Purpose Ν.Μουρκογιάννης - μέρος Β / διάλεξη - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
διάλεξη: Μπορούν ξεκινάμε και λέμε καλό ένα λέει ο άρης στον άλλωστε τι είναι το μισό υπάρχει μια άλλη άποψη για το τι καλό για το δουλέψουμε λίγο πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο τα λέμε μια ακτίνα κάλυψης όχι θέλω έναν άλλον Έλα άκου ακρογωνιαίος όνομα ξεχάσαμε κιόλας λέει κερδοφόρο όταν λες και θα σημαίνει ναι πελατεία να πούμε μια μπήκε νοσοκομείο είναι καλοί είναι και αυτοί είναι κερδοφόρα όχι αναγκαστικά τι εννοείς κατά 8 το κέρδος είναι υποσύνολο πιάσε έννοιας απ' όπου κατάγεται από τον έχουμε κάνει θα γίνει τη στα γύρισα κάνει διαφορά μεταξύ πλάτωνος και Αριστοτέλους εάν πλάτωνας έλεγε ότι το καλό είναι το άριστον πάω εξηγήσουμε τον μάλιστα ως απεστάλη μπερ μεγάλη κερδοφόρο γιατί δεν το είχε σκεφθεί να ασχολείται με τα οικονομικά της εταιρείας αλλά τι θα έλεγε του ΥΠΕΣ καναπές τηλ6 το καλό των κερδοφόρων υποσύνολο μιας έννοιας σε νοσοκομείο είναι δεν μπορεί να πέσει κάτω πρότεινε κάποτε έτσι λοιπόν το καλό μπορεί να είναι άριστο μπορεί ένα αποτελεσματικό βάζω το ίσως σε παρένθεση του θεσμού της ρητίνης παρένθεση μετά υπάρχει κάποια άλλη έννοια του έμπιστο άνθρωπο Κυριάκος λέγανε ναι εμένα φαν της αγγελική αυτή πυροδότησε ένα καλό επιχείρημα το επιχείρημα ότι ήταν ξένοι μάσκα ακτή όρια το λες αλλά είσαι πολύ γνωστά ψώνισα έτσι διότι ενάρετων εκ των αρίστων έναρξη είναι το τελεσίγραφο χώρων το οποίο είναι αρχαιοελληνική μπροστά αποτελεσματικού αλλά εσύ εννοείς κάτι συγκεκριμένο ενάρετο για ρευστό ψάξε λίγο πιο πολύ έτσι καλά αυτά αλλά αυτό ναι είναι ένα υποσύνολο ποια μουσική συνόλου κοίταξε είπε stand up επιδομάτων το αντίθετο όταν μέσα την πατάω επί πτωμάτων για πιθήκους που μου και εμένα στο μυαλό είναι ερρίκος Ντυνάν του ερυθρού σταυρού που έσερνε τα πτώματα έτσι βάρδια παίζουμε σε καλές ελληνικές λέξεις αυτό πλευράς οφείλει ένα γιατρός ίσως είναι χρήσιμο λάθη μας ύπουλα ελληνικά εδάφη μια γκάφα του Φιγιόν ήταν επτά πηγές κανείς κουβέντα και καλές δισκέτες ένα , ελιές αφού και ναι δικαιώνουν το δικαίωμα όμως πρόσεξε φασούλι για το δίκτυο μπορεί να είναι πολλά πράγματα και το δίκαιον πήγε έτσι αλλά εδώ μιλάμε πως η λέξη χρήσιμο έχει σπείρει Φιγιόν και τα δύο κρίσιμα ραντεβού στο δίκτυο δεν ξεχνάμε μου λείπει ένα με καρπούζι σε αμερική στη Ραστάν 100 λένε καλό επίσης ότι εννοούν και πολλές φορές μετέφρασαν το χρήσιμο έχουμε κάπου στην αυστραλία ναι άκου άριστο δηλαδή ναι έτσι θα δούμε αρχετυπικό μάλλον εννοείς το ίδιο πράμα ψάχνουμε κάτι αλλοδαπά ορίσουμε το άριστο τόνισε νομίζω ότι το αγόρι της για το πολιτικό εάν στήνουν περπατήσουμε μπάτσοι εσείς έδρες και εγώ κέρδος με 15 στίχους ποιος είναι κακός παρέας τι νομίζετε ότι πηγαίνοντας που θα πει και γιατί με Πολύδωρα άριστα α δηλαδή το το καλό είναι το κατά μερικούς στο των νέων έτσι υπάρχει τεράστια αν όλα μια εκμετάλλευση τόσο την έχετε πήρε το επιχειρήσεις μπορεί τα αντρικά μια επιχείρηση είπε τη γνώμη σας μια άριστη παγκοσμίως τελικά δεν πειράζει αν κάτι ξέρουμε έτσι Πιπέρας ο όχι δεν ενδιαφέρει αυτό τη νεαρή ανδρών το άριστο και δε λένε άριστο γιαυτό λέμε μπορεί να είναι αυτό το πλάνο της και πως το ειπες ποιοτικό είναι αυτό το οποίο ορίζει τα στάνταρ της Rolls-Royce ορίστε σας αυτοκινήτου που μπορείς στα στάνταρ της μηχανής αναζήτησης έτσι άριστο μπορεί να επεκτείνεται και να παγωτατζής δικό στο βόλο γιατί ο λαός δεν τα παρατάει ποτέ από κει πέρα μπορεί που έχει καλώς ξωτικά ανίκανοι για έξι στο θέμα ενώ δεν υπάρχει κανένας που να κάνει καλύτερο το εξ έτσι αυτό μας αφορά προϋπάρχει κάποιο λοιπόν η Google για στη νέα εταιρεία η οποία θεωρείτε ότι είναι καλύτερα ή να κάνει νέα πράγματα νέο καταλαβαίνει New Business ιδιαίτερες εκφάνσεις διάμετρος κεφαλής σας ότι ξέρετε αυτά είναι θέμα ατομικής αναμνήσεις κουβέντα όλοι ξέρετε απλώς δεν δουλεύετε αυτή τη στιγμή όσο έντονα θάλασσας να δουλέψετε ακρογωνιαίος γιάννης έτσι βαγγέλης γιατρό για να έχουμε πέντε MSNBC από μέγα ερώτημα για να είναι αρεστοί είναι νέων σήμερα είναι αρεστοί ξεκίνησαν σαν νέο Ετσι αλλά θα το δεχθώ υπάρχουν και άλλες π.χ. ένα από το ΚΚΕ στο επίγραμμα της έτσι Sony Sony Σέρρες Innovation της εκπομπής Sony έτσι έπεσα και καινοτομία δεν είναι το ίδιο πράγμα θα παλέψουμε και γι' αυτό καταστέλλει καμία αποτελεσματική εταιρεία και μια Χρυσή έβαλε χρήσιμη εννοούμε αυτή κάποια μεγιστοποιεί την απόδοση με φορτία αποτελεσματική τέλος φόρος αυτή η οποία μεγιστοποιεί την απόδοση των παραγωγικών πηγών τις οποίες χρησιμοποιεί και για να βοηθήσω λίγο και ως εκ τούτου κατά μονάδα κόστους παραγωγής της πέφτει συνεχώς χρήσιμη είναι αυτοί οι οποίοι είναι φίλοι όπως πλατείες αυτό δεν είπαμε χρήματα ελληνικά επηρεάζει καλά διάταξη είναι σίγουρα μπορούν από ΤΣΣΚΑ μονοπώλια έτσι την αποτελεσματικά αλλά σίγουρα ναι αλλά το κλασικό παράδειγμα η Ford έτσι ταξικής αφορμή δεν διαφαίνεται κανένα καλό αυτοκίνητο το καλύτερο αυτοκίνητο να αρέσει στον κόσμο είναι ένα νέο κρατά παράξει τόσες ποσότητες και τόσο στάνταρ να μειώνονται δίνει κάθε χρόνο 20 με 30% σε αυτή είναι η κατεξοχήν όχι με συγχωρείτε αποτελεσματική εταιρεία ιστορικά τώρα για χρήση του brand στα πατήματα πιο πολλά από τα οποία τα επτά πιο πολλά στα οποία κάνετε είναι αυτό όπως και το mood αυτό το ταξίδι είναι αυτό σημαντικότατη φράγκο κατάταξη έτσι όσο φθηνότερο τόσο καλύτερο αυτό είναι αποτελεσματικό χρήσιμο φίλοι εγώ ευχαριστώ εταιρείας πρόσεξε την ανάγκη μέρες να άνεμος το φυσικό μπορούμε και φοιτητών με απόλυτα ξέρει απόλυτα χτεσινή όμως είναι ο προφήτης εύκολα το πράγμα άκου Microsoft έγινε είναι χρήσιμη είναι αποτελεσματική κατά την ερώτηση μην αφήσετε ξέχασε τη ρώτησες θέλω μια χρήσιμη μια καθαρά χρήσιμη περίοδο supermarkets όλα είσαι το γούρι μας έτσι κάθε μέρος όπου ισχύει εκτάκτως αυτή την τεχνολογία πουλέν πελάτης έχει πάντα δίκιο αυτονόητου αυτό είναι εντελώς ανόητο φαντάζεσαι να ΠΑΣ θα ΠΑΣ σε μια άριστη εταιρία αποστείρωση τρεις και να πιστεύω ένα Rolls Royce περιέχει μέσα μια καμήλα η οποία απένειμε ισχύει και να είναι γραμμένη βαμμένη μόνο εγένετο αλλά δεν έχει δίκιο και αλλά αν πας σε ένα σουπερμάρκετ και πίσω θα αυτό όμως που μας εκθετικά περίμενε τέτοιο μέσα στα φέρουμε σε λοιπόν εκεί που πελάτης έχει πάντα δίκιο χρησιμότητα είναι υπέρτατος σκοπός σκοπός πάμε τώρα στο σκοπό ξέρει το καλό λοιπόν αυτό το οποίο λέμε διαγνωστικά καλού ισούται έκτακτο τος δεοντολογικά με το σκοπό της εταιρείας και υπάρχουν εξαιρέσεις όψεις του καλού Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου οι ηθικοί είναι διασπασμένη υπάρχει μόνο ένα καλό και υπάρχουν τέσσερις σπίθες ως καλή καλές επιχειρήσεις θα μπορούσε εδώ να σας βάλω κροατία θέλετε σας βάζοντας οργανισμούς δημόσιας διοίκησης και να σας βάλουν και ανθρώπους χαρακτήρες καθένας από μας έχει αποδειχθεί όχι επόμενα από τον πλάτωνα και τον ιούνιο εγώ τόσα χρόνια υπάρχει ξένη τείνει να θεωρεί καλό κατά κύριο λόγο λαμβάνει το 14 15 δέχομαι ας μιλήσουμε για το 5ο να θεωρεί καλό ένα από τα τέσσερις και δεν τα παίρνει όλα τα άλλα σοβαρά είναι πολύ προφανές για μένα έχοντας γνωρίσει έχοντας γνωρίσει δύο λεπτά μόνο πως οι κύριοι αυτοί εδώ Elena ότι γίνανε είναι πιστεύετε καλών το χρήσιμο έτσι στο πεδίο αυτό είναι χρήσιμο θα πάτε να λυθεί τζούρα και Martin εύφορα πάρτε δύο μύθοι κα έτσι θα μπορούσα στο παρουσιάσεις εντελώς διαφορετικά ακολουθώντας μια άλλη ηθική ιλοσο και γι' αυτό μιλάμε στον άλλον επτά πέντε πάρκου ισχύος ώρες διαφορά Μιλάνο ΤΣΣΚΑ τέσσερις διαφορετικές το και θέμα σημειώστε κατέπεσε συνεχίσει μου ο πιο την αγνώριστη και κάποιος στο bar ακόμα άνθος από 1000 εταιρείες καταγράψει και θα βοηθήσει στη μετάφραση αυτός ο οποίος βρίσκει το καλό μόνο στο νέων είναι μάγος image ίσια αυτός όποιον βρίσκει τον καλό κυρίως το άριστον γίνεται σοβαρό αυτός όποιος κοιτάει πάντα το χρήσιμο είναι Τελάντερ και αυτός όποιος κοιτάει το αποτελεσματικότητα λες φόρουμ λιγούρια αυτοί οι άνθρωποι μιλάμε μια διαφορετική ψυχολογία γνώσεων στον άλλον και ενδιαφέροντα για τέσσερις διαφορετικά πράγματα και πολλές από τις κουβέντες οι οποίες γίνονται είναι χαμένος χρόνος διότι δεν καταλαβαίνει ούτε ένα ότι μιλάνε μιλάει αγγλικά ή τα γαλλικά ο κινεζικός ισπανικά και μέχρι να γίνει αυτή μεταφράσεις γίνονται συναντήσεις οι όποιες αποφάσεις να γίνουν περαιτέρω συναντήσεις έτσι των σοβαρών τον κυρίαρχο τον ενδιαφέρει μόνο το τελικό αποτέλεσμα κατευθύνσεις δε σέβονται τίποτα άλλο δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά για μακρινές των βλαβερών έφερε μόνο η ανθρώπινη σχέση αισθάνεστε καλά μας τα είπα καλά σας μπέρδεψα σας μπέρδεψα θέλοντας να δώσει κάτι άλλο για να σας πείσω να αισθάνεστε ακόμα πιο ευχάριστα για να μη δυσαρεστηθεί είτε έτσι αυτών έτρεχα τίποτα όλα αυτά την ενδιαφέρει να είναι κάτι καινούργιο έτσι να πάει σπίτι του δεν έπεισε σύντροφό του στη σύντροφό του κάτι που υπήρχε λήγουν σήμερα ένα πρόβατο καραμπόλες και εγώ το διαλύσαμε το σύντομα όμως και αυτός δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά το τι θα γίνει και τι φόρεσε κυνικός τύπος τι θα γίνει πως κ Ζαρούλια την επόμενη βδομάδα έξι αυτό συνέβη πραγματικά Operation γαρίδες Fighter αυτός είναι πολύ μεγάλο θύμα και αυτός της ισότητας ξέρει διότι ισότητα είναι μια έννοια έπινε παραπολιτική έχει πολύ μεγάλη ηθική αξία ιδιαίτερα στην Ευρώπη αλλά χωρίς να θέλω να περιέχει τερατολογίες πάνω σε αυτό βρίσκεται σε αντίκρουση με την ανταγωνιστικότητα έτσι δε ξέρω αν όχι πάντα πάντως εμανουέλ καν που την έβγαλε δεν έχει πάρει καλό διαβατήριο για μερική Κομανέτσι οπότε σε πολλά μέρη του κόσμου νομίζω όχι πάντα έχεις δίκαιο αλλά όπως και να το κάνει μόνο φτάνουν πάνω με εξαπολύονται και ΠΑΣΚΕ εξαπολύεται κέντρου διαφωνούμε όταν χθες στην πολιτική στους δημόσιους οργανισμούς στην κοινωνική πρόνοια κλπ βεβαίως ισότητα είναι μια πάρα πολύ σημαντική αν όχι κυριαρχούσε στην αρχή εγώ μιλάω για την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων έτσι δυστυχώς εκεί έχουμε πρόβλημα τοπίο κατηγορούμε το πρωί το κύριο πρόβλημα της εποχής μας σε αλλά έχουμε πολύ ακριβές τώρα για να μη νομίσει ότι μιλά μόνο για επιχειρήσεις μια γιατροσόφια Δείτε το τι είναι καλό δ ποιού το νίκος ούτε ο μπιλ γκέιτς ούτε κανένας άλλος το λένε ηθική μας φιλοσοφική η προσωπική μας παράδοση ηθική γνώση και παράσταση της δύσης όνομα τὸν φίλες έκαναν τίποτα άνταμ σμιθ κάτι θα πρέπει στο αυτόνομα με τη δουλειά ένα τύπος στο βιογραφικό του τη γραμμή πάνω όχι φιλοσόφους έγραφε πόστο στο ΠΑΣΟΚ δυνατά δυνατά δυνατά καθηγητής ηθικής φιλοσοφίας τα μαθήματα τα οικονομικά ή τα έχουν κάνει ανείπωτη σήμερα πραγματικά είναι κλάδος της της φιλοσοφίας αντιλαμβάνεσαι έτσι η αντιλαμβάνεσαι μερικώς έτσι δε θα επιμείνω σε αυτό αλλά για τέτοιο λόγο καθεμία από αυτές τις έννοιες του καλού έχει οριστεί από φιλοσοφικές σχολές της δύσης οι οποίες κρατούν αιώνες έτσι όλες έχουν κάποια πρίζα στην αθήνα όλες υγιείς στην μικρά Ασία αλλά για να μην είμαστε σοσιαλιστές του άρεσαν είναι σαφώς ελληνική έννοια σαλέ 6009 είναι πλατωνική έννοια το αποτελεσματικό η αριστοτελική έννοια άλλο κυρίως ποιος πιστεύει στην αποτελεσματικότητα του ανθρώπου στην δυνατότητα του ανθρώπου να είναι υπεράνθρωπος υπερβαίνει κάθε εμπόδιο την εποχήν προσπαθεί πολύ κρασί κέντρων το οποίο κάνει ποιος πιστεύει μοτέρ μοντέρνος φιλόσοφος μοντέρνας δηλαδή με τα δικά μου σαν το τελευταίο δύο τριών αιώνων παρακαλώ όλοι έτσι όλοι οι ξένοι μας μεγάλος δάσκαλος εισάγω όταν φορτικά να φτιάξει το Ford έπειτα και αγράμματους μπορούσε να διαβάσει πήγε στη Γερμανία ταξίδι μελέτη lt τέλη εφόσον έτσι έτσι τόνισε τώρα έχει ντυθεί Κινέζος έχει ντυθεί Αμερικανός πάντως έχει φύγει από την Ευρώπη όπου κυριαρχεί το κάνει έτσι με τον οποίο δεν ξέρω πώς να κάνουμε έτσι καν τι είναι ίδιο ποιός διαφορά της Ευρώπης δεν υπάρχει στον κόσμο δεν υπάρχει καν δυστυχώς για τον κόσμο αλλά παίξε όσο πρωτονίων ποιος ποιος ήταν υπέρ του Νέου ο φιλοσοφικός έγινε μπαμπάς κάνει λογιστές είναι λίγο περίεργο τακτικά γιατί κινείται ποτέ support όλη αυτή η υπαρξιακή φιλοσοφία είναι υπέρ του Νέου ξένοι και δικοί μας ο Ηράκλειτος ήταν ο πρώτος που μίλησε υπέρ του ναι τα πάντα ρει δεν υπάρχει τίποτα παλαιών και έτσι δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο και τελικά το χρήσιμο το χρήσιμο είναι πάρα πάρα πολύ Επικούρειου απ μεν αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είναι φιλόσοφοι σκωτσέζοι της γλασκώβης ομοίως και οι υπόλοιποι οι οποίοι του έκαναν πιο στην ιδεολογία των σουξέ που όπως τώρα μέχρι το σε είπα μερικά πράγματα με τα οποία σας διαβεβαιώ το μόνο το οποίο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί μια λέκτορας σε κάποιον άλλο να κυκλοφορεί στο δρόμο αλλά ήταν αυτός είναι μάγος κυρίαρχος αγαπητοί κος πολέμαρχος έτσι τοπίο ένα χρήσιμο εργαλείο αν ποτέ την κυψέλη και να θέσει όρια για να καταλάβει τον άλλο και τι θα καταλάβει άλλωστε πως κρατούν υγιείς ίδιας καβαλάρη εντός δύο λεπτών επειδή κατάλαβε ότι είναι πιο το DNA υπεύθυνος σκοπός μιας εταιρείας ένα κράτους έτσι να κάνουν ένα δεν μπορούν ούτε να τα κρατήσει που έγραψες πολιτική για πεσμένα αριστο κράτος έναν νέον κράτος οπαδούς της χρήσιμο προς αποτελεσματικότητας σιγκαπούρη είναι έτσι ηχηρά έτσι λες έτσι πλασματικό κατάμεστο άριστο φυσικά Vasistas σουηδία ελβετία δεν έμειναν εκεί χρήσιμο σημερινή Γερμανία έτσι βλέπετε τώρα καθώς σκοπός αυτών στο DNA πρόσεξε είναι και η είναι ένα παθολογική εδώ αν το την αναλυτικά σωστά είναι και δεοντολογικά το μόνο δυνατό να γίνει έτσι έχει αυτό κάποια σχέση για της για το θέμα της άτυχης για να βοηθήσω λίγο κόπωση είναι πού το πάω τέλος στόχος στόχος είναι η επόμενη στάση του λεωφορείου σκοπός είναι τελικός προορισμός βλέπε διαφορά πολύ σημαντική διαφορά την μπάντα παρακολουθείτε έτσι άλλο τζετ της αλλοδαπός ψήφισε η τρόικα δε λέει τίποτα τώρα πως είναι που πάμε δε φτάνουν ποτέ σκοπό όπως πηγαίνουν μίνι μετά μας επήρεια αλλά καθώς όπως απαντά στο ερώτημα γιατί υπάρχουμε γιατί υπάρχει γιατί υπάρχουν γιατί πρέπει να υπάρχει το κράτος που η Ελλάδα γιατί περνάει το υπάρχον ασπαιτε σιγκαπούρη το διακρίνει πολλά αλλά σε τελευταία ανάλυση Νέου καίει ανά έχουμε κατασκόπου ιδιαίτερου ναι ωραία τάξη ακριβώς κάθε κράτους το δικό του μητέρα μια δυσκολία να μοτίβα με λάσπη την συζητήσουμε σήμερα γιατί έχει πολύ δουλειά αλλά εάν σκοπός απαντά στο ερώτημα γιατί υπάρχουμε στρατηγική είναι στατικές πέρασε έδειξε πιο ερώτημα με αυτό όπως έτσι ένα ακόμη για τα προβλήματα που θα συναντήσει της ζωής σας που τάσσεται σας παρακαλώ μη φοβάστε πάρα πολύ γιατί δεν αποδίδει πάρα πολύ εγώ έκανα το σφάλμα του πάνω μπορεί το πόσα αποφασιστεί χωριστά ξέρεις όπου πηγαίνεις είναι το τόπος εξαρτάται από το από το υπουργείο όχι εξαπάτησαν διά τον σκοπόν όχι γιατί καθορίζει αυτό πήρε διδακτορικό στα οικονομικά τελειώσαμε φεύγεις οι πιο πολλοί καθηγητές θετικές το καταλαβαίνω εβδομάδας μπερδέψουν έτσι υπάρχουνε κι εχθροί καθώς οδηγηθεί στατικής συνεχή ακαδημαϊκά άγνωστοι όσα Genetics τράπεζες υπάρχουν επιχειρήσεις πόσες στρατηγικές υπάρχουν δύο είναι το κλου της κάλλας σημάδι κανένας δεν τις ξέρετε αυτόν που μας όσο και της ΠΑΣΠ όλα αν σκεφτούμε τον θα βρουν όλα με κυκλικής κοντά σε αυτό που το βγάζεις ετσι ενώ την έχουν πάρει μαθήματα περνά μισή τόσο χρήσιμη αυτό σκέπτεται αριστερά της από τις πρώτες αρχές και έθετε σπαρτιάτες Αθηναίοι είχαν δύο διαφορετικά στυλ και τοπικές και τα διάφορα με πιο δυνατα πιο δυνατά είναι λίγο κάποιας ηλικίας πωλήσεις στα και κεντρική παρακολούθηση είναι η επιθετική και αμυντική η εμβάθυνση και επέκταση απλώς εγώ θα σας πω πήρα τηλέ τα βιβλία αλλά μη χάσετε αυτό το πρόσθετες κατέκλυσαν το ένστικτο το οποίο έθετε σαν ελληνόπουλα περί στρατηγικής συστατική είναι από τους λίγους κλάδους πραγματικά εφευρέθηκε εδώ στην Ελλάδα στο όταν νομίσει δηλαδή αντί να επιτεθεί στους πέρσες είπε χωρίς ίχνος παγίδευσε οφείλεται στο ότι έχει θετική με το όπλο του ασθενούς Δευτέρα πολύ χρήσιμη και για την Ελλάδα και για τους έλληνες και για τις μικρές επιχειρήσεις παιχνιδιού δύο γενικά στρατηγικές είναι εξαιρετικά χαμηλού κόστους έφτιαξαν από το φτηνότερο από σένα και να κλείσει το μαγαζί έτσι και έγινε το το πάγο και είναι ήδη αρκετές διαφοροποιήσεις θα φτιάξω ένα παγωτό πουθενά σκίζει έτσι και θα βάλω και παραπάνω θα βγάζετε λεφτά και να σου κλείσει το μαγαζί έτσι όταν θέλουν να είναι αποτελεσματικός ωφελούμενοι εφόσον μπορώ να έχω στρατηγική διαφοροποίησης έστω έτσι έτσι έτσι όταν τηλεφωνούν οι άνθρωποι μου τι σόι άνθρωποι να είναι κατά τόπους με μέγιστη πλειοψηφία 55% μιλάμε Γάλλος πορεία αυτά όποιος ενδιαφέρεται πάνω σε τώρα θα πάω σε κάτι άλλο παρά σε μια μητέρα η οποία υπάρχει μεταξύ του άριστου πάμε εκ Νέου μάριος του χρήσιμου και του ρόλου του τερματικού εδώ έμμεσα και ήρθε όταν ήταν αναποτελεσματικός μπορεί λόγω κόστους επιτρέπεται έτσι με reverse με τη δική μου ορολογία προηγουμένως θα είναι ναι στα ένα μπορεί όμως κάτι να είμαστε σαφείς πατατάκια έτσι και είμαι της έτσι πράττει έτσι λοιπόν ο Selection στα βόρεια της για να πάμε στην καινοτομία που αρέσει στην κυρία Πέλλας πάρα πολύ όταν ας μείνουμε στο σεξ σε αυτή την εταιρεία την αυτοσκοπό τον ατελέσφορο το αποτελεσματικό καινοτομία χωράει εδώ και τη καινοτομία δε χωράει δεν είναι συμβατή με το σκοπό τη στρατηγική της εταιρείας κλπ κανένα άλλο χέρι υπάρχει διάταξη πάθους για να φύγουμε και να χάσετε ας πούμε άλλο χέρι υπάρχει θα μου απαντήσει κάποιος άλλος εσείς κύριε απαντήστε παλαιού νίκος σας όταν όσοι λένε με πως Χριστοφή στο τι λέω δέχτηκε όταν μια χώρα έχει σε μια εταιρεία κατήφορο στο παλλάς οδηγεί στην Ποτάμι ανακοίνωση αυτοκίνητα άδειες και τριμελής for μεταχειρισμένο μεταχειρισμενο καινούργιο πειραιάς καινούριες εμπειρίες ποτέ δε θα ξαναπάρει το καινούργιο αυτοκίνητο 30% της αξίας χαρτί τη στιγμή που γέννησα το παχυλό ακούσαμε πάρε λοιπόν γιατί πήρες for είναι κέντρο στο ι ρε φίλε μεγαλύτερη ποιότητα για το κόστος ωραία μέσα για λόγο υπάρχει και άλλος ένα λόγος που ξέρω ότι το έκανες γιατί στο πονηρό το μάτι αλλά επειδή τώρα λαμογιές δεν το λες θα το πουλήσει κάποια στιγμή στην βιοτεχνία φορτώνεται ποιότητα τώρα σε άλλες αυτά έτσι θα το πουλήσει στο φορτ κάποια στιγμή εάν το κουμπί στο φως αν πουλήσει το φορτίο Πούλιος Ι τη διαφορά τα ψαράδες ορίζεται στα το έρθει το έχει δεν το λέει είναι πονηρός βλέπω στα μάτια του το έχει έτσι άμα πάρεις Corolla κάτι τέτοιο θα πέσει Δημητριάδη αλλάζουν μοντέλα αυτή ένα iPhone δεν αλλάζει μοντέλα το φτωχό πόρτο Focus πήρες πήρες for άκουσε το τιμώντας το ίδιο απόβαρο αφορά αναμένεται εφόσον και αυτός τώρα ξέρετε κανένα ασχολούμαστε όλοι έτσι αναφορά Πεπόνη αλλάζω μοντέλα συνέχεια ποτέ δεν στοιχίζει πάρα πολύ έτσι και αυτό δεν είναι αγορά μου ούτε καν των νέων και δεύτερον δεν θα χάσετε τον πελάτη μου όποιος σκέφτεται να τα αγοράσω φτηνό και να χάσω λίπος τιμάται στην μεταπώληση μάλαξη πολλά μοντέλα τόσο πολύ στη μεταπώληση αλλά δεν καινοτομίες ότι καινοτομία να είναι θέμα καινοτομίας παιδί διαδικασία όσα κάνω το ίδιο προϊόν περίπου το ίδιο προϊόν κάθε χρόνο φτηνότερο συμμετείχαμε εκάστου είναι παράλογο γυναίκα των ΗΠΑ το οποίο θα μπορεί να σκεφτείτε μόνοι σας άμα σας είπα κάτι που υπόσχεται μέση απατεώνας γιατί τόσος πόνος που κάτι ξέρει παραπάνω είναι απατεώνες το θέμα δε σκέπτεστε έντονα βασανιστικά όπως πρέπει ας τους