιος οινοποίηση με ένα και το indie πλευρά του πλοίου όπου η αναμονή της πλευράς των in είναι ένα τέταρτο κύκλο συνήθως το μέγεθός του είναι είναι τόσο ώστε να μπορεί ένα έδεσμα να καμφθεί τραβάει δημόσια αυτή είναι ενίοτε να διαιρέσουν αυτό ονομάζεται κυρτό της γάστρας και μπορούμε να έχουμε μορφή γλάστρας και μορφή μέσω τομής είτε με πυθμένα οριζόντιο είτε με ένα ελαφριά κλίση ποτέ πια αυτό ονομάζεται ανύψωση του πυθμένα αυτές ενδεικτικά κάποιες μορφές ο οι οποίες βέβαια αποτυπώνουν οι έρχονται εδώ κανείς μετά από την από τον περιορισμό του κήπου του πλοίου και τη μορφή που θέλουμε να του δώσω τα προϊόντα της πρόωρες και τις περιουσίες εξέχουν από την ωραία και πριμ νέα καυτή του πλοίου ενδεικτικά μπορούμε να πούμε ότι αλλά αυτό δυστυχώς αλλά είναι μια διανομή και σε επίπεδο αυτή είναι ήσαν η τριμηνιαία κάθε είδους όπως θυμόμαστε είναι αυτή η τρόικα αυτός είναι αυτή οπότε λέει κάτω βόρεια αιτήματα ειδοποιητήριο έτσι ώστε εμείς εξέχουν από τις από τις κάθε είδους από τα ίχνη της πρόωρες και νέας κάθε πλώρη η απόλυτη λογική ειδικά ενισχυμένη κατασκευή η οποία έχει στόχο να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ιδιαίτερη καταπόνηση αυτές κυρίως που προέρχονται από την πρώτη συνάντηση του πλοίου με το νερό η ακμή της πόλης είναι αρκετά λεπτή έχει το σχήμα της φωκίδας κατασκευή γινόταν παλιά έχει το μέταλλο τώρα μπορεί να γίνει με νέα δεσμά συγκεκριμένων διαστάσεων το οποίο ευγενή βέβαια από το σχεδόν ένα φιλικό γραμμών και είναι ένα ένα μετάλλιο το οποίο κάμπτεται 9 9 εδεσμάτων κάμπτεται ιδρύουν κι αυτοί μια πολυεπίπεδη κατασκευή έχει ιδιαίτερη κατασκευαστική ενίσχυση διότι ιδιαιτέρως φορτίζεται από κοινωνικά φορτία της σχετικά εσύ τον κοινωνικό φορτίο μετά αφήνονται από τις μηχανές απ το μηχανοστάσιο που αυτό κι εσείς την στην ευρεία περιοχή δέχεται ισχυρές δυνάμεις πίεσης και στατικής πίεσης νερού όπως είδαμε και από τη λειτουργία του πηδαλίου και της έλικας στην περιοχή της πρύμνης υπάρχει ένα ιδιαίτερο σε αστικό στοιχείο το οποίο έχει την ονομασία πόντος κύμα παλαιότερα αφού δεν έχει την κατασκευή που περιελάμβανε την της θέσης στήριξη του γαλιλαίου και του τελικώς κύμα ενώ σήμερα είναι ένα τίμημα το οποίο εξέχει από κίτρινη από την από τη βασική γραμμή από τη γύρω από την Ευρώπη να προς το κλιμάκιο λειτουργεί ως υπέρβαση για τη στήριξη του πηδαλίου σε πλοία που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα χαιρόμαστε πέδιλο η μορφή της περίμενες εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου αναγνω τίποτα δηλαδή έχουμε και μια αντίστοιχη μορφή της ειρήνης και επίσης από τη διαμόρφωση της από τον αριθμό των υλικών και από τον αριθμό τόποι ταλέντων πηδαλίου όταν έχουμε πλοία με ένα έλικα Στάμου γενικά δηλαδή πλοία η μορφή της ειρήνης έχει περίπου κατακόρυφο περίγραμμα κοντά συντεχνιακά πάει χάλια νιώστε διπλή έλικα πλοία το περίγραμμα της πρύμνης κατέθετε σταδιακά με εσωτερική εξαιρετικά ποιότητα ήδη σε αρκετές χώρες και συνδυασμό των δύο μορφών αυτών και συνήθως συμπληρώνεται με ένα κατασκευή η οποία σκοπό έχει διαχωρίζει και τα κανέλα της κάθε τρίχας αν αυτοί δηλαδή είναι μια μορφή ποινής επιπλέον ειδικό πλοίο εδώ θα παρατηρήσουμε και ένα κατασκευή προσθέτει όποια ουσιαστικά αυτή την κάνει διαχωρίζει τα νεράντζια σελίδες με την άλλη αυτή κατασκευή ονομάζεται 100 προφανώς σε σχέση με τη θάλασσα δεν υπήρχε μεγάλο την έχομε επιφάνεια της γάστρας μειώνει όμως της ολίσθησης σε κρασιά μετακίνηση του πλοίου γενικά να πούμε για τη μορφή των σαλόνι σάλος προφανώς πηγαίνει από την πλώρη χτύπησε μ έτσι κι αλλιώς είναι μια λογική επιφάνεια η οποία αναφέρεται στη δομή της γάστρας με την θάλασσα να πούμε εδώ ότι ήδη έχουμε την στήλη στην ωραία περιοχή εκεί στην βέβαια έχει αντίστοιχα τη μορφή ίσης αλλού άρα εδώ έχει μεγάλη σημασία η γωνία εισόδου και η γωνία εξόδου γωνία εισόδου κυρίως για ογκώδη πλοία δεν υπερβαίνει τις 20 μοίρες εκπνέει συνήθως συνιστάται η οι οι η μετάθεση της περιοχής έντονων αλλαγών τις κρίσεις άλλων τόνισε άλλος πέραν των πιο πρώιμα έτσι ώστε να περιορισθεί η έκταση της περιδίνηση στην πρύμνη αυτό θα δούμε και στην διαμόρφωση της διατροφής της Τρίμης που είναι η πύρινη λάβα όπως συνήθως πιο πιο ευνοϊκή για την περιδίνηση είναι το κλείσιμο των άλλων στην στη βιέννη στα στα μοναδικά πλοία τώρα εφόσον ηρωικές γραμμές συνήθως ακολουθούν τη μορφή των διαγωνισμών όπως είχαμε ορίσει τις αγωνίες στην εκπόνηση και την εξήγησή τους γράφει τώρα μόνο λήγει η γραμμή ζωής λοιπόν ακολουθούν περισσότερο τη μορφή και την καμπυλότητα των διαγωνίως παρά τόνισε ο οπότε είναι προτιμότερο όλες αυτές οι παρατηρήσεις γίνονται σε σχέση με την καμπυλότητα του Salon η γωνία εισόδου έχει να κάνει επίσης και με την ακτίνα καμπυλότητας ακτίνα καμπυλότητας η οποία είναι η ακτίνα που διαμορφώνει εδώ το πώς αλλιώς θα κλείσει στην περιοχή της πλώρης βέβαια δεν μπορεί να κλείσει απότομα μπορεί δηλαδή να κλείσει με αυτό τον τρόπο διότι έτσι θα μπει θα υπάρχει δυνατότητα πωληθούν τα ελάσματα παλαιότερα η σύνδεση γινόταν με την τοποθέτηση μιας μορφής συναλλάγματος αυτής της μορφής οπότε ύλης άλλως έρχονταν και έτσι με αυτόν τον τρόπο αργότερα και σαν νεότερα χρόνια μορφή της πλώρης είπαμε κλείνει με ένα πέρασμα αυτής της μορφής που ονομάζεται φουρκέτα οπότε τα πλευρικά ελάσματα έρχονται να κολληθούν εκεί η ακόμα ακόμα υπάρχει και η άλλη λύση να τοποθετηθεί ένα βέργα αυτής της μορφής οπότε η ελάσματα εξωτερικού περιβλήματος θα έρθει να κλείσουν εκεί τη η ακτίνα καμπυλότητας στο ύψος της οδού κατάστρωμα του στο κατάστρωμα του μπορεί να φτάσει περίπου στο 400 του πλάτους υπάρχει επίσης και ο ένα διάγραμμα το οποίο μπορεί να μας δώσει να μας δώσει είναι για τον υπολογισμό της γωνίας sites γωνίας είσοδο ανάλογα με τους μπλε αλλά εδώ είναι 10 μήνες περίπου η καμπύλη αυτή έχει αυτή τη μορφή έτσι με τη μορφή του ΣΕΒΕ με την τιμή τους δε μπορούμε να βρούμε την ακτίνα καμπυλότητας αφότου διάγραμμα είναι δέχτηκα δεν είναι ένα διάγραμμα για τον υπολογισμό της αγωνίας εισόδου για πλοία της σειράς 60 οπότε αντίστοιχα μπορούμε να βρούμε την τιμή κτήσης αλλού τώρα στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί αυτή λύση θα μπορεί κανείς ενδεικτικά να πει ότι διάμετρος αυτής της βέργας είναι περίπου στο τρεις με τέσσερις φορές το πάχος τον ΕΛΑΣ μάλλον το χέρι μου βήματος στην περιοχή της πλώρης Εξειδικεύοντας όμως τα πράγματα π.χ. για τις μορφές της πλώρης μπορούμε να πούμε ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη συντελούν στη διαμόρφωση των γοφών της Λώρης αναφέρονται στην στην αρμονική ένταξη της πλώρης στη διάταξη των φορέων τομέων δηλαδή ως μορφή ομαλά θα έρθει να στρώσει και να δέσει με το υπόλοιπο πλοίο στην περιοχή εκείνη που η εκμετάλλευση του καταστρώματος στην πλώρη για διάφορους λόγους είτε για να για διετείς πληρώματος αποθήκες είτε για τα μηχανήματα καταστρώματος άρα εκεί χρειάζεται κανείς δηλαδή τις ανάγκες που υπάρχουν έτσι ώστε να δει πώς θα διαμορφωθεί η μορφή της του του καταστρώματος στο επίπεδο αλλά και το πώς θα θα έχει κοινά πλύσιμο της πλώρης η απλότητα της κατασκευής όσο το δυνατόν πιο απλή κατασκευή έτσι ώστε να μειώνεται να μην αυξάνεται μόνο το κόστος κατασκευής και οι καλοφαγάδες συμπεριφορά του πλοίου τους κυματισμούς και προφανώς και το πώς λιτό ύψος της πλώρης και διαμόρφωση της στέλλα μάντη στο άνοιγμα της θα μειώνει τις πιθανότητες περισσότερο νερό να πέσει επάνω στο πλοίο σε γενικές γραμμές μπορούμε να δούμε μορφές πληρο ορίες πως εξελίχθηκαν άνετους χώρους αλλά και με τον και με τον τύπο του πλοίου αλλά και με την απλότητά της κατασκευής και με τη χρήση τους εδώ βλέπουμε ένα ένα μια κάθετη πλώρη και μετά έχουμε δύο περιπτώσεις και κρυμμένης πλώρης η οποία στην πρώτη περίπτωση βλέπουμε μια ελαφριά κλίση η οποία με ένα με μεράκι τη οικοδομούμε έρχεται να δέσει στην στον πυθμένα του πλοίου αυτή είναι ένα παραλλαγή διατηρείται μια κλίση της μορφής της πλώρης ρητίνης άλλο όπου μετά ακολουθείται η κάθετη γραμμή ένα συνδυασμός δηλαδή αφού το δύο και εδώ είναι ένα πνοή ιδιοκτήτης της οποίας είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη ένα μηνιαία μια πλώρη όποια ονομάζεται θεωρία τυποποιείται στην περιοχή κατακόρυφης λόης της κάθετης γνώρισε βλέπουμε ένα αυστηρά μου κατακόρυφο περίγραμμα Κατωπόδη λυσσαλέο όπως και παντού βέβαια και συνδέεται με τη φροντίδα με ένα μη μια καμπυλότητα εδώ θα μπορούσε να είναι εκεί ορίζονται είναι θεός βέβαια οι άνθρωποι σε μεγάλο μήκος και κάπου στην πλώρη αρχίζει να έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω διαφοροποιήθηκε διευκολύνεται σύνδεση με την πλώρη εδώ βέβαια έχει φαίνεται αυτή διαμόρφωσε βαίνει Κασσής τομές όπως φαίνεται και διαμόρφωση των ρωμαίων της πλώρης οι νόμοι είναι μορφής που γεμάτες μορφές γεμάτη και κάποιες μπαλιές άλλων οι οποίες είναι γεμάτες και κηλίδες δηλαδή έχουν κλίση προς τα πάνω σχηματίσει ουρές αυτό είναι ένα απλό σχήμα έχει μικρό κατασκευαστικό κόστος και έχει αυτή τη μορφή την μορφή αυτή η πλώρη και κρυμμένη με την παραλλαγή της κάθετης του κάθε βήματος Καρποντίνη σάλο το περίγραμμα αυτό έχει μια κλίση με περίπου 15 με 30 μοίρες έως 30 μοίρες διατηρεί ένα ευθεία πορεία όσο το δυνατόν ευθυγράμμιση γίνεται έτσι εδώ συνδέεται στην στη ντροπή η συνήθως είτε προσπαθεί να υπάρχει σταθερή γωνία εισόδου στην CES σε μεγάλη ήπειρο έχει βύθισμα τους έτσι ώστε να διευκολύνεται και η κατασκευή για να μην αλλοιώνεται και πολύ του πλάτους τον ΙΣΑ άλλων στην περιοχή εκείνη νόμισαν πως θα έξω οι καμπύλες των Φαρσάλων γεμάτες και εκείνες από χαμηλά προς τα πάνω τα ξεων του πλοίου διευρύνονται γρήγορα έτσι ώστε η κατακόρυφη ταλάντωση να μειώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο το το παρομοιώσεις toys κατασκευάζεται από καμπύλες μια της καμπυλότητας οι οποίες αυξάνονται προοδευτικά προς τα πάνω έτσι ώστε να ανοίγει διευκολύνεται και του ανοίγματος νέων στην πλώρη όσο κι όσο δυνατόν βέβαια προς τα πάνω έτσι ώστε να είναι ανοιχτή κοινοποιούνται στα καταστρώματα να έχουνε μεγάλο χώρο εκμεταλλεύσιμο και της ανάγκης είτε του πληρώματος κυρίως αλλά και των επιβατών και των επιβαινόντων γενικότερα εάν το πλοίο και στη βιολογία έχει αιτήσεις εισαγωγή οτιδήποτε άλλο και χαρά μου δίνεις άλλο έχουνε ένα συμπαγή κατασκευή εδώ απλώς φαίνεται ως συνδυασμός των διοικητών της μορφής αυτής της πλώρης είτε πρόκειται για συνεχόμενο συνεχόμενη κεκλιμένη νυχθημερόν περίγραμμα είτε το συνδυασμό αυτό εδώ απλώς δείχνει κανείς τη διαμόρφωση της περιοχής κλειστής πλώρης με περισσότερο είναι λιγότερο ανοικτές και κυρτές της και σε άλλους οι περιβόητοι αποκλείει είναι ένα ανά ένα μορφή πληρο όρηση με κεκλιμένη καμπύλη της πλώρη προς τα κάτω εδώ διαφαίνεται ένα 9 ένα άνοιγμα της πλώρης προς λόρα και μια καμπυλότητα η οποία βέβαια έχει αρκετά μεγαλύτερη γωνία κλίσης από την προηγούμενη περίπτωση παρουσιάζει χαμηλά μια καμπυλότητα προς τα πάνω και ψηλά μια καμπυλότητα προς τα κάτω όπου έδωσε συνδέονται οι δύο καμπύλες συνήθως μορφές η γνώμη Cine μορφής δε με μικρή καμπυλότητα έχουμε στις χαμηλές ήσσονος ήδη η λωρίδα αυτή μορφή στην Αττική κλίση της περιορίζει τη ζημιά σε σύγκρουση και προστατεύει τα υφαντά της πλώρης ήδη μεγάλη πλευρική επιφάνεια λόγω ακριβώς αυτής της διαμονής πρόωρες αντιστέκεται περισσότερο στο νησί των ανέμων και το πλοίο δεν στρέφει πώς και πόσο δηλαδή αυτό που λέμε δεν φορτσάρει μορφή πλώρης άλλες μορφές πρόωρης εδώ μπορούμε να δούμε μια ιδιαίτερη μορφή πληρο ορίες αναφέρεται στα στέρεα στα πλοία τα πάγωσε αρχικά υπάρχει ένα ιδιαιτερότητα στη γνωστή μορφή λαβή της πρόωρης έχει βέβαια την κλίση της πλώρης παρά από το αποτίμησης άλλο στο από κάτω από την Nissan θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια της πρόωσης να μπορεί να ανεβαίνει πάνω στους πάγους οπότε με το βάρος να σπάει κατά συνέπεια υπάρχει αυτή η έντονη κλίση έτσι ώστε να σχεδιάζει τρεις αυτή του ΔΟΛ δηλαδή δημιουργείται ένα κεκλιμένο επίπεδο αυτής της μορφής ηθικά έτσι ώστε όπως είπαμε με τη δύναμη που παίρνει το πλοίο από τις από την πρόωση του ανεβαίνει πάνω στον πάγο και μετά με το βάρος να κατεβαίνει και να τα σπάει ένα δηλαδή ένα ένα πλώρη ένα παγοθραυστικό πλοίου παλαιότερη μορφή πληρο ορίες συναντάμε και σήμερα σε ανάλογο με σκάφη έτσι κυρίως ξύλινα που είναι φτιαγμένα με τον παραδοσιακό παλαιών τρόπο τις παλαιότερες μορφές πρόωρης οι πλοηγοί είχε μια κατάλληλη διαμόρφωση έτσι ώστε να υπάρχει προβόλους για ένα να καταλήγουν ταξιαρχία και η καμπάνια νωρίς και βέβαια εκεί μπορείτε να θυμόμαστε καλείται από έργα είτε από παλιές φωτογραφίες διακομιδής γνωρίζει με τις περίφημες γοργόνες που τοποθετούνταν στα πλοία εκείνα σήμερα λοιπόν αυτές οι μορφές της αυτή μορφή της πλώρης χρησιμοποιείται κυρίως σε ξύλινο θάλαμοι καπηλεία και προφανώς ν αυτή η έντονη καμπυλότητα που έχει πλέον για τους λόγους και τις ανάγκες ήδη κυματισμού ηγείται του χώρου και τη διαμόρφωση διακόσμησης επιτρέπει μεγαλύτερο άνοιγμα των ρωμαίων στο κατάστρωμα αυτή προϊόν ονομάζεται δορυφορικής πλοία με Volvo μια ιδιαίτερη ιστορία διαμόρφωσης πληρο ορίες αρχικά να πούμε ότι υλικό ουραγός αρχικά τοποθετήθηκε για περισσότερη λάμψη και καλύτερη διευθέτηση της διαγωγής γρήγορα όμως έγινε αντιληπτό όχι διαπιστώθηκε ότι με την τοποθέτηση του γιώργου βελτιώνεται η αντίσταση αλλά μειώνεται κάπως και η απαιτούμενη ισχύ της ως ΟΔΑΗΕ αντιλήφθηκε αυτήν τη σπουδαιότητα της σίγησε σε δοκιμές που έκανε σε ένα πολεμικό πλοίο το λεβιάθαν αργότερα αυτή η ιδιαίτερη μορφή πλώρης εφαρμόστηκε στο πολεμικό πλοίο των ηνωμένων πολιτειών στο ντέλαγουερ το 1907 και αργότερα το 1928 ο χαμηλό μελέτησε τα επιφανειακά κύματα από ένα σφαίρα και μετά μου λέει στο στο εργαστήριο του London διατύπωσε μαθηματικές σχέσεις για το κίνημα διαφόρων σωμάτων η επίδραση του όλμου στη ροή του νερού γύρω από τη γάστρα εξαρτάται από τη μορφή της γάστρας από την ταχύτητα και από την κατάσταση φόρτισης βασικά βέβαια να πούμε ότι ο βολβός είναι στην ουσία είναι ένα εγκάρσια και διαμήκεις διόγκωση της πρόωρης στα κεφάλια τους κάπως η μορφή και το μέγεθος του και η τοποθέτησή του στο πλοίο εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες θα μπορούσαμε να πούμε αρχικά από τον αριθμό του φρόντισε από το συντελεστή γάστρας τους Bay εξαρτάται από το πόσο εξέχει της φωτιάς καφέ του αυτή την την προεξοχή της πλώρης το μήκος πέντε όπου την το ύψος από τη βασική γραμμή του μέγιστου σημείου όπως κάνει η μορφή του Volvo το ύψος που έχει η όμορφος αλλά το ξεκίνημα του ΤΕΙ που στήνεις άλλο αγαπώ τους ύψους η εβίτα έχει πολύ μεγάλη σημασία στην υπολογισμός διαμορφώθηκε στο πόθεν του βόλου καθώς επίσης και η επιφάνεια ν ένταση επιφάνεια του βολβού αλλά και αυτή η έκταση αυτή έκθεση κάνει βέβαια Bulletin συγκρίνει και με το πώς αυτή εξέχει από την πλευρά τους κάπου στην περιοχή εκείνη εδώ να πούμε ότι ο λόγος αυτής της επιφανείας του βόλου ως προς την επιφάνεια ετσι μέσα στο miss ηθικά μπορεί να είναι της τάξεως του πέντε έως 15% το πρωί βέβαια όπως αντιλαμβάνεται κανείς με όλους τους παράγοντες που συντελούν στο πρόβλημα είναι αρκετά ένα πολύπλοκο έτσι η τελική διαμόρφωση του βολβού και το πώς αυτός θα κατασκευαστεί και θα τοποθετηθεί στο πλοίο για να έχει βέβαια τα επιθυμητά αποτελέσματα κυρίως σε ότι αφορά την μισή αντιστάσεις και την ταχύτητα ταξιτζήδες του πλοίου λύση λοιπόν αυτή δίνεται κυρίως και κατά βάσιν μέσα από δοκιμές που γίνονται στη δεξαμενή διαμορφώνονται και κατασκευάζονται σε ένα μοντέλο του πλοίου και προσαρμόζονται διάφορες μορφές αυτής της ιδιαίτερης κατασκευής και από τις δοκιμές θα προκύψει ποια είναι η βέλτιστη μορφή για να τοποθετηθεί στους 10 ήμερο πλοίο το οποίο βέβαια έχει την απεικόνισή τους το μοντέλο το οποίο έχουμε φτιάξει το περίγραμμα της πλώρης είναι ευθύγραμμα από πάνω προς τα κάτω έχει μια ελαφριά κλίση έτσι καταβολής άλλων σχεδίασης και προ της καθέτου η γάστρα όπως είπαμε προεκτείνεται στην πλώρη έχει έναν λόγο διαφωνείς μορφής και εξαρτάται από τη μορφή και το μέγεθος του πλοίου Α6 έχει όχι γκαρσία από τη γάστρα προφανώς θα υπάρχει και ανάλογη διαμόρφωση τον πάρεις άλλο στην περιοχή εκείνη οι καμπύλες προβάτων σαλόνι είναι λεπτές στο ύψος του επίσης άλλους σχεδιαστές αυτό βέβαια το είδαμε και στην προηγούμενη διαφάνεια εδώ λοιπόν φαίνεται ότι η διαμόρφωση του παρισιού συμμετοχή της του μωρού της πλώρης εδώ είναι αρκετά λεπτές σε σχέση με τις προηγούμενες η νομίζει εγώ γίνονται σε σχήμα τόξου και γίνεται προφανώς πιο Κορκίδης τες στην περιοχή εκείνη η παρουσία του όμως συνεπάγεται μη και στις συνεπάγεται μείωση του ύψους του κύματος στην πλώρη και διόρθωση της χάρτου Ιματισμού έτσι έτσι ώστε να γεμίζει η περί εάν δούμε τη διαμόρφωση του θύματος σε ένα σε ένα πλοίο χωρισμό έργο υπάρχει αυτή έτσι φυσικά η διαμόρφωση της της του κυματισμού εάν υποθέσουμε ότι το πλοίο μας έχει ένα Volvo διορθώνεται κάπως δηλαδή οι τόκοι μας πάει νωρίτερα από ότι στην προηγούμενη περίπτωση και έχουμε ένα αντίστροφη που διαφορετική διαμόρφωση του κυματισμού έτσι ώστε στην περιοχή της Κατερίνης να γεμίζει κάπως κυματισμός εκεί αλλά του άνοιξε το οι λέει η εκλεπτυσμένη αυτή μορφή του τόνισε άλλων συνεπάγεται αφήνει μούσι του οικήματος μειώνει έχει καλύτερη κατανομή του κύματος ομόλογα μειώνεται η αντίσταση στην περιοχή εκείνη η αντίσταση γενικότερα του πλοίου εδώ βλέπουμε ένα απλοϊκή με γοργό στο σημείο εδώ παρατηρούμε ένα ένα σχήμα κακή αυτό το σχήμα κακή έχει τη μορφή αυτή έτσι έτσι ώστε από μακριά να καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει το πλοίο αυτό ομολογώ είπαμε ότι το όμορφος έχει διαφορές και αρκετές και σημαντικές σημαντικά πλεονεκτήματα στο πλοίο ιδίως σε ότι αφορά τη διαμόρφωση και την διεύθυνση της διαγωγής του ιδίως όσον αφορά στην αντοχή που δημιουργεί στην περιοχή της πλώρης είτε ακόμα κομματική κυρίως στην μείωση της αντίστασης παρά θεωρητικά και κρατάει ένα ποσοστό στη μείωση της ισχύος όσους έχει ένα μειονέκτημα όμως ο λόγος αφότου μειονέκτημα του ομολόγου στην πλώρη του πλοίου έχει να κάνει με την παρουσία του δυσκολεύει την τοποθέτηση των οχημάτων της δεν της αλυσίδας δηλαδή εάν το πλοίο δεν είχε μπορούν προφανώς θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο μπροστά η διαμόρ οι τοποθετήσεις των ηγετών έτσι ώστε εάν ομολογώ πως έχει κάποια συγκεκριμένη έκταση κατά μήκος και και πίσω από την πλώρη δυσκολεύει την τοποθέτηση των οχετών σε ότι αφορά τι είναι το κατέβασμα της αλυσίδας μπαρ χτύπησε καμπανάκι για να δημιουργήσει ζημιές οπότε επίσης εδώ θα πρέπει να πούμε ένα ΑΦΜ φοβούμαι σημειώσουμε μάλλον ότι η τοποθέτηση των αλυσίδων οδηγίες ο καθένας θέση λόγω βασικά λοιπόν πρέπει να γίνει μπροστά από την πρακτική συμπλήρωσε τους που είναι η πρώτη πράξη η οποία τοποθετείται στο πλοίο με συγκεκριμένη πόσο ζει απ' την δωρεάν κάθε άρα ο χώρος φύλαξης και μου τοποθέτηση αναλύσεων ώστε το λεγόμενο στρίψω είναι πρόωρα δεν είσαι φράκτη συμπληρώσεως κατά συνέπεια είναι συγκεκριμένη τοποθέτηση τους τι σου άρα και των και των μηχανημάτων εργάτες άγκυρας αγορών κα τα οποία είναι ενιαία και τοποθετούνται έτσι ώστε να μπορεί να κατεβαίνουνε γιγάντιες αλυσίδες ένα δεξιά και αριστερά οι το μειονέκτημα και το πρόβλημα που δημιουργεί ομόλογός στο κατέβασμα των εγκύρων για ανοιχτή πισίνα πάνω τους έχει βέβαια τη συνέπεια του με την έννοια ότι δεν μπορεί πλέον να έχουμε ένα βαρούλκο έναν εργάτη άγκυρας ενιαίο αλλά βάζουμε ένα δεξιά και αριστερά έχουμε νομίσει όποιοι είναι πιο ανοιχτοί στην περιοχή εκείνη και και τραβάμε όσο το δυνατόν μπορούμε πώς θα απειλήσουν την τοποθέτηση των μαθητών την έξοδο μαχητών έτσι ώστε να διευκολύνεται οι κατέβα να γίνουν και προφανώς να μην υπάρχει και πρόβλημα στην τη λειτουργία του ολοκλήρωση σχέση με την τοποθέτηση του βόλου ένα μειονέκτημα όμως στο οποίο γίνεται απλώς πρέπει να σημειώσουμε γιατί προφανώς όλα τα πράγματα έχουνε μόνο και πάντοτε πλεονεκτήματα οι μορφές της πρώιμης που έχει ένα πλοίο ανάλογα με τον τύπο του το μέγεθος του έχει παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν κυρίως στην καλή απόδοση του συστήματος της πόλεως όπου αυτό είναι όσοι συνδυασμός και σύνθεση μηχανής έλικας και βέβαια αυτό αφορά και στην όσο το δυνατόν καλύτερη η εξομάλυνση της ροής προς την έλικα αλλά την καλύτερη απόδοση και και ΦΠΑ και το άλλωστε στη απόδοσης της γάστρας η μορφή της πρώιμης αλλά η έξοδος τόνισε άλλωστε δίνουν πρέπει να έχει σαφή να έχει τέτοια μορφή ώστε να αποφεύγετε διάσπαση της ειρήνης αλλά δημιουργία στον πολιτισμό και επιβάρυνση της αντίστασης η μορφή της και διαμόρφωση της της περιοχής στην περιοχή της ρίγας πρέπει να έχει την κατάλληλη διαμόρφωση έτσι ώστε υπάρχουν αρκετές ανοχές και ουσιαστικές ανοχές ανάμεσα από την έλικα του π Τσαλικίδη γάστρα και ένα τρόπο αυτόν αποφεύγονται οι ταλαντώσεις πιστεύει ότι θα δώσεις ενήλικας και κάπως να είναι όσο το δυνατόν απλή κατασκευαστική της Ρομιγί και προφανώς να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση καταστρώματος στην περιοχή της σημερινής για λόγους που σχετίζονται και είναι σχεδόν οι ίδιοι με τους αντίστοιχους της φλόριντα οι ευρεία διαμόρφωση της της του επιπέδου καταστρώματος στην περιοχή της Κατερίνης για τα μηχανήματα καταστρώματος η ακόμα ακόμα για ειδήσεις πρώιμης πιστεύω ότι οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει σχέση με την περιοχή της περίφημης αυτή είναι ένα ελλειπτική είναι μια μορφή πολιτικής προηγούμενες το περίγραμμα της πρύμνης ανοίγει προς τα πάνω όσο το δυνατό περισσότερο σαν βεντάλια παίζει και ταυτόχρονες και μια έκταση προς το βήμα τη ο παλαιότερος τύπος των πλοίων όπου ήχοι TFT κατασκευή περιλαμβάνει αυτό που που ονομάζουμε ποδοσ σήμα και περιλαμβάνει και τα στηρίγματα του πηδαλίου και το χώρο αυτό τελικώς θυμάτων λόγο της έλικας που τοποθετείται γενικά του πλοίου καμπύλες στο μπάρι σε άλλον παραμονής χάρο η σάρωση και η συστέλλονται με έντονη καμπυλότητα είναι εταιρείες οι ΗΠΑ ήσαν ευρείες εμφάνισαν αλλά διαμορφώνεται χώρος που θέλουμε και ακριβώς για αυτό το λόγο Τόκα οι καμπύλες αυτές και αυτή η μορφή πολιτικής πριν μήνες παρουσιάζει ένα ένα Εύβοια επιφάνεια που δίνει στο κατάστρωμα στην περιοχή εκείνη αυτό κυρίως έχει μεγάλη σημασία για τα αλιευτικά πλοία όπως συμμετοχή της πρύμνης χρειάζεται ευρύ ευρύ επιφάνεια καταστρώματος είτε πρόκειται για αλιευτικά που ψαρεύουν Σακκά αλλά θα πρέπει να κάνουν κι εκεί στην ποινή ένα έτσι ξεκάνει ξεκαθάρισμα των αλιευμάτων τους είτε αλιευτικά της θαλάσσης που ψαρεύουν μεριές τρεις που ψαρεύουν δηλαδή από πίσω με τράβηγμα των δικτύων κατά πρίμα καλύφθηκαν αυτά είπε είναι όντως έχει ένα μορφή τέτοια Διαμαντοπούλου σε κάτοψη δυσδιάκριτη μορφή παρέα καλή γεγονότα έρχονται από αυτή τη μεριά υπεραιμία αυτοί οι πρώιμοι αυτοί εδώ μας δείχνει ένα διαμόρφωση ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις ενώ δηλαδή στην στην περιοχή αυτή πρώιμη έχει αυτήν την διαφοροποιεί αυτήν τη διαμόρφωση στα ήμουν καλά ξεφεύγει απ'αυτό του διαμόρφωση και έρχεται μπροστά άμεση κι αυτό είναι ένα διαφοροποίηση ένα εξέλιξη αυτής της πρώιμης για τα ρυμουλκά και φαίνεται εδώ ότι έχει αυτή την ήρεμη και αντί να πάει μπροστά πίσω έχει ένα διαμόρφωση Κωστόπουλο παλαιότερα και στα μεγάλα και στα μεγάλα υπέροχη ανία αυτή η πρώιμη που η μορφή της έχει ήδη διαμορφώσει του παραπέμπει βέβαια εδώ περα έχει μια κατακόρυφη έτσι κατακόρυφο τελείωμα στα παλαιότερα λοιπόν πλοία που ήταν υπέροχη ανία υπήρχε ένα προεξοχή ότι υποβολή μου στην ποινή η οποία δημιουργούσε ένα προστασία και του πηδαλίου και ήδη η γραμμή ζωής είχαν ένα ακόμα καλύτερη διαμόρφωση ένα πιο ομαλό τελείωμα από το απότομο ποτέ διευκόλυναν και την έξοδο της ροής οπότε μειώνονται υπήρχε μείωση στον ορισμό όλων των δεινών γενικότερα στην περιοχή εκείνη ένα συνηθίζεις μορφή πρεμιέρες λεγόμενη πλην καταδρομικού στρογγυλή και έτσι γιατί έτσι αξιοποιώντας τα καταδρομικά πλοία το περίγραμμα από το ψηλότερο σημείο προς τα κάτω έχει μια κλήση προς Laura και όταν ξεπερνάει προς τα κάτω την σάλο έχει και μια κάθετη έτσι διαμόρφωση ποση ντροπή η δημιουργείται Ηλιοπούλου όμως της έλικας την τοποθέτηση και διαμόρφωση της πριν είχε τοποθετήσει του πηδαλίου μεγάλο τμήμα της καμπύλης της πλώρης είναι μέσα στη θάλασσα και πάλι σάρκα από την σάρκα και δίας παρουσιάζουν ένα έντονη καμπυλότητα στο τελείωμα τους με εκείνη τη μορφή ύλη σε σχέση με την μάλλον αυτή η μορφή της περιοχής έχει όσο το δυνατόν αυξημένο μήκος σαλούν το πλοίο είναι λεπτότερο στην περιοχή αυτή και ο προφανώς για το γιάννη στο συγκεκριμένο εκδοχή λήμμα διαπιστώνεται ο Ρέντσι προς αυτή ακριβώς η προς τα πίσω προέκταση της premium σε σχέση ΣΕΑ σε συνέπεια με την καμπυλότητα της πρύμνης αυξάνεται μάλλον της sally επιφανείας οπότε έχουμε καλυτέρευση στην ευστάθεια και επίσης δημιουργείται και επαρκής χώρος στην περιοχή εκείνη εσωτερικά στην στην λιμναία περιοχή εδώ φέρουμε βλέπουμε ένα ιδιαίτερη μορφή πριν λίγες είναι μορφή πρύμνης λεγόμενη τόξου ένα απολήξεις αγωνία αυτή η μορφή πρύμνης χρησιμοποιείται κυρίως στα υποβρύχια άνθρωποι νέο σημείο της γάστρας τοποθετείται σχετικά και λίγο πιο μπροστά φοβούνται τα κάθετα και οριζόντια επιταγή για που είναι ανά ζεύγος διορίζονται διαρκεί δύο κατακόρυφα πήγαν η διαμόρφωση εδώ της πρύμνης εδώ έχει αυτή τη διαμόρφωση έχει εξαρτάται και από την ζει από τον Μπουτάρη θα διαμορφωθεί το τελείωμα της τιμής και τοποθέτηση των εργαλείων έχει να κάνει και με την αντίσταση αυτή η μορφή της πρώιμης σε σχέση με του τι μπερδεύει Γαλλία έτσι ενώ στην άλλη περίπτωση βλέπουμε ότι κάποιοι Γαλλία έχουν ένα γενικότερη έτσι τοποθέτηση που συνδέεται μ' όλη τη γάστρα η ένα με την άλλη περίπτωση έχουνε πολύ σημαντική διαφορά Studies εδώ δηλαδή έχουμε την εστία αντίστασης περίπου το 59 60% ενώ στην άλλη περίπτωση μπορούν να πέσουμε και στο 28 με 30% έτσι εγώ έτσι λοιπόν όλες αυτές οι οι δοκιμές και η διαμόρφωση της πρύμνης καταλήγουν στην στην καλύτερη έτσι σύνδεση και τοποθέτηση των εξαρτημάτων και του εξοπλισμού στην περιοχή έχει γίνει πάντως αυτή ήδη η μορφή της θυμίζει ιδιαίτερη χρησιμοποιείται όπως είπαμε ύστερα υποβρύχια επόμενη μορφή πριμ συνέβη πριν μια εβδομάδα όπως παπαδιά καθρέφτη στην καθομιλουμένη ένα κάθετη δηλαδή ένα επίπεδη μορφή πρώιμης έχει καλή διαμόρφωση γνώμης επόμενη διαφάνεια αυτιά οι είπε η μορφή της θυμίζει άγρια περιοχή του πλοίου εδώ αποτελείται λοιπόν από ένα επίπεδη και κάθετη επιφάνεια με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα απλή διαμονή στην τη τόνισαν στο τελείωμα άρα ένα απλή διαμόρφωση ευφορία όμως δέρματος συντρίμμια και προφανώς μικρότερο κόστος κατασκευής απλή κατασκευή γηπέδων μικρόκοσμο κατασκευής υπάρχει σάλιο και τα ίχνη των δυναμικών τομών τελειώνουμε ευθύγραμμα τμήμα χωρίς τεχνικές διαμόρφωσης αλλά όπως ομολογεί πριν έχουμε απλή κατασκευή με χαμηλό κόστος από τον ιούνιο και σύνδεση και είναι η μορφή αυτή βελτιώνει τη γενική διάταξη παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια καταστρώματος και άλλοι τόσοι έτσι μπορούμε να έχουμε και βαρύς στην τριμηνιαία στη βιέννη χωρίς σημαντική φευγάτη αγωγή οι ίδιοι θα μπορούμε εδώ στην επόμενη διαφάνεια να δούμε ένα παραλλαγή της προηγούμενης μορφής κατακόρυφης π.χ. εδώ έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω διαμορφώνεται βέβαια η μορφή μέχρι τις πρωινές οι υπόλοιποι δήμοι αυτή χρησιμοποιείται σε πολεμικά πλοία σε εμπορικά και σε ταχύπλοα πλοία επίσης μπορούν να έχουν και τη διαμόρφωση στο εγκάρσιο μπορούμε εδώ να δούμε εδώ τη διαμόρφωση της τιμής κάθε ευτυχία μόνο ελληνικό πλοίο που τελικά πάει εδώ γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε το κορίτσι την περιοχή αυτή νάτο λοιπόν το κορίτσι αυτή κατασκευή κάθε διά της μορφής η οποία ουσιαστικά τι κάνει διαχωρίζει καλύτερα των δύο ελληνικών εδώ δηλαδή είναι κουκούτσια αυτό και εδώ έρχονται δύο ελληνικές από εδώ και από εκεί ασκούμε και τεράστιες αυτό λοιπόν το κορίτσι εδώ διαχωρίζει τα νερά των δύο υλικών έτσι ώστε αυτές να λειτουργούν απρόσκοπτα στην περιοχή κυνικές λειτουργιά του πλοίου αυτή τη διαμόρφωση του κάθε ευθύνη στην Ευρώπη μια περιοχή ενώ αυτοί οι τομείς όπως για υψηλές ταχύτητες αυτή premium βελτιώνεται συνήθως με την με την προσθήκη σειράς έτσι μειώνεται το ύψος του κύματος και δημιουργείται ένα ροπή εξισορρόπησης της Κριμαίας διαγωγής εδώ μπορούμε να δούμε στην επόμενη διαφάνεια αυτά τα σχήματα των σταματάω στο στα οποία είναι διάφορα μεγέθη και χαρακτηριστικά στοιχεία σημειωμένα πάνω στην πρύμνη του avatar πως που μας δίνει της τους παράγοντες εκείνους από τους οποίους εξαρτάται η καλύτερη βέλτιστη διαμόρφωση ο σχεδιασμός μιας ανάλογης εμείς γι γωνία Γιώτα Σ πού είναι η διαμόρφωση του κλείσει αυτό τιμής του πυθμένα στην πρώιμη αυτή μπορεί να κυμαίνεται στο ΙΚΑ βάσει 15 με 19 μοίρες και γι' αυτό το ύψους εδώ της βύθισης είδη κυμάτων στην περιοχή του τσακίσματος σχετίζεται με την ταχύτητα στην οποία η πίσω κατακόρυφη επιφάνεια της πρώιμης αποκαλύπτεται με αποτέλεσμα να μειώνεται η όχι αντίθεση της τριβής το πλάτος εδώ του άνοιγμα του αν μπορεί δηλαδή κάποιο καλό κρασί του του του avatar μπορεί να είναι το 08 09 του μέγιστου πλάτους του πλοίου επίσης το άνοιγμα το πόσο ανοίγει η διαμόρφωση τη μορφή ως προς την οριζόντια εδώ αυτή γωνία δηλαδή ι μπορεί να είναι 12 με 13 μοίρες ενδεικτικά είναι ειδικές τιμές των γονιών αυτών που όμως έχουν προκύψει από ανάλογες μετρήσεις σε σε σε υπάρχοντα πλοία να πούμε επίσης ότι ν υπάρχει ένα αριθμός Food όποιος αναφέρεται ο αριθμός δείχνει εσείς αριθμός βύθισης τους πωλούνται οι τιμές του οποίου εξαρτώνται βέβαια από τη μορφή του αλλιώτικα στην κάθε περίπτωση η τοποθέτηση στη διαμόρφωση της μορφής της πρωινές προφανώς έχει και διάφορες επιδιώξεις όσο πιο επιτυχή σύνεση έτσι εμείς μπορούμε να έχουμε μείωση διάσπαση ροής με όμορφη ροή του νερού συμπλοκή της έλικας και επαρκής ανοχές ενήλικας δεν αποφυγή των κραδασμών από λειτουργία για σεμιναρίου εδώ η γνωμοδότηση δίνουν διάφορα κάποια στοιχεία σε ότι αφορά τις ανοχές που πρέπει να υπάρχουν στην περιοχή της πύρινης ανάλογα από την διαμορφώνει τις πρωινές και την τοποθέτηση έλικας και πηδαλίου θέλω πάλι ένα η τα στοιχεία των ενόχων για να οδηγικό και γερμανικών δύο νομών ενώ ήταν γενικότερα περίπου από δημότες πλώρης και ποινής που είδαμε μέχρι τώρα μπορούμε να δούμε και κάποιες έτσι περιπτώσεις ειδικές οι μορφές πώς επιζούν μέχρι τώρα είδαμε αναφερόταν σε πλοία μεγάλα ανοιχτές θάλασσες μπορούμε επίσης να έχουμε και κατασκευές οι οποίες είναι διαχείριση διαμόρ στην ποιες χρήσης αφορούν αυτής της μορφής φορτηγίδες οι οτιδήποτε σχετικό έτσι μπορεί να χρησιμοποιείται στο λιμάνι και για μεταφορές για μεταφορές φορτίων μη αυτοκινούμενα μη αυτοκινούμενο φορτηγίδες η μορφή το οποίο βέβαια είναι αυτή τώρα μπορεί να είναι φορτηγίδες οι οποίες φορτώνονται στο κατάστρωμα η ακόμα ακόμα μπορεί να είναι και φορτηγίδες σιωπηλές έχουνε ανοίγματα στο κατάστρωμα έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται φόρτωση και εμείς στο αμπάρι του άρα η διαμόρφωση του μετά θα έχει αυτή την μορφή όποτε αυτός είναι αυτά είναι τετραγωνισμένο νέες μορφές κατασκευής ποια γραμμή Sun πάρα πολύ απλές της Φανής προγονικές και η Cosco σκεύη είναι πάρα πολύ μικρό επίσης ένα άλλο μια ιδιαίτερη μορφή πλοίου είναι τα επιβατηγά οχηματαγωγά ανοιχτού τύπου οίνος παντόφλες έτσι που φορτώνουν αυτοκίνητα ήδη ι.χ. και φορτηγά εδώ βλέπουμε ότι περιοχή της πλώρης έχει ένα μεγάλο άνοιγμα για να μπορεί να δημιουργείται χώρος εισόδου και εξόδου των οχημάτων και επιβατών παράλληλα μόλις Loris έχει μια ιδιαίτερη σημασία αλλά οι γραμμές του αυτές θα έχουν αυτή τη μορφή εδώ βλέπουμε το άνοιγμα του στόματος για να υπάρχει το άνοιγμα αλλά και καταπέλτης αυτές είναι γραμμένες ΔΕΗ άνθρωποι κάποιος είναι πλατύς με μεγάλο πλάτος και μια ακόμη με τσάκισμα η ευκολία σαφή σωστό σχεδιασμό αυτών των γραμμών έγκειται στο γεγονός ότι εννοώ τις γραμμές κυρίες έξω μάλιστα γραμμών έχει αρκετή δυσκολία και προφανώς έχει συνεχής έτσι παρεμβάσεις στο στα επίπεδα στο οριζόντιο και κατακόρυφο προς εργασία επίπεδο για να εξομαλυνθούν οι γραμμές εδώ τα πράγματα είναι πολυ περισσοτερο απλά με την έννοια ότι οι επιφάνειες οι περισσότερες επιφάνειες εκτός βέβαια εξηγεί επιμένει μορφής νομού νέων στην στην διοριστεί ακροατών ωραία περιοχή όπου προφανώς εκεί θα μπορεί να αποφύγει κάνεις και κάποια καμπυλότητα του πυθμένα όχι απαραίτητα αλλά συνδυασμού για συμβαίνει ενωμένα σε ΑΕΙ γνώμες 75 είναι ευθύνη όπως μπορεί δηλαδή κανείς υπάρχουν άλλες μορφές πλοίου πάντως χάρη μαζί κανείς το Σαρωνικός που στο Σαρωνικό μορφή της πλώρης του έχει ένα έντονη καμπυλότητα έχει αυτή τη μορφή την κάποιοι νόμοι στην πλώρη εδώ όμως οι όλοι όλες οι πιθανές συνέπειες Επομένως οι βασικοί δυσκολία σε εισαγωγικά να πούμε ότι έχουμε είναι τόπος θα εξομαλυνθεί θα στρώσει η καμπύλη κάτω δηλαδή και του τσακίσματος εάν λοιπόν μπορέσουμε και στρώσουμε την καμπή σάκης μα πώς στο διαμήκεις και καμπύλη αυτή στο επίπεδο των σαλούν και βέβαια ένα ομαλή καμπυλότητα συμμετοχή της πυγμής μετά όλοι οι νόμοι της είναι επίπεδες επιφάνειες και πολύ ευκολότερα μπορεί κανείς να στρώσει άνω γραμμές από ότι όταν οι στρογγυλές και έχουμε και έντονες διαμόρφωσης επομένως η διαμόρφωση Sport Springs και γενικότερα της γάστρας του πλοίου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες μορφή μέσης τομείς τύπος του πλοίου χρήση του πλοίου π.χ. πόσο μάλλον εδώ χρειαζόμαστε ένα πλώρη με αρκετά μεγάλο άνοιγμα για να μπορούμε να έχουμε είσοδο και έξοδο οχημάτων και επιβατών άρα στην πλώρη θα πρέπει να διαμορφωθεί αυτή τη δυνατότητα αλλά πλοία επιβατικά γρήγορα ταχύπλοα φορτηγά έχουν ανάλογη διαμόρφωση των γραμμών τους και αγάπη μπορεί και πριν τις για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τη χρήση τους και να ικανοποιηθούν γενικότερα οι ανάγκες εξυπηρετούν καλύτερα οι ανάγκες σχεδίασης του πλοίου αυτού παράγοντες επίσης που διαμορφώνουν και επηρεάζουν είναι μορφή προς μίμηση γενικότερα της γάστρας είναι καμπύλη C μόδες και καμπύλη και λιτότητας συν υπενθυμίζουμε ότι καμία επισημότητα ας είναι η καμπυλότητα του καταστρώματος ως προς το διαμήκη ες ως προς το διαμήκη ες και να θυμηθούν ότι έχουμε δύο καμπύλες τέτοιες αλλά αυτό το κατάστρωμα του πλοίου και είναι στην πλευρά δηλαδή αν υποθέσουμε ότι αυτή είναι η τομή του αυτή οριζόντια γραμμή ονομάζεται FC μαζί μου άρα το κατάστρωμα μας έχει μια καμπυλότητα Sport Touring Car C2 πουν αυτοί εδώ κατακόρυφη διάσταση αφότου η πιο ρομαντική το ότι ήταν οι κάντε και βλέπουμε ότι έτσι και αλλιώς τα θυμόμαστε ότι το κοινό του πλοίου της κατασκευής με κύριο κατάστρωμα ορίζεται σαν διάσταση από τη βασική γραμμή μέχρι το κατά το μάρτιο του η άγνωστη πλευρά εδώ λοιπόν έχουμε διαβάσει ένα που αναφέρονται σύντομη της του μου το περίγραμμα σε διάλυση του πλοίου νέοι το κατάστρωμα κατά μήκος άρα αυτή η καμπύλη u μητρικός τόπος όροφο το σημείο και αυτό είναι συν γές πλευράς βλέπουμε όμως ότι λόγω του λόγω της λιτότητας έχουμε και σημεία του σώματος που είναι πιο ψηλά στο κέντρο κατά συνέπεια υπάρχει και άλλη ένα καμπύλη Σιμόν κρασιού ποια είναι αυτή στο αντίστοιχο βέβαια μάθημα που κάναμε στην αντίστοιχη ενότητα είδαμε πως σχεδιάζεται η καμπύλη στη μόδα και καμπύλη και λιτότητας θυμίζουμε ότι η καμπύλη σίμο ότητας σχεδιάζεται από συγκεκριμένες συντεταγμένες σε συγκεκριμένα σημεία του μήκους του πλοίου προαχθεί και πλημμύρισε τον καφέ τον είναι συν συνήθως είναι καμπύλη καμπύλες όμορφη παραβολής λέει με μηδέν ώρα με σημείο Ένωσης τους τιμές του πλοίου η κανονική Σιμόν η ιδεολογικές μόδες δηλαδή κάνουν εικονικές ενταγμένες συνδρομή των κανονισμών είναι κανονικές προδιαγράφονται και υπολογίζονται με βάση τις διατάξεις διετούς σύμβασης ρίγανη φωτός 1166 είχα βρίσιμο ότητας αρκεί συμμόρ και εκεί η καμπυλότητα του καταστρώματος ως προς το διαμήκη ες αυξάνει συμβάλλει στην αύξηση των ναυτικών ικανοτήτων του πλοίου και επίσης διάταξη αυτή της μόδας προσδίδει στο πλοίο και περισσότεροι Φερενίκη ρευστότητα και κατά συνέπεια ασφαλείας στο πλοίο ευνοϊκότερα κατάκριση νομική δηλαδή δήμου μεγαλώνει όμως της γάστρας κατά συνέπεια έχουν δυνατότητα ευνοϊκότερο κατά κρίσιμων χημικών και στην επίσης στην ευστάθεια μέγαρο κλήσεων έχω ευνοϊκά αποτελέσματα έχουν πλεονέκτημα ακριβώς διότι μεγαλώνει η εφεδρική ρευστότητα επομένως όσο έχουμε πιάσει κρίση τόσο περισσότερο ήρθε εκεί πλαστότητα δηλαδή που πιστός ο μπους χώρων παρά από την Nissan συμβάλλει στην στήνουν ευνοϊκή στην λογική συνέπεια αυτό το κλισέ στην ευστάθεια του πλοίου ενώ στο σχήμα αυτό δείχνουμε αυτό που ζήσαμε πριν εδώ έχω την καμπύλη επισημότητα στο κέντρο δυτικά πλύσιμο είτε στην πλευρά και εδώ έχω την καμπύλη του ζυγού και την καμπύλη ειδικότητας και εδώ βλέπουμε τις αποστάσεις την βόρεια κύπρο μια κάθετο όπου χαράσσονται οι αντίστοιχες τεταμένες για να χαραχθεί ήδη κάποιοι καμπύλη του καταστρώματος του πλοίου η ευθεία μαζί μου προσδιορίζει και την καμπυλότητα του γκαζόν πώς πώς Legacy ώρα αφότου ύψους μαζί ειδική ταυτότητα η κάντο όπως είπαμε και είδος διαλογισμού συμμετρίας το κανονικό καμπαρέ ορίζεται το ένα παιδικό στο του πλάτους του πλοίου λέει καμπυλότητα αυτή εγώ στεγάζονται αυτό μεγάλη καμπή πρόταση μαζί πάρα πολλά πράγματα καταρχήν δίνει την δυνατότητα να αυξάνεται η αντοχή του καταστρώματος αλλά οι καμπυλότητα αυτή προς τα έξω ότι απομακρύνει ευκολότερα έτσι γρήγορα κανέλα πέφτουν πάνω και αυξάνεται κι όμως των νικητών το χώρο φορτίου δηλαδή καλό κύριο κατάστρωμα όπου γυναικείοι εκμεταλλεύσιμο χώρος το πλοίο στο σχήμα αυτό φαίνεται πάλι νίκης τότε τα του καταστρώματος και το Camper στο κύριο κατάστρωμα και στο ανώτερο κατάστρωμα εάν αυτό έχει ένα άλλο σημαντικό κοινωνικός παράγων που συμβάλλει στη διαμόρφωση της γάτας τους εξάλλου δηλαδή το ύψος του Πηλίου πάνω από τη νήσο Ρω από την φωτίζουν έμπνευσή τους έτσι αυτό που λέγαμε δηλαδή εφεδρική ρευστότητα όσο μεγαλύτερη αυτό τόσο καλύτερα είναι και έψεξε άλλων καθορίζεται από τη διεθνή σύμβαση για μισθωτούς Κυριάκος 66 εξασφαλίζει τα ελάχιστα όρια ασφαλείας του πλοίου με ελάχιστη θετική πλαστότητα κινούνταν ελάχιστα γιατί το ελάχιστο που πρέπει να ικανοποιηθεί γαλλική παραπάνω ακόμα καλύτερα βέβαια αυτό δεν το πρόσεξε κανείς διότι ναι μεν μπορεί από τη μια μεριά να αυξάνεται έψεξε άλλων άρα να αυξάνει σε υγιή ρευστότητα και ούτω καθεξής όμως να μην ξεχνάμε ότι αυξάνοντας το ύψους έξι άλλων μεγαλώνουμε τις πλευρικές επιφάνειες για τα ελάσματα ειδικά η σκηνή γενικότερα του οποίου παραμείνει σάλο άρα ψηλώνει υποκατάστημα και ότι είναι πάνω από αυτό με συνέπεια την ανύψωση του κέντρου βάρους και εκεί θα πρέπει κανείς να δει κατά πόσον αυτό επιδρά στη θετικά και αρνητικά στην ευστάθεια του πλοίου και πως θα διορθωθεί εάν θα πρέπει να το κάνει αυτό Ιδού ελάχιστοι εξ άλλων συμβάλλει και σε συνδυασμό με το τελικό ύψος παρέχει την δυνατότητα και την ευκαιρία μεγαλύτερο κατά κρίσιμων χημικών και το ύψος εξάλλου στην πλώρη έτσι κι αλλιώς είχε μόδα στην ορεινή διπλάσια της μόδας της πρώιμης δίνει τη δυνατότητα στο πλοίων έχει καλύτερη αντιμετώπιση των επερχόμενων οχημάτων και επομένως αυτό το still life με το άνοιγμα της της πλώρης άτοπο ωραία δίνει τη δυνατότητα να αποφεύγονται μεγάλες ποσότητες νερού που να μπαίνει στο κατάστημα