Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 6 / Διάλεξη 6 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Αστοχίες του προγράμματος είναι και κατασκευών λοιπόν , 96 θα ακολουθήσουμε τη θεωρία και σχολιάζονται ευρώ πάλι ενα ερώτημα που πάντα είναι επίκαιρο στα σας το θέμα είναι πραγματικά πού οφείλονται οι στόχοι σου με τους μπορούν να αφορούν είτε ιδιωτικό ενώ αναφέρονται στα διάφορα δομικά C στη που επισκευάζονται από σκυρόδεμα για παράδειγμα πως καταλαβαίνουν εάν ελαττωματικά αν ερωτηματικό τσιμέντο υπάρχει με τους ρωτάμε τον από το σύνολό τους χρώμα αστοχήσει αστοχίες υλικού εμφανίζουν συχνά κατά τη διάρκεια της πιο αστικής διαδικασίες αυτό μπορεί να φανεί από την αρχή δηλαδή στη διάρκεια αυτών και ευκταίο είναι α πρόκειται ας πούμε αστοχήσει μια ένα ένα ισχυρό θέμα καλό είναι να μας στοιχίσει κάτι τέτοια διάρκεια της κατασκευαστικής δυτικά της όπου όπου εύκολα στις 12 πάντα αυτό μπορεί να επιτευχθεί μπορούμε γιατί είτε κατά τη σκηνοθετήσει είτε κατά τη συμπύκνωση και καμιά φορά ειδικά γνώριμος λοιπόν επίσης μπορούμε να εμφανιστεί ευθυμία στόχοι του προγράμματος κατά τη διάρκεια της της ζωής του πια αυτό είναι κακό πλατεία μας π.χ. στους καινοτόμα εκείνης της στη διάρκεια της ζωής του θα πρέπει να ενισχυθεί σε επαίτες Home video ότι ενίσχυση γενικά τον κο κατασκευών είναι δαπανηρή και εξειδικευμένη εργασία παράδειγμα έχει πάνω κάτω μπορούμε να τέτοιου υλικού ο σκηνοθέτης αν υποβαθμιστεί από κήπους παγετού σάς εξηγήσει σε προηγούμενο βίντεο τον τρόπο με τον οποίο έχει τόσους καταστρέφει ισχυρότερων και όλα αυτά πάντα σε σχέση με την κατασκευή και τη σύσταση του άδικα κακή κατασκευή θα μπορούσε να επιφέρει πολύ πιο σύντομες υποβάθμιση φιλικού μετά που ηγήθηκε της περιόδου σύσκεψη σχέση πάντα μια άλλη πιο καλή κατασκευη αστοχίες δομικά στη ηχεία παρουσιάζονται συχνά τη φόρτισή τους έξω τον τρόπο τις καταπονήσεις που έχουν τα στοιχεία σε συνδυασμό με το σχεδιασμό και την κατασκευή τους είναι αυτά που τον πολλές πολλές φορές προηγούμενα βίντεο σχεδιάζονται σωστά έναντι φορτίσεων δομικά στοιχεία τη φόρτιση σχεδιασμού τελικά προσπαθούμε δεν πετυχαίνουν ταύτιση με τις πραγματικές προθέσεις του ΓΕΣ κώδικες λειτουργίας της θεωρώ ότι πρέπει να έχει μια ας το πούμε στους κρυμμένους θαμμένο μέσα σε μια δόση τύχης μελετητές αστοχίες από τα συστατικά του σκυροδέματος για κατάλληλες δοσολογίες τσιμέντο από λίμνες τέτοιας επιτυχίας του προγράμματος ένα σουβλάκι εδώ στην Ελλάδα γενικότερα δεν παρατηρήθηκαν μεγάλες στο πούμε διαφοροποιήσεις όσον αφορά τους πληρώνουμε και η συδασε σχέση με το σχεδιασμό θα πιο απλά οι εργολάβοι στην έλαβε δεν δούλεψε ποτέ δεν Νάξου σε μεγάλη κλίμακα σε σε παιδάκι Σ αυτό είναι εύκολα αυτό μπορεί να το δείξει αποδειξει κάνεις εκ του αποτελέσματος δηλαδή έχουν γίνει μεγάλες στην Ελλάδα και δεν είχαμε μεγάλες δεν έχουμε πόρους συνεπώς ούτε μεγάλες καταστροφές C στη γειτονική μας χώρα Τουρκία όπου είναι συνηθισμένο πρακτική ήταν τουλάχιστον γιατί έχουν πάει πάρα πολλοί άνθρωποι για πάρα πολλά χρόνια φυλακή έχουν υπάρξει πολύ μεγάλες ποινές θέμα συνηθίζω λοιπόν εργολαβικοί κλέβοντας μεταξύ ΔΕΗ και πιθανά αποτελέσματα σε φάνηκε στις συζύγους τους νέους στις γειτονιές μας και πολύς κόσμος σκοτώθηκε όμως για παράδειγμα διότι μια άλλη στοιχεία σκυροδέματος μπορεί να περιέχει Αργυράκη άρη αλλά και οργανικά υλικά δεν είναι λέξη αυτό μπορεί να το ελέγξει αυτό αφεθείς ακόμη έναν αυτοδύναμα for Four του γάμου δεν είναι η πιστοποίηση των υλικών στην Ελλάδα έχει φτάσει στο σημείο έτσι ώστε σε μια επαρχιακή πόλη ελέγχεται και του κάθε φορτηγό με καλή κατοχή δεν νομίζω να γίνει τίποτε έτσι το όρεγκον ταύτας έχε επίπτωση μεγάλης υπόληψης πρωτεύουσας με γεύση μας έδωσε μεγάλα εκεί πέρα υπάρχουν και κατασκευαστικές εταιρείες με ISO κάθε κάθε ενέργειας που περνάει πολλά στάδια ελέγχου έτσι πρέπει όμως θαλάσσια όμως άλλη αβεβαιότητα αλλες 1000 που δεν έχει ξεπλυθεί καλά μπορεί να περιλαμβάνει χωρίς βία που επιχειρείται για τους πρόθυμα και ειδικά για τον τουρισμό αλλά μεγάλης μεταλλικά στοιχεία που είναι μέσα στο συγκρότημα και το πιο εύκολο επηρεάζονται από αυτά τα χημικά μη ομοιόμορφη κοντά τρεις της σάμου επηρεάζει την αντοχή τους πληρώναμε τους διάφορα τέτοια πράγματα βλέπετε είναι πραγματικά πολύ παραμετρικό και πολυπαραγοντικό όμως με το θέμα και υπάρχει μεγάλη δυσκολία ελέγχου αυτών των επιμέρους ειδικών αλλά τελικά πείστηκα μεγάλος με πιθανοτήτων αστοχιών οι ρωγμές του σύγχρονου αφού οι πιο συνηθισμένες εκφράσεις στο χές του είναι επιθυμητός χρόνος τοίχο ίδιες δομές είναι οι ρωγμές οι οποίες είναι πολύ μικρής ας πούμε πολεμικού μέγιστου πλάτους αν δεν κάνω λάθος ένα δύο χιλιοστά και τελοσπάντων θυμίζουν πηχτή έχουν όλες αυτές ρωγμές οι οποίες συνήθως δεν καταστρεπτικές υπάρχουν πολλών ειδών ρηγματώσεις έχουμε δει έχουμε κάποια εμπειρία έχω καποιες μερες και μόνο έχω δει πολλών ειδών έχουμε στους τους μόστρα είναι πειστικός άνευ από χειριστές έχουμε στα λάθη που έχουν κάνει κατάρρευση που έχουν διαλύσει στο μυχό ποιες μη φέρουσα τοιχοποιία όμως δηλαδή τοιχοποιίας οι οποίες δεν τα βάζουν φωτιά πάνω κάτω στο υπέδαφος κατά συνέπεια αυτές στίγματος και τον τεράστιο δεν δένει τα καταστρεπτικές για τον κάμερον του κυρίου και συνεπώς εκεί και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί αυτό το βλέπουν και τρομάζουν και προσπαθούσε για ώρα να πείσουμε τους πείσουμε ότι τελικά το κτίριό τους μπορεί να έπαθε ζημιές μεγάλες όσον αφορά το κόστος αλλά δεν χτυπήθηκε στατικά γύρω μου να ναι ναι ξέρω μισής συρρίκνωση του τοπίου προκαλεί και άνισο προκαλεί και ρηγματώσεις αυτό μερικά στοιχεία τα οποία έχουν διαφορετικές δε μεγάλο πόνο αυτό ας πούμε πως θα βρεθεί μια παράδειγμα αποστάτες εν συντομία ένα γάμο μια μια αξιόλογο ελάτη προταθεί μια ώρα Μπασιάκος μια μεταλλική διότι οι πιστωτές με έναν έναν με τον ανεβασμένη καθώς είχε πάντα υπάρχει πρόβλημα γιατί έχουν διαφορετικές ιστορίες πολλές διαφορετικό αντιδρούν σε στα πάντα οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ένα θέμα στην διεφάνη μεταξύ τους άσφαλτο αλλού καλώς προφανώς την κατασκευή προκαλούν αστοχίες πρόωρη αφαίρεσή των Ξυλοτύμπου μπορεί και να το χεις μπορεί να καταρρεύσει και μια ακόμη όπλο πρόωρη αφαίρεσή ΑΝΕΚ ανεπαρκείς ώριμος σκυροδέματος πολύ έντονη συμπύκνωση Εντοπισμός μεγάλων θεμάτων αυτονόητες βλάβες της θεμελίωσης παίκτη από υπερεκτίμηση αντοχή στο έδαφος σωστό εξήγησε σε βίντεο εδώ είστε υπάρχουν Ελλάδα δεν δεν ελέγχουμε τα Κατωπόδη χτίζουμε κατολισθήσεις τελοσπάντων παραγωγής προβλέπει διάφορες 1000 μουσουλμάνων λανθασμένη επιλογή των υλικών επίσης με ένα παράδειγμα εδώ έχει χρησιμοποιεί τσιμέντο με πολύ μεγάλη αντοχή πρώτων ημερών και κατά άλλες προσμείξεις αυτά που προκαλούν ανοίγματος της λιτότητα αρνούμενη να τσιμέντο το οποίο μέσω αντοχή είναι είναι πάντα καλό για την ακρίβεια στην πετούσε κακό κάθισαν στα θρανία και εδώ υπάρχει ένα θεματάκι τα οποία δίνουμε γενικά είναι ένα σύνολο κατασκευής προβληματικό έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πάλι και πάλι είναι θέλει τη σκόνη όταν κατάλαβε το αντιληφθείτε τις περισσότερο η οποία όταν κατά τη διαδικασία κόβονται αυτά τα δάνεια στο λατομείο καμιά φορά απαλλαγείτε πολύ μεγάλη ποσότητα σκόνης δεν την απομονώνουμε τέτοιο έχουμε αυτά που έπρεπε να πλένονται που μιλάνε για σκοινί χαλίκια αυτοί πάλι πολύ πολύ κακή και ουσιαστικά μειώνει τις μάχη μεταξύ τους οργάνωσης και τον εντοπισμό άλλες προσμείξεις Asus κακών αν όχι ίσως σίγουρα κακό ένα περιβάλλον το οποίο έχει έντονη στο κρασί και βολές ή τοπικές βροχές εναλλαγές δηλαδή ένα περιβάλλον το οποίο είναι ασταθές όσο αφορά την υγρασία του προφανώς απρόβλεπτες φόρτισης όπου σεισμικές δονήσεις τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες ιδιαίτερα εκείνες δομές οι οποίες νομίζω δεν είναι και ας πούμε ποσού είναι αρκετά τεχνικές σε επίπεδο κινητήρων αλληλοκατανόηση πως καταλαβαίνει ότι υπάρχει θέμα γενικότερα αστοχίας μια σίγουρη επιτυχία στο 1000 στοιχείων ο στοιχείων με τελικό αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάρρευση αυτών ακραίων σεναρίων σε δεν φοράμε μεγάλη ποσότητα καταναλωτισμού τοποθετεί Thyssen αρτηριών έχουμε ένα σεισμό Κύπελλο οπλισμός πάνω της αυτή όλα αυτά δεν είναι διαδοχικά απλό είναι αυτό πώς περιγράφεις προηγούμενο βίντεο συνδετήρες άμα δεν υπάρχουν στη διατήρηση διαμαχών κατασκευαστή ασμένως τρόπο σωστή συναρμογή τον οπλισμό επιφέρει επίσης προβλήματα στις σκεύη πολλά-πολλά πραγματοποιεί βλέπετε ότι η πιθανότητες τρόποι δυνατότητες πρόσωπο αστόχησε πάρα πολύ τώρα τα στοιχεία από σκυρόδεμα τα δομικά μέρη μιας οικοδομής η πάνω λοιπόν αρχεία εκτός θεμελίωσε και είναι στήλη είτε υποστυλώματα δοκοί και πράξεις αυτά λοιπόν τα δομικά μέρη θα μπορούν να εκπέμπουν όπως π.χ. να παύσει από παραμόρφωση και γι' μπορούν σταδιακά να υποβαθμιστούν με με αιχμή την εν τούτοις να μειωθεί ουσιαστικά οι μηχανικοί τους αντοχή και πάρκερ τις συνθήκες περιβάλλοντος όσο στοχεύοντας στη σκυροδέματος θεωρητικά κατάσταση κατά την οποία το στοιχείο δεν μπορεί να εκτελεστεί στάδιο του λειτουργία στην οποία στην κατασκευή και μάλιστα πόστο πέρα στατική λειτουργία για την οποία προορίζεται έτσι κι ενώ έχει σχεδιαστεί ως αστοχία του υλικού τους προγράμματος ορίζεται εμφανιστείς προωθούμε στη μάζα του η οποία όμως περισσότερες φορές δε συνεπάγεται στοιχειώδους στοιχείου λόγω του υπερεξοπλισμού οι άστοχες θραύση αποκαλυπτόταν επιβαλλόμενη στάση ξεπερνούν την ενοχή τους πιο ψηλούς θάμνους σημαντικό κι αυτό το έχουμε της οποίας οι στόχοι αρμοδιότητες όλες αποτελεί μια ξένη αιτίας ποιες στοιχειώδη σκυροδέματος παράλειψή τους δημιουργεί λιγότερα προβλήματα από ότι μαθαίνω σχεδιασμός οι έμαθε τη λαθεμένη κατασκευής τους μια φορά λοιπόν είναι καλό πράγμα δεν δεν ξέρουμε να σχεδιάζουμε να ένα στοιχείο με περιλαμβάνεται στο πλούσιο πρόγραμμα του παραλείπουμε παρά τις βάζουμε βάσεις τώρα στις αστοχίες κατασκευών και πού οφείλονται αυτές ουσιαστικά το δεύτερο μέρος από αυτά που σου γράψει παραιτήθηκε και εδώ έχουμε πολλές παραμέτρους και πολλές επιρροές αστοχίες κατασκευών πωλούν αποτελούν τον εφιάλτη του κατασκευαστών των χρηστών ανάλογα με τη σοβαρότητα με στόχευση τις συνέπειες της συνέπεια στις μπορεί να είναι λειτουργικές οικονομικές ακόμη να φτάνουν στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές αυτό είναι το ερώτημα που πάντα βασανίζουν τους κατασκευαστές χώνει πόσο πιθανό είναι να συνδυαστεί όχι στην κατασκευή για να ύπαρξη αυτή εκτίμηση θα πρέπει να καθοριστεί και να γίνει σαφές ότι βασικά κριτήρια της κατασκευής στη Χαλκιδική είναι ασφαλές το στόχο σε συνδυασμό με την οικονομία και τελικού λειτουργικότητα επόμενο προηγουμένως σε αυτό προϋποθέτει σωστή μελέτη σωστή κατασκευή και συστηματική συντήρηση του έργου κατά την κατά τη ζωή του η πιθανότητα αστοχίας δε μηδενίζεται ποτέ αυτό είναι βέβαιο ότι πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να πλήξουν κατασκευή είναι βέβαια γεγονός ότι συντελεί στις παλιές βελτιώνεται με την αύξηση του κόστους της κατασκευής αυτό που πάντα μας κάποια όρια και αυτό είναι δεδομένο δηλαδή από κάποιο μια φθηνή κατασκευή κατάβαση συνήθως έχει μικρότερη ασφάλεια από μια ακριβή κατασκευή αλλά διάτρητη κατασκευή δεν είναι σίγουρο ότι έχει μικρότερη ασφάλεια μια πολύ ακριβή κατασκευή θέλω να πω ότι είναι στο κόστος χρήσης του ας το πούμε επιδιωκόμενο κόστους υπάρχουν όροι και έτσι από άποψη και λεφτά και μετά φυσικά κατασκευαστής βγάζετε λεφτά τζάμπα και δεν αυξάνεται ουσιαστικά ούτε ασφάλεια ούτε η ικανότητα επιβολής φορτίσουν σε μια κατασκευή όσο όσο τα χρήματα όμως σε περιπτώσεις που οι αστοχίες ωφελούνται συνέβαινε όχι των κατασκευών εμφάνισε πολτό φορτίσεων στατιστικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι συχνά για αύξηση του κόστους κατασκευής κατά 10% ο συντελεστής αυτός ασφαλές αυξάνεται κατά 100% αυτό είναι αυθαίρετο λεπίδα αλλά είναι παρατημένο αν προσέξουμε το κόστος κατασκευής καταλήγουν λίγο περισσότερο αν αυξήσουμε λόγω του κόστους κατασκευής μεγάλε θα μεγαλώσει αρκετά στις δυσκολίες της γεγονός είναι ότι οι περισσότερες αστοχίες οφείλονται σε λάθη παραλείψεις σχεδιασμού πλημμελή κατασκευή των έργων σε ανεπαρκή έλεγχο κατά την επίβλεψη είσαι παραλείψεις κατά την εφαρμογή των οικονομικών της κανονισμών μπορώ να σας βεβαιώσω ότι στους σεισμούς και στα πληττόμενα κτίρια που έχω επιβλέψει έχω εγώ έχω δει προσέφερε φέτος τα κτίρια τα οποία ακολούθησαν οικοδομικούς κανονισμούς ακόμη και παλιές οικονομικούς κανονισμούς που δεν λάμβαναν υπόψη αντισεισμικό της κλπ στα βακτήρια λοιπόν πλοία έχουν πληγεί πολύ πολύ λιγότερο οπότε από αυτό όπου τα αυθαίρετα σαν παράδειγμα σας αναφέρω ότι έχω δει προσθήκη διώροφων αυθαιρέτων έχουν ήδη υποστεί κι μετατροπή υπάρχουν συμπτώματα πολλές φορές ακούμε έχουν τη μετατροπή ακόμη και αγωνιούσε σε σπίτι με την προσθήκη της οποίας δημιουργείται και στέγης πάνω αυτά τα κτίρια είχαν προφανώς πολύ μεγάλο πρόβλημα της μου εμφάνισε στο χιόνι εξαρτάται κυρίως από την έλλειψη επαρκούς εκπαίδευσης και από την συνέπεια των ατόμων που συμμετέχουν στην κατασκευή και πολλές φορές έλλειψη κρατικού ελέγχου προφανή όλα αυτά που λέει όπως είναι γνωστό ως μέλη της παλαιάς κατασκευής χαρακτηριστικα λόγω πιθανής συμμετοχής μιας κατασκευής ώστε πιθανή τιμή φορτιστής η κατασκευή θεωρείται ασφαλής για όσο διάστημα χρόνου ζωή στις συντελεστής παλαιστίνη μεγάλη πτώση τιμών έτσι γίνεται πάντα οι άλλοι ώστε να εξασφαλίσει μεγάλη τους μονάδα τότε δεν έχουμε πρόβλημα αλλά αυτό πέσει κάτω και μονάδων του υπό κατασκευή θεωρείται μια ασφαλής όμως ωστόσο δεν όχι όσο και Φώτης κατασκευής απορούν αποτελούν υποθετικά λίγες αν ένα από αυτές τις υποθέσεις δεν είναι σωστή τότε 1000 π.Χ. βλέπετε αυτές εδώ οι ανασφάλειες και οι απρόβλεπτοι παράγοντες μπορούν να επιφέρουν ακόμη και σε ένα σωστά σχεδιασμένη κατασκευή με στοιχεία της για το λόγο αυτό συντελεστή ασφαλείας μπροστά τους νόμους σε τιμές πολλές φορές πολύ μεγαλύτερης μονάδα διαφορετικές για τα διάφορα υλικά έτσι ώστε με κατάληψη να καλύπτεται κατά το δυνατόν πιθανότατα θέλουν εκτίμηση ένα πλακέ παρά γενικά στις κατασκευές στις κατασκευές συντελεστές ασφαλές είναι μεγάλος και μεγαλώνει όσο πιο σημαντική γενικευτεί κατασκευή παράδειγμα μια γέφυρα είναι πολύ πιο σημαντική απ από εκατομμύρια συντελεστή ασφαλείας στη στη γέφυρα είναι πολύ μεγαλύτερα στελέχη ασφαλείας που υπάρχουν στην οικοδομή ουσιαστικά επίσης οι συντελεστές ασφάλειας ορίζουν τις αβεβαιότητες που υπάρχουνε κατά την λειτουργία του έργου και οι οποίες δεν έχουν προβλεφθεί στη μελέτη λοιπόν πιθανότητα αστοχίας συνταγές φαίνεται πολύ μικρότερη πιθανότητα αστοχίας στην κατασκευή ακριβώς λόγω του ότι ο συντελεστής παλαιάς διεθνώς μεγάλη τους συντελεστές όλες τις υποδομές Απ' την άλλη πλευρά αυξημένος συντελεστής παλαιές συνεπάγεται αύξηση του κόστους κατασκευής οπότε πρέπει να καθοριστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη ισορροπία μεταξύ ασφαλές οικονομίας και πολλά ακόμη πιο τεχνικά αυτά θαμπώνουν ευρώ κατασχέσεις συντελεστές παλαιάς αν παρατηρήσει ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να βρείτε πιθανώς παγωτό και δε βλέπετε δεν μπορείτε όμως τον διέκρινε δεν δίνεις το κείμενο γέφυρας έλεγε προηγουμένως έχουν αυξημένους συντελεστές σχολές και τα έδρανα τους αντιφάσεις τους η θεμέλια τους υπολογίζουν ουσιαστικά είναι πολύ μεγάλος είτε θεσσαλίας ως αποτέλεσμα έχουν πάρα πολύ μεγάλα έτρεμε και ουσιαστικά πατάνε σε πολύ λίγοι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν πολύ μικρές με το χρόνο καθίζησης απαραίτητη λοιπόν κατά μήκος απαλό αν πάρετε ένα δρόμο μια χρονιά ένα καινούργιο δρόμο σε κάποια σημεία των ας πούμε σε βιώσιμη οδό Καρπάθου γέφυρες διέκοψε την αρχή της λειτουργίας του έργου όλα αυτά προφανώς στην κατασκευή είναι ένα επίπεδο περνώντας τα χρόνια θα δείτε ότι ότι μπορεί μεν πόθο όμως έχει υποστεί καθίζηση α αλλαγή έφερε στο μουσείο Βορρέ ώστε μια μικρότερη καθίζηση με αποτέλεσμα δεν υπερυψωμένα στη σχέση μου 17 τον υπόλοιπο δρόμο αυτό νομίζω διάκονο τρόποι παιδιών στο σε εθνικισμούς κλπ αυτό οφείλεται στους αυξημένους συντελεστές ασφαλείας με τους οποίους έχουν σχεδιαστεί είχε αφιερώσει και άρα έχουν μικρότερο καθίζησης είναι πιο γύρισε γερές κατασκευές ανθεκτικές όλα αυτά σε σχέση με τους άνδρες ασφαλείας με τους οποίους έχει κατασκευαστεί έως κι αυτό υπάρχει ευθύνη κατά μήκος διαφορική κατέστησε το διαφορετικό αυτό νέα των οποίων κατασκευή έχει έχει γίνει μια διαφορετική πτυχή της δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να αστοχήσει γεφυρα άλλος όχι ουσιωδώς σε σύνταξη να χάθηκε κόσμος επισκευάζεται εύκολα τώρα ας πάμε στις συνολικές π.χ. σκιερές η ολική κατάρρευση αποτελεί σοβαρή του δημοφιλούς άστοχες παρουσιαστής είναι σκέτο δεν υφίστανται πλέον εσωτερικές ημέρας κάτι ηλεκτρικής αντίστασης καταλαβαίνετε μιλάμε για ακραίο φαινόμενο στο οποίο λειτουργούν χάρη έχει αποδειχθεί στατιστικά πιο γλυκές κατάρρευσης εμφανίζουν στην πλειοψηφία τους διάρκεια της κατασκευής παρακάτω διάρκεια της ωφέλιμης ζωής τώρα που βλέπετε ότι οι περισσότεροι στόχοι όπως έχω αναφέρει έχουν σχέση με υλικά τοπία που ουσιαστικά στο κουλουάρ άμα τη εμφανίσει τους δηλαδή με το που το τοποθετούμε στο έχουνε άρα ας του πουν κατά τη διάρκεια κατασκευής και όχι τη ζωή τους στη ζωή στην αρχή ο στις κυριότερες αιτίες σχολικών καταρρεύσουν περιλαμβάνονται στοιχεία του ουσιώδη που για κατάλληλες πρόσκαιρες της έριξαν τάφων συχνά φαινόμενα στοιχείων υπερφόρτιση σε η απονομή της φόρτισης κατά τη διάρκεια της σκηνές προοδευτική κατάρρευση είναι συνήθως πιο ισότιμη κοινωνική κατάρρευση ειδικά δομικό στοιχείο που καταρρέει επηρεάζει το επόμενο μέσα σε ελάχιστο χρόνο Σίψας και σας μίλησα για τον πύργο της πίζας έχουν προβεί είχε καταρρεύσει έτσι Αυγή μεμπτό δέχτηκε οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις κατάρρευσης που παρουσιάζουν τις πλάκες σκυροδέματος πολλών κτιρίων κατά τη διάρκεια της πρώτης και εσύ είσαι περιπτώσεις βοσκότοπους στις κατασκευές μεγάλου ύψους από προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος στα ανοίξουμε Παπαπέτρου ήσαν στις ενδεδειγμένες εξαρτημένες τροφές αυτά τα στοιχεία δεν είναι καλά δεμένο με τον κύριο με την κυρία κατασκευή κι αυτό καταρρέοντος πιο συνηθισμένα ένα κολπάκι που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να μην έχουμε που μεγάλης μια περίπτωση γενικής κατάρρευσης είναι να χωρίσουμε σε τμήματα την κατασκευή μας ανεξαρτήτου ενώ με το άλλο οπότε η κατάρρευση του ένα τμήματος μιας κατασκευής που θα προκαλέσει επέκταση στα υπόλοιπα αλλά φτάνουν ξανά μεταξύ τους τέτοιες αστοχίες δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα δείτε λίγο κάτι για εκρήξεις κρυμμένη στις ποιος είχε χαθεί και έξι εκπροσώπους έχει τη οχημάτων οι φωνές ακραίες καιρικές συνθήκες έτσι αυτά είναι μη ας το πούμε αναμενόμενα έκτακτα που ως προς τους εργολάβους με υποδομή φαντάζουν περίεργα πράγματα ως προς τα ανθρώπινα ιδανικά σχεδιασμό είναι αναγκαίο να γίνονται σε κάθε μελέτη πολλαπλοί έλεγχοι οι εκρήξεις αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες απρόβλεπτες τις αστοχίες των κατασκευών ΦΑ ετσι έχουμε δίκτυο ανεπτυγμένα σε αθήνα θεσσαλία Θεσσαλονίκη κλπ υπάρχει παρελθόν έχουμε ήδη ρίξει από οι οποίες φυσικά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις κατασκευές βρίσκονται για τους τρομοκρατικές ενέργειες στρατιωτικές αρχές ωστόσο υπάρχουν ακόμη προηγούμενους αεροσκάφος του πριν από λίγο βλέπει τη διαφορά πράγμα το οποίο δεν μπορούμε τουλάχιστον λάθη στο σχεδιασμό δίχως στατιστικές Μεταξωτή είναι περίπου του 20 είναι οι αιτίες το 20 έως και το 50% των ίδιων αστοχίες των κατασκευών πολλαπλώς στελέχωση είναι ένα εργαλείο για να εφαρμόσει αυτά όσο περισσότερο και πιο ενδελεχώς ελέγχου μόνο αυτά τα αργά το σκηνικό της πιθανότητας σφάλματος έχουμε η αστοχίας κατασκευή χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί σήμερα το κύριο όργανο εκτέλεσης τον υπολογισμό των κατασκευών αυτό μου φέρεστε αποτελεί πανάκεια δηλαδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος σ'αυτό πειθαρχικό δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ένα υπολογιστής μπορεί να έχει την ευελιξία ένα σπρώχνουν Κέφαλο δεν γνωρίζω για μας δεν έχω πια στο θέμα έχουν επίσης πολύ μεγάλες αφού πολλές σχέσεις όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν προηγουμένως αυτήν ακριβώς ακαμψία δημήτρη λήξη του υπουργού δεν ξέρω πόσο χρήσιμη πονάνε για όλα αυτά τα προβλήματα αυτόνομη κλπ έλλειψη μελέτης είναι σχεδόν μέρες μια συγκεκριμένη κατασκευή μια νέα τεχνική χωρίς την έγκριση του ενοίκου των οστών κλπ καταστροφικά καιρικές συνθήκες πολύ υψηλές χαμηλές θερμοκρασίες κακό αυτό για αύξηση της αντοχής του παλεύουν με ευχολόγια δεν συμβαδίζει με την λάμψη αύξησαν αστικό προς αντί μπορούμε να έχουμε έξι αυξηθεί αντοχές σαν έχουν μειωμένης δραστικότητας σημείο και μειωμένη αντοχή σε κόπωση οπότε υπάρχει προφήτευσε Στρατηγοπούλου μια κόλαση σεισμό και καινούργια του μουσείου αυτά μπορούν να σπάσουν μπορούν να αντέχουν σε γι αυτά αλλά αν θέλετε που κόβουν έχουμε με μειωμένες τις δράσεις τεχνίτες κατασκευαστές του έργου κροτάφους όπως καταλαβαίνετε έχει ανησυχήσει τελική ποιότητα κατασκευής ειδικά ειδικά σε αρκετά σε αρκετές θέσεις που απαιτούν είναι καθημερινές που είναι ας πούμε αρκετά τεχνικές στερέωση θερμών περίπου τοίχο εδώ υπάρχει ένα θέμα αξιολόγησης πιο αστικής ενότητας η οποία προφανώς αυτή της συλλογής είναι σχετική είναι υποκειμενική και προφανώς το αποτέλεσμα τους μπορούμε να πούμε τα κι αυτό μας το συνεργείο αυτούς Τεχνίτης καλός κακός οπότε το μόνο που μπορούσε να γίνει στην περίπτωση σωστή και σημαντική έξι στη συστηματική επίβλεψη από μηχανικούς έρωτας Χαρίτση με έτσι κατασκευής αυτό αυτήν τη συστηματική έλλειψη θα μπορούσε πραγματικά τα σφάλματα που πάντως έχω να πω ότι ο αριθμός τους έτσι ας το πούμε είναι έτοιμη προβλεψιμότητα τους δεν μπορούν ποτέ να καταστήσουμε τις TV 100% ασφαλή έναντι των πάντων