3. Αλγόριθμοι Αναζήτησης - Μέρος ΙΙ / Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS. - Georgouli (undergraduate, 2015)
Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS.: Έτρεξαν επαναλάβω το ρόλο της Spigen δεν ωραία λένε ότι αλγόριθμους αναζήτησης δουλεύει αναδρομικά για να χτίσει ένα δέντρο το λεγόμενο κέντρο αναζήτησης αυτό το δέντρο ξεκινάει από έναν αρχικό κόμβο που αντιστοιχεί στην αρχική κατάσταση και σε κάθε κύκλο επιλέξει αυτό το αυτός κόμβος μέσα μπαίνει στο λεγόμενο μέτωπο θα μιλήσουμε γι αυτά στο επόμενο μάθημα θα αναλυθούν με περισσότερο αλλά για να μπορέσει να γίνει το επόμενο πεντάμηνο της αναζήτησης πρέπει να βρούμε του κόσμου αυτού η απεργία της διαδοχής καταστάσεις και να κρεμάσουμε από κάτω έστω ότι είναι τρεις στον επόμενο κύκλο πρέπει να διαλέξουμε έναν από τους κόμβους έστω αυτόν να του βρούμε τα παιδιά και να τα κρεμάσουμε από κάτω όλοι αυτοί οι ΕΟΖ είναι υποψήφιοι να γίνουν γονείς στο επόμενο βήμα πρέπει να διαλέξουμε έναν από όλους έστω αυτόν η κοινωνία εκείνων για δουλειά τα παιδιά μπορεί να είναι περισσότερα και τα κρεμαστά από κάτω και κάποια στιγμή μπορεί αν επιλέξει αυτό τον κόμβο αφήσω όμως να μην έχει άλλον παρακάτω αδιέξοδο και αντί να μας πάνε παρακάτω άρα σε περίπτωση δε θα υπάρχουν τέτοια κυβέρνηση τονίζουν γενικά αυτή η κίνησή του να διαλέξουμε ένα κόμβο να πούμε ότι είναι η τρέχουσα κατάσταση και να βρούμε τα παιδιά είναι εντάξει έτσι ύφανση αν λοιπόν έχετε ένα κοντό δέχεται ένα κόμβο για πατέρα γιατί πολλοί έχουν οικοδομικό καλεί τους τελευταίες ως συνάφι και εκτελεστές ξέροντας ποιος όμως βρίσκει τα παιδιά της διαρροής καταστάσεις είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν βαρύ αν κάποιος δε μπορεί να πιστέψει κάτι που αφήνει άλλος απίστευτη κατάσταση αυτές καταστάσεις πριν από κάποια εάν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα που θα αυτήν λίγη ώρα όλος τις ανησυχίες πάντως οι οποίες φυσικά για να κάνουμε την δουλειά αναφερόμενος στους κατοίκους αυτό δεν υπάρχει η λεγόμενη επέκταση του δέντρου μπορεί να αναπτυχθεί το δέντρο να φτάσει να βρει τον στόχο τελικά και γνώρισε τη λύση ΑΕ κάναμε ήτανε είναι μια από τις βασικές συναρτήσεις και είναι η μόνη συνάρτηση η οποία εξαρτάται το πρόβλημα από και πέρα αλγόριθμος ενδιαφέρει πια το πρόβλημα αυτό το πίστεψε πάτησε το παρκέ στο κάδρο του επιστρέφει το ξεπαγώσετε οτι και να του δώσει το κρέμασε από Κάσο κόμβο αντάλλαξε με το πρόβλημα έχει παρά να αλλάξει τι γίνεται τις τελευταίες και τη Pfizer Ελλάδος καλεί και να Παρ' ότι λοιπόν θα πάμε στη συνέχεια από δω και πέρα όπως το κάνουμε ακριβώς πάντως αντιτείνουν διαφανή Children έχει ένα τη λύση ένα προβλήματος τι κάνουμε τι άλλο κάπως έτσι όταν σε εργαστήριο θα υπάρχουνε να διαλέγουμε κόμβου βάσει μιας στρατηγικής Βασιλειάδη τον πιο ακριβή αλγόριθμο αν προσδιορίσουμε τον βαθμό θα πρέπει να ξέρουμε ποιος θα τους αυτούς όμως πρέπει να επιλέγει αυτών επίσης κάτι που θα κάνουν λοιπόν επόμενες δεν νομίζω οτι χρειάζομαι κάτι για να πούμε άλλη εξήγηση για την προηγούμενη εργασία για να πάτε αναρτήσεων μια απάντηση την Τετάρτη θα τελειώσουν και τα βρύα την πέμπτη μάλλον θα τελειώσουν και τα άλλα τμήματα οπότε φυσικά αν κάποιος δεν έχει κάνει και έχει ολοκληρώσει θα μπορέσει να αξιοποιήσει για να συνεχίσει case πάνω σε αυτό που θα θυμάμαι εγώ μαζί τους είναι και βελτίωσης αντισύλληψη θα μάθουν καινούργια πράγματα για τη γλώσσα μπάντα αξιοποιήστε κάποια από τις τελευταίες πιο κομψούς όπως εσείς θέλετε αυτορρύθμισης δίνουμε που σ' ένα πολύ στα τυφλά ανάπτυξη ο κύριος Ξανθάκη στο άλλο τμήμα τους είπε ένα κόλπο το οποίο θα περάσει εργασίες εγώ δεν σας το είπα έτσι περισσότεροι δεν ήτανε φασίνα σας κάνει τη ζωή εύκολη για κάποιο λόγο αλλά τώρα που μπόρεσα να κάνω πια τους είπε ότι των ακινήτων δεξιά αριστερά μάντεψε σωστά δώσαμε Κοκκινάκη η αριστερά είναι ακριβό είναι το ανάποδο και στα δεξιά άρα ότι λύση στις κινούμαστε αργά έρνει την κατάσταση κανονικά αλλά είναι πήγαν στρέφει εφαρμόζει τον εαυτό μου που ο Αλέξης και τόξων αντιστραφεί με αμέτρητες κάνει reverse βραχύβιας τέτοια κόλπα λοιπόν από δω και πέρα σε στελέχη αξιοποιείται πουθενά επιτέθηκαν και θα σας υπάρχουν σήμερα θα μπούμε στις αναδρομές που αναδρομές επίσης προσφέρονται για να βελτιώσει τους δανειστές σας εκτός τους σημαίνει για τον αλγόριθμο χρησιμοποιεί ψεύτες μην ξεχνάτε τις σαρώνεται τέσσερις δωμάτια γιατί είναι μην τα δείτε αναδρομικά αυτά τα δωμάτια φανταστείτε να ήταν τέσσερις και άνω 14 τι θα γινόταν θα κάναμε 14 στικό μέσα 14 ελέγχους για σκεφτείτε να κάνουμε αναδρομικό έλεγχο τι ωραιότερο θα τανε να αναβαθμίσει ωραία πάσα σε θέση πλέον να αυτή ενεργείται όπως νομίζετε αποστέλλεται υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα ακόμη στη γλώσσα που δε θα τα πούμε γιατί δεν είπαμε ότι ημέρα μαδρίτη γλώσσα σαν δάσκαλοι αλλαντικά τιμάται από μόνοι σας επομένως αυτό που κάνει που λέμε απλά μαθήματα έχουν καταρχάς που όριζαν τις περιπτώσεις ανάδρομο για τους περιλαμβάνει πάμπολλα παραδείγματα όπως υπάρχουν και παραδείγματα μέσα στις σημειώσεις της προειδοποιεί διά που αναδύθηκε μέσα και Διαβάστε λιγάκι θα βρείτε πολλά ακόμη τα οποία ούτε καν φύγουμε όμως πολλά πολύ χρήσιμα πώς μπορείτε να κάνετε μετά τις τοπικές πώς μπορείτε να απεικονίζεται πράματα πολλά πιάνεται πίνακες έχουν καλό θέματα δεν χρειαζόμαστε και δεν αναφερόμαστε άρα διαβάστε λίγο παραπάνω μόνοι σας να δείτε λίγο την γκάμα των εντολών της γλώσσας σήμερα θα αφιερώσουμε το μάθημα στις αναδρομές και μάλιστα αφού ήρθατε τομές που ας ηρεμία προγραμματιστική τεχνική κλασική όλες οι γλώσσες διαθέτουν μπορούν να δημιουργήσουν αναδρομές Σούρλας εμείς θα δείξουν πώς θα κάνουμε τη λύση πιθανόν να σας είναι χρήσιμος Άντερλεχτ εξοικειωθεί ναυτικοί τεχνικοί να της δώσουν εισόδημα από το κλοπής και σε άλλες γλώσσες προγραμματίζεται αναδρομής ουράς πρώτα απ' όλα μπαχάμες με μαύρα ένα απλή συνέχιση όχι αναδρομική π.χ. ένα συνάρτηση η οποία αστικό λαϊκό νηφάλιοι αν δεν η οποία θα παίρνει ένα 1000 και σ'αυτό το 1000 θα χρωστάει τρεις τόσο απλά τι θα κάναμε θα λέγαμε Σίμου τρεις 1000 κλινών όταν τρέχει μια σύναψαν καλέσουμε να τρέξει αυτή συνάρτηση άμαχοι επιστρέψει τελευταία περί δήθεν υπολογισμό την ενέργεια που θα κάνει αν λοιπόν τα αποτελέσματα της ούτως αν δώσω 50 V8 άνοδος 100 103 πάντως ένα 24 ωρο τη δώσουν όταν τρέξει φαν Τρίτη έξι θα μου επιστρέψει 9 φαντάρους ακριβών σωστά διαφάνεια έξι τι νόημα θα είχε άμβλωση πάμε λοιπόν να ψηφίσουμε να τονίσω αυτό συνάρτηση και πεισματικά σιγά-σιγά αναδρομική βήμα βήμα και μετά τη φτάσουμε να κάνουν αναδρομή Γκούρας γιατί σίγουρα θα την έχουμε λίστες όταν εξ όψεως ανέλυσαν αρχεία τόσο τυχαίο έντονα μια αναδρομή χωρίς να είμαστε μέσα σε λίστες και μεταδίδει το ΑΠΕ σε λύσεις μπαίνουμε λοιπόν μέσα στη λίστα ανοίγουμε τον Νεριτάν τακτοποιούν το περιβάλλον μας έτσι ότι να βλέπουμε και εντολή σε νερό να βλέπουμε και των εγγυητών και πέστε στον editor μέσα δημιουργήστε αυτήν την κατ ιδίαν και γράψτε και την τήρηση της από κάτω και αφού τα κάνετε κάντε ένα βάζο καφέ να βγει το αποτέλεσμα στόλισαν τι συμβαίνει εάν είναι καλέσω ένα συνάρτηση οποιαδήποτε καλέσω πάλι τον εαυτό της δηλαδή εάν από μέσα συν τρεις έξι υπό αναγκαίοι τόσοι είναι οι τρεις αρχηγοί τι θα συμβεί χωρίς χωρίς χωρίς τίποτα μπαίνω στην μπάντα δοκιμάζεται συλλέκτρια παρ η Αλεξάνδρα Πάλλη μια είπατε με άνοδο έξι λέτε θα βγάλει ή διατρέξει πολύς σκόνης άρα πέφτει σε όπου γιατί πέφτει όλο γιατί συνεχώς καλεί τον εαυτό της κάθε κίνηση που κάνει τη σάντρα μπαίνει στο σώμα της Apple μιαν ένα στιγμιότυπο της σάντα αλλά η EADS καλείται αυτό της μπαίνει λοιπόν στην πρώτη άντε και κάλυπταν αυτό της ο εαυτός της που καλείται καλεί τον δικό του εαυτό οδικώς αυτό που καλείται καλή το δικό του αυτό και πάει λέγοντας πότε τελειώνει μια αναδρομή όταν προκύπτει ένα συνθήκη τέλους άρα δεν μπορείτε να κάνετε κλήση μιας συνάρτησης μέσα από τον ν ίδια τη συνάρτηση των αυτό της δηλαδή ένα προνοήσει να φτιάξτε μια συνθήκη εξόδου πότε θα βγει λοιπόν χρειαζόμαστε συνθήκη εξόδου η συνθήκη εξόδου βατικανό γράφουν συνθήκη αξιόπιστο πάλι ειδικών που μάθαμε πια θα έμενα είναι συνθήκη εξόδου όχι να γίνει μεγαλύτερο του 10 μεγαλύτερο π.χ. 10 τι θέλουμε να κάνουμε στη συνθήκη εξόδου και οτιδήποτε μπορεί να είναι απλό στη όπου μπορεί να είναι δεν Αλβανού δέχτηκε τι θέλουμε να κάνουμε ανεβαίνει είναι συνθήκη εξόδου αυτό που κάναμε πριν βλάβη συν κάτι True είναι λίγα του αλλοίωση σου είναι τρεις αλλά δεν όχι μας κλείνω το 1300 σύνεδροι ενώ το ότι δυνατό πόνο εκείνων των ήρθαν και κοιτάζω πάλι γιάννη συντακτικά σωστή και ξανακάνουμε την ίδια ενώ με βάση και καλείται και έχει κλείσει της σάντα με το έξι δεν κατέληγε στο αέρα όταν βγάζει το error ρητίνη file μια πόλη σημαίνει κάποια από τις παρακάτω θέσεις δεν έχει κλείσει σωστά είναι χάρισμα του έτρεξε έκρηξη σε όλα όλοι μπήκατε μέσα στα cover Photo Gallery συνεχίζει να υπάρχει καλό γιατί συνεχίζει να υπάρχει αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει όχι δεν αλλάζει ένα τιμή τελετή μπαίνοντας μέσα εδώ το 1906 όταν καλεί τον εαυτό του υπολογίζεται το τρεις και έξι 9 αλλά αυτό δεν επηρεάζει όχι όταν ξαναμπαίνει επιλογής αλλά δεν επηρεάζει όχι και ούτω καθεξής πηγαίνετε τώρα πάρτε μια άλλη συναφής γέννησε βάσανα γράφεται για να συνειδητά να μπαίνετε και λίγο νέα stars της περιεχόμενο σε μεταλλεία βοηθήματα Best λιγοστό E-Class πηγαίνετε στα απλά μαθήματα διάλυσης του ΚΚΕ μπροστά που υπάρχει η λίστα για θέσεις συναντά αναδρομικές συναρτήσεις υλικό για κομμουνιστικό ωραία πηγαίνει στραβά στο PDF λέει απλά μαθήματα ζωής που για υποστήριξη εργαστηρίου και πατάτε γιατί αυτά ενέργεια η πηγαίνετε στο μηχανισμό αναδρομικών συναρτήσεων πηγαίνετε στη σελίδα 15L πάρτε την τίφανι που έχει εκεί διαφανές for κάτι ειδικό όποιοι και φέρεται έτοιμη μέσα στον editor σαν καινούργιο αιτητών μέσα στην λίστα σας ν' αφήσει νίκησε τον πλαστά φάρμακα αλλά προσέξτε λίγο καλά αυτή τη συνάρτηση έχει μια μικρή διαφορά έφορο καλείται κάθε φορά όπως κάνουμε εδώ στην ακτή μέτοχοι αλλά καλείται το Βασίλη στο οποίο κάθε φορά να αφαιρούμε προσθέτουμε κάτι πρόσταξε λέει την κλήση που κάνετε που είναι μέσα στην αναδρομή λένε ότι συν 30 στο iPhone όπου βάζουμε το χέρι πειράζουμε αλλάζουν μέτοχοι μείον Χ1 στόχοι λοιπόν οτιδήποτε έχει στην αρχή όταν μπαίνουμε κάθε φορά του αφαιρούμενα η ποσότητα στα κείμενα είναι το Διαμορφώνουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά να πάνε στη συνθήκη του Κόντε τέλους και να κάνουμε την κατάλληλη ερώτηση όπως λοιπόν είναι αυτή τη στιγμή συνάρτηση κάντε ένα από κάτω τη λύση της ένα εφ' με το έξι όπως κάνουν αντίστοιχα με το under και τρίτο τρέξτε περιμένει πέφτουν ποτέ φαίνεται ότι θα τελειώσει έχοντας έξι ξεκινώντας έτσι όταν τελειώσει λοιπόν μερικοί τα ταξικά γι' αλλά το θέμα είναι ότι σε κάθε κλήση εδώ όχι μειώνεται κατά 9 αν λοιπόν στήθηκε πάνω και ελέγξω ότι όχι αμύνης να είναι ίσο με ένα ένα σημαίνει κάποια στιγμή υποδοχή από έξι που ήταν να κατέβει βήμα βήμα σε κάθε κραυγή κλήση και γαλήνη πέντε θα γίνει τέσσερις θα γίνει τρεις γύροι δύο θα γίνει ένα θα γίνει ένα όταν γίνει 0 θα έρθει η ώρα που το που έλαμψαν σωστός και τότε θα επιστραφούν γίνει έξοδος την αναδρομή για να βγούμε από την κρίση ακόμη θα γίνει εξουσία η βρώμη και θα καταλήξει να πηγαίνει ανάποδα Περίανδρου μάλιστα μαθητές κα περί αναδρομικών έχετε μάθει πραγματισμό ξέρετε πώς είναι η δομή μπαίνουμε κάνοντας συνεχείς κλήσεις και όταν φτάνεις σε σημείο εξόδου από την αναδρομή τότε αρχίζουν και γίνονται οι ίδιοι οι υπολογισμοί με κάδους κάθε φορά ένα βήμα προς τα πίσω μέχρι να κλείσει η όλη τη γη όλοι κλείσουμε η τώρα θα το δούμε όλο αυτό απλώς να καταλάβει τις ταμπλέτες γραμμένο παίχτη στην υλοποίηση μόσχας στο βαθύτερο σημείων και τέλος για αναδρομή επιστρέφει το 10 από το ίσως έχεις 0 επιστροφή 10 επιστρέφοντας στο 10 πάλι να αρχίσει να ηγείται στο 19 προστίθεται το τρεις θα γίνει 13 ένα βήμα ακόμη πιο πάνω θα γίνει 16 ένα βήμα ακόμη πιο πάνω η γυναίκα μια και ούτω καθεξής μέχρι να την τελειώσει και πάντα στο τέλος τέλος έχει πλήρη 28 αυτοί είναι οι δρόμοι λογής αντώνης των ΗΠΑ τι κάνει λοιπόν το 10ο ξανάνοιξε τώρα τοποθετώ δειξω πως μπορούμε να το δούμε αυτό αποτυπωμένο υπάρχει ένα τρόπος να φέρουν τα χρήματά της ντροπής Μεδίνα εντολή τρέχεις την πρέσα την βρείτε παντού στόλισαν και ανοίξτε ακολουθήσω τα κάτω κάτω γράφει τρεις μόλις πάτε στο τρες ιδανικά εκεί παράθυρα περιμένει καίσαρας γράψτε το όνομα της συνάρτησης στην περίπτωσή μας είναι το επτά πατέντα τρεις να το δείτε ότι μπήκε μέσα στο παράθυρο των τρεις και κλείστε το θίγει απάντησαν ότι είμαστε εντάξει είπαν αυτό παρακολουθεί την ανάδρομη πήγαινε τώρα ξανά εκτέλεσε τη διαδρομή η αποστολή εισέρρευσαν εφεξής είναι αντίπαλοι μάλλον μέσω των ΣΔΙΤ αυτό το ωραίο λοιπόν που κάνετε αγωγού είναι εξαιρετικός τρόπος αν θέλετε να καταλάβετε πως δουλεύει αναδρομή είναι όλα αποτυπωμένα και κατάφερε να πάρει κατανόησε τα Διαβάστε βλέπετε το rendering είναι η είσοδος στην αναδρομή όσα βήματα τη διανομή μέχρι να βρει τη συνθήκη εξόδου σε κάθε βήμα σας λέει ναι η παρά άνυδρο μπαίνει ξανά το πρόγραμμα στο όταν καλείται να λάβει το δεύτερο εφ δέχεται το τρίτο ευθύνεται έχετε κατά νου ότι δέχεται μέχρι να φτάσω τελευταίο πρώτη φορά λοιπόν μπαίνει με το δεξί γιατί δεν επέλεξε με το έξι το είσοδος σ'αυτή κάλεσε τον εαυτό της αφού αυτοί κύριοι σε ένα αποδοχή αν θυμάστε καλά αρετή 65 μεταξά να έτρεξε με το πέντε έχει κάνει αφαίρεσε ένα πεκάν 404 μετά από έξοδο τέσσερις πλειοδότες το αφαίρεσε έναν τίτλο με το τρεις και ούτε καθεξής μέχρι που έφτασε στο όχι να 0 το εξάγει αναδρομική κίνηση ετέθη σε ειδική τότε έπεσε 12 το βλέπετε λοιπόν στο βάθος πέρα πουλάει αρκεί να επιλύσει 01 από κάτω λέει value 10 αρχίζει η επιστροφή γιατί έχουμε κάνει ότι στη συνθήκη διπλά κάθε 10 γράφει άρχισε το 0 10 δίπλα αυτό είναι η επιστροφή του πώς να κάνει κάτι άλλο για τις συνθήκη πόσα μαλλιά οτιδήποτε μπορέσει πάλι άσχετο True και να μη γίνει τίποτα απλώς δίχως να κάνει κάτι έβαλε 10 γιατί έβαλε 10 γιατί τώρα αρχίζει επιστρέφοντας να προσπερνά γίνονται ενέργειες πωλήτρια σύννεφα του τάδε άρα το το βαθύτερο τρεις είναι παίρνει το IRF ότι πίστεψε γι' αυτό το 10 τρεις συν 10 ακόμη πιο πάνω πλέον στην επιστροφή και λύση μειονοτήτων 13 προσθέτει τρεις και γίνεται 16 και επιστρέφει μάθημα για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα για ανατροπή είχε εξελιχθεί ως εξής σειρά τρεις και καλούσε σε ένα συνθήκη αυτό η οποία μέσα της είχε σύρει κατέληγε στο Ρέντη συνέδρια και έκκληση μιας μεθόδου η οποία κατέληγε κάνει συνέδρια κλείσιμο σε αιθιοπία κατέληγε ο στόπερ αυτό το δεύτε τελευταίον να είναι 10 εδώ πέρα και υλοποιήθηκε το C3 και μεγαλύτερο και υλοποιήθηκε το C3 και μεταρρυθμιστών κοινοποιήθηκε το σίνγκερ περίμενε μπαίνοντας δηλαδή απλώς υπολογίζονται Sunrise πρέπει να τρέξουμε διακινώντας Αντ' αυτού του τελευταίου ποιοι είναι τελικά μια πραγματική τιμή είναι τόσο πίσω όσο θα περίμενε αυτοκινήτου σε αυτόν που είναι πιο πίσω ακόμη αυτή είναι η έννοια της αναδρομής αναδρομική κλήση ένα εναλλακτική διαδικασία θα ήτανε ένα επαναληπτική διαδικασία τρακτέρ εξόντωσης φορές λιπαρής ύλης των κανείς πουλάω κανονικά όπως είναι το wine κλπ υπάρχουν δηλαδή όλες τις εντολές μας εξόπλισαν θέλετε αλλά οι άνδρες για αναδρομή στήλης σκοτ είναι must είναι δηλαδή ότι πιο κομψό μπορείτε να κάνετε εγγραφή Βασίλης δεν νοείται να μπορεί να γίνει κάτι με αναδρομική και να μην την έχετε χρησιμοποιήσει όλες τις συναρτήσεις στις Ελλησπόντου είναι μέσα τους που έχουν τις χρησιμοποιείτε όπως λέει είμαι υπέρ την Αμάρυνθο οτιδήποτε όλες αυτές οι δομές είναι γραμμένη σε Έλις αναδρομή είναι λοιπόν κάτι που λέμε basta κατανοητή η λειτουργία της αναδρομής αναδρομή καταρχάς πως πετύχαμε γράφοντας μάλιστα παράγουν κρύβουμε κανείς ένα τρεις εάν δεν θέλετε να βλέπετε πλέον ανεπτυγμένων πότε να πάτε πάλι τρεις και να κάνει κάνει τρεις αλλά αφήστε το ταμείο το από 100 θέλουμε όταν πολλές φορές ζητάει στις εργασίες στα αποτελέσματα εξαρτάται ας πούμε και θα σας ζητήσει να μπορέσω να κάνω copy paste όλο αυτό το τρεις και να μου δείξετε πάντως με το στρες πλην πάρα πολλές απορίες πολλές φορές κρητικό λάδι χτυπάει το πρόγραμμά σας ακόμη αυτό λοιπόν που μου είπατε πριν ότι στο περιβάλλον της ATCOM μόλις ευρώ μέχρι τις τελικές εάν αντιδρά στις αναρτήσεις σας παρόλο που την δεν αναδρομική θα σας δείξει εσωτερικά από τη ζωή και την κινητή αντίτυπα θα είναι οι πρώτοι αλλά καθώς θα μπαίνει και θα βγαίνει εκεί πέρα δεν μπερδεύεσαι τελίτσες οπότε θα το δείτε πλήρως ανεπτυγμένο την έξοδο πλήρως ανεπτυγμένη είναι ένα κόλπο απλό συντάξιμη προϋπηρεσία αυτών των λόχο παρότι έχει νόημα τώρα αυτά είναι καλά αλλά αυτά σκέφτομαι μια άλλη εκδοχή να μπούμε λίγο να μην έχουμε ένα τυχαίο όχι αλλά το όχημά μας να είναι η λίστα και να μη θέλουμε σε αυτή τη λίστα να κάνουμε ένα είναι να θέλουμε να κάνουμε κάτι άρη να δούμε για παράδειγμα μάλλον δεν έχω να το γράψω και εγώ αυτό που κάνουν καριέρα όλοι το ίδιο λοιπόν ήταν υγιές α του 1000 από έξι 1000 θα έχουμε 1,5 η συνθήκη θα ρωτάει αν το 1000 είναι ίσο με το 0 επιστρέφει ένα 10 είπαμε και σε άλλη περίπτωση θα προσθέτει τρεις στην αναδρομική έγκριση του εφόσον που θα τρέχει εκατομμύρια έχει ένα καλά τα γράφω αυτό δεν είναι ώρες τώρα ας πούμε ότι θέλω να κάνω κάτι σε μια λίστα και θέλω να κάνω κάτι στην λίστα σε όλα τα στοιχεία της λίστας τόπους δεν μπορώ να κάνω είναι αναμέτρηση στοιχεία της καταλύτη την Λέγκα η οποία ήταν θα την κάνω εγώ να χρησιμοποιήσω σαν LEGO ετήσιας My link ενώ λοιπόν να φτιάξω την αλληλεγγύη είμαι ηλεκτρονικός θα πρέπει να τρέχει ένα λίστα αλ μπέι τρεις χοιρινή ότι θέλω να γράψω και να επιστρέφει 1.3 4.6 φωτεινή άρα λοιπόν η απλούστερη αναδρομή μπορώ να κάνω σε ένα λίστα είναι να πάρω ένα ένα τα στοιχεία της κατά του πάνου και εκπαίδευσης να μετρήσω θα μπορούν να κάνουν πολλά ακόμη πιο περίεργα πράγματα στον απλούστερο λέει ότι λογική ευρώ της κρίσης παραμένει μόνο που τώρα το Museum ένα το βήμα ουσιαστικά της αναδρομής δεν οδηγεί κάπου έμεναν εκεί απ' ό τι κάνουν 1000003 ούτε μπορώ να συγκρίνω τα βήματα δεν ξέρω πόσα είναι άλλωστε ζητάω δεν οδηγείται από τον μετρητή οδηγείται όμως από την ουρά και από το κάθισμα της λίστας αν κάθε φορά που μπαίνω με την ουρά της λίστας μέχρι να αδειάσει στην ουσία δεν μπαίνω αν παίρνουν το πρώτο με λίγα λόγια και πιστεύουμε ότι με το υπόλοιπο σουλτάνο αυτόν μέχρι το υπόλοιπο να μείνει κενή λίστα γυρίζει λοιπόν εδώ είναι που πρέπει να δουλέψουμε το αλληλεγγύη και λόγω να παίρνω κάθε φορά απλά το CDI του Σίμου αυτό είναι αντίστοιχο λοιπόν σε λίστα 8 καρποί μείον Χ1 εδώ είναι CTR τη λίστα εταιρείες ακόμη προς προσαρμόζονται για να δείτε την αντιστοιχία για να κατανοήσει δηλαδή πώς πηγαίνει από τους απλούς απλά απλά έλληνες πως πηγαίνει σε λογική ληστών αυτό είναι που αυτών καθώς και άλλη ένα έχετε γίνει εξπέρ της παρένθεσης μετάδοσης εγώ δεν θα γίνω ποτέ βέβαια όταν είσαι πίνακα όταν κάτω αλλά στον πίνακα δεν μπορώ να δω ωραία έφτιαξα την ανάδρομη θα δούμε κι αυτό ότι θέλουν να κάνουν εδώ δεν έχω φτιάξει ακόμη να πάμε στη συνθήκη εξόδου πότε βγαίνω όταν το 1800 κιλά έχει είναι κενή λίστας αυτόν τον τόπο με διαφορετικούς τρόπους μπορώ τον αλλά πτωχή μου μπορεί από AIDS ποιοι που είναι το ίδιο πράγμα όχι μου μπορεί να το Equal το χυμό μετέωρο τηλ οτι και να πάω είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα συνθήκη λοιπόν εξόδου είναι το άδειασμα της λίστας όταν το επόμενο πρωί ουσία μέχρι να φτάσει το μηχανισμό έτσι αυτός μηχανισμός δηλαδή μηχανισμός λέει ότι κάνω να μην την ουρά για πολιτική αναδρομή ας και συνθήκη εξόδου είναι το άνοιγμα της λίστας η λάρα γίνει να πιστέψει την αυτός μηχανισμός πάνω στην ουσία κεφαλιά πέτυχε συνάντηση μας η συνάντησή μας με τρεις όταν καλείται να μετρήστε σημαίνει ότι αφού δόθηκαν μέσα στην ανατομία όταν αρχίσετε να αναρωτιέστε ο μετρητής κάτω κάτω πρέπει να αποποιείται στην περίπτωσή μας πρέπει να είναι 0 αρχής του προσθέτουμε ένα εκατ επιστροφή αλλά αυτό δεν θα είναι 10 θα είναι 0 κι αυτό δε θα είναι τρεις θα είναι για φαγητό στο λοιπόν τώρα θα δείτε θα το γράψω θα το κάνετε Race αν θέλετε μπορείτε να αρχικό ποιοι είστε και το περιβάλλον σας στόλισε νερό δηλαδή κάνετε το level κάνετε κλειδαρά και κάντε το value ήσουν κανονικά μάλλον χτύπησε τη λιάνα απίστευτο μήκος μια λίστα τον αριθμό το πλήθος των έλενα Spoon μέσα σε μια λίστα πως έχουμε κάνοντας τους να σου κάνουν και τον νέο μετοχικό περιμένω όταν φτάσουμε στο βάθος τον δίνουμε την επιστροφή αρκετών πίναμε 0 αποστάτες διακρίνεται λυπάμαι ήταν και 12 άρη είδανε να ειδοποίησε ένα μετρητή καθάρισε το πρακτική αναδρομή καθάρια και για την περίπτωση των ιστών δοκιμάστε να την τρέξετε και με λένε της που δεν είναι απαραίτητα άτομα της δηλαδή να υπάρχει ένα λίστα μέσα στη λίστα θα έχει κάποιο πρόβλημα δεν λέει όχι μιχάλης έναν κακό αλλά δεν τους αναβάλλονται το μπεκ και τρίτον μεγαλώνει σε μια λίστα απλά Σταματήστε έξι τώρα τρεις αντί για τέσσερις και η έλεν γίνανε τρεις ωραία τώρα κατέχουν για πειραμάτων το καταλάβατε ραντεβού είναι ομαλή Member θύμωσε κουβέντα έκανε αξιόπιστο γίνεται θέλουμε email μέσα στη νήσο αλλά έχει εάν ναι να λένε θα υπάρχουν σε ένα λίστα ποιος αν λοιπόν δεν το α μέσα στη λίστα οι Σύριοι οι ίδιοι οι λαοί αλλά θα ψάξει να βρει από την αρχή μπροστά μέσα αναδρομικά αν βρει ένα α μανιτάρια ένα α επιστρέφει στη λίστα από εκείνο το σημείο και μετά λέει πως θα επιστρέψει έλιο ντι 50 ευρώ σε αξία η μέτρηση όλα αλλά άρχισε να ψάχνει ένα ένα όπως και πριν αλλά σταμάτησε όταν αδειάσει λίστα θα σταματήσει όταν βρει τώρα λένε να είναι το πρώτο τη συνάρτηση του τριμήνου για έλεγχο καταλάβετε την διαφορά αυτό που έγραψε η ελάχιστη αντί ένα αλλάξει τον έλεγχο θα αλλάξει άνω έλεγχος αντί να λέει ότι έφτασα να αδειάσουν τη λίστα θα ποιοί έφτασαν το πρώτο διστάσουμε να είναι αυτό που η για επιχειρήσεις γυναίκας θα καταλάβεις γιατί έχω προτείνει όχι ξαναλέω το ίδιο είναι οι My ναι μεν δεν θα φτιάξετε παρέχεται ένα λίστα δουλεύει αυτή την σύνταξη ακριβώς το μόνο που θα αλλάξει αυτή τη σύνταξη είναι πρώτα από όλα έχασε την εθελούσια ότι δεν θέλουμε να αφήσουμε τίποτα αυτό λοιπόν είναι περιττό και ένα παρένθεση όλα κατάφερε εφιάλτες δεν έχω να κρύψω τίποτα και επιπλέον αυτή η συνθήκη πρέπει να διαφοροποιηθεί δεύτερο αβγό την έντρομη όταν μετρήσω θέλω να βγω από την αναδρομική όταν το πρώτο της λίστας ισχύει της ρε τι ισχύει στη φάση που βρίσκεται I είναι ίδιο με κάτι που ζητάω άρα θα πρέπει να τρέξει είναι έκδηλο από τα δικά του γνωρίστε τα δύο πορίσματα κείμενα κάποια πρώτη σε ποσοστά με δύο το ένα θα είναι 1οι λένε το Amazon θα είναι μια λίστα η λίστα αυτή θα παίζει με την ανάδρομη τώρα λένε θα παίξει ρόλο τη συνθήκη εξόδου βγαίνοντας θα επιστρέψει τη λύσσα όπως είναι εκείνη τη στιγμή Γιάννινα Δείτε τι πρέπει να γίνει πηγαίνετε στόλισε ενέργεια και πράξη μια μέντα αυτή κυμαίνεται από την έκαψε εγώ πράξη ναντίον το αποτέλεσμα καταρχας εννοείται μετά μεταφέρεται μέσα στο στον σερβιτόρο να φτιάξει τις συναρτήσεις σαν ελέγχου από κάτω για να δείτε επιχείρησε να πετύχει το ίδιο επομένως θα βάλετε χέρι βάλουμε κόκκινο φέρεται θα προσέθετα πέρα ένα ακόμη ελένης ένα ορισμένα τα πορίσματα θα γίνεται σήψη όπως τα όνομα της θέσης δεν έχει καμιά σημασία για μένα εδώ καθαρά Ελέγξτε εκδοχή μάλλον στον υπουργό άφησε το Χίος είχε και πέρα από έναν Έλληνα το περιβάλλον ότι είστε για τον άλλο φορτιστή κάτι άλλο και όχι δε θα επιστρέψετε το μηδέν κάτι άλλο θα επιστρέψει εδώ πέρα θα βάλτε άλλη μια παράμετρο 40 σημεία πρέπει να εκπέμπεται και αν είσαστε έτοιμοι και δέχτηκαν πόρτα μου λέτε να ένα την οποία 15ης πάντως το κάνει τρελές σημαίνει ότι δεν έχει οριστεί φαίνονται υπήρχε συντακτικό λάθος απ για να γευτείτε τις πρέπει να χειριστεί συναπτές τώρα όχι πρέπει να σκάνε βάλτε έχει οριστεί παρότι έχει οριστεί η συνθήκη είναι το καρτούν έχει να είναι ίδιο με το να είναι εικόνες το καρτ το 1000 με το έλεν αυτό ζητάω να κάνουμε περιττά πετύχω είναι το έλεγαν αυτό το λέμε να είναι ίδιο με το Car του κοινού αυτό είναι το κάρμα του χυμού καυτών ταχίνι στο βάθος σε τομείς που βρίσκομαι σε κάποιο βάθος λοιπόν κάνουν ισχύουν αυτές οι συνθήκες ήθελα να επιστρέψω προσήμου απλά αυτή συνθήκη εξόδου εάν τώρα είναι True δεν έχω παρά να ξαναμπούν στο αεροδρόμιο και να κάνουν τίποτα άλλο τρεις ένα προσπερνάω να αγνοώ τότε εκείνο το καρέ αφού δεν είναι ίδιο το άχρονο και πηγαίναμε το υπόλοιπο άρα τρέχω κύμα αλληλεγγύης με το ίδιο έλεγαν γεύμα με το ίδιο αλλά και με το κουιντέτο του 1000 ιώσεις παρενθέσεις χρειάζονται το ελλινυ πάντως οι έλληνες ψάχνουν το αλλάζω αλλά κάθε φορά μπαίνω στην ουρά στον τρέχοντα κύκλο της αναδρομής το καρότο φαίνεται η γρίλια των καρτών b κάποια στιγμή ιδανικά θεόδωρο κύκλο ήταν τόση το επόμενο καρέ ο πρώτοι της αγοράς κεφάλι και κάποια στιγμή που κεφάλι έγινε α είχαν κληρονομικές επέστρεψαν τη λίστα από κει και πέρα η δεύτερη γραμμή είναι μια κραυγή της χρειάζεται για να τρέξει δύο παραμέτρους πρότυπα αν τους δεν αλλάζει ποτέ στην περίπτωσή μας διότι είναι το αέριο του σαχ κάθε φορά το ψάχνω με τρέχουσα λίστα τρέφουν μάλιστα σε τρέχοντα λίστα είτε βρίσκω στην αρχή της είναι το βρίσκω αν βρω χρόνο αν το ευρώ το χρόνο το πρωτοδικείο πάλι και μπαίνουν στην ουρά άρα λοιπόν κάθε φορά ξανά μπαίνει με τη Βούλα αν χρειαστεί έξω από αν χρειαστεί να σαμποτάρει το βρήκα ένα ναι ηχεία να μου κάνετε το ίδιο πράγμα συνδυάζοντας μέτρηση και αναζήτηση θέλω να τρέχετε ναι να φτιάξουμε είναι Μαΐου τιμάει ατόμου αστικό έτσι αυτή θέλω να μου επιστρέφει 9 να αναζητά να αντιλη εάν υπάρχει έστω και ένα άτομο μέσα μάλλον άναψαν ποιοι πόσα αναδόμησης υπάρχουνε μέσα σε ένα λίστα όσα έλενα δηλαδή να τομείς με λίγα λόγια θα το ελέγξτε με μια τέτοια λίστα που έχει και αναδόμησης έχει και ληστές μέσα στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να επιστρέψει δύο NATO σομαλία ατόμου άνδρες με μια τέτοια λύση θα πρέπει να επιστρέψει για δύο πρέπει να φτιάξω τη συνθήκη να φτιάξω την έξοδο να φτιάξω και κατάλληλα την κλήση οπωσδήποτε μια αναδρομή ας υπάρχει εδώ αυτοί λοιπόν είναι κλασική περίπτωση αναδρομές όραση για να αναζητήσω κάποια στοιχεία μέσα σε μια λίστα και να επιστρέψω κάποια κάποιο αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση απλώς ανά χρήστη αυτό το στοιχείο προσέξτε αυτή η σύνταξη θα κάνετε θέλει κι άλλη συνθήκη δεν αρκεί δηλαδή μια συνθήκη εξόδου και να κλείνει είναι ένα συνθήκη έξοδο ένα έλεγχος ένα άτομο λένε οι άλλοι δεν είναι αυτό δεν απαιτεί την διαδρομή μας να κάνει μόνο 1,9 1.15 άλλωστε γι' αυτό και σας το έβαλα η συνθήκη εξόδου γράφετε πάντα πρώτοι πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο ένα απαραίτητη συνθήκη για έξοδο οι συνθήκες εξόδου θα μπορούσε να είναι πολλές το κανε στο επόμενο παράδειγμα και πολλές συνθήκες οι πόλεις που έπονται στη συνθήκη εξόδου έστω και αφήνουμε τον αλλά ισχύει και επειδή έκανε πάντα σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είναι αρχικό επιλύσουμε αμέτρητοι μας 0 να μετρήσουμε θέλω ή άρα όταν τελειώσουμε θα πρέπει να στραφεί στο να μετράμε που μετράμε όταν έχουμε βρει ατόμου όταν δεν είναι δυνατόν δε θα μετράμε καλούμε λοιπόν δύο συνθήκες ένα συνθήκη είναι όταν έχουμε άτομα ποτέ το ξέρουμε και το άτομο όταν το καρέ της λίστας είναι άτομα αναδομεί λοιπόν το καρέ πτωχή αν είναι αυτό τότε καλώδιο να τρέμει μέτρο αθροίζοντας σ'αυτή αυτό τον έλεγχο η αναδρομή λιμό θα κληθεί όπως καλύτερα ότι άρα δεν εμποδίζονται καλούνται ποτό έτσι είναι ξύλινα Έλενα My ατόμου CT δίνει άρα καζίνου με ωσεί παρόντες χρειάζονται στην περίπτωση που η νέα άτομα καλωδίου αναδρομή αθροίζοντας ένα ως καλό μεγαλώνει πάντα με την ουρά δίνουν αέρα σαν συγγενή του 1009 Πάρου CD-R ενώ εάν δεν είναι καρέ ικανότητα αναδρομή χωρίστρα χρίσμα δύο εναλλακτικές My ακόμη είναι πάντα η σε κλείσιμο και εδώ είναι μαγκιά το έχω δύο εκδοχές αναδρομικής κλήσεις ένα είναι ότι καθώς επιστρέφουν την ανάδρομη απλώς θα επιστρέψω ε τη οι άλλοι είναι επιστρέφω την αναδρομή αφήνοντας ένα άρα καθώς γύρισε προς τα πίσω αναλόγως αν γυρίζοντας βρίσκονται βρίσκω άτομα αθροίζουν θυμίζω κάντε το Γράψτε το και δοκιμάστε να τρέχεις να δείτε γίνεται στην επιστροφή όταν είδε ένα αυτοτελές αναπτύσσεται η εκδρομή θα δείτε ότι τα βήματα που δεν κάνει χρήση επαναλαμβάνεται χρήστης Λιαρέλη 1.3 τρεις συνέτεινε ένα βρώμικο βήμα επιστροφής ούτε μια φορά τον έχετε υπόψη σας ότι λογικό σε έλεγχος ατόμου είναι όμορφο δεν έχει την πολυτέλεια όλα τα υπόλοιπα λέει symbol τη λίστα ποιοι όλα έχουν επειδή απλά του Άδωνη το μόνο που δεν έχει να κάνουμε λιγάκι την τελευταία περίπτωση που ίσως σας ξενίσει επίσης να πάρουμε ορισμένα στοιχεία από ένα λίστα και να τα βάλουμε σε μια άλλη λίστα πολλές φορές θέλουμε να το κάνουμε αυτό να τσιμπήσουμε όπως λένε πραγματακια ένα ληστεία ή κάποια άλλη μπορούμε λοιπόν να σαρώσουν ένα λίστα ολόκληρη και όποτε βρίσκω αυτό μας ενδιαφέρει το παίρνουμε το βάζουμε κάπου αλλού Σ'αυτή την περίπτωση να το κάνουμε πάλι με το My ατόμου το κάνουμε τώρα παραλλαγή του δεν δακρύζω θα τα μεταφέρω αυτά που βρίσκω σε ένα νέα μάλιστα εννοώ ότι στην περίπτωση που ύδρευση όπως αυτό κλείσιμο κεντρικό να πάει ακόμη και έδωσε τη λίστα αλλά ισχύουν DNA να μου επιστρέψει έγινε δύο ή μπορεί αναγνώρισε λίστας όλο το παιχνίδι σε αναδρομές είναι στην ποσά άνω κάτω λάμπει με καλώδιο ατρόμητη θα κάνω τρεις αναδρομική την κλήση και τι θα κάνω στην αρχή αυτής της επιστροφής δηλαδή το τέταρτο που επιδιώκω να πετύχω εκεί καθορίζεται όταν μπαίνω στην αναδρομή καλός έλεγχος μου κάνει υπολογισμούς όταν βγαίνω υλοποιώ υλοποιώ την δημιουργία μιας καινούριας λίστας θέλω αυτήν αυτό βασικό πράγμα και κατά την επιστροφή θα γεμίσω μπαίνοντας βλέπω πού πρέπει να γεμίσω φτάνω στο βάθος αρχικό πλοίο και επιστρέφω για μείζον τόσο θα πρέπει αυτή είναι λογική που θέλω να πετύχω αλλά στην συνθήκη εξόδου τη φράση το πίσω τώρα τη λίστα μου πόσο έχει κοπεί καμιά λίστα δηλαδή είναι μια υπόκλιση μια και η λίστα είναι πρέπει να βαράει λοιπόν αντί για το 0 δυο παρενθέσεις Ανήλιου ότι θέλει νιλ αρχικό ποιο λοιπόν παρά λίστα για να πηγαίνεις αναδρομικά άλλοι κλασσικοί περίπτωση που πρέπει να έχετε υπόψη σας έχουμε το άτομο όχι έλεγχοι μου παραμένουν σκοπός τι κάνω τώρα δεν χρειαζόταν κάτι άλλο θέλω κατά την επιστροφή όταν είναι άτομα να το βάζω στην τρέχουσα λίστα η οποία σας θυμίζω ότι στην επιστροφή θα είναι κενή αυτό είχε δηλαδή ήταν κενό και πρέπει να του ρίξω μέσα στο άτομο που βρήκα ως δείγμα στοιχείο μέσα σε μια λίστα με το κώνους υπάρχει έχει εικόνες όταν είναι λοιπόν ατό ακτών το καρέ αυτό πρέπει να το ρίξω Μ Κόνσολα μέσα στην αναδρομική μου κλήση να περιμένει τα όπως έκανε το CNN and the CNN τώρα λέει πως απάντηση είναι ένα από Console πιο θα κάνω τονίσει όχι αυτό που βρήκαν να τον κάνει π.χ. Ορίστε λοιπόν το Karl όχι μόνο άφηνε να βγει στην κανονική κλήση όπως ήταν πριν αλλάξετε τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα άλλο απλώς είχα κάνει κατά την έξοδό του θα κάνει όταν είναι επιτυχής σε ειδική αφού θα βγάλει τα παζάρια να μπάζει μπαίνοντας ως τα βάζει με τη σειρά της σωστή πάλι το τελευταίο που εντόπισε το προτελευταίο που εντόπισε το βάλει 2ο βγαίνοντας και θα βρεθούν στη σωστή σειρά για δοκιμάστε και αυτό μερίδιο ωραίο που είναι τον τελευταίο που σας αφήνουν να κάνετε και το οποίο θα το αξιοποιήσουμε κιόλας στην εργασία μας σας θυμίζω ότι πια ξενυχτάει Children έφτιαξε επέστρεψε ένα αλυσίδα η οποία είχε καταστάσεις και ήλιο είχε δηλαδή κάποιες λίστες μέσα και Καπλάνης θέλω να φτιάξω μια συνάρτηση πού θα τη βρείτε πριν δοθούν μίλησα πριν μόλις η οποία θα παίρνει λύστε ας λίστα μια λίστα ναι λίστες ικανές πάνω οτιδήποτε και μίλησα ρήγα 1000 παρένθεση που Παράθεση ν λέων πιθανόν να έχει και άλλα και θα επιστρατευθεί όλα εκτός τον νιλ γυρίζει λοιπόν την πρώτη παροχή σχόλια η δεύτερη το α η τελευταία αλλά εμφανίζεται να κάνει είναι ερήμου ν σταθερή Χανίων της μέσα από ένα λίστα και τη βγάλουμε γιατί να δώσουμε τη δώσουμε μεγάλη fan του συριζα κοινοτικού μάλιστα όπως είπε πριν είναι ενότητα υλικό αλλά ότι έλεγχο κάνετε ελά ρυνση του True έδαφος πάνω στο το τελευταίο που φτιάξαμε απλώς θα αλλάξετε στη τον έλεγχο τι αναζητάτε να κάνει κατά τ'άλλα έγινε κράτη θα ξεκινήστε να μπει κανένα γκολ και μιλήστε έλεγχος ο έλεγχος αλλάξει τίποτα άλλο αυτή 100 καλό κατάφερα να φύγω πριν μιλήσεις φέρτε λοιπόν τη φανή Τσιρογιάννη συντελεστές μέσα στο σε έναν editor και έχετε και την μάικλ μουρ μίλησε φέρτε τα όλα στο ίδιο περιβάλλον στολιδιών μέσα editor και καλέστε την Remote μόνοι σας νέα είσοδο α Children με ένα κατάσταση δεκτή ένα απ' αυτές που έχει πειραματιστεί δηλαδή ένα κατάσταση για παράδειγμα 1.3 τέσσερις Παναθηναϊκός ένα τα 14 δωμάτια μάχη κάπου εφ και κάπου να έχει ένα κλικ ένα δέκτη κατάσταση του προβλήματός μας μια τέτοια κλήση σημαίνει πολλά για την εξαφάνιση του Μπεν τα μάζεψα μια λίστα οι τρεις τελευταίες εδώ πέρα από πρώτος ζωή βασιλεύει συναινεί ο δεύτερος θα δώσει κάνω λίγο πιο μεγάλα θα δώσει πρώτος νιλ όπου τι αριστερά θα δώσει το τεχνητό κενό η εφορία σημασία Amazon ετσι είναι η λέξη και τελευταίας δεξιά θα δώσει το κενό εφόσον κοινό ποιοι συμφωνείτε όλα αυτά θα τα μαζέψει σε μια αλυσίδα η file server όταν λοιπόν έρθει ώρα εξηγούν δηλώσεις παραδεκτή μια τέτοια λίστα και θα επιστέψει μια καινούργια λίστα βραχύ αυτό τον ήλιο και τα υπόλοιπα αυτό περιμένω να δω άρα φαίνεται πιθανή συμβαίνουν όλα τα πολύ δύσκολους τελευταίες στο περιβάλλον σας και δώστε την μέσα στην έρημο γκόμπι της να δούμε ότι πράγματι λειτουργεί σωστά αφαιρώντας Φάνης ηρεμία απαραίτητη ενέργεια πρέπει να γίνει μέσα στον κόρφο μας εκτός από αυτό που κάναμε φτιάξαμε την Digea έχετε για το επόμενο μάθημα ακούστε λίγο έχετε να βελτιώσετε και τους ο τελευταίες μετακινήσεις στα επίμαχα αναδρομή κάντε κάτι καινούργιο και αυτή θα είναι η δεύτερη εργασία σας δηλαδή βελτίωση του κώδικα όχι μόνο ως προς την ανάδρομη σκεφτείτε και άλλες βελτιώσεις δηλαδή δε χρειάζεται και οι τρεις ληστές να κάνουν τα ίδια πράγματα αν κάτι είναι εκείνο για παράδειγμα οι μετακινήσεις δεξιά και αριστερά δεν έχουνε ελέγχους ορίων για παράδειγμα μήπως λοιπόν αυτή η ελιά έχει όριο μπορεί να δοθούν να της κάνει μια άλλη συνάρτηση και η ποτελε στις ναταλία τη συνάρτηση δέχεστε ασφαλιστής να χάνει τα πάντα και να είναι μια γραμμή μακρινά άρη μπορεί ορισμένα αυτά που θέλει να κάνει αντι σε άλλες συναρτήσεις και να τις καλέσω τελικά για αναφέρεται κώδικας πιο κατανοητός και κομψός και πιο ευανάγνωστος και να μπορεί να βιώσει κανείς εύκολα περιμένουμε λοιπόν από σας να βελτιώσω τις τελευταίες όσον αφορά την αναδρομή και όσον αφορά τη χρήση συναρτήσεων που μπορείτε πλέον να δημιουργήσει επιπλέον συνάρτηση και αξιοποιήστε για αποσυμφόρηση ΕΤΕ λίγο τη δουλειά του τελεσθεί ιδίως αν υπάρχουν κοινές ενέργειες λοιπόν ευχαριστώ και αμύνεται παρά προς