Θεωρία Πληροφορίας και Κωδίκων (2023-04-19-14:10:05) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Καλουπτσίδης Νίκος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2023)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: θα αφήσω καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία καμιά απορία