The Cyprus Issue │Alfred de Zayas, leading expert human rights & international law │Geneva 25/6/2019 (Chrysostomos Bakouras, 2019)
: Παρακαλώ, κυρίες και κύριοι, η πολιτική είναι η διάρκεια της διεξιότητας και της ειδικής διεξιότητας. Δημιουργείς όχι μόνο με παραδοσιακή νέα, αλλά και με παραδοσιακή ιστορία, παραδοσιακή νόημα και παραδοσιακή διεξιότητα. Οι ιστορικές προβλήματα της Κύκρινης είναι ανεξάρτητες από το Βρετανικό Εμπεριαλισμό, τα δύο Βρετανικά σύμβολα στις περιοχές του Αγγρουτίδη και του Τσεκέλια, και άλλα παρατηρήματα στην Ευρωπαϊκή Κύκρινη. Δημιουργείς, το Ευρώπη έκανε μεγαλύτερη πίεση στις ΗΠΑ για να προοριστούν όσο possible τα νεοκολογικά ενδιαφέροντα της ΗΠΑ. Οι δύο σύμβολα στις ΗΠΑ είναι ένα κρουσιακό πραγματικό που δεν μπορεί να αγνωθείς στον πλάνο του 2004, το οποίο, όπως είπα, δεν έχει να κάνει τίποτα με τον πλάνο του 2004. Στον πλάνο του 2004, η ΗΠΑ επίσης καπιτουλήθηκε στις υπόλοιπες του Ιησού Χριστού. Πιστεύω ότι γνωρίζετε το όνομα, το τελευταίο ευρωπαϊκό πρόεδρο και από το 1996 μέχρι το 2003, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΗΠΑ. Το πλάνο της Ιησού Χριστού, όπως γνωρίζετε, εφαρμόθηκε από τους Τουρκικούς Συφριακούς, αλλά αποτυπώθηκε από το 76% των ελληνικών σύμβολων του Συφριακού. Το άλλο μεγαλύτερο πραγματικό είναι το γεωπολιτικό και το γεωεκονομικό ενδιαφέρον της Τουρκίας, που το 1974 εφαρμόθηκε στις 37% των ελληνικών σύμβολων του Συφριακού, αποτυπώθηκε 200.000 ελληνικούς Συφριακούς από το νότου του νησίου, και αποτυπώθηκε τις σύμβολες και τις σύμβολες, όπως όλοι γνωρίζουν, ή εσείς θα γνωρίζετε, αλλά σίγουρα ο καλύτερος Αμερικανός στη Νέα Υόρκο, δεν θα γνωρίζει ότι μπορείτε να αγοράσετε σύμβολες της Συφριακούς, σύμβολες της Συφριακούς, που είχαν δύο σύμβολες. Και πέρασαν μέσα στον κόσμο για σύμβολες, και φυσικά έκανε ένα κρίμα, στο σύμβολο της Ευνέσκης και του κόσμου, μερικές σύμβολες, μοσαϊκές και άλλες πολιτικές πράγματα, όπου μερικές πράγματα είναι ακόμα μεγάλα. Το πραγματικό που είχε το πιο λιγότερο σύμβολο, ήταν το αδύνατο ενδιαφέρον του μεγαλύτερου ελληνικού σύμβολου της Συφριακούς, όπου οι παγκόσμοι έχουν ζει στον κόσμο για 5.000 χρόνια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βασίζεται, όπως ξέρετε, στους τρεις σύμβολες, την δημοκρατία, οι δικαίες δικαίες και το δικαίος δικαίος. Όλοι οι τρεις έχουν καταφέρει από το 1974, μέχρι και μέχρι και μέχρι, από την συνεχή της Τουρκικής εμφάνισης. Η εμφάνιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Συφριακή Ένωση ασφαλίζει την ασφάλεια των Ελλήνων Συφριακών από περισσότερα Τουρκική εμφάνιση, αλλά δεν έχει καταφέρει στην ασφάλεια των δικαίων δικαίων εμφάνισης ή στην ασφάλεια των δικαίων δικαίων εμφάνισης. Οι εμφάνιτες εμφάνιτες πριν από την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ευρωπαϊκής Εμφάνισης, σύμβολες σύμβολες της Ευρωπαϊκής Εμφάνισης, στις δικαίες της Συφριακής Εμφάνισης στις Τουρκική Εμφάνισης, το δημιουργικό δικαίος του 2001, το δικαίος δικαίος του 2014, σχεδόν σχεδόν μεταξύ των χαμηλών άνθρωπων, οι δημιουργικές εμφάνιτες του 1996 και του 1998 στις Λοιζίδου στις Τουρκικές εμφάνιτες, δεν έχουν αλλάξει την κατάσταση στον χώρο. Ακόμα και από την εμφάνιση της Ευρωπαϊκής Εμφάνισης του 2014, η Ευρωπαϊκή Εμφάνιση έχει εμφανιστεί το 4ο από έναν δημιουργικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο την κατάσταση, για να μην υπάρχουν περισσότερα εμφάνισης του δικαίου δικαίου και να αποτυπωθούν τις δικαίες δικαίες εμφάνιτες. Το αγνώρισμα των δημιουργικών ή εξαιρετικών εμφάνιτων στις Ευρωπαϊκές Εμφάνιτες είναι σημαντικό, σε καλύτερα τρία πράγματα. Δύο είναι τα πραγματικά εμφάνια των δικαίων δικαίων, δύο είναι το προσφυγικό, εμφανιστικό και αφιερή διευθυμία, τρία είναι το σκληρό καταγγελμό ή εμφάνιση, των εμφάνιων δικαίων δικαίων, για να μην υπάρχουν περισσότερα εμφάνιτες ή να αποτυπωθούν τις δικαίες δικαίες εμφάνιτες. Υπότιτως, οι αγνώρισμα των δικαίων δικαίων είναι σημαντικό και χρειαστικό εμφάνιτο που αποτυπωθεί την εμφάνιση των δικαίων δικαίων για να αποτυπωθούν τις δικαίες δικαίες εμφάνιτες και να υποστηρίξουν την εμφάνιση των εμφάνιτες που υποδοχώσουν οι εμφάνιτες δικαίες δικαίες και το προσφυγικό κατάστατο. Η συμφωνία συμφωνεί με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη σε το περίπτωση, όταν η εμφάνιση δεν μόνο εμφανιστεί πολλές εξαρτηριότητες δικαίες εμφάνιτες από μια σημαντική περίοδο και δεν εξαρτηρίζει το πιο σημαντικό από αυτές τις εμφάνιτες αρκετά και σε μια σημαντική μηχανή, ειδικά σχετικά με τα χρειάζοντα. Επίσης, δημιουργείται χρόνια και χρόνια να εμφανιστεί με την εμφάνιση των δικαίων δικαίων για τις εμφάνιτες που δημιουργήθηκαν πολύ πριν σχετικά με αυτές τις εμφάνιτες εμφάνιτες. Τώρα, εδώ έχουμε μια κλασική στιγμή της εμφάνισης, αλλά το έχουμε δει και σε πολλές άλλες περίοδες. Είμαι Αμερικανός και το διευθυντήριο του Ιντερνάστιου Κόρτου Δικαίου στην περίοδο του Νικαράγου σχετικά με τις ΗΠΑ, φυσικά, είναι για τους ανθρώπους. Βέβαια, οι ΗΠΑ δεν εμφανίστηκαν τα διευθυντήριο σχετικά με τον Λαγκράμντ σχετικά με τις ΗΠΑ, το διευθυντήριο της Αβένας σχετικά με τις ΗΠΑ, οι διευθυντήριοι του Λαγκράμντ σχετικά με τις Ιντερνάστιου Κόρτου Δικαίου. Το ίδιο και με το Ιντερνάστιο του Ιντερνάστιου Κόρτου Δικαίου. Για πολλές δεκαετές, οι συνεργασίες της ΗΠΑ έχουν δημιουργηθεί για να λαμβάνουν τα σημαντικά προβλήματα σχετικά με τη διευθυντήριο της Ιντερνάστιου Κόρτου Δικαίου από την Τουρκία. Έχουν αυτές τις συνεργασίες δημιουργηθεί πάνω από μόνο ένα μικρό σχέδιο για να κρατήσουν το σχέδιο. Έχουν λειτουργήσει επειδή δεν έχουν εμφανιστεί το κομμάτι της Τουρκίας, το οποίο σημαντικώς διευθυντήριαζε το τι μπορούν να λέει και το τι πρέπει να μην συμφωνούν. Μετά από το 1974, το οποίο σημαίνει 45 χρόνια, η κατάσταση παρουσιάζει τις φιλικές συζητήσεις και οι ψευγικές συνεργασίες που έχουν συμμετέχει μεταξύ των ΗΠΑ και της Ισραλίας από τη διευθυντήρια κατάσταση της Παλιστάνης το 1967 και τη διευθυντήρια κατάσταση της Ισραλίας το 222. Υπήρχε ένα σημαντικό πλάνο για την Παλιστάνη, το οποίο σημαίνει την απελευθυντήρια της Ισραλίας και την απελευθυντήρια από εκατομμύρια ΕΠΑ όπως και το πλάνο του ΑΝΑ, που σημαίνει την απελευθυντήρια της Τουρκίας και την απελευθυντήρια από τα συμμετέχειά της ΕΠΑ. Συμμετεχόμουν ότι η απελευθυντήρια στην ΕΚΟΣΙΑ με όλα τα συμμετέχειά είναι ακόμα εκεί. Συμμετεχόμουν ότι έκανε πραγματικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν πολλές συμμετέχειες της ΕΚΟΣΙΑ και σχετικές συμμετέχειες της ΕΚΟΣΙΑ σχετικά με την Ισραλία, η απελευθυντήρια συμμετέχειες υπάρχει. Αφήστε μου να μιλήσω για μόνο λίγο στις συμμετέχειες. Συμμετεχόμουν ότι η πρώτη συμμετέχεια της ΕΚΟΣΙΑ με την ΕΚΟΣΙΑ σχετικά με την ΕΚΟΣΙΑ σχετικά με τα συμμετέχειες 353 και 354 της 20ης και 23ης Ιουλίου 1974, στις εβδομάδες της απελευθυντήριας, δημιουργώντας την απελευθυντήρια σχετικά με την ΕΚΟΣΙΑ σχετικά με τα συμμετέχεια της ΕΚΟΣΙΑ. Ακολουθώ το 30ο Μαρτυριακό Κατή. Ακολουθώ το 30ο Μαρτυριακό Κατή. Ακολουθώ το 30ο Μαρτυριακό Κατή. Ακολουθώ το 30ο Μαρτυριακό Κατή. Ακολουθώ το 30ο Μαρτυριακό Κατή. Θα ξεκίνησα ένα λίγο το σχόλιο εδώ, θέλω απλά να πω ότι το σύμβολο της ΕΚΟΛΟΚΟΝΤΟΝΤΟΙΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛ Και αν τα συγκρίνετε, είναι σαν κόκκινι, είναι το ίδιο λόγο. Κάθε 6 μήνες, ο ΣΥΡΙΚΟΝΤΟΙΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟΚΟΛΟ Μουσταφά Αγίντσι και ο Ελληναίος Συφριοδότης Νίκος Ανταστασιαίτης. Επιτρέπουν συχνά στον κύριο του Μίσιου, στην περιοχή της ΕΠΑ, κατά την υποστηρίξη του σύμφωνα ειδικού εκπαιδευτικού συμβουλευτικού διεπιτήτων, στον κυβερνήτρο του σύμφωνα ειδικού εκπαιδευτικού διεπιτήτων, στον κυβερνήτρο του σύμφωνα ειδικού εκπαιδευτικού διεπιτήτων, στον κυβερνήτρο του σύμφωνα ειδικού εκπαιδευτικού διεπιτήτων. Συμφωνήθηκε η αντιπολιοκρασία του απελευθέτη του αγώνα, και μετά το εμφανιστικό διάλογο του απελευθέτη, και της απελευθέτης της ειδικής απελευθέτης, την απελευθέτη της ειδικής απελευθέτης, στους τεχνικούς συμβουλίες, με το στόχο να εξασφαλίσουν τα καθημερινά ζωή των παγκόσμων Συμβουλίων, αποφασίστηκαν ότι η συνεργασία των δύο ηλεκτρονικών γραμμών, όπως συμφωνήθηκε το 2015, έχει τώρα καταφέρει. Σε αυτό το στόχο, αποφασίστηκαν να καταφέρουν το τελευταίο ηλεκτρονικό συμβουλικό συμβουλήμα πραγματικά και χωρίς προστασίες. Λέω ότι υπάρχει... υπάρχει κάποιο προσέγγιση. Μου αρέσει το τηλέφωνο. Μου αρέσει το τηλέφωνο. Ναι, ναι. Υπάρχει πάντα χωρίς προστασίες. Οι ηλεκτρονικοί συμβουλίες συμφωνήθηκαν την εξασφαλία των μηχανικών συμβουλικών περιοχών. Είναι σοβαρά. 45 χρόνια μετά την αγώνα, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα των μηχανικών συμβουλικών στις δύο πλευρές της νησιάς. Όπως ένα γεγονός της καλύτερης ευλογίας, ο κ. Αγκίτσις, έκανε την αποφάση του τουρκικού συμβουλικού κόμματος να επιστρέψει, τελικά, εφαρμογές από ελληνικού συμβουλικού εργασμού που είχαν, ας πούμε, κρατήσει υπό προστασία, όχι πραγματικά. Λεωφόρος, το 2018, στον Οκτώβριο, υπήρχε ένα άλλο συμβουλικό. Δηλαδή, όπως είπα, η αίσθηση μου ήταν αρκετά θετική. Πιστεύω ότι οι κοινότητες ήταν αρκετά θετικοί. Είναι μόνο η αίσθηση του Οκτώβριου και της αίσθησης των τουρκικών που κάνουν ένα αρκετά θετικό συμβουλικό μεταξύ των δύο κοινωνιών, αρκετά δύσκολο. Ένα νέο σύστημα συμβουλικού συμβουλικού συμβουλικού συμβουλικού συμβουλίου έχει παρακολουθεί, όπως όλοι γνωρίζουμε από τη διάρκεια, όχι μεταξύ των ελληνικών και των τουρκικών συμβουλικών, αλλά μεταξύ Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Συμβουλικής Συμβουλίας. Σήμερα αντιμετωπίζουμε νέα σκέψεις, γιατί η Τουρκία προσπαθεί να εξελίξει τις ελληνικές ευρωπαϊκές σύμβουλικες της Συμβουλικής Συμβουλίας και αυτό διαβάζει την εξελίξη της οικονομικής ζώνης και της σύμβουλικής της Συμβουλικής Συμβουλίας. Είναι ανάγκη, όμως όχι πραγματικά, ότι η Ευρωπαϊκή Ενωμένη δεν παρακολουθεί εφαρμογικές σκέψεις, άλλα από μπλα-μπλα, για να γνωρίζει στον Τουρκία ότι η Ευρωπαϊκή Ενωμένη δεν θα παρακολουθεί τις ελληνικές ευρωπαϊκές σύμβουλικες της Συμβουλικής Συμβουλίας. Μετά από όλα, η Συμβουλική Ενωμένη είναι μέλος της ΕΕ και θα περιμένει λίγο περισσότερη σκέψη από την Ευρωπαϊκή Ενωμένη. Η Τουρκία έχει τελείως δύο δραστηριότητες για να συμβουλήσει τις ευρωπαϊκές σύμβουλικες της Συμβουλικής Συμβουλικής Συμβουλίας και έχει δυο μήνες να αγγιώσει το συμβουλικό με τις ευρωπαϊκές σύμβουλικες για να εξελίξουν τις ευρωπαϊκές σύμβουλικες. Η Τουρκία είπε ότι η νέα ευρωπαϊκή σύμβουλικα, που εφαρμόθηκε από τον πόρτο του Τίλο Βάσι, που εφαρμόθηκε από τον πόρτο του Τίλο Βασίλειο, στις πόρτες της Κάρπας, στο δυτικό του Κύπρου, και έγινε σε βαθμό 3.300 μέτρα. Η αρχαία ευρωπαϊκή σύμβουλικα, η Fatih, εφαρμόθηκε στο δυτικό του Κύπρου. Πριν την εβδομάδα, το κυβέρνημα του Κύπρου έφερε εξελίξεις για την ευρωπαϊκή σύμβουλικα. Η Τουρκία έχει δημιουργηθεί ότι έχει 5 χρονών εργασίας, και ότι η ομάδα της Yavuz παρακολουθεί στις 150 ευρωπαϊκές, από τις οποίες 53 είναι τουρκικές εθνικές. Η Ελλάδα, η οποία παίξει το κυβέρνημα του Κύπρου, έχει δημιουργηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να συμβουλεύει τις δικαιώσεις της Ανκάρας στην περιοχή. Τελευταία εβδομάδα, τον 21ο Ιούνιο, η ΕΕ προσκέφτησε να συμβουλεύει τις δικαιώσεις της Ανκάρας στην Τουρκία, εάν συνεχίζει η ευρωπαϊκή σύμβουλικα στις περιοχές της Ανκάρας. Ευρωπαϊκή σύμβουλικα, το βλέπω στις ευρωπαϊκές σύμβουλικες, επειδή αυτό είναι το πρόβλημα που η ΕΕ προσκέφτεται. Η προσκέφτεση έκανε σε μια ΕΕ σύμβουλικα στην Βρυξέλλη, ο Πρόεδρος της Κοινοβούλιας, τον Γιάννε Πλόδο Γιάντερ, έκανε τις δικαιώσεις της Ανκάρας σύμβουλικα στις περιοχές της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ευρωπαϊκής σύμβουλικας και να συμβουλεύει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ευρωπαϊκής σύμβουλικας και να συμβουλεύει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ευρωπαϊκής σύμβουλικας και να συμβουλεύει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Επίσης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έκανε στην Τουρκία να δημιουργήσει τις δικαιώσεις της Ανκάρας. Είναι σαν τους αδερφούς του Λασσαύλου, τους αδερφούς του Καθολικού. Έχει ένα τεράστιο σύστημα σχολείων στην Αφρική, στην Αγία, στις ΗΠΑ, κλπ. Αλλά επειδή δεν είναι ο αδερφός του Λασσαύλου, είναι το αδερφό. Είναι το τέτοιο πράγμα που πάντα δουλεύει για σκέφτο. Είναι ένας αδερφός που μπορεί να φανταστεί όλα. Βλέπω ένα βιβλίο για τον Λασσαύλου, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για τον Λασσαύλου. Σχετικά με την Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια επηρεάζει το σχέδιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλου από τον Λευκό Κοινοβούλιο του 2018, που επηρεάζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβούλιας στην Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια στην Αγία. Επίσης, επηρεάζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβούλιας στην Αγία και σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια και μετά από αυτό, επηρεάζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβούλιας στην Αγία και σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια. Αυτό επηρεάζει την Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια στην Αγία και σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια και μετά από αυτό, επηρεάζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβούλιας στην Αγία και σχετικά με την Ευρωπαϊκή Κοινοβούλια και μετά από αυτό, Ήμουν ο πρώτος πρόεδρος του ΕΚΑ να πηγαίνει σε 21 χρόνια, για να πηγαίνει στο Βενεσβένιο. Τώρα, ο Μισέρας Βασιλέας ήταν εκεί πριν, αλλά ήμουν ο πρώτος πρόεδρος του ΕΚΑ να πηγαίνει σε 21 χρόνια. Και το πράγμα είναι ότι, εφόσον δεν τραγουδάω το τραγούδι που θέλω να τραγουδήσω, δεν υπάρχει. Ο πρόεδρος του ΕΚΑ δεν υπάρχει. Δηλαδή, είμαι γεμάτος από αυτό, γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση, το ίδιο όπως παίξανε τα πράγματα της Τουρκίας, δημιουργούσαν τι συμβαίνει. Όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη νόηση της ειδικίας, κάποια αλληλεγγύη στην πολιτική στιγμή της οικονομίας πρέπει να βασιλευτεί στους εμφανισμένους ελπίδες των εμφανιστών της Τερρυπτωρίας. Γιατί το πιστεύω αυτό? Γιατί τι θα κάνουμε με τους 120.000 ελπίδες, αν δεν είναι 140.000, τώρα είναι 150.000. Όλοι γνωρίζουν ότι η 4η Γενεύα, ο άνθρωπος 49, η παράγγραφή 6, συγκεκριμένως προφητεύει τη δημοκρατική αλληλεγγύηση, συγκεκριμένως προφητεύει να φέρνεις τους εμφανισμένους ελπίδες στην Τερρυπτωρία. Τώρα, εκείνη τη στιγμή που έκανα τη δουλειά μου για αυτό, το 2000-2005, εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πραγματικά 120.000 Ανατολικοί Τουρκοί που είχαν γίνει έξω. Τώρα, έχω συμπεριφορά, συμπεριφορά, συμπεριφορά για αυτούς τους γιατί είναι ανθρώπους, έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως και εμείς. Εν τέλος, δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο με το 25ο αιτήριαμα του Κυβερνήματος και της Ελληλεγγύης, δεν σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να πλήρουν. Αυτό είναι κάτι άλλο. Δεν θα τους σημαίνουμε κάποια εμφανισμό ή κάποια αρμή εξαγωγή, όσο θέλετε να γνωρίσετε. Τώρα έχουν παιδιά και τα παιδιά που γεννήθηκαν εκεί και τα παιδιά που γεννήθηκαν και πιθανόνιζαν με τις Ελληλεγγύες. Αυτό πρέπει να γίνεται ανθρώπιστες και όχι πιθανόνιστες, για αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε, όπως πάντα λέμε, να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δικαίωμα για να δούμε πώς μπορούμε να ασφαλίσουμε αυτές τις προβλήματα. Αν κάποιος έχει το πλήκτο πλήκτρα, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τις δικασίες δημιουργήσεις που έκαναν στην περίπτωση του Αλάσκα. Είναι σίγουρο ότι οι 120.000-140.000 ελληνικοί στρατιώτες που έκαναν στην Κύπρο, εξακολουθώντας την αλληλεγγύη επιχείρηση της περιοχής, το 1974, δεν έχουν δικαίωμα, στον δικαστικό δικαστικό, να συμμετέχουν σε μια αλληλεγγύη επιχείρηση ή σε μια επιχείρηση να εξακολουθούν ένα κοινωνικό δικαστικό. Βέβαια, οι ελληνικοί στρατιώτες μπορούν να θέλουν να είναι συγκεκριμένες. Αν οι κοινωνικοί στρατιώτες θέλουν να εξακολουθούν αυτή την ευκαιρία ή να εξακολουθούν το δικαστικό δικαστικό, αυτό είναι το δικαστικό τους. Όπως εγώ, όταν έφτιαξα το μήνυμα μου στη Βενεζουέλα, είπα ότι δεν εξακολουθώ εγώ για τον Μανούρο, για τον Βαϊκό, δεν είναι το δικαστικό μου. Είμαι στην Βενεζουέλα, αλλά έχουν το δικαίωμα να έχουν εξακολουθείς στον δικαστικό δικαστικό. Έχουν δικαίωμα στο ίδιο ανθρώπινο δικαστικό που εξακολουθούμε. Τι δικαίωμα έχουν οι Τουρκοί στρατιώτες? Εξακολουθούν όλα τα δικαίωμα που εφαρμόζονται από την Κυπριακή Κυβερία. Εξακολουθούν όλα τα δικαίωμα που εφαρμόζονται από την Κυπριακή Κυβερία. Επίσης τα δικαίωμα που εφαρμόζονται από την Κυπριακή Κυβερία. Τα δικαίωμα που εφαρμόζονται από την Κυπριακή Κυβερία. Επίσης το δικαίωμα για να συνεχίσουν τα μέλη της περιοχής. Η γνωστή για την παγκοσμική τουρκοί, η αγωγή και η υγεία των ανθρώπων είναι, φυσικά, σχέσεις που το κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κυβερικό κ Αυτό, όμως, δεν είναι δημιουργημένο από την ελληνική πρακτική. Το κυβερικό κυβερικό πρέπει να υπάρχει το σχέση με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων που ζουν στην Ψάιπρα και το ευερήνη να κάνουν αξιοπρέπεια. Το κυβερικό κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Η δυστυχημένη λόγω είναι πάντα ένας που όλοι οι κομμάτες είναι ευαίσθητες να ζουν με, με τη σκέψη του μετρόν αριστόν, μέθεν αγάνι. Ένα τελευταίο σημαντικό σημαίνει την εφαρμογή της ευερήνης αξιοπρέπειας που υπάρχει από την παρουσία των Τουρκικών στους νότους και από την παρουσία των ελληνικών βασικών περιοχών. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας. Το κυβερικό πρέπει να εξαρτηθεί πάντα την μαθηματική εφαρμογή της ελληνικής λόγας.