Βελιγράδι – Οδοιπορικό στη Λευκάδα / Τα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό οργανώνουν τακτικά δράσεις προβολής της χώρας υπό την εποπτεία της Διπλωματικής Αρχής στην οποία υπάγονται. Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται είτε αποκλειστικά από το Γραφείο είτε σε συνεργασία με άλλα τμήματα της Αρχής Εξωτερικού (π.χ. Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων ή Γραφείο ΕΟΤ). Φορείς της ομογένειας, μέλη της εγχώριας και μη ακαδημαϊκής κοινότητας, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και φορείς της ελληνικής δημόσιας διοίκησης μπορεί να εμπλέκονται στη διοργάνωση, ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Τα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό οργανώνουν τακτικά δράσεις προβολής της χώρας υπό την εποπτεία της Διπλωματικής Αρχής στην οποία υπάγονται. Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται είτε αποκλειστικά από το Γραφείο είτε σε συνεργασία με άλλα τμήματα της Αρχής Εξωτερικού (π.χ. Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων ή Γραφείο ΕΟΤ). Φορείς της ομογένειας, μέλη της εγχώριας και μη ακαδημαϊκής κοινότητας, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και φορείς της ελληνικής δημόσιας διοίκησης μπορεί να εμπλέκονται στη διοργάνωση, ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.