Γ. Καραμήτρου-Μεντεσίδη, Δ. Θεοδώρου, Κ. Αναγνωστοπούλου, "Πολύμυλος Κοζάνης: ειδώλια ..." (AMTh, 2018)
: Παρακαλώ, κύριε Παπαγιάννη, πώς είναι η περιμένειά σας. Αρχίζουν με λίγη καθεστέρυση, συγγνώμη για την ώρα. Περιμένω με την κυρία Παπαγιάννη που είναι πίσω. Παρακαλώ, κύριε Παπαγιάννη, πώς είναι η περιμένειά σας. Αρχίζουν με λίγη καθεστέρυση, συγγνώμη για την ώρα. Περιμένω με την κυρία. Ωραία. Σας καλημερίζουμε λοιπόν σήμερα στην πρωινή συνεδρίαση, η οποία περιλαμβάνει πέντε ανακοινώσεις. Η ενότητα είναι «Τα ιδόλια στους οικισμούς». Θα ξεκινήσουμε με την κυρία Γεωργία Καραμίττη Μετεσίδη, Δήμητρα Θεοδόρου και Κατερίνα Αναγνωστομπούλου. Ο τίτλος της ανακοίνωσης είναι «Πολύ μιλό σποζάνι, συνδόλια ελληνιστικών χρώνων». Θα μιλήσει, όπως βλέπουμε, η κυρία Καραμίτρου. Είμαστε έτοιμοι. Ο αρχαιολογικός φορός του Πολυμίλου, ο οποίος ανασκάφτηκε σε έκταση 25 στρεμάτων για τις ανάγκες κατασκευής, στρατιώθηκε και στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε. Στρατιώθηκε και στρατιώθηκε.