7. Μελέτη περίπτωσης: Η εταιρεία Music Corner / Διάλεξη 7 / Σκοπός του μαθήματος είναι να παρουσιάσει μία μελέτη περίπτωσης ώστε οι φοιτητές να εμβαθύνουν στη μοντελοποίηση, κανονικοποίηση και στην υλοποίηση εφαρμογών. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Σκοπός του μαθήματος είναι να παρουσιάσει μία μελέτη περίπτωσης ώστε οι φοιτητές να εμβαθύνουν στη μοντελοποίηση, κανονικοποίηση και στην υλοποίηση εφαρμογών.: Λέει έχει μόνο μια λύση να τους έστω εγώ ένα ισχυρός κόμβος σάχη Ρεζά ενώ είναι αγώνες για τους ομίλους κυκλάδες κατά προτίμηση σχέδιά μας συνεργασία ως πού θα φτάσει την ΔΕΗ γνώσης μίας νέας αθήνας ΒΕΑ κύρια χώρα εγώ θα δώσω ούτε για ένα ευρώ αλλά θα μιλήσω κάνοντας κάποιες λύσεις τώρα ποιά ομάδα θα αναχωρήσει τους δικούς της για τους αγώνες τους μπορεί να έτσι ώστε οι μαστοί σας σας είπα αυτά αφορούν κυρίως στο δυτικό μέρος του μαθήματος είναι λες εργαστηρίου λίγο η JS βήμα της Nokia Networks Hellas φόρμα εσείς θα μιλήσω κυρίως γιατί είναι νωπές στη θα δώσω 3.3 μέτρα και κάθε βήμα ζητεί να μάθει ένα προς μόνιμους μπορεί το Yoga έχει σα σχήμα είναι ένα δισ και οι φόβοι τους μουσικούς για να βγάλει άκρη της έγραφε στον άλλον λοιπόν όμως το γνωρίζουμε ποια μαθήματα και με βία λεκτική περιγρα τη βία λίγο έως πολύ περίεργα ούτε να τις λες εσύ μου είμαστε σε ένα γνήσιο ΤΕΙ εσείς είστε με τις δικές τους ιστορίες ένα μεγάλο μέρος τους μας στο μέλλον της παίζει κι εσύ να μείνεις για τις αγωνίες στο νεσεσέρ μου έργα του One x αυτά συζητούνται τρεις είναι πλέον ένα κύριε μάθημα ένα συναίσθημα της εικόνας σου μέσα παρά βάλαμε στο εργαστήριο θύμα λίγες βέβαια S είναι ένα 21 μέρες μόνο στοιχεία για να μπορέσει να έτσι κι εγώ όμως χρήστης όμως μπορούμε να τους λύσει βέβαια έτσι τους μας καταγγέλλει και εις βάρος εις βάρος της Ελλάδας όπως είναι η σύνδεση είναι ειλικρινούς ζούμε τα μαθήματά μας αυτό που θα λέγαμε εμείς με τους ούμα και της θεωρίας θα έχει μια γεύση όχι γνώσεις παρά τους πως μόνο μια στις 1000 αυτή θα βγει καθώς κι ένα νέο στοιχείο που μας ένα στις ένα της μας τα στενά της και της η Αυγή παρά το εγώ ίσως να υπήρχε όσο γίνεται τους βεβαίως το θέμα και να οριστεί και στα δύο κείμενα δύο αγορές λίγο δεν υποτιμώ τον στα γραφεία και στα χείλη μας τώρα και επόμενο βήμα βέβαια μια κάποια στιγμή αυτές τις λεπτομέρειες περιγρα ές ανήσυχα είχε ως μόνος περιορισμός για εργασία έχει διά της βίας παρά ως αιτία για τη έχει τους κανόνες όμως να αξίζουν και να μην τους αφορά άμεσα έτσι οι νέοι ως βάση ένα κόσμος εδώ λένε ένα ένα κακός γνώση είναι ότι καρπούς όσο για για να συμμετέχει σε όσα σιγά ενώ πίσω έχει έναν αγώνα εγώ έχει όνομα το πρόγραμμα είχε κερδίσει έχει πάρει την για επιχειρησιακό στοιχεία αυτός ο γάμος όμως για παράδειγμα θα μπορούσε να κάνει για κάθε ένα έτος από τις δεν πέρα κλπ είναι σαφές ζω επιχειρησιακούς μας βουτιά μουσικός μπορεί να βρεις πολλά έργα για κι φυσαρμόνικα του κι γοργά να γνωρίζουν μουσική σας μα πια λίστας γούνες των τρεις μια συνταγή που θα μας είμαστε όμως είναι σα να είναι δικά μας πριν από το έργο για τη προαπαιτούμενη συνεργασία σας που να εργάζεται να πληρώνουν δάνεια ως αλλά βασίζει παρά στην ουσία τους κανόνες αξιολόγηση Γαβράς γνώμες κάποιος μου θα βρουν τη λύση μέσα στο 2000 βίντεο λίγο παρά τη γενική περιγραφή λεπτομερέστατη περιγραφή η NASA περάσει αυτό γνωρίζετε εννοώ μέρος της λύσης να βασιστούμε που θα είναι χρυσάφι περιγράφει τα δεινά μας προσφέρθηκε να ξέφυγαν λίγο και μουσικός μέσα από προγράμματα ο μουσικός να ανοίγω κι έχει μόνο το όνομα διεύθυνση 8ο μέλημα ούτως ώστε να έχει το έργο ένα φίλο μας το 1000 όμως ήρθε να μας της προηγούμενης χρονιάς όσο δείχνεις υγιής προηγούμενα τμήμα της εσύ προηγουμένως ενώ νιόκι με άλλους για λόγους οικονομίας το νησί μου λες σωστά όταν σας λένε όχι στα λοιπόν κάθε μουσικός γνωρίζει όλα γαργάρα και ένα φορά να δεχτεί ωμούς τώρα κάθε μουσικό όργανο το οποίο έχει εγώ εγώ γεγονότα λαό ποια είναι η δική 1,1000 περιορισμό τώρα το Art Cars Δείτε πως γνωρίζουν μουσική μας ναι μπορούμε να περισσότερα η δημόσια υγεία σε ένα μπορούμε να ένα σόλο κιθάρα με αλλά ότι θα μπορούσα να δω καθαρά με καταλαβαίνουμε λοιπόν κύριε καθαρισμός αλλά έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της έχει ένα φίλο μου και έχει για ένα ακόμη δήμων προσπαθήστε να μπείτε στο κλίμα τη ένα Βαβούρας και όχι για όλους μα όλους βεβαίως δεν μοντέλου λίγο κάθε δίσκος δηλαδή έχει ένα μονόκαννο και εγώ το μήνυμα αυτή μας οδηγεί μπορεί να βγάλει μπορούσες να δεις περιορισ χώρου χρήση αλλά μέσα σας κάθε μουσικό όργανο χρησιμοποιείται για υπογρα ψει ένα έτους πλέον ο και διεγράφη λειτουργώντας περισσότερο ενώ τάξη έργο ότι σιγά σιγά που μας πια σ' αυτό το κομμάτι που δεν λείπει πια 1000 λοιπόν ένα χώρο Λάρισας όλα για σένα να έχει πολλή μουσική προσέξτε αυτό εγώ θα έχω γιατί τους έχεις εσύ έλα πιο κοντά λίγες μπορούν να λέω θα μπορούσαμε θεσμός δίνει λύσεις όλα παίζονται στις και βέβαια ένα χρήστης μπορεί να φτάσει τους δύο και προηγούμενο ενώ πήγε τάσης προς τα εκεί εγώ αυτούς φοβάμαι σε κάθε άλλη Γούναρης ένα περισσότερη ψυχή και γα τους πώς να ζουν μπορεί δήμους ρήγα η για ρύζι γλασέ εγώ ένα πράγμα τη μορφή των deals σε δηλαδή στην περιοχή τραγούδι τον μουσικό και του μουσικό όργανο οφείλουν λίγο λέει όσο όμως κι λέει ότι σε κάθε τραγούδι where are we σου να βρίζει για εμάς τους και θέλω να ξέρω όμως ότι παίζουν οι μουσικοί παίζει καλά και έχει εκτός της τους όλα σε ένα ναι θα πηγαίνω για τη δική λέγοντας ότι ήταν μια ακόμα μέσα σε όμως το όνομά του είναι εδώ παρά ένα βούρτσα γνωρίζει ας μου movies με λέει το τους λόγους ούτε να ακουμπήσει όλους θεωρώ ότι του κι ας έχει δύο διαστάσεις θα νέα βίαιη και της φορολογικής με τη βία θέμα έλληνες να της χίου ως προηγούμενο γίγαντες πηγές της λίγο σαν εισαγωγή είμαστε μια καθαρά σε δυο ώρες Δήμος ως φίλε μου κι ας μου πώς θα μπορούσε να είναι παραγωγός σε όλα άρα εντάξει λίγο πάσχουμε χτίζουμε τώρα φροντίζει να να σας στείλω προσπαθούν μέσα τους να βρίσκεται και το ίσως δεν είναι όμως ιδίως στις σας μια 1000 αν δούμε πώς μουσική ζωντάνια της εφαρμογή και μας βέβαια ο είλουμε ενώ να φτιάξει το χωράνε στο βέγκας θέλει να βγάλει για ρύζι δράσης σ' ένα χώρο διακίνησης τις συλλογές ενώ κόντρα του ΣΔΟΕ χώρα θα έλεγα πάρα πολύ καιρό είναι στο χέρι σας και σας εγώ τι μπορούμε να κάνουμε είναι να υλοποιήσει λίγο έως πολύ δουλεμένο συνεργασία παρά στο πλαίσιο αυτό θα σήμαινε λιγότερη να αναλύσεις σας έτσι η αξία που μας απασχολεί σήμερα η WIND δεν θα πρέπει όμως και όχι φύση μας εγώ με άλλες ώστε να βγει η χώρα και νέο μπορείτε να προσθέσετε μέσα γραφής της είναι μια συλλογή να προσθέσει στιχουργούς πράγματα δεν τα έστειλε το μέλι περιγραφή σας μιλώ μόλις στο χώροι ζήστε ένα τραγούδι μπορεί να έχεις μια Asus καπνούς και σάμο φορτηγό σε τηλεόραση σταθμό ήλιο λίγο αίμα για μια χρονική περίοδο για να σας πω ποίησης ξέχασαν ποτέ να βασιστεί θα μιλήσεις μόλις ξενώνες μας λέει με λίγα μέσα σας ανήλικοι ήρθαν στα καμιά δεν είχε ως λίγους νεαρός και ρίζα μοντελοποίησης εταιρείες θα βόλευε να τώρα όμως δυνατότητα να δουλέψουμε στο χώρο της δουλειάς με πλήρωμα κι έστω και ένα συμβολισμό μοντελοποίησης μόνα μας κι ας μοντελοποίηση Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το μωρό της λίγο θα βρεθεί να είμαστε αρεστοί είχε ετοιμάσει να ορίζεται ως ένα οριστικά τους ηλία αλλά να είμαστε όσο και όλες τις φορολογικές και μέγα δούλευα να ανασκευάσει τέτοιου πράσινα ποιες είναι οι χρήστες λιβανέζικο για Καρυές λειτουργίας τους να μας βρεις τις δομές που θα είναι θα έλεγα ότι αυτό είναι το μόνο εργαστήριο κα για όλους και να μη γυρίζει γύρω μιλούσε πήρε μια σχέση σας λογική λίγο χρόνο να το κάνω σε ένα αφού ίσως είναι μια ευκαιρία να το και όχι βέβαια ζωντανούς για να σου λύσει και θα δώσουν λύση και αγώνα εργαστείς μόνος τις έτσι ώστε να πάει για μπάνιο πλήρης η προφανώς τρεις εισαγωγή μαθήματος εργαστηρίου της θα ακολουθήσει στις η ΠΑ λέει σύστημα υλοποίησης ένα χρόνου από το θα περιγράψουν Γκούμα έτσι θα δουλέψω μπορούσε κα Γ και ενοποίηση ενώ πολλοί άλλοι θεωρούν ότι τα έργα τους για το τι είναι ότι θα μπορούν να και ένα καίριο βήμα κάποτε μια άρνηση ο κανόνας παρασιτική όχι για τους λίγους ίσως βγει κάθε σας γι' αυτό λίγο θα έλεγα να το μελετήσετε όσο μπορείτε και μασάνε ένα νέο κάρβουνο χριστίνα αρχίζει έλλειμμα για αγορές αγγίζει πια το θέμα αυτό μοντέλο λύσης και να λίγο πρόοδοι έγιναν περί τους 20 έναν βίαιο μη πόσο budget μελοποιημένα αρχεία δομημένα υγεία στοιχεία τα οποία μπορούν να λυθούν είναι ψιλό ένα το όνομα και νέες έτσι λοιπόν σίγουρα εγώ εγώ εγώ και θα σου τη αν θέλουμε να δούμε γνωρίζει όλα τα μουσικά όργανα και λέω στο βιβλίο τους κα έχει ακριβό αριθμό ABA League έχει ένα τίτλο κλείνοντας την ομιλία του κου London αλλά μόνο γνωρίζει να προς στη βιβλιογραφία με ιστορία εδώ η συσχέτιση ανάμεσα σε οντότητα χρειάζεται χρόνο ράλι παρά τις σιγά-σιγά λοιπόν τελειωσα τη βολή τους όσο για το πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αποδειχθεί μπορούμε τον περιορισμό άλλων πώς όμως θέλω και ενεργά στο σχεδιασμό μας λίγο χώρα ποιοι είναι όμως βέβαιο και έλεγα μέσα μου νιώθω είναι περισσότερα έτσι λοιπόν σε τι άλλο μπορεί να είναι ένα πραγματιστής λέει ενώ μέσα σε δύο ημέρες κο άρα ας πρόσεχες και ορίζουν ως αργά βασιλιά μας προσπαθώντας να μην ξαναρχίσει είσαι γριά ναζί μπορούμε ουσιαστικά μια θερμάστρα ξύλου για μουσικούς ότι έργα έτσι είτε συνεργασίας ίδρυμα υγείας γι ρωτά κολυμπάνε μέσα στους λίγους βάσει σε δωσίλογους House ένα λογισμό μαζί με τις σε κανέναν ούτε στους γοφούς και ένα φωταγωγό μπορεί να είναι άγος πολλούς δίσκους σιγά να μιμούνται ένα ισχύει έως ότου να ριχθεί στη Μαγούλα έσοδα άρα και βεβαίως όπως σας είχαμε πει πως θα προσθέσουμε και στηρίζουμε στόχος να μη σε είχα εμπειρίες όσο και στα βόρεια λίγο με μια από τις υγιέστερες προτιμότερο τις δόντια αλλά μόλις ένα συζήτησαν με εισήγηση μέσα Meizu λίγο μα τι λέτε κύριε είμαι στο προς τις χαρακτηρίζει ως ένα μέσο βασικές δυνατότητες το μουσικό όργανο το ένα και προσοχή ή ένα τραγούδι τόσο είναι εξαρτώμενη οντολογικά όσο γα τη σαφή θέση υπέρ της με πόνο λέει στον σύζυγό σας λίγο πιο πιο ωραίο άρη πίσω τους γνώριζα από είναι πλέον δήλωση τα δύο όμως παρά τις πια η σοβαρά και λίγες πέρασε τώρα Pegasus τι περιλαμβάνεται σε ένα ήσυχο μίλαγαν για το μουσικό με ένα αρχεία μια πιο καίριο και σύζυγοι είναι σίγουρα ένα ρωσικό τις διαγρα ές τους low τους έζησα νέοι αλλά κι εγώ κάνω δηλαδή δομημένο το πούλησα λέει χαζά μόνιμο παθαίνω είναι ράγα η σύζυγος 12 με θύμα λένε ναι στο ευρώ ημέρα εδώ πιθανές σχέσεις σε ένα και τώρα οι φίλοι σας προσπαθώντας να δει τους σχεδιασμούς αυτούς κάρτα Visa έφυγαν το τι γίνεται όμως αν θέλεις να το δεις πόση είναι σχήμα είμαι για να μπορέσει μια ακριβώς τα λέει να βρει νέα email διορία όλα όσα θα δούμε λοιπόν παίζουνε παρά παρόμοιες καταστάσεις έτσι λίγα να χάσει το 2012 ήτοι σε ένα όργανο που θα κληθεί άλλων ΑΕΙ αρνούμαι να δω δύο στήλες ή και αργότερα λοιπόν πως παρά τα ταραγμένα νερά της συσχέτισης μια αγνοούν τη σχέση ανάμεσα στο δήμο και δωρεάν γνωρίζουμε ότι για να κοστίζει και αυτό το όργανο αλλά δεν μπορεί να βγει ούτε μύγα δεν ζει πια εδώ η δράση πιο λίγα τα δύο ίδιοι αλλά δίχως θέλουν να δουν τι είχε συμφωνούν λίγο θεωρία αλλά και μουσικός και παραγωγή πιο περιορισμός ένα μουσικός παραγωγός και πολλά άλλα βέβαια μόνο μουσικό παραγωγό άρα προς τι η γάτα σας φίλη πήγα στην περιοχή περαιτέρω έργα κλειδιά αυτό περιγράφει η βίζα το καίριο είναι σοβαρό πως σας αρέσει το λίγα κιλά λίγο ως σωτήρας μουσικό όργανο πώς θα Σχίζας οργάνων η χούντα όλα ναι μόνο στο να προβάλλει τις χαρακτηρίζει γνωρίζοντας γι αυτούς όμως μπορεί να είναι παραγωγός χώρα Ασία αναγνωρίζει αυτοδύναμες είτε αυτόνομη αργά σε ενώ οι ίδιοι είχαν λίγο και τώρα στο πώς θα διαχειριστώ την πως ο ΔΗΣΥ για να σας πω τώρα όλοι πόσο μας εμείς οι ίδιοι ώστε να έρθουμε τρεις ισχυρές λίγο αυτοί θα βγουν δράσεις για το πιο είναι πιο κοντινά σολομό στο οποίο θα αναλύσουμε τι ισχύει εγώ ένα άτομο και πλέον η ερώτηση είναι πιο υγιεινό και πιο μας μια θα χρειαστώ ένα που θα μου show στο ελαφρού έως τρεις σχέση ως λύση αλλά μόνο τους ξεχνάμε αυτό βούλεται λίγα μίλια έξω από τη γη σε αυτό το χαρτί είναι σα βελούδο να πιέσει τις βίλες εδώ και τώρα με πια με τους show τι σου λέω εγώ μεγάλα έργα αυτό ισχύει το επώνυμο τώρα άλλες στήλες μέρα ρώσος σχεδιασμό πήγαινε για λίγα το έργο μόνον αρνηση και το τυχόν διαρροές βασιλιά διάλογο ένα πιο λιτή και ένα πολύ μόνο αν τους η αστάθεια στην βέβαια τις θέσεις τους για μια λύση που ζήσαμε και ζούμε αυτό του κλάδου στις εγώ τους βάζω όχι διότι το όνομά για να αναλάβεις δράση και άλλα που show λοιπόν έχει πολλά και αλλά ότι έρχονταν δεύτερο τραγούδι πιο υγιή που όμως δηλαδή η Οδός Πειραιώς ενώ είναι αλλά μου πρόωρα στο όλο ιδιοφυής δύο είναι τα εξής τάση ως τα τέλη συνενώνουν λύνουμε ότι εγώ δεν μπορώ να σας βεβαιώσω μου το λέει ποια είναι πρόωρο να κρίνουμε τι είναι γραμμένο λοιπόν ούτε για μια ώρα συσχέτιση ανάμεσα στις δύο πλευρές μπροστά ενώ εγώ βέβαια το βήμα αλλά τι θα γίνει με τις σχέσεις δε λέει καλόγεροι έμειναν έγκυοι μπορούσες οντότητες σχέδια προγραμματίζει παρολίγον τρεις ίδια άρα έχουμε το έναν μήνα ο οποίος χαβάη οι ίδιοι άνοδο όργανα όπως το λένε εκεί θάλαμο αερίων η σύζυγος τον άλλο τόσο πιο νεαρές τους το γάλα με το ίδιο λοιπόν μια χώρα ενώ είναι όλο το βαρύ αλλά μόνο ίσως να η γη ένα ποσό συμμάχους πια ξανά μια όλος ο όλα τίποτα δεν ξέρω τι είναι αυτό το μοντέλο δεν ξέρω και πάρα πολύ σερβίρει αργά bars στα ορεινά χωριά χώρου δεν είναι έτσι και σήμερα στο Λονδίνο με τους αυτό μέσα διύλισης αυτοτελή μέσα τόσο αβέβαιη μέσα έχει ολομόναχη κουλουάρ η Λιβύη πρόσθεσε την ίδια ώρα design το ούτε μπορούν να μας βγει είναι συνένοχοι λίγες ημέρες μίλαγα όντως τώρα που έχεις είναι ένα βιβλίο για τους για τα προϊόντα της από κοντά ήρθαν υγιείς χώρες της είπα να πάει πίσω δεν μπορώ να μην πάει το πράγμα χορηγήθηκε άδεια για σίγουρο τον αέρα σωστά είναι η ΔΕΗ η ΔΕΗ για να στηριχθούν οι δυο μας προσόντα και προϋπηρεσία δεν θα παίξει λοιπόν πάμε να όταν έρθει η ώρα να βάλουμε μια γύρω μας εγώ εγώ εγώ έτσι για εταιρείες που θέλουν να μυρίζω το τραγούδησε με 1900 λένε για παράδειγμα ότι εφόσον μέσω βορρά κυρίως 9 να δω έναν σχεδόν την υγεία ειδήσεις πολιτεία τους με ένα μαντήλι ας δούμε προς συριζα η κα Ντόρα μου λέει γεια σου θα μου σ'αυτό το μείζον εδώ είναι αυτός ρε μπροστά σε κοινό μαζί όσο πιο λίγα μας αν όντως είναι έτσι τα στους άλλους είναι μια πρόταση απλή ακούστε όμως για τα πραγματικά γεγονότα να σας λέω άμα στήσεις τους σχεδιασμούς σας λίγα σχεδιασμός πρότασης ρήγα τον κόσμο πως εγώ θα πληρώσω τα υποτεθεί ότι εγώ θα μιλήσω στη δουλειά δεν σας μέσω δηλώσεων και το ήλθαν λίγα ενδεχομένως θα χρειασθεί να πάρω μια στήλη άρα ισχύει μέσα στο 2.1 και λίγο είναι λίγα τα σκεύη αυτά πράγματα και έχω δύο εναλλακτικές σας όσοι γνωρίζω όλοι σίγουρα χρειάζεται πάνω μου και να αυτά τα δυο στοιχεία χρειάζομαι το μέσο και πονά προσέφερε προσέξτε είναι για έναν νομό ένα δίπλωμα οδήγησης όλοι οι νέοι γεγονός χρυσό διαφορά δε χωρά τρίτη φορά καθαρίσεις άρα πως κάπου εδώ θα πρέπει να οργανώσω τις φίλες είναι ίδιοι στα η μέρα ξεκινάει μια ρύθμιση και να βρουν μια λύση λιτότητα νέες λίγη μόλις αλλά ένα οργανισμός δε της με ενα ρολοι περιφορές των τους ενώ για τα παιδιά τους το άρα εγώ ήρθα για να σας μούρο είναι βάρος ένα κόσμο γειά σας και μέσω όχι ότι ισχυρός τώρα ισχύει μόνο για εγώ ανάθεσης δήλωναν πηγές όλα ναι μπορεί να τις και πως η μόνη λύση βάσει της είναι να μιλήσει καθαρά για το από μόνες κι εγώ τους βαραίνουν λέγανε δήλωσαν παρόντες αρχείου λέγαμε τώρα λίγες μέρες ρολόγια μας έχει να τον δει αυτή η λύση και όχι με λίγα λόγια ταυτόχρονα λίγο ενώ και με ένα σειρά από δεδομένα για εγώ δυο τρεις που έχει ήλιο αγορές 29 ένα σας παραγωγός δεν έχει με άλλα κέντρα για έλλειμμα μάλλον φυσικό 30 έχουμε η στήλη για μου βέβαια μπορεί να γίνουν ύλες λίγα πράγματα αυτό θα χρειαστούν ούτε εγώ τους είναι ένα πράγμα σε όλους για τα μηνύματα ναι πρόγραμμα Γα λλους δέχθηκα έτσι ώστε να μπορέσει να βγει στις θα είναι σίγουρος ότι υλοποιεί έργο της λίγο μου εστίασαν στο ότι η ελλάς χωριών κι ας αναλογιστούμε λίγο ένα βίντεο που να εξηγεί τους λόγους κλπ τους φίλους σας και να σας γεύμα δεδομένο πράγμα εγώ πολλά άλλα πράγματα εγώ για να μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι μεγάλοι ίσοι υλοποιούν σχέδια είναι για να μπορεί να ζήσει και να στείλουν το οποίο μας μιας όλα το εννοούμε μια περιουσία θα πρέπει να μια σειρά λέει στοιχεία ενδιαφέροντα δηλαδή θα χρειαστεί το λεγα εγώ της SUV που ως ένα βαθμό το μέγα κρίση να κλείσουμε για παρόμοια στοιχεία και δημοσιεύουν τις ηγεσίες της ερώτησης ανάσα πάνω της τότε κάλεσα όλο μέσα έως ναι βέβαια εγώ λίγα μόλις είδαν το δηλαδή για να ζουν και να στους τέσσερις ροζέ οίνου έστειλαν ένα πρόσφερε 10 στα χανιά οι μουσικοί λίγα μόνο που ήταν αργά λίγοι είναι στη μισή έναν μεγάλο αγωγό ώρα στη συνέχεια θα ασχοληθώ μέγα διερεύνησης ους νέοι οδηγοί θα υπηρετεί όπως λένε μια και ένα υγιής προχωρήσει διερευνήσεις γεώτρηση κρέας και θα πρέπει να δείτε πόσο μπορείτε να στιγμή πατέρας της ισχυρή εννοώ μπουβιέ ποιο είναι το μοντέλο υλοποίησης γι αυτό κι θα το νησί και είσαι μια διετία σκληρής γράφει γι πως όλοι είναι ίδιοι φόρμα τι θα κάνω στη ζωή μου μα φοβάμαι θα φορούν σήμερα ας γίνει η έχει φαγωθεί αλλά και λόγοι για να βγάλεις μια δομή κάποια στοιχεία αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρουν τον αισθητήρες τρεις φίλοι ο Βαγγέλης διαίσθηση και άρα δεν έχεις χώρο θα βρεθούν τα στοιχεία μια παρά θα μελετηθούν μια χώρα να βγει ήρθε να μας κουνήσει το θέμα ήλθε εις και πόσο ήλιο δύο κυρίως δε βάζει στο ρόλο μας μα θα λεγα εγώ μόνο να μας μιλήσει και εσείς και εγώ θα σας για να δούμε ένα ένα εργαστήριο ν θα έλεγα το εργαστήρι είναι σε ισχύ κυρίες και να δει το το σταθερά πτωτική κίνηση του θα λεγα εγώ κανένας να μιλήσει την επόμενη χρονιά και βγήκε σήμερα σε κανονική ροή το κλειδί που θα μας μα τι χαρά ηλία τελικά στη δουλειά σας γεια σου όλους όσους λίγο τη Ρίγα της περιοδείες ανά τη χώρα στα μου εσύ και η και δημιουργεί μια λοιπόν παρέμεινε έρευνες για να ανέλθει σε λίγο διαφορετικό λένε κα μουσικός έχει οθόνη εγώ μόνο μα έτσι γνωστή τάση κα μουσικός με τις διαλέξεις αλλά εγώ ήμουν λόγος μουσική μπορεί να είναι μια ταινία για τις ς Διευθυντη ς το where are we Now διαιτησίας όχι σε όλη την προσέξτε είναι αυτά τα οποία είπα μέχρι τώρα αλλά είναι βέβαιο ότι η αστυνομία κοινωνία έτσι μπορεί να μπει ένα τέλος ζυγού τους σου δίνουν λύσεις Queen πούντα μιας ισχυρές για να σας πω εγώ δηλαδή ότι είναι πια αυτό λέγανε ΟΓΑ λέει ότι σε νέα διεύθυνση με πολλή μουσική ανά τους αιώνες για να έρθει κέλι σιγά σιγά είχε πάνω αφού περάσει ένα έλλειμμα δεν θέλω αν όμως γίνουν βότανα της μοντέλου τώρα οι ερωτήσεις για την πρόθεσή της να πληρώσεις και μένει να υπάρχει περίπτωση αυτό το διάστημα η ζωή και να ενισχυθεί σε εταιρεία που και για εμάς στην αρχή της κρίσης αυτά τα ανοίγει η έχει στο ένα σας κινητό βάζουμε τους γίγαντες σε εργασία περιουσία όχι για όσο διάστημα πίεσε για ένα τηλέφωνο που είχε τις κάναμε με πρόσθεσε είναι προσγειωμένο αλλά η υπόθεση κλείνει αλλά λίγοι για να βγεις στους μόνιμα στους πρώτους μήνες γυρίσει ένα έφηβος μας λέει χαιρετίζει τις ρουτίνας για δανεισμό προσέξτε αυτού που ισχύει σήμερα εγώ λέει γι ψάχνει τη διάχυση νέων πολλή μουσική αλλά ως μια διεθνής Έλληνας γεννιέσαι εν γένει τάση σαφή γνώση το εισηγούνται είναι λέει παρά φώτα ημέρας και διευθύνσεις και ένα τόσο δα και έστειλε και να μιλάς γεννημένη ζουν μια συγκεκριμένη παρά μόνο η νορβηγία είναι υποχρεωμένος βάσει αυτό δεν θεωρούν εγώ ισχύει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει σχεδιασμός λοιπόν κάθε είδους είχα την ευτυχία να μέρες της ΚΑΕ του ομίλου μας με νέες να γλώσσες δεν είναι ένα δουλειά ήλιο με ήλιο απόβασης 1000 οδηγεί ένα βίαιη αλλά φάσεις 1000 με 1180 ζεσταίνουμε το θυμόμαστε θυμούμαστε συσχέτιση ένα προς ένα να δίδυμο μέσα να δει μπορούν να σου λέω εγώ για μένα μια μεγάλη ομάδα και να μου λέει πως τηλέφωνα είναι σαφές τώρα λίγα εγώ πήγα να τον δω λέει ο σαμαράς ναι είναι τους τηλέφωνα της έδωσαν αγώνα προσέ ερε 22 βγει οτι σου όση βία και συζητάω νούμερο έτσι θα είναι πια θα δούμε κι εμείς για να τα δει και στο παρελθόν πρέπει να θυμηθούμε τον πρόεδρο λοιπόν παρά το τείχος έχει αφήσει πολλά έργα κλείσιμο αυτό το πράγμα που έλεγα κι εγώ ότι εγώ θέλω να σου πω και σταθερό βάρος πώς διαχειρίζονται παραλληλίζουν για μήνες ξανά στην αγορά τηλέ γρανάζια σου όλα τα φώτα ωστόσο όλα δείχνουν πως το όχι στο πρόσφατα είναι κάνουμε ντους το χειμώνα για να του φίλου μας έτσι και δουλειές ναι δεν έχει δηλαδή γίνεται καλεί στο τηλέφωνο να με ναι δεν μετρούν για όλα τα δεινά παρασύρει καταλάβαμε όσο δεν έχει παρά να λένε οι γονείς φίλοι εδώ μέσα έχει όλα χρειαζόμαστε ένα δεύτερο μήνα αυτά στοιχεία το ερώτημα είναι δεν μπορούσα όμως να με έχει δει λατινικά δύο ευρώ ανά δήμο νους να καμαρώνουμε αισθητικά όμως τα για αυτό για την ασφάλειά τους και εγώ ένα και θέλουν να περάσω τους πέρσι Γαργαλιάνων ως ένα βαθμό Silver θέλουν τους έφαγαν το είναι απλή και γράφει για τα όταν κάναμε την αρχή για να δω ένα εισαγωγή γους οργάνωσαν λέσχες ενώ μέχρι ίδιοι σε όλους θα μοιάζει κάπως έτσι ένα είναι Σέρρες στο πλαίσιο του εργασία εγώ ναυτίας ένα σχέδιο μόνο για να γίνεται πιο εύκολη δουλειά η ύλης νερό από πως όλα είναι μια φθηνή είμαστε μέλος της δεδομένα και μπορώ να τους δώσεις μίλησα λοιπόν τώρα υγεία ερωτηση για το χωρά περισσότερα για εδώ βαράνε πώς χειριζόμαστε ένα μεγάλο μουσικό όργανό τους έργα να διαβάσει για να βγει το τάι τσι είναι να θες να στείλει τη γνώση αλλά ας δούμε και έναν πίνακα ή όργανο κι είναι τα ίδια να μπερδευόμαστε κλασική γνώση για αυταρχισμό δηλαδή γεια σου ξένια στο μυαλό μας ο μαθητής για να φθάσει στους υπογείου δήμας δω θα περάσει ξεχωριστό και ενδεχομένως αυτό να ήταν μόνο η αρχή μας θα μπορούσε να είναι ψηλή στήλη επαναλαμβανόμενης είχε ένα χρόνο πόσο λίγα περισσότερα ονόματα και τις διευθύνσεις στις πύλες σαφής όχι βέβαια λόγω της παρ' ότι είναι πολύ κοντά προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις να μυθολογίας λοιπόν να γεμίζει να μπει φόρος δυο άμα θελήσω ατενίζουν να τους δώσετε πολλά όλοι μουσική ίσως μόνο αν το κάνεις γι βαρύνουν τους στο αλλά όχι το λέει έτσι άρχισα να τρώω άλλοι εγώ μας χώρα και αυτά θα γίνουν δούλοι εγώ θα στείλω να Knowledge λέω αν δεν λύσουμε άμεσα με αύξοντα αριθμό σε μόνιμης λύσης όσο βίαιη δε θέλουν να αναλάβουν ρίσκο όχι γύρω γύρω δεν κάνανε αυτό αλλά τους δύο δύο λίγα το κύριο βίαιη και άλλοι θα μπορούσε βέβαια να τους έξι για να δω ένα μουσικό όργανο πόσα χρόνια λέει πως δεν υπάρχουν όργανα για σαφή γνώση για το θέμα της παράνομης κατοχής με στο Ladies κοινοποιεί σχέδια να άλλες φίλες μου αφού είναι λίγο και πόνο που είναι όμως αργά κοιτάμε τώρα αρχίζει αλλά μέσα com 6.180 μιλούσε για τον ΓΕΚ αγορά 12000 τους κι αν βρίσκονται τώρα έχει λίγο αλλά με λίγο για Φιλήμονα δύο από 1009 αλλά μένει να δούμε και να έχει έτσι και πέρασε και όχι για το λαό χωρίς θέση εργασίας έχει πάει μια χαρά στο δίλημμα το δηλητήριο στη βεράντα μας προς τις πολύ λιγότερο περιοχή είναι ένα μεγάλο δημοσίως ή ίσως γιατί μιλάνε για όσα λένε για δειλία είτε μιλάμε για λίγο για να μπορεί να είναι μια βάση τη γνώμη μας πρόσθεσε είναι ρόλος το λέω εγώ σε ένα βιβλίο WRC H ΝΔ είναι φτηνότερη παίζει καλά το πώς είναι διαφορετικό ζητεί με άλλα μέσα πλην αυτής σε παιδιά άλλα παιδιά εγώ σας για να δουν οι Έλληνες σε εύλογα σε το μεγάλο αυτό θεωρεί για λίγο τόσα έχω βάλει οδηγεί τους σήμερα όχι μόνο για ένα λόγο γιατί να μην αυτές μπορούν η σχέση EUR τώρα ενα πράγμα μου εγώ να θέλω να σας ρωτήσω σε μια υγιή ενώ έχει ζητηθεί είναι μια δήλωση όλα τα σχόλια παραμείναμε εντός τόνισε η Αυγή online και έχει συγκεκριμένο σχέδιο με ισχυρή λέω όσα χρειαστούν άναρχα τέσσερις αυτό ότι ισχύσει δηλαδή μπορεί για παράδειγμα βάζετε μια κι όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να δεχθεί όλα βήμα βήμα έχει ένα όνομα 1000 , η εμπειρία σου μα πόσα χρόνια όχι ότι ο ότι ακόμη και μια λίστα τους τέχνη βρόντο μα αυτό δεν είναι ένα ενιαίο σώμα διοίκηση μα άμα νέες πιέσεις προς τους εδώ ως Χαρακτηρίζοντας τα όσα όταν τον είδαν τις τιμές να version δύο ότι σε λίγο δεν θα τον ηλία σε και κι εγώ είναι σαν ένα αέναο υπερισχύουν σε προσωρινά κέντρα έτσι ενώ πέρυσι όλο παρόλο που είναι ένα βήμα για να έναν μαύρο καρέ ένα έως ένα σύζυγοι όλα έχω μια σχέση ένα προς δύο φίλους έχω μιλήσει με θάρρος μιλούσε για εγώ αρνούμαι να πληρώσω δύο για δούλοι στα εμείς κύριε εγώ μας προσπαθούμε να αυτός ζυγό και αλαζονική και Πάρε ιδέες Γ λίγα και πως αυτός στόχος θα πάρει εγώ όσο μπορώ να εξηγήσω καλύτερα καταλλήλως και αγοράσαμε τις η φιλοσοφία μας λίγα βάρη δύο Γίνε πάρα πολύς κόσμος δύο να χαίρεστε και να το βαρύ κλίμα στις αυτό ελπίζω να βρει ότι είσαι μέλισσα ενώ στον α γύρο ένα φίλος είχε μια χαρά η άρνηση για για το κυρίου ημέρα αυτό προσεγγίζει τον σταύρο να πάει σοβαρά ίσως να είχε βγει στα Γιάννινα λοιπόν σήμερα οι νέοι κα προηγούμενο αλλά είναι σίγουρο ότι στο μέλλον οι νέοι μας Αραβο το μέσο ύλη η ύλη λύση γιατί δεν μπορεί κανένας να το ξέρει αυτό και αυτό είναι τελείως μέσω και της ΟΝΕ ξεχωριστά σαν να σαν μέσω μιας σειράς αγωγών αερίου τους μέχρι να όλα αστρονόμο και ρόλο τα ίδια City USA και ότι έχει πλέον κλείσει ακόμα και ένα δικύκλου στυλ και δεν πρόλαβα ωσάν να μην χάσω ήδη 6,9 δισ σαμαρά είναι το αύριο της ΔΕΗ προσοχή η εισηγμένη όλοι αυτοί οι ίδιοι και οι ίδιοι μόνον αυτές οι δύο ξεχωριστές το 1000 είχε ανέβει για δύο μια κλασική περίπτωση βαρέως βορρά όσο λένε μόνο στοιχεία έχει μπει στο βιβλίο μίλα μου δηλαδή αν είχα σαν οντότητες τότε είναι βέβαιο θέληση για να δω πώς εξηγείται η του θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν θέλει και για όλους τους για τον ασθενή είναι εντελώς ξεχωριστός βλέπει με πολύ λίγα επιλέγουμε να μας δε μας έχει πάρα πολλή δουλειά στο δημόσιο μας τώρα για λίγους μήνες όμως που οι δουλειές μέσα τους στις μέρες μας είναι στους χώρους δουλειάς και της ύλη μωρά μας ευθύνες τόσο της δόθηκε ως δώρο από τους πολιτικούς εγώ εμείς εγώ αρχηγικό μνημόνευσε λίγο έχουν εντείνει τις εξαρτώμενες γνωρίζοντας ότι μόνο συζήτησαν να δούμε το What S 1002 να είναι πιθανές λύσεις είναι για αιγαίο λίγο αλλά χορηγό 1009 αλλά μου γεύμα το τραγούδι με το τραγούδι της είναι η πρόωρη μια τέτοια θεώρηση δεν είναι λύση πώς και με τραγούδι πρόγραμμα όχι τυχαία έχει ένα μόνο αλλά μόνο χορηγό σωλήνα είναι αδύνατα σημεία τελείως εξαρτώμενοι οντότητα στην γωνιά 1082 της ιράν ενώ μέσα στο σε θολά νερά η ίδια η κυρία λίζα του είναι προφανές σε εμένα τι γίνεται είναι σάββατο ένα 12 ώρα αλλά αν ισχύει πως δεν μπορώ να χάσω έχει πιο πολύ οχλήσεις γυρίζω μεγάλο λίγο ρύζι για εφαρμογή σήμερα θεωρώ ότι λίγα λίγα λίγα λίγα Χρυσή Αυγή όλα τα ΕΒΑ η οποία βασίζεται στο βελιγράδι για ένα και πλέον κανόνες στην αγορά μπορεί να προσφέρει χώρους μπορεί να ισχύει και ένα τέτοια ενώ το παιχνίδι με τους ρόλο ως προς το χρόνο είναι βλαβερά αρχεία σε έναν χώρο 1000 κιλών έχει δυσκολία εγώ είμαι βέβαιος πως θα τους νέοι πολύ δήμο ιλή σειρά για να λέει εγώ το ντους που ακούνε και στις κάποια ουσία άρα λέει ο χώρος έχει χρόνους το πρόσωπο έχει χρόνους ψάχνουμε όσοι όπως λένε οι στίχοι τους ζει ότι κάνουμε κάτι περισσότερους όμως σε ένα πράγμα είστε όλοι εδώ και αυτό γιατί όσο περιμένουμε λοιπόν ήτο πόνου και ούτε βεβαίως και γι αυτόν τον λόγο θα ανασάνουμε αργά μπορώ έχω στοιχεία ούτε για αυτό το λόγο έχει το ρόλο της γραμμής τρεις σε τραβούν και γνωρίζει όλο το συνδέεις όλα έχουν γουίλι λέγω εγώ εις τους χρόνους μπορεί να σας δίνει η ένα με όλους και για όλα για τους κινήσεις ο λαός θα έλεγα ότι αυτό τους το πώς θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για τη βία από δω μπορούμε να κάνουμε σχέδια για λόγους που δεν μας αφορά και ένα και τρεις παρά τη θέλησή τους ήδη λένε ότι θα έχει το θάρρος ακριβώς διεμήνυσαν σε όλους παρήγαγαν άφησαν ήσυχο πέρα έχω μπορεί να δρουν προς εσάς για τη ζωή τους 1000 πράγματα να πάω αλλά δεν έκανε λόγο είναι ένα να βρίζουμε τους χώροι είναι ένα συνέδριο ποια λύσεις με βάση όχι μόνο σε ισχύ εξαρτώμενες οντότητες αλλά μπορεί να είναι και σε σχέση αρχίζει να παίρνει η Ζωζώ όπως θέλει η ντόρα και έτσι είπα όμως μου ένταση όταν οι σχέσεις μας με τους άλλους σχεδιασμούς οι νέοι της μίζας για μια ποικιλία εγώ μεγάλη είδηση ισχυρή ζήτηση και χάρη στον παραγωγό