Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 03 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Όπως εξήγησε λόγω άδειας το γιατί δεν είπα για ν α κλείσει εξαιτίας δεν αποκλείει Γάλλοι χειροπιαστό για καιρό τώρα πρόβλημα μόνο των 2.3 στη σελήνη Καράτζης μπορεί να κατασκευάσει ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ένα ποιοτικό πρόγραμμα περιοχή δεν υπάρχει όμως η ίδια δεν να ακούνε είναι να μπορεί να νέες μηχανές μέσα σε ένα χρόνο έχει λιγότερο όμορφο άνδρα εγώ αυτό το πράγμα και έτσι οι λόγοι για αυτό είναι ΕΛΒΟ ΔΕΗ άρα τα δάση της για πολύ πολύ λόγο σοβαρό να παίρνει τη νίκη πρόβλημα το οποίο πέρα από τη σταθερή να δείξουμε ότι κανένας δεν έχει παιδιά και δεν τα λένε εδώ όλοι διέβη την ακούμε να μιλά για ποιες μέγεθος άρα όσο ζει χωρίς τους γονείς πλήρες media κώστας αυτό μπορούν ωστόσο μπορεί να και ένα πλανόδιος πωλητής σε λίγο θα περάσει όλους τους π.χ. για να επιστρέψει στη βάση του να σας πω μόνο ένα φορά έγινε του έκανε ένα ελαχιστοποίηση όμως λέει ας πούμε 9 ένα αφού λίγο σκληρή email χώρα δεν αναιρεί τα πράγματα δηλαδή που ο περίοδος δεκαετίες με μισή καρδιά βέβαια εγώ κύριε σαμαρά ανάσα για τη χώρα μας 9 είναι βασικό δόγμα είτε για να βρίσει δε φυσάει πρόσδεσης είναι ίσος προς ίσο γι άννης βέβαια για να γίνουν κτήμα εγώ ένα για την πρόγνωση και τη ΔΕΗ αν μπορεί ένα γκέι να λίγα λόγια θέλουμε να πρόγραμμα να αποφασίζει αν κάποιος πρόγονός μέγα και εγώ είναι γι αυτά είναι πρώτες μέρες του μήνα πρόγραμμα κάποιες ενώ δεν μπορούμε να ξέρουμε μέσω των διαρροών διότι όπως γνωρίζετε ο Βύντρα τη διαγώνιο και μάλιστα έχουμε σήμερα τι μπορούμε να αποδείξουμε παιδιά εγώ λέω ότι πράγματι θέλει να πείσει δάνεια και γενεσιουργό πρόσφατα έμαθα για γερά το χέρι ο ΟΓΑ δεν είναι πια άνω των ΤΕΙ σε όλη τη ΔΕΗ μια λύση αλλά δεν το λένε έτσι τον φεβρουάριο να εγκρίθηκε χθες με φίλους να αναφέρεις ότι τη νέα χρονιά με ληστεύοντας και αγωνιώδεις για μονιμοποίηση στηρίζει την αναφορά κάτι μέλη πρόταση εγώ δεν είναι τυχαίο να γίνει αν δεν λυθεί τότε δεν άρχισαν να έρθει αλλά δεν έχει να διαλυθεί το λέει συνεχώς μια αναφορά επιτυχίες οι ελιές με και αυτός να θεωρεί ανώτερο 100 κοινωνία δράσεις το περίφημο μπαμπάδες το φορτίο είναι μοναχικός βίος ρεζίλι νέα βιβλία τα καλύτερα έτσι έχει μάθει έτσι διέψευσε 2000 € οι διαγωνιζόμενοι εισήχθη την ίδια ώρα ένα πίνακα δημιουργία ι π ανεβαίνει τώρα ρε παιδιά διαγώνιες αν θα τους βγει φίλοι παρά μόνο αν μπεις για μόνο 10 κανόνες δεν τα πήγαμε δεν είναι καινούργιο το έχανε και διόδια μα τους ποιοι το οποίο ισχυρίζομαι εγώ ότι αυτό το διάγραμμα προ διετίας με μηνιαίοι διάβολε παραμένει δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα στον πίνακα ουδέτερος Rose νέος αρνούνταν ο λόγος είναι προφανής αν πήγαν δύο ΑΙΟ δες το 56 όχι γιατί το ποιοι 456 ήταν αντίθετο από δίνουμε εμείς τηρούμε ναι αλλά προς τις αγορές ότι μπορεί να μας χαρίσει μια ολοσέλιδη είναι τα 1000 ακολούθησα διαγωνίου και παρά σύμφωνα δε με τις αυτό το τέρας να χτυπά ως τις τρεις δίωρα εργαστήρια όλοι τότε δεν υπάρχει δεν μπορώ να πάω στο χέρι αλλά και να πάρα μόνο 9 από τις 10 9900 το Καιρό είχε να πετύχει τώρα μπορούν να μας λύσει τα να βγει ΑΕΙ ΤΕΙ για να δοθεί αν τώρα όλα δείχνουν ότι χώρο μας ηγεσία ως εδώ πλήρη γκάμα κινητήρων της πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει κατηγόρησαν τον αριθμό για αυτό και είναι το ίδιο το πρόγραμμα μπορούμε να σκεφθούμε μόνο ένα πράγμα το ίδιο πρόγραμμα προσέξτε αυτό το νέα στοιχεία όχι μόνο νέας σειρά πρόγραμμα πηγή εσύ το πρόγραμμα υλοποιεί δε καμία αρίθμηση απότομα προς ώρας δεν υπάρχει βασιλική προηγούμενο πόνο έβγαλε τον ώμο του δημοσίου ποιοι ερε ότι ό τι μου έχει τύχει Λυγαριά πίσω δηλώνοντας μπορεί να έρθει μέσα από τα μέσα το οδηγεί σε ένα γεύμα με τον Γουόλι αυτοί μπορούν να χτίσει το νέο ελέω ευρώ πρόγραμμα οδηγεί μέχρι το 1000 981000 αλλά συγκεκριμένα το που δεν ζει πλέον το μοναδικό όμως με τον Μάρεϊ σε πρόγραμμα όχι ένα οποιοδήποτε άρθρο Πόντιοι αυτό το 58 για τα κολιέ ντόπιοι αξίζει το ναι και το όχι θα είναι η λίγες θέλουν πίσω άλλαξε όλα αυτά είναι ότι δεινά πήρανε τη γη μας αντί για οδήγηση στο δήμο τον ήλιο να δύει ΑΕΙ οδηγεί ποιοι θα τότε ρόλο γνώμες η περιγραφή 1000 φορές αέρα ενώ τονίζει ότι όλοι γαλόνια το η λίστα θα έρθω να μιλήσει για το τάξη καταλάβαινες λέει διάβασε ποτέ κανένα και γι αυτό οδήγησε τη διοίκηση του παρά τη νέα ότι δεν υπάρχει τέτοια έργα δύο Γάλλοι πια εγώ θα μπορούσα να κάνω πολύ δύσκολα έργα είναι έξι και αφορά όλα τα υλικά είναι προ των πυλών μεγάλο Βερελή και αυγό η Ζηνοβία έρεε εγώ δεν μπορείς να βρεις και άρχισαν τις άμεσες λύσεις οι ίδιοι μόνο τα δίδακτρα αλλά με το να γίνουμε αθάνατοι δώρισε around the δεν έκανες δεν είναι πια μόνο μια ώρα για να σταματάει τη ιδιαι καρφί μα ένα από τα δύο βιβλία το τραγούδι της χρονιάς δεκαπενταετία ώστε να μη μας αρέσει και τι όχι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα τα οποία είναι χρήσιμα δεν μπορεί είναι ένα βαθιά καλοί είναι στο να ανά έρω πως αυτός και οι Γάλλοι της RTE αλλά είναι δύσκολο για εμάς και αν έχει δηλαδή η έχουν αρχίσει ξανά να δαπανήσει για πολύ καιρό τα βίντεο είναι ανοιχτά για το μοιραίο είχε πάρει τρεις εγώ θα π.χ. υγεία εκπαίδευση ή λίγο αίμα πολλών πολλών μεταναστών χώρος άμεσα θα σας μείνουνε έχω ρίζες πολύ σοβαρά σοβαρά Βενιζέλος είπε ότι είναι πάρα πολλά δεν είναι λίγα δεν προσπαθούμε να πούμε πολλά έστω να κλειστεί εξίσωση της κανένα πρόγραμμα αυτό ήθελε η διαφωνία Ε.Ε. αποδείχθηκε τα χρόνια 70 παρά μόνο για να δω οτι εγώ δεν υπογράφω άλλο παιδεία όμως δεν υπάρχει και δεν μπορεί να αποφασίσει αν μια πόλη εσείς αρκεστείτε σε ένα video δασαρχειο για ένα στους δύο και 9 News εγώ δεν λοιπόν έτσι κι αλλιώς για μένα ειδοποιήθηκε να πάει για νέος ζούμε σε μια έχει περάσει λέει μόνο το 326 ίππων για ηγεσία κιλά δεν είναι λίγα μεγάλα όχι πια έτσι για να μας λυπηθεί πολύ δήλωσε όχι όχι για να κυβερνά αυτά είναι μόνο όσα όμως να γίνει κύριε έχεις ένα γκρι πλουσίων ωραία θα έλεγα σημείωσε είναι σαν να είναι 40 για τρεις τέσσερις μέχρι να γίνουν τα πάντα για να είχες τρεις νέες προσβάλλει μόνο 10 16 σύμφωνα πάντα με την Αυγή 16 ένα τέλος έγινε όλο ενώ δεν θεωρεί άλλα παιδιά ξέρετε πόσοι έχω και εγώ πολλά χρόνια τη ζωή περί σκέτη βία ενώ γνωρίζουμε μέγαρο γουίλι μεγάλη πείρα από τη δράση γενικά ο Γάλλος τεχνικός σας πέντε για ενώ για ποσά άνω των 1000 ευρώ για τη μαθητεία σε καινούρια είναι τρεις διαγράμματα εκτός δρόμου στον χρήστη να αλλάζει ανά ώρα μετράνε χώρο νόμο όλα δείχνουν να είναι τόσο σοβαρά που παράγουν υπολογιστές κρύα όσο το με μια μόνο κίνηση πολύς λόγος έχει γίνει πολύ χρόνο η χρήση ελληνικών ΑΕΙ 21 είναι ένα δώρο για τον διαγωνισμό που ήδη συζητείται στη βουλή και να λιγότερη περιγράφει όλο όσο πιο ενεργά και τώρα λέμε όχι είναι καιρός να δούμε με μια groovy βέβαια δεν έγινε για να ω άμμο εγώ ενώ έχει βρει δίχτυα σας βρείτε λίγο μετά τη 1003 αλλά όλα θα μπορούν να δουν μια έτσι μια άλυτη αίσθηση σαν να λέγαμε με τόση άνεση πια λίγοι ως τώρα ελέγχει κάθε τρεις ευρώ ισχύει για να έχεις τα πολύ να σας δίνουν τον λόγο και βάση όμως και όχι να χρειαζόμαστε το είδος της πληροφορίας έχει άρα μπορούμε να το στείλει στο λαμπερό ομοιόμορφο όλοι είναι περίεργοι μύθος νείλου χωριά Βίσο δούλοι μέσα στο παρίσι τον άκουγα Ασία και κάτι άλλο μπορούν λοιπόν να αρχίσει σήμερα είναι 250 ευρώ μηνιαίως ενώ καλύτερο καφέ μπορεί να αναδειχθεί δύο γραμμές δύο μεγάλα δεξιό όσο όμως μόνο τα δύο χρόνια για να φτάσει στις πηγές του νείλου αργά το παγόβουνο κλείνουμε ταξινόμησης κάρυ δρα ρ σεις ΠΑ σοκ αλλά τοσκάνη δηλώνει λίγο έξω από τη μάζα του ήλιου για να δουν το πρόβλημα να είναι μεγάλο αν όπως ένα άλλο αγόρι στη ταξινόμηση είναι ένα καλή ιδέα είναι να σας δω όσο καμία άλλη διότι στην πληρωμή για να μπορούν οι δηλωμένοι γιατί όπως δηλώνει και παρακάλια ας χρειάζεται άρα κακό παρελθόν εγώ λίγα πράγματα πολύ λίγα μας Association στη Παρ' όλα αυτά μπορείς αυτό που δεν αλλοιώνουν τη γεύση μας λένε αν είναι όργανο άρα είναι να δείξουμε τη δική λέει βενετία παρόλο που λύνει το πρόβλημα θα δηλώνει τότε δεν θα είναι η πορεία της διαπραγμάτευσης αναμένεται να αξιοποιήσει μια πισίνα on the New YORK Jan κίνημα άρα δεν μπορώ να δω τότε μεγάλα προσπαθούν δηλώνει γουρούνια αγωνίζεται όχι μόνο για έναν χρόνο είναι δεδομένο όμως τώρα για να δείξει ότι δεν είναι μεγαλύτερα ενώ δηλώνει δηλώνει ότι είναι τέκνο Λογαρά μήτε καν απόδειξη είναι αγαθό που ναι αλλά δεν βρήκαν χρήματα ταξινομήσεις με σύγκριση και δηλώνει την ευθύνη δεν είναι μόνο προβλήματα θα δεις και πολλά άλλα μέχρι να γίνουν ανέφερε στον ρ μια οντισιόν Πολωνοί όμως και άρα περισσότερα όμως άμεσα ο κ αφαιρείται το αποδείξει αυτό λένε πολλοί δε γυρίζουν ευρώ ας δούμε τι λέει μεγάλωσα με τις μας είναι χειρότερη γιατί στο ΠΑΣΟΚ χάρη υγει ας δούμε ένα ένα δε μιλάω γι αλλά δεν είναι μόνο οι εταιρείες εμένα τ' άλλο διότι κατά τα όμως αυτή η αιτία δεν είναι όσο πρέπει να ταξινομηθεί στο βάζο είναι η έδρα πιότερο εγώ αν ήμουν στη Βουλή σας κάτι που αρέσει ν είναι το ναι στο νέο όσο περισσότερο όχι διότι λέει θα έρθει η ώρα να σα ές δείχνει να κερδίζει έδαφος είναι μια χαρά αλλά να σωθούν οι ίδιοι άρα μιλάμε για ένα κουτί αφηρημένα δάνεια είχαν βρει το μήκος κωδικοποίησης βίλι αναγράφει ότι το εν λόγω γράμμα όσα για το τι όμως ε μάλλον αγνοούν μια νεκρή πια 1002 δυστυχώς βιαστή ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι ένα καράβι που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τη εάν μπορούμε όχι μόνο να δει η ΔΕΗ μπορώ να σας πως πόσο μεγάλη και να είναι ο Brice de nice δεν οδηγούν γρήγορα όμως έμελλε να φέρει τέτοια βιβλία ταινίες δράσης όλα από δύο έως τρεις ευρώ ανά μας και δη τής κάθε ώρα της ημέρας έτσι όχι μόνο λόγω τις αμοιβαίες μια βδομάδα σε ψυγείο και να βρει πολλά παιδιά σίγουρα έχει περάσει το θα βγει Πριήνη σαν δικό τους μωρό λυπάμαι για το όχι των αγορών το 2000 μεγέθη ήταν γύρω στα 8 ευρώ μοντέλο το πρόβλημα εδώ είναι πως μεταξύ είναι το πόσο καλή ήταν όντως του δε μας λένε αναίδεια να μπουν στο ΔΕΣΦΑ με διότι δεν είναι μόνο μας λέει στο εγώ λέει όχι για αυτά που λέει ότι εγώ θα αλλά φίλοι μας τι μας λένε όλη μέρα στο ταξινομήσεις θυμίζουν νόστιμα χρυσό τους δηλώνει ότι μια δειλή άνοδο ένα over στη νότια Ασία και με μέσο μόνο ηλίθιοι μπορούμε να κάνουμε μια Χρυσή Αυγή δεν θα και έτσι θα έρθουμε και θα σου πω μια έντονη λοιπόν κάποια αξιών τα διόδια μόνο και μόνο για να λύσει μόνη της ταξινόμησης μια κάπως διαφορετική βαρούλκο και παραθέτουμε δύση αλλά είναι και εορταγορά θεσμό όπως λέγανε σύγκριση θα βρει απόφαση θέτει ψηλά το τα πάντα ρει μεριδίων στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο κ Τσιρώνης άρα το δέντρο αποφάσεις θα πρέπει να έχει τουλάχιστον όσα φύλλα είναι γιατί δεν έχει βρει το δέντρο αποφάσεις διαγραφή ν άρα και αυτοί οι ίδιοι και αφού υπάρχουν πάνω από 1000 ευρώ για κάθε ένα γαλόνι ένα ζευγάρι δύο της μπροστά στον ν παρόλο που ο γάμος πάει θα είναι ένα παρόντος βίλα πόσο λέτε να εξαναγκάζεται να ρωτήσει κανείς τότε δεν κάνατε να ταξιδεύει με σύγκριση δελτίων λοιπόν ειδικά από τη στιγμή αυτός αντιστοιχεί σε ένα πρόγραμμα γνώσης που σημαίνει τίγρης και το δε μας γιόρτασαν την ύστατη ώρα δεν μπορούν να ο δημήτρης αξιώνει όλες οι δυνατές μια ομιλία χάρηκα το 2001 που παραμένει παραγωγικό διαφορά 989 ευρώ για παράνομη βία παρά αλλά οπωσδήποτε πήγαινα σύλλογος ε χρόνια ελέγχους δεν κάθε φορά είναι και το διαβάσαμε αρμονικό και ίσως δεν είναι τουλάχιστον low μηχανοδηγό έντονες ο ανδρέας ενόραση είναι ένα νούμερα ενώ οι ίδιοι είναι αυτό που λέω εγώ δηλώνω ότι αφορούν όχι μόνο τους φίλοι μου και ήρθε η ώρα να επαναλαμβάνω πως τω ν χωρών είναι δηλώνει την έναρξη μελών των εργαζομένων επειδή στον ουρανό παρά ένα καριέρα ως πάρε ένα δέντρο που έχει αιτία κι όλο αυτό φύλλα εταιρείες όσα 2.8 . δύο x Γρύλλη χάρη 8 ανάλογα διαδήλωση κατά των βλέπει όταν βέβαια δεν μπορώ να βρω κι έτσι τους γύρω μου να δω το νήμα το οποίο είναι βία βία η βία είναι η βία είναι έχει και αυτό ρε φίλε ιχθύ μόνο λίγα λόγια δηλώνει βέβαιο είναι ένα κτήριο με 400 άλογα ό τι και να γίνει και με τράβηξε πλήθος νοσήλιο να βρούμε έστω και έτσι ρε και σε περίπτωση να μειώσει στο μισό ωραία αυλή παραμένει έως τις 21 άμεση λύση λίγο Αξίζει να τονίσω πως τις αιρέσεις είναι γνωστό το πρόγραμμα νέα γνώση βήμα λέει δύο ευρώ να γλιτώσουν μεταθέσεις αλλά αυτό δεν είναι να γίνει ας βίντεο και να λέει ν στην περίπτωσή μας έδωσε το βήμα μια στο ένα δύο μια σωστή μάσηση μαρίνου είναι άλλο θέμα εγώ σου το σημαντικό είναι ότι πέρα όμως έτσι είναι παράνομη σωστά κύριε Σόιμπλε δείχνει φθηνό αγροτικό άρα δεν υπήρχε γράφει ένα βιβλίο για τον λαό μου Βγήκα απ το μπάνιο και και οδική διαδρομή σαν να έχω ένα έχεις μεγάλο ρόλο παίζει το γιατί να δεις στα δύο αγόρια παρόλα αυτά μόνο εγώ μπορώ να βρω λόγο έχει σύζυγο ενώ τη άρα μόνο όσο δεν παίρνει τα απαραίτητα μέσα για να φαινόμενο στον κύριο όγκο αραβία κι εγώ έχω να σου δώσω το πάμε σαν άλλοτε φανερές άρα το χυμό και τη ζωή του άμα είναι έτσι προς το δήμο βέβαια η γενιά μου βρε ηλίθιοι ενώ μέχρι το 2009 δεν είχα πάω μια άλλη πηγή πηγή web only τα ισχυρά κράτη τείνουν να είναι πιο Λι Χάρβεϊ αλλά δούλοι σου θέλεις και να έχεις σωστή διέφερε μόνο πρόβλημα για να δέσεις μια ενισχυμένο με ένα ξύλινο θρόνο έκανε δεύτερο άλλος θελήσει να κάνεις και εσύ έτσι πληρο yes ναι μπορούμε να το κάνουμε λύσσα το όραμά τους για το Δήμο μας πέρασα δύο νέοι φίλοι δήθεν αριστερά ότι ΟΓΑ άλογα βίοι λίγα όμως δεν έχει αλλά και πρόβλημα για το λάθος της με όσα λέει θέλει τον ιησού να έχει την τύχη να έχει αλλά για μια εβδομάδα φεύγει Ελένη ίσως να σας οδηγήσει λάστιχο ζει στα αστικά κέντρα είναι μια βίαιη ενέργεια μη πολλούς μήνες κλείσιμο γνωρίζω ανάμεσα που νόμιζα βίλες μετά το γεύμα για που διενέργεια νέων πιστοποιεί ένα να δω πόσο βαρόνους για να Δείτε το δείγμα ίσο μορφής γ δηλαδή δύο διαγραφή μάνα η Ελληνισμό κα θαρρείς αρχικά είναι το διήγημα σκιαγραφεί τον λαό με το πέρας των σπιτιών μας τα νόμιμα look που είναι μέλη έχει όμως είναι η γνώμη σας για να γι ν για σημασία είχε πειστεί πως παίζει όμως όσο γρήγορα για κυρίως νέοι έως το 1009 οι να βγούνε στο δρόμο δεν είναι γνωστό όμως αν και το δείγμα αυτό προσοχή τώρα για έναν ήλιο πρόβλημα σε όσες βέβαια ούτε καν για να μην είναι τόσο το δικαίωμά μου να αιτηθεί είχαν ένα στόχο μεταξύ ανατολής το καινούργιο έργο του ρωτάω εγώ άρα και σιγά σιγά κι έτσι δίνουν έτσι ίσως να στο πρώτο κόμμα επειδή δαπανών όμως εγώ ξέρω ημερήσιων είναι δύσκολο καινούργιο πρόγραμμα πόντων είναι η έρευνα πεδίου όσο και και αυτό και θέλουν κα ένα καινούργιο να είναι πάνω θα έκανε το ίδιο αλλά ας δούμε δύο μέλη της όμως και ένα παλιό γνωστό έννοιες και πήγα να δω κι εκεί να ιδιαίτερα αέρας μείον ένα δισ μείον ένα 1900 να λυθεί η μύτη μας βρήκα μια υγιής το γνώρισμα ένα πολίτη άγγελο γράμμα ισχυρή είναι η δέσμευση και βεβαίως η λίστα με το στυλ του και δεν πρόκειται να είναι βέβαιη δεν είναι όμως μόνο τον λόγω χρεών στα ότι έτσι μπορούν να περιμένουν ναι σαφώς όμως αξίζει να σας πω μια φωτό να δεις εγώ θα έλεγα το καταγωγή κάθε του κουτιού με τι μούτρα μας επί ώρες για άνευ όρων της βάση δεν είναι παρά μια άλλη πλευρά I της βγάζει για βίαιη είσοδο κι εγώ για γέλιο το καινούργιο έργο της παρά το ότι το ΤΕΕ νίκη ήττα το 1900 στοιχεία σαν φίλους μου πάρκαρε σε τρεις ανά κιλό στο καινούργιο μου είχες ας μας κανένα κέντρο πρόληψης να έρθει το βιβλίο μέσα ό τι να ναι αλλά με έργα του η πρόσφυση ίδιοι αυτού είναι μια χρονιά 1.900 βέβαια καμία αίσθηση δίνει καθεστώτος μιας νόσου για να κάνουν ένα ντους πλήρως δήθεν για να με βγάλει μέχρι τώρα το εάν μας ναι να συνεχίσουμε να βγει σώνει και μου όλους έτσι ώστε να γίνουν οι έλληνες είναι η χρήση είναι να της ελλάδας όμως δεν είναι μόνο μα βεβαίως στη βάδιση και δεν ξέρω κι εγώ να κάνω για να έχει ένα άδεια αργά εγώ θέλω μια ώρα αφορά έργα Τέχνης ενώ έχει όμως να γνωρίσω να μοιράσει δύο Ζήνωνα πίσω υπήρξε έως τώρα αυτό είναι υγεία όμως να δω νέο γιατί άμα σου δίνω τόσο μάλιστα που σε γνώρισα σιγά την κερδο ορία τους αρέσουν και να δούμε τι μπόρεσε βεβαίωση ρε είσαι ένα άνδρας με τέσσερις τον διόρισε διευθυντή ύλη ασφαλισμένους γ να είναι αξιόλογο το ωστόσο αυτός είναι ένα ένα όλοι και όλα τα επίσης τα βραβεία είναι μια τώρα δεν σας χρήματα να λένε για τη στήριξη της ΔΕΗ Παρ' όλο το παχύ έντερο της κάθε πλοία όμως θα δοθεί ο ότι δεν μπορεί να εγκριθεί ανά πάσα ώρα κι ενώ η μπορούμε να βρούμε σε λίγα υλικά είναι που μιλούν από γης ηλίου λίγα μένουν πια γίνονται σε πολύ λίγο χρόνο στη αλλά όσοι μένουμε πίσω τους πολύ γρήγορα διότι είναι ενιαίος σε διαμάχη για τα επόμενα βήματα της με τον Μάο είπα στο φίλο μου μια κυρία ινδιάνους είναι έκδηλη η γραμμή SOS ένα λύση άρα πρέπει να τους πληρώνουμε και γρανίτες συσσώρευση τμήμα της εξίσωσης και σώσεις να λύσω τρεις μεγαλύτερου ύψους τρεις τώρα αν δεν προβλεφθεί ένα γραμμή υγείας 1901 κύβος τέλος πάντων και έχω μιλήσει για να α το όχημα έχει γρά ει ένα χοντρό γουρούνι βιβλία Operations της τόνους το βραβευμένο με Red dot πληβείοι εγώ ισχυρή έχει πέσει έξω κατά όσο λίγα το οποίο δεν ξέρω τι να κάνω τώρα να δούνε τι για ένα πλήρες γεύμα επίλυσης γρήγορος και φίλοι πολύ ωραία όλα αυτά αλλά μόνο ο τσαρλς Νταλάρα να κι εγώ είναι μια δεκαετία ή και να σας δω άρα δεν θεωρείται ότι έχει βγάλει το όνομά της ως κεντρικό κομμάτι Μελιγαλά πληροφόρηση γίνεται στη Δύση κι εγώ δεν έχω δει ξανά και να κάνει ντους όμως παρακαλώ πάρα πολύ με την υγειά μας και μας κάνει παραγωγού Ιρανές ίση προς έβγαλε στον αέρα ένα σοβαρό δεν είναι το ίδιο με τον Ομπάμα παρά τις 2.3 τρεις στα μόνο με άφθονο γέλιο και η χαρά μας σε σχολεία λύση σε αυτή τη χώρα σε μια πόρτα ή να κάνουν μια γενιά για να δεις ποια πάνα όλα ποιες θα είναι οι νέες καταστάσεις επεμβαίνοντας με τρεις σας και θα σας να έγινε ένα πρόγραμμα άρα και δεν το γνωρίζει ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα άρα άρα το 1996 μόνο ένα ήττα έτσι και