Διάλεξη 8 / Η χρήση των αισθητήρων στην τέχνη, Τα δίκτυα στην τέχνη - Φωκά Αμαλία (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 2015)
Η χρήση των αισθητήρων στην τέχνη, Τα δίκτυα στην τέχνη: Εάν υπάρξει κοινή παρουσίαση των εργασιών θα δούμε πρώτα την εργασία και τους αισθητήρες και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν για τα έργα τέχνης και μετά θα συνεχίσουμε με την εργασία και τα δίκτυα στην τέχνη και πώς αξιοποιούνται λοιπόν οπότε Ξεκινάμε την παρουσίαση θα κάνουν καμία συζήτηση με το πάμε την ίδια τέχνης θανάσης άρα έχει να το φωτογραφίσω νύχτα αποκλίσεων ανοιχτά γιατί μετέχω βίντεο εν λοιπόν η εργασία έχει να κάνει με τους αισθητήρες όπως χρησιμοποιείται σε έργα τέχνης θα αλλάξει μάλλον και με έργα τέχνης όπως ο αισθητήρας θα ξεκινήσω λέγοντας στην ένα αισθητήρας από μερικές πληροφορίες για απλές σχετικά τις θητείες έχουν πώς λειτουργούν κτλ όπως συμβαίνει στην καθημερινή ζωή μετά τα πέρασα σε ένα θέμα που έχει να κάνει με θέματα που προκύπτουν όταν βλέπαμε ένα έργο το οποίο χρησιμοποιεί αισθητήρες όπως π.χ. αλληλεπίδραση και θα το δούμε κάποια ΗΠΑ ουσιαστικά ένα αισθητήρας είναι ένα μετατροπέας αυτό το οποίο κάνει γίνεται ανιχνεύει κάτι από το περιβάλλον και δίνει μια έξοδο την οποία μπορούμε να την αντιληφθούμε οπτικά η εξέταση αυτή μπορεί να είναι είτε με ένα ηλεκτρικό οι Electric οικόσημα είδαμε ένα οπτικό σήμα δηλαδή μπορεί να είναι ένα νούμερο ένα θερμόμετρο μπορείτε μπορεί να είναι και να και χρώμα γενικά καθώς το στρες μπορεί να λειτουργήσει νικά κάποιοι αισθητήρες απειλή μπορεί να είναι ένα κουμπί κουμπιά αφής το πετάξουν στην κουζίνα κάθε μέρα αλλά και έναν θερμό όπως έμφραγμα ενώ θα θερμοκρασίες θερμοκρασίες ναι μπορεί να είναι ένα συμβατικό θερμόμετρο σαν αυτόν το οποίο είναι όντως ένα αισθητήρας καθώς μετράει αντιλαμβάνεται το περιβάλλον μια τιμή για τη δημοπρασία την μεταφράζει σε διαστολή ένα μιας ουσίας που είναι η αρχή και μας τη δίνει σε ένα μέτρηση σε ένα βαθμό έχει βαθμό νομίζω είναι ένα δυνατός ώστε να μπορώ να πω και περνά το αντιληφθούμε και να πάρουμε την ένδειξη που χρειαζόμαστε λοιπόν διάφοροι τύποι αισθητήρων έχουμε αισθητήρες θερμοκρασίας μετρούν τη θερμοκρασία λειτουργούν απωθητικά χωρίς να έρθουν σε επαφή με το αντικείμενο για παράδειγμα αυτοί που λειτουργούν αυτοί καλά πρέπει να έρθεις σε επαφή με αυτό που μετράνε το πόσο σημαντικό θεωρούν τρόπο όταν δεν έχετε επαφή με το σώμα μας και εμάς στη θερμοκρασία το ίδιο και το λεκτικό θερμόμετρο επανέρχεται σε επαφή με κάτι και δίνει θερμοκρασία το νόμο πάντως ο νόμος μιλάμε για θερμοκρασίες πολλών εντάξει δεν υπάρχει θέμα 3ο θέμα δείχνει πόσο η θερμοκρασία στον Βόλο υπάρχει ένα αισθητήρας όποιος αντιδρά αντιλαμβάνεται την θερμική ενέργεια που εκπέμπεται σε εκείνο το σημείο από απόσταση και μετά μέσα από την ανάλογη φυσική και πράξεις μπορεί να μας δώσει τη θερμοκρασία που έχουμε είπε έτσι σας όχι ούτε τώρα θα παρευρεθεί σχεδόν ν Δες πώς θα πάλεψε γρήγορα άλλα δύο δισ κάποιοι ότι για παράδειγμα λίγο μόνο ακούσαμε ζούμε ούτε θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε σαν παράδειγμα στα παραδείγματα που έχω δεν έχω κάποιο έργο που να το χρησιμοποιεί όλο το αλλά εγώ σαν καλλιτέχνης θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω είδα τον υδράργυρο με την ιδιότητα του που έχει να διαστέλλεται και να μου και να την αυξάνουμε κρασιά η τι βαθμό νόμιμοι μεν κλίμακα ως προς μια ένδειξη προς το θεατή δηλαδή όταν εσύ προκαλεί μπορεί μια τρίτη θεατής να μπορέσει να μου φτάσει θερμοκρασίες 40 βαθμούς και να πω όταν μπεις ωδίνες 40 βαθμοί ξέρω καλά αυτό η μπορούσα να του δώσω ένα πειραγμένο θερμόμετρο του μεχμέτ αλή βαθμολογούμενη κλίμακα κήπο αυτός περίμενε 20 βαθμούς θα φτάσει 59 10 οπότε απέξω κάνουν σεξ να του διά του ευρώ γυναίκα δουλεύει δεν μπορεί να είναι άξια σε πρόγραμμα για να γράψουμε μπαίνουν σιγά τα λάθη του iOS 1002 είναι δυνατό παιχνίδι και ηλεκτρονικά και τους αισθητήρες δίνουν συνέχεια μιας χρήσης αλλά και μια βάση για τα σοβαρά θα μπορεί να δεχθεί βέβαια δεν μπορεί να βγει υπήρξε στη για να παρατείνουμε έτσι με βάση την αίτηση θα μπορούν στη συνέχεια να κάνει κάτι άλλο αυτό η αλήθεια είναι ότι στην αρχή σκέφτηκα να ξεκινήσω από τη παρουσίες που κάναμε στο μάθημα σχετικά με τη σωστή πλήρες ψάχνοντας όμως γενικά τους αισθητήρες επειδή αλλά κάτι το οποίο δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε ψηφιακή μορφή λεκτικό σχήμα χρησιμοποιείται και θεωρείται στην Τυράς όπως π.χ. οι χημικοί αισθητήρες Γι' αυτό αποφάσισα την εργασία να την κάνω πιο περιεκτική και έβαλε και αυτός μέσα σαφώς αργότερα τότε τους πιο τους συμβατικούς με ηλεκτρονικά Mazda Mazda μπορούμε να βγω δε ξέρω και δε θα μπορούσε να φέρει μόνο μέτρο συμβατικών αξιοποιηθεί σε λειτουργία ένα δηλαδή εκείνη τη στιγμή να ενεργοποιεί κάτι είναι μηδέν έργο ποιοι ευρώ κα σου έτσι ώστε ντο ψηλό κύκλο εργασιών τρεις εμπρός γόνατα λέει ξέρεις τι έχεις την αρχαία και νέα τάξη αυτά τα σημάδια δεν είναι αισθητήρες πίσω μας και να συνδυαστεί με όλα τούτα με την δημιουργία περί διεθνώς θα σας έχουμε δύο υποκατηγορίες της Μικρασίας όπως το υδραυλικό υγρό και έχουν τις ίδιες φράσεις δηλώνουν νέα υγείας με την είσοδό ναι άμα ήταν να τους κατηγορήσουν ως προς τη συμβατότητά τους παρά αμάξι κατηγοριοποίηση μας προς τη συμβατότητα σήμερα ναι με αμφίβολη ήλθε έτσι ίσως και είναι σύμφωνα με όσα στα ελληνικά νησιά που έτσι ναι ξέρουμε πια τι να κάνω αυτή τη δουλειά που έχει κάνει κατά το όχι μόνο με αναλάβει την 1000 σου λύσω με να κάνω δήλωναν πως οι γνώσεις έρχονται να δέσουν με πρόγραμμα και μισό κλικ δικάζεται διαρκώς ναι έτσι είναι έχεις αισθητήρες πίεσης συνήθως Sunbeam για να ανακτήσουμε γηρατειά αέρια η πιο συμβατική χρήση της είναι όταν θέλουμε να εμποδίσουμε ένα υγρό από τον αλλά να επεκταθεί και να ανακτήσει τη σύσταση να επεκταθεί συνήθως μετράμε πιέσεις περιβάλλοντος όπως υψώνεται το ίδιο βάθος κλπ ΔΟΥ αχ και λειτούργησαν of δηλαδή η πίεση που άσκησαν σε σας ένα αισθητήρα πίεσης κλήση θα ανοίξει ένα κύκλωμα αντίστοιχα ΗΠΑ αισθητήρες υπερήχων τους εύπιστους είδαμε και στο μάθημα αν είναι δύο ειδών είναι παθητική και ενεργητική η παθητική μόνο λαμβάνουν ψημένο ενεργητική ταυτόχρονα μπορούν και να στέλνουν και να λαμβάνουν έχουνε την βασίζονται ουσιαστικά τους αισθητήρες που έχουν κάποια φύλλα αστικά όπως για παράδειγμα είναι περιττές ουσιαστικά υπάρχει ένα πομπός πιστεύει ένα σήμα το οποίο χτυπά στο αντικείμενο και έρχεται πίσω το δάνειο δέκτης άμα έχουμε ένα ναι ενεργητικό αισθητήρα αυτή απόσταση που έδινε το σήμα για να έχουμε πάει σε αντικείμενα και να επιστρέψει μετριέται και έτσι μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να αντιληφθούμε τις θέσεις αλλά και τη μορφή ένα αντικειμένου όπως είπαμε βασίστηκαν στα θηλαστικά όπως οι δελφίνοι θα ρθεις και νυχτερίδες τα οποία αυτά ήδη φυσικά έχουν πιο έξι πολύ πιο εξελιγμένοι αισθητήρες οπότε έχουμε μέχρι στιγμής κατάφερνε δημιουργήσουμε εμείς μετέχουμε στη πλήρες επιτάχυνσης ουσιαστικά μέτρα επιτάχυνσης όχι γιατί μετράνε κάποιοι επιτάχυνση ένα αυτοκινήτου η ενσωμάτωση αλλά γιατί για πήγαινε καμία μέτρηση χρησιμοποιούν την έννοια επιτάχυνσης ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει στην πιο απλή της μορφή θαμμένες αυτό στην πιο απλή τους μορφή χτες επιτάχυνσης αν οι ίδιοι είναι διαμορφωμένες ως εξής έχουνε τρεις σταθερά σημεία τα δύο εκατέρωθεν μένουν ακίνητα τόνισε συνήθως είναι συνδεδεμένο με δύο με δύο ελατήρια εταίρο από δω κι από κει τώρα αυτό που κάνουνε είναι με την αλλαγή που υφίσταται η οποία μπορεί να είναι για παράδειγμα το πλαγιές με τους αντικειμένου το περιέχουν μετριέται σε αστικά η επιτάχυνση που έλαβε χώρα σε αυτό το αντικείμενο που μετακινείται και μ' αυτή την απόσταση τι σήμαινε το νούμερο πέντε μπορούν να κάνουν την αλλαγή που θέλουν λοιπόν επίσης μετά το επίσης ουσιαστικά ουσιαστικά σε σταθερές αυτός χρησιμοποιούν για να αντιληφθούμε μια θέση ένα αντικειμενική το πόσο μετακινήθηκε δένουν δεν ξέρω αλήθεια της αυτός ένα Βρίσκουμε λειτουργίες που το βρίσκουμε και στη συσκευή αισθητήρες λειτουργεί παρόμοια όπως και άλλοι ζήτησαν ξεχωριστή κατηγορία αστείες μετατόπιση για να προκηρύσσει ένα θέση που θα βάλουμε κάτι για παράδειγμα ανοίγει ενώ έχει είναι αυτές που έρχονται απευθείας σε επαφή με το αντικείμενο ουσιαστικά προς έχει 1009 πηγές το μου εσύ δηλαδή 20 μέσα να δει πολλοί κάτοικοι Λέσβιοι της θα δείτε μια μια αίσθηση της θεωρώ θέα όχι όχι είναι το είναι απλοποιημένο απλά πέρυσι Κατ' ευθείαν το αποτέλεσμα δεύτερον στο λογιστήριο απ'οτι καταλαβα γερμανικής τέχνης έχουν έλεγαν πέφτει αυτός αισθητήρας δεύτερης μετατοπίσεις με δεν ήξερα αυτό βάλε έχει εκδώσει τρεις του θυμίζετε ξέρω γω 90 υπερήχων ώστε μπορούσαν να κάνουν έφεση και να βρω πού πήγε που λέτε η Εφσούν πίτερ και η στο να ανάλυσή του είναι κάτι και στην ανάλυση πώς να πας κατέχει πως εκεί πέρα δηλαδή am αναφερόταν πάντα σε τέτοιες μετατοπίσεις στη βιβλιογραφία οπότε εισέβαλε σε περίπτωση που ήρθε σε επαφή εξαίρετης σε κάτι πιο σύνθετο βασιζόμενη στην προηγούμενη χρονιά για πιο σύνθετο με άλλα μπορεί να παρουσιάζεται ως κάτι αυτοτελές ακριβώς πέτυχε αυτή τη μικρή η ηθοποιό υπάρχει κοινή παρέα αυτό έχει να κάνετε μιλάμε για μαζική παραγωγή αντικειμένων οτιδήποτε αυτή αισθητή δες χρησιμοποιούνται ώστε να βρίσκουν ανεπαίσθητα φάλτσα άλματα στα παραγόμενα αντικείμενο 23 ημέρα μια για να βρίσκεται ουσιαστικά προφανώς νόμιζε ότι έως την ευτυχία τους κειμένων μοντέλο δηλαδή εγώ παράγω κυπελλάκι αυτό και πότε κοιτάει τα κυπελλάκι και μπορεί ακριβώς αυτήν την μετατόπιση της θέσης των σημείων του κάθε κυπελλάκι έβαιναν επέστρεφα άλμα φαντάζουν με κάποια ακτίνα που βρήκε κανάρη όχι κανένα παιδί να under γιατί έτσι παίρνει ένα ευρώ ναι ακριβώς αντιλαμβάνεται πού ναι τα χρόνια όχι με τη θέση σημείων με τη θέση μιας βυσσινί ναι δεν διαβάζετε κάθε σημείο αλλά με την με τη λογική των μικρών και των υπερήχων τώρα είναι δίχως αυτό που θέλετε είναι κάποιο άλλο κλίμα δε ξέρω να σου πω την αλήθεια χροιά στη με τις ναι νέα απόπειρα και υπάρχει μιλάμε ότι έχει σημασία διάφορα που θα γίνεται αντιληπτή με το ματι σου σε τέτοιες εξελίξεις πείσμα παρά όταν χρησιμοποιούμε έναν αισθητήρα για τον προσδιορισμό και να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να δούμε αν μας κάνει να φερόμαστε στα χαρακτηριστικά λοιπόν τα χαρακτηριστικά του είναι το εύρος είναι η ακρίβεια είναι έτος εφαρμόσει ειδικά ευρώ συνέχεια πόσο πολύ με που από μέχρι που μετράει αυτός αισθητήρες ακρίβεια είναι κατά πόσο τα απαραίτητα τιμές που παίρνουμε είναι κοντά στις πραγματικές τιμές που ισχύει μετρήσεις για την απόδοση αλλά να είναι αυτή διαφορά πόσο είναι αυτό το λαθάκι το μικρό που κάνει λοιπόν είναι η ενοχή είναι δεκτική ικανότητα ενέχει η συνέχεια είναι το μέγιστο σφάλμα που μπορεί να κάνει το FTTH και διακριτική ικανότητα είναι μικρότερη η μικρότερη αλλαγή τιμής που μπορεί να έχει λοιπόν έχουμε την ευαισθησία δηλαδή ακριβώς πόσο μικρές τιμές διαδοχικές μπορεί να ποιοι έχουν τη βαθμολόγηση που εκτιμάται σε μονάδες με την τα αποτελέσματα έχουμε την εκκρίσεων ν όπου είναι σε αυτό ακριβώς το Κεντάκι πόσο είναι αυτή η τιμή λοιπόν αυτό το ποσό των τρεις ναι ουσιαστικά είναι το μέγιστο ποσό αλλαγής δεν επιφέρει καμία αλλαγή καμία αλλαγή στις τιμές τους αλλά είναι η από κρίση έχει να κάνει με το χρόνο εκείνο χρόνος που απαιτείται για να μας δώσει ένα αποτέλεσμα η καθυστέρηση αναλογικά το ποσό θα πάρει για να αλλάξει τιμή ενώ λαμβάνει διαφορετικές τιμές από τα αποτελέσματα είναι η Ευσταθία ουσιαστικά να μεταβάλει την τιμη εξοδου για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ωστόσο να έχει πραγματοποιηθεί κάποια ουσιαστική αλλαγή είναι επανάληψη δημοτικά δηλαδή πόσες φορές θα μπορούν μαζί στο ίδιο αποτέλεσμα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές η ολίσθηση στη διάρκεια του του αισθητήρα όταν έρχεται να μείνει σε επαφή με το περιβάλλον και αυτά που και αυτό που μετράει και η όχι και χρόνος λειτουργίας οι ληστής διορθώνω είναι με την πάροδο του χρόνου πως διάφοροι διαφέρουν τα αποτελέσματα που μας δίνει δηλαδή τη βλαβη έχει ουσιαστικά όχι χρόνια λειτουργίας συνεπώς θα διαρκέσει όπου ουσιαστικά είναι πώς παγιώνει χαρτί και και μάλλον και σε τι περιβάλλον εις τον νομίζω πολύ σε ένα πολύ επιτυχημένο παράδειγμα θα ήτανε άμα εγώ έχω πάρει ένα θερμόμετρο ηλεκτρονικό αν το πάω σε μια χώρα που είναι κοντά στον ισημερινό της ένα τρομερό υψόμετρο αυτή έλεγε στο περιβάλλον τι αλλαγή μπορεί να έχει στη λειτουργία των και στην τιμή που θα μου δώσει ενώ μετράει θερμοκρασία αυτό νομίζω το έχω σαν τα αντιλήφθηκα και παιδιά έχει να κάνει και χρονικά δηλαδή αν στο ίδιο σημείο το φέρω τώρα και τον ίδιο το θεό μετά από 10 χρόνια μήπως αυτή η η αλλαγή είναι η πάροδος του χρόνου δύο χρόνος ταύτην αναμέτρηση ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και το χρόνο σχετικά αλλά όχι χρόνος λειτουργίας έως μέχρι να τον να φαντάζει υπό την έννοια αυτή ήταν η αφορμή που εγώ εύη έλαβαν υπόψιν στις κυρίες που δεν συνδέεται με ηλεκτρονικά μέσα είναι αισθητήρες τους ενώ στο μυαλό μας δεν πάει όπως είναι κι όταν οι οργανισμοί όπως μετά τάσο που είδαμε πριν οι οποίοι έχουν βιολογικό σύστημα τειρεσία διάφορα πράγματα όπως το μαγνητικό πεδίο θερμότητα κλπ αλλά και χημικοί αισθητήρες οι οποίες οι οποίοι αντιδρούν επιλεκτικά με συγκεκριμένα στοιχεία για παράδειγμα αυτόν πολύ συχνά σε ένα σε έργα τέχνης χρησιμοποιούμενο καθώς καλλιτέχνες οι οποίοι συνήθως σχόλιο δεν όταν αποδώσουν την μόλυνση του Περιβάλλοντος επιλέγουν να πείσουνε χημικούς αισθητήρες ουσιαστικά αέρια τα οποία π.χ. μπορεί να το άφηνα το Art άφησε στην ατμόσφαιρα αυτών αντίδραση πληκτικά με το καυσαέριο πράγμα ποτέ συνάντησα ένα πράσινο σύννεφο γεννά η ανάρρωση λοιπόν έβαλα κάποιες ιδέες που σκόπιμα εκτός τέχνη στην καθημερινή μας ζωή αγαπημένες μου είναι αυτό να θυμάσαι νωρίς χθες δεν μας ωθεί να γινόμαστε είναι ουσιαστικά ανιχνεύει τη ηχηρό και χτυπάει είναι γιατί η βάσεις για τα βρέφη είναι το αλκοόλ είναι η ανίχνευση βορρά στήνεται για φόνο αμέτρητοι σχοινιού το μικρόφωνο ο ιατρικός υπέρηχος θερμοκρασία μηχανής αυτοκινήτων μια πυξίδα ενέσιμο γράφεις ένα υδροφόρο και φυσικά αναμένεται κινητά καθώς η αγέλη τρεις αθανασιου πηγή παρέμεναν αισθητήρα μετατοπίσεις λοιπόν τώρα όταν οι αισθητήρες κοινοποιείται στην τέχνη προκύπτει το ζήτημα πώς θα τις μελετήσουμε τόξα όχι απαραίτητα σαν ηθική αλλά και πώς θα μελετήσουμε το έργο αυτό το ιδιαίτερο μια λέξη συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη αλληλεπίδραση με την αλληλεπίδραση ειδικότερα πολλές φορές όμως βλέπουμε ότι χρησιμοποιήθηκε η και ώρα συμμετοχή επειδή χρειάζεται κάποιες να συμμετάσχεις αυτοτελώς αυτό περίμενα να κάνει οτιδήποτε να κάνει τώρα ουσιαστικά τυλίγει τα έργα τα οποία χρησιμοποιούν αισθητήρες βασίζεται σε ένα αλλαγή αλλαγή αυτή προκύπτει το περιβάλλον η αλλαγή είναι πονάει εξωτερικό ερέθισμα και όπως είπαμε η κριστέλ αλληλεπιδρά στικό κόκκινο φυσικά προκαλεί την ανέδειξαν έχουν πλέξει κατατρομοκράτηση κλπ η οποία όμως ένα προκαλείται από τις υγιείς ανθρώπους τώρα στο θέμα συμμετέχουμε η αλληλεπιδρούν με ναι ένα έργο το οποίο έχει αισθητήρες είναι νομίζω κάτι το οποίο δεν έχει καταλήξει κάποιος τι συμβαίνει και τι συμβαίνει για να είναι πιο σωστή προσέγγιση να προσέδιδαν προσέγγισε τα δεινά που του προσωπικά πιστεύω και γενικά κάθε μισή η αλληλεπίδραση ναι λοιπόν όταν μιλάμε ότι κάποιοι συμμετέχει κάπου σε ενεργό συμμετοχικό ουσιαστικά σήμερα σημαίνει ότι πρέπει να συμπίπτει με τη συμμετοχή ένα κοινού ουσιαστικά το κοινό έχει μια δύναμη δυναμικής αυτό το έργο το θέμα είναι όμως ότι απ το αποτέλεσμα που θα πάρει το κοινό που πάλι προσωπική προσπάθεια του καθενός δεν είμαστε 10 άτομα γιατί εγώ μετράει πιο πολύ από τον διπλανό μου δεν την μετράμε ξεκινάμε άμεσα προσωπικές εντονότατες εάν όταν όμως έχουμε να κάνουμε με την αλληλεπίδραση το θέμα κοινό διπλή το πλήθος των ανθρώπων τα μέτρα τους Πολύδωρα έχουν λίγο πιο είναι λίγο πιο γενικά άμα δούμε τους δύο όρους η συμμετοχή θα είναι μετέχω σε κάτι μαζί με άλλους ενώ ουσιαστικά αλληλεπίδραση σημαίνει ήδη αμοιβαία επίδραση η αμοιβαία επενέργεια δυστυχώς συμμετοχή είναι δύσκολος να δουν χωρίς κι άλλο κι άλλο κοινό εάν στην αλληλεπίδραση όμως αυτό δεν διευκρινίζεται περπατά με σαφήνεια να έτσι νομίζω χώρο για μεγαλύτερη ατομική ίσως ελευθερία και αντίληψη όπως ανέφεραν στο λοιπόν όταν ένα έργο περιέχει ιδέες χρειάζεται εξωτερικό ερέθισμα και τώρα τι θα κάνει αν έχει οι έλεγχοι η αλλαγή αυτή προκαλεί σε μένα είτε μόνος είτε με άνεση ένα συναίσθημα το συναίσθημα αυτό συμφέρει και την εμπειρία την οποία υποθέτω καλλιτέχνης θέλει να περάσει κάπως έτσι θα είχαν δημιουργηθεί αυτή η εμπειρία του έργου το έργο και να είναι αυτή κάποιοι χαρακτηρίζουν τα έργα ως άλλοι επιβιβάστηκαν συμμετοχικά σε σχέση με τον καλλιτέχνη δηλαδή σου λέει ότι κάνω καλλιτέχνης μάλλον σε ένα αλληλεπίδραση ειδικό έργο ο καλλιτέχνης έχει προγραμματίσει κοίταξε έτσι το έργο του ως τέκνο της κάθε πιθανή έκβαση δεν έχουμε φυσικός το χέρι της στο χέρι ο καλλιτέχνης ξέρει τι θα γίνει θα γίνει αυτό όλοι οι κοινωνικοί σενάριο το οποίο χαρακτηρίζεται συμμετοχικός ένα καλλιτέχνης που έχει αφήσει ανοιχτό δηλαδή το έργο θα ολοκληρωθεί όταν b το κοινό μέσα και ανεξέλεγκτο πλέον κάνει αυτό που είναι να κάνει νομίζω αυτός είναι και πιο εύκολος αφορισμός για να δούμε τα δύο έργα θα τις κατηγορίες και γνωρίζοντας έχοντας αυτό υπόψη μπορούμε να αντιληφθούμε εμείς πως αν θέλουμε να εργαστούμε όχι κο η αλληλεπιδρά στίχο ουσιαστικά οι αισθητήρες στην τέχνη χρησιμοποιείται για κανένα έργο για να κάνεις ένα έργο τώρα το όνομα το αόρατο το κανόνα το σε κάποιους αυτό το αόρατο είναι και για το περιβάλλον όπως οπότε μας στο οπτικό Tunes το παράδειγμα που ανάφερα πριν τις μήκους αισθητήρες ώστε να μας αφυπνίσει είναι αν αυτή μας την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον δηλαδή να μας αφυπνίσουν το περιβάλλον είναι εκεί και μετά βλέπουμε κάτι πολλές φορές εμείς οι ίδιοι έχουμε κάποια σχέση με αυτά κάποιοι θεωρούν ως αόρατο το δικό μας σώμα τη δική μας κίνηση δηλαδή αν έχω κάνω έτσι δεν βλέπω κάτι δηλαδή ναι έκανα ένα κίνηση αλλά για μένα εκείνη έγινε σταμάτησε τελείες πάει θέλουν ουσιαστικά νομοθετικό πλαίσιο και να κάνουν πιο συνειδητό το ίδιο το σώμα το σώμα και την επίδραση που έχει και πάλι στο περιβάλλον λοιπόν και τώρα ξεκινάνε τα έργα ουσιαστικά αυτό που συνέβη σε αυτό το έργο το οποίο λέγεται σύμφωνη την Μάινας συμφώνησε την ώρα είναι ότι είναι μια προσομοίωση καταιγίδας αυτή κύλινδροι ουσιαστικά αποτελούν προβολές βασικά η έμπνευση ήτανε το αρκούσε cloud είναι ένα σύννεφο που δημιουργείται συχνά πριν από καταιγίδες έχει μια κυλινδρική μορφή και αισθητήρες εγγύτητας ότι μπορούσε το θεατή στη δράμα όταν κινείσαι πότε ξεκινά εκεί η καταιγίδα να να αναπνέει να ζωντανεύει πλέον και μπορίσοφ θεατή εις εμέ την με την αφή τους κυλίνδρους αυτούς να παίξει με τους ήχους της καταιγίδας δηλαδή να την κάνει όσο πιο έντονη κίνηση σε πιο έντονα τα αγγίγματα τόσο πιο έντονη και χθες καταιγίδες ουσιαστικά κατά τους καλλιτέχνες μπορούσε το ο θεατής να κάνει να συνθέσει μια συμφωνία NAFTA στους αποκλειστικούς ήχους μπορεί να προκαλέσει μια καταιγίδα και ξένα σημείωσε δε ότι οι κινητήρες αυτοί ήταν οι δύο μέτρα πάνω από το έδαφος οπότε η αίσθηση που δίνεται είναι αρκετά έντονη και μάλιστα Διαβάστε επτά σχολεία τη όταν εκτέθηκε στις ηνωμένες πολιτείες κάποια κάποιοι που είχαν εμπειρία από τυφώνα και νομίζω ότι εκείνη τη χρονιά γίνηκε τυφώνας σάντι αν δεν κάνω λάθος το βρήκαν τελικά σοκαριστικό το να έρχονται σε επαφή με αυτό το όχι θάνατοι το υπόλοιπο απλά εκφάνσεις νόμιζε έχει ακόμα από 1% ναι αυτό λύσεις ένα έτσι πύλης όλες τις και λύσεις ρυθμίσεις μίχο και στη όπως είπε πρόκειται για μια προβολή η προβολή αλλά προφανώς έχει θέσει κάποια κέντρα τα κέντρα αυτά είναι τέσσερις κύλινδροι η η επίδραση της κίνησης ξεκινάει με το που άρχισε στην αίθουσα οπότε ξεκινά αυτό το πράγμα πιστεύω ακόμη βροχή κατευθείαν καθώς πλησιάζει από τα κέντρα της ΚΑΠ καθώς τίθεται σε σκυλί μισό φυσικά μην ως προς αυτά σε πιο κοντά αλλά αυτό γίνεται πιο έντονο η φίλη του η φυγή όμως είναι η άμεση επαφή με το σημείο οπότε αυτό το πράγμα το ντύνει πλατεία αιγών το αγγίξω θα κάνει μια μεγαλύτερη έφερε τον θεό νομίζω αυτό δεν είχε αναφερθεί σαφώς ξεκάθαρα νομίζω ότι η κίνηση του κυλίνδρου δεν φέρει κάποιο αποτέλεσμα μεγαλύτερο καταραμένος αντιλήφθηκα είναι ότι ίσως επειδή το κέντρο τέθηκε κάπου και προσδοκούν αυτό πας πιο κοντά και με έναν τρόπο θα με αισθητήρα κίνησης στην εκκίνηση φέτα είναι επτά ταχύτερα και τα φώτα και καρότο ένα κρασί κίνηση όχι όχι ήταν ένα αισθητήρας και με αισθητήρες κίνησης σε ένα όχι όχι ναι αισθητήρες κίνησης καθαρά και προβολή της δύο γινόταν τώρα πια σας έτσι να της Air France στις αισθητήρες όπου νομίζω ότι είστε πειραιάς δεν ξέρω πόσο χρησιμοποίησαν μπορέσουν πίστη και τέσσερις στόπερ αλλά αισθητή ωστόσο αντιλαμβάνεται έστω λίγο χρόνο με έναν αισθητήρα ως προς ένα πορείες στην αθήνα έχει napster το στρες είναι ένα σήμα το σήμα της θέσης μου ζήτησες ένα πράγμα το λογισμικό με το οποίο συνδέεται είναι ένα άλλο πράγμα τώρα όταν τα βλέπω εμένα τι θέση μπορεί να λέει είναι δύο μέτρα από εκεί άρα κάνε αυτό όταν φτάσει στο ένα μέτρο λεκάνη κάτι άλλο όταν έφθασε στους πέντε πόντους κάνει κάτι άλλο και έτσι έγινε κι αυτός το αυτή λέχθηκε ότι ουσιαστικά έτσι ελέγχεις την καταιγίδα και τους ήχους που παράγονται και το φυσικό φαινόμενο αυτό έγινε μέγα και στοιχεία για ύλης για φίλους αλλά αλλά δεν διευκρίνισαν τι είναι είναι ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μπορείς να πεις πάρα πολλές φορές σχετικά με το πώς ακριβώς το έχουν κάνει ήδη τα έργα που έχω είναι κυρίως 12 13 είναι σχετικά πρόσφατα και παρόλα αυτά δύσκολα θα βρεις ακριβώς ακριβώς τι κάνανε αλλά και τον τρόπο ακριβώς σχολιάστηκε έφθανε ουσιαστικά όταν της είναι ο λόγος που αναφέρθηκα παιχνίδι ίσως τουλάχιστον σημεία είναι γιατί όταν η πηγή οι πληροφορίες του Team για το έργο είναι ότι και μάλλον τους κυλίνδρους είναι τι κίνητρα αποτελούν προβολές τρεις βαίνουν όπως του πολύ γνωστού και ως γιάννης Δάρας αποκτούν τη σε η αλμυρή γεύση νησί έχει νόημα είναι κα κάτι πρώτον είναι να ξέρεις εάν έχει εγγύηση Cash flow γι ίσως βιάσει ασημιού στο οποίο το να βγεις όμως σιγά σγουρό να μέσω της ενώ τα άλλα στην αρχή ζουν έτσι αν μπορούσε πιθανό ένα τέτοιο όργανο η ψυχή σου δίνω δίκιο είχε και ο νόμος να κριθεί πηγές σε 29 κλήσεις για αλλά τι δύναμη υπήρξαν ηλικίας τι έχει να κάνει βίαιες βέβαια οι ίδιοι έτσι να είναι και η εικόνα είναι αλλά εσείς δεν καταβάλλει γνώσεις εμπειρίες της και με βαρέλι κερδίζει ν καθαρίζονται προβολή έτσι έμενε φυσικά έργα νομίζω ότι σε αυτό ως εσείς είσαστε από μόνος ναι σίγουρα θα μπορέσετε να το εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο εκεί για βαγγέλη τις ίδιες έτσι D για να συνθέσει την δύο ΑΠΕ έστω αυτή τη φορά και Ξενάκης παράγει ήχο νομίζω και από σας και να γίνετε νομίζω εγώ ένα αξίζει ανεχτούν άλλο νομίζω όλα τα έργα που έχω δεν έχουνε ψηφιακούς αισθητήρες θα είναι ανάλογη μόλις ομιλητές το χέρι για να μας έτος πολύ αργά ενέχουν μια λοιπόν έχω και κόμμα αυτό έγινε σε συνεργασία ο καλλιτέχνης έκανε ανήκει σε μια ευρύτερη ομάδα καλλιτεχνών και το αέριο χρησιμοποιήθηκε σε μια παράσταση χορού ποταμό θέλετε να σταματήσετε να θίξει την τιμή και την παράσταση το οποίο είναι πολύ πιο το εντυπωσιακό ουσιαστικά άφθονα δίνει πολλές πληροφορίες στο πώς το έκανες κάψτε το πολύ λεπτό με λεπτομερείς χρησιμοποίησαν θα μας πάντα εξ τοπίο είναι αρκετά ελαστικό χρησιμοποίησε λογισμικό Max χρησιμοποίησε ένα άρτιο Max NXP maximus ποιοι Αντζελίνο και ακτή Kinect ουσιαστικά αυτό που ζει είναι μεταξύ νεκρούς να μετρήσει την απόσταση σημείο μηδέν Εφετών το φάσμα ήτανε κάθε Τετάρτη βράδυ γινόταν από σκληρό δεν αντισταθμιστική το Kinect μπορούσε να μετρήσει την απόσταση που έμπαινε μέσα το ύφασμα του τόπου το μέλος γιατί κάποιοι τόσο πίσω το κεφάλι μετά από εμένα μέσα εμπόρων μετά νομίζω με το τώρα και το Max το maxim εμείς πιθανά αυτό που έδινε στη μουσική ήταν να πάει πιο γρήγορα πιο απλά πιο αργά επίσης έχει ανακοινωθεί κοπής ποιος το κανε είσαι μια μελωδία αρπάζει μια μελωδία πιο βίαιοι όπως ο τροχός ουσιαστικά σκοπός ήταν να δημιουργήσουν πειστικά ένα κόσμο όπου μπορείς να να είσαι διαδραστικός με όλα σου τα μέρη του σώματος δηλαδή τρεις να παίξεις τροχονόμοι και να είχαν απλά τροχός που κόβεις S κι σας άρα υπήρχε ένα διακόπτης τοπίο στο έργο αλλάζει δύο modes πόλεμοι η ένα ήταν η άρπα με τις χορδές κύριοι όλα εκεί αληθές διακόπτης έδινε τον τροχό μετά περίτεχνη με την αφορμή της UPS τώρα η λειτουργία του λογισμικού και αισθητήρα είναι ίδια οπότε όσα μέσα πάει τόσο πιο έντονη γίνεται τόσο έξω πάει γίνεται πιο απλό το θέμα τοίχο παράγεται με τον ίδιο τρόπο και στις δύο περιπτώσεις πότε ένα κόπτης δίνει το ένα και το άλλο και το άλλο δεν μπορείτε να βρείτε ένα με τον ήχο των άλλων ειδών αλλά με τον ήχο των κανένα αλλά οι νέοι άνθρωποι εγώ εδώ θυμάμαι έναν σου λέει πάρε ένα γεύση νέοι και λαμβάνετε τις κινήσεις τα αλλά που λες και σύνδεση και να χαίρεσαι πέφτει είναι τις κινήσεις του σώματος αλλά είχαν βρει μια και όχι μόνο είναι λέει ζούμε σε μια yes Man αλλά άλλο ολικής λάθος είναι ενέσιμα ασαφώς αφού η εκείνης του Γεώργιου ουσιαστικά ερμηνεύεται σε διαφορετικές θέσεις ενοποίησης δεν εάν καλά είναι εύλογη θέση και τώρα πες μου και όσο κι Nova ένα Spa είναι λίγο μπορούσες να καταλάβεις εάν είχε απειλήσει πως θα κλείσει άμεσα αυτών και την ηγεσία δευτέρα γεύσεις που λόγου χάρη να δείξει λοιπόν έδωσα αλλά πίσω καθώς αντιλαμβάνονται Τρίτη στάσεις κάμερα όχι μόνο που ως προς το πανελλαδικό ποσοστό βάθος που δημιουργείται από τις αγωγού υγιεινό το περιγράφει ως όχι όχι όχι έξω δεν περιγράφει καθώς υπόσχονται ότι συζητήσεις στο πνεύμα του Βιζυηνού εγώ θέλω η κάζα αυτό μάθημα κιόλας ότι η την πληροφορία της Kinect την πάει στο λογισμικό να της κι όλοι οι άλλοι όλεθρο κρατήστε ανοιξα αυτό αλλά δεν νομίζετε άνοιξε οπότε τίθεται νέστορας κιθάρα χώρο μπορούν να αυτά περιμένουν οι φίλοι λοιπόν κακώς δεν είπα πιο πριν αλλά και μετά στην αρχή λοιπόν αυτά είναι προβολές στο πανί αλλά είναι ουσιαστικά προβολές και με βάση τη συνταγή στη σκηνή θεωρεί το ίδιο ισχύει και να σασπένς που αυτά εν μπαίνουνε ουσιαστικά η περίπτωση συσσωρεύεται έχουν συσσωρευμένη εκκίνηση 9 προβολές αντί της κίνησης σημαίνει πάνω σε όλες τις αλλά έγινε διαδραστικά σας βοηθός επηρεάζεται μόνο ανακήρυξε όλη εργαζόταν firewall μίζερους είναι όλοι κόμματα και ενώ και τα νέα 3ο για το χώρο μου γνώμης αίμα δεν μίζα του έθιμα όπως το ονόμασαν το χώρο στη συγκεκριμένη παράσταση αλαντίν τζακ στην ομάδα αυτή συνεργάζεται και αυτό δείχνει και αυτός αυτός οπότε το Super market αυτός μας οδηγεί και πώς το έκανε διαδικασία μεταξύ 15 και πρακτικής νίκο οφείλω να πω έχει μια λογική αυτές θα αναφερθεί σε αυτό το έργο γιατί θα τρεις χρόνια λέει στα καλλιτέχνες που δε μασάνε κρασί επίσης ήθελα να κάνω ένα μόνο έδρα κάνω μια μικρή είδηση όχι και τόσο κινητήρα αυτό συνέκρινε ουσιαστικά όσα είναι και ανακαλύψτε λέει ξαφνικά τεχνολογία γίνουν πριν μπει έτσι το αναφε γίνει DVD και μπόρεσε να κάνει αυτό το κομμάτι που από κοντά λένε ότι μοιάζει σαν πραγματική ελαιογραφία όντας λύση και μετά να αρχίσεις κι ενισχύει ας μας αισθητήρα μετατόπισης της μεγάλης μεστή αυτό δε λέμε σπείρα μετατοπίσεις στην μια άθλια της Κρι και εδώ πάλι θα δούμε τέσσερις σε σχέση με το χορό οι φοιτητές έχουν να κάνουν με το δομικό λίθο που είναι στο κέντρο Παλλήνη συνεργασία δεν ηττήθηκε σε ελκυστικά προσεγγίζει με το πώς έχουμε πως τώρα αλλά και στο κάθε μέλος να έχουμε διαφορετική εικόνα για τον εαυτό έχετε πάρει υπόσταση στη επισκέφτηκαν την φορτώνουν Πρωτόπαπα πιο γρήγορα βρίσκονται επί του πήρε τη νίκη στα πλαίσια εγώ ποιοι είναι της όχι είναι πιο γρήγορα μα πάντα πήγαινε κανονικά ναι γιατί νομίζω έχει να κάνει με τη γενική τάση που υπάρχει σήμερα και ακόμα και τη γραφιστική και στο χώρο της σε όλα ηττήθηκε νέο έρχεται σε αντιδιαστολή με αφιέρωση κόσμο ζούμε αυτό μπορεί να είναι μουσική εικόνα οτιδήποτε μια ευθεία γραμμή κλπ και συνήθως αυτά καθηλώνεται κοινότοπη πλέον μεταξύ των κατοίκων λιβύη δυνατόν λίγο νιώθετε ξαναδεί νομίζω Σαχίνη κυρίες να ερευνήσει κάπου και να πείσει για την ουσιαστικά γκρεμίζει είναι κατασκευή μελετημένη κατασκευή με λέει καλά έτσι μέσα σε αυτό τους είναι κοινή αν είναι εύκαμπτα ουσιαστικά εδώ εξηγεί πώς το ψάξαμε το φτιάξανε κλπ κλπ τώρα τα λέει ότι τα βρήκαμε τέλος πάντων μας πήρε αρκετό καιρό χρόνο για να τα ανακαλύψουμε αυτή είναι η εθνική παραγωγή μαζί κάθε ξανθιά και πολλά λοιπόν σταράτα βάλετε στη αυτό βλέπουμε πίσω κίνησης ειδικά αυτό που φτιάχνω στην είμαι και έτσι να εσείς εδώ ενώ άνω του ένα ρίζες ουσιαστικά μάθημα DJ αυτό μεταφράζεται μυστικά μαζί μας είπε τώρα φ αυτοί ήθελαν να ξεφύγουν από τα όρια των διαστάσεων των της οθόνης που δείχνουν την κίνησή μας και να δούμε λίγο το βάθος των λίγο το ότι το φέρινγκ είναι μεν αλλά στην κατά βάθος το υπόμνημα αυτό μας σαν όχι ακριβώς όχι τόσο στημένη πίσω τον αντί 100 αυτός μια οθόνη να σου δίνεται η αίσθηση του του βάθος που έχει τον των τριών διαστάσεων σου και τις κινήσεις της κα Άννα σε ένα να κάπως έτσι ουσιαστικά βλέπεις ένα ίχνος βουλευτικά φτερά για να θολώσουν τα νερά μεταξύ σωματικού και αλλού μεταξύ 796 σερίφ είναι ο εαυτός του μενού κινήσεις κινήσεις που στηρίζει όχι αυτοί λένε Βρούτση νομίζω αυτό που λέτε είπαν αυτοί είναι πιθανόν μέσα στην άσκηση και λόγια αλλά αυτό τους κινήσεις Κεφαλογιάννη LED σου δίνουν ένα απόσταση ήμουν μέχρι γιώργος είναι μια αίσθηση στην αυτά σε χρεόγραφα και μαχών και είναι καλά ριμέικ της βγήκε μόνος μου της θερίζει σε σε όλη την ουσιαστικά και το σκορ χορογράφησε την ομάδα γύρω από το αντικείμενο πάλι μετά λέει σβήνουμε υγιείς όχι είναι ένα τους ποιοι από την κίνηση τους τόσο πιο απόμακρη πιο κάνε όχι ευτελών κάντε πλύσεις έστω τώρα Box επτά αυτές πολύ μαζί μου είναι νομίζω κατεξοχήν βασισμένες στο του σχολίασε τι ώρα είναι πολύ ήσυχα και πολύ απλά και πολύ νομίζω αυτή είναι τα μέρη μου κάτι το απόλυτο το πολύ ήσυχο που έχω ρύζι μέχρι οι αλλαγές στους ακτή είναι σαφής να το δείτε και μετάθεση της ασφάλειας αυτά έχει ήχο επίθεση εφ τις κοινοτικές συνθήκες λειτουργεί με τρεις κινήσεις σε ναι και αυτά είναι θεωρητικά ανοιχτά για μένα τώρα τώρα ξέρουμε ένα οριγκάμι τα οποία είναι χάρτινα είναι δεν δεν δεν λέει δεν είναι προκαλείται όμως με την ΕΥΠ κινήθηκε κινήσεις η ίδια η επιβίωση ανεπαίσθητη όπως και οι 20 πόντοι πριν έριξε στρέφονται ακόμα ανεπαίσθητα μπλε ήταν όταν ξεκίνησε δείχνει έναν να αυτό νομίζω κάπου κάνει και να ζουν και ουσιαστικά αποκάλυπτε ο καλλιτέχνης αυτό που θέλει να εντείνει τις αισθήσεις μας γενικότερα 700 υπαινίχθηκε Brake στενά ώστε να βλέπεις ένα ήσυχο πραγματοποιούμε μουσικής που ακούγεται από τα φώτα της Φεράντε παρόλα αυτά όμως νόμισε ότι αν είναι εν δυνάμει breaks funky παρίσι κ οπότε έκανε λίγο να έχει στήσει στις λίγο πιο αφύπνιση μεν κατά λίγα είναι τα στοιχεία που παίρνεις για το τι συμβαίνει είναι ξερό άμα το παρατηρήσετε τα γυρίζει γυρίζει χρόνια ένα κουτάκι εκεί λίγο γύρισε ένα κουτάκι της λίγο ιδέα και τάφο και το φωτισμό αλλά αν το κάνω έτσι αντί τα κουτάκια φαίνεται ότι αλλάζει έχει είναι δύο οδηγούν έμμεσα τα κατά τα άλλα δεν γνωρίζονται το after αυτό το έργο αναφέρεται σε αυτό που είπα ότι ειδικό πείτε περιβάλλον χρησιμοποιεί κάτι για να μας δείξει τι είναι η είναι ορατά γύρω και επειδή η επίδραση του ανθρώπου δεν είναι σα ές πως σημειακή και είναι το μόνο έργο που αυτά που βρήκα όπου αναφέρεται ότι ήταν εξαιρετικό γιατί χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία τους που βρήκαμε για να το φτιάξει ΑΕΙ το έργο αυτό ουσιαστικά αυτοί κάνανε ουσιαστικά βρει έφτιαξαν μια ράβδο νεράντζι μελέτη όποια δε και οι αισθητήρες ποια βρίσκει το WiFi που είναι έξω στο περιβάλλον και τις τοποθέτησαν οι γαύροι είναι στο ίδιο ύψος και ανάβουμε τα λέει εκεί που υπάρχει που έχει φάει αυτός είναι στόχος του έδειχνε την έρευνα όχι μόνο λίγοι όμως συναντά τον πόσο δυνατό είναι το WiFi ξεκίνησαν ένα εκείνη τη στιγμή ναι μέχρι το σημείο που πιάνει και είχαν αξιόλογα λέγεται αρέσει στο δημοτικός ρ η τεχνική τεχνολογική χρησιμοποιήθηκε για να μετρήσει και τα δίκτυα που υπάρχουν ωστόσο αυτός σαν πόσο δυνατά είναι το WiFi που προσφέρεται δημοσιότητα ουσιαστικά αυτό δημιουργεί στη δημιουργία διαγράμματα αυτά και λεφτά παγίων καθώς έννοια για μας τους ως μέσο εκείνο το σημείο όμως έγινε ξανά σαν ξεκινώντας ένα νέα καναδική κατάσταση αυτή δεν δεν είναι ένα κατέβαλαν ένα ράβδο βαράνε πάρα πολλές τι εννοείτε ήταν μια από τις ναι είχανε να φάνε του με βάση τις νέες να έχεις όχι όχι σε διαφορετικά σημεία της πόλης τώρα αφετέρου χρησιμοποίησε και κάμερα ουσιαστικά παγιδεύει τους θεατές μέσα σε μια χιονοθύελλα αυτό κάνει η προβολή είχε αφήσει ένα γενέτειρα δεν επηρεάζεται όχι όταν θεατής πάει μπροστά από τη χιονοθύελλα βλέπει τον εαυτό του να προβάλλεται μέσα μέσα στο στο τοπίο λοιπόν ορίστε αυτός αυτός τώρα είναι μόνο στα της μπροστά από το έργο ουσιαστικά το πρόγραμμα βρίσκεται αυτό τώρα καταγράφονται λέει μέσα αυτό στραβές και τον εαυτό του που είναι εκεί πέρα το αξιόλογο είναι ότι αποθηκεύει το σύστημα στην προβολή του κάθε θεατή που πήγε και τον είδε οπότε ουσιαστικά μετά αυτή του ζ του ζει σχεδόν να βρουν καταφύγιο και ουσιαστικά να μπορούν πλέον να ακολουθήσει τους άλλους οι προβολές δηλαδή περπατάω έχω περπατάνε και ακολουθούν και άλλοι 20 που έχουν αποθηκευτεί μέσα κάποτε ήταν τυχαία θύελλα θέλω λοιπόν να λέει αυτά που λέει 11 παρ το the Lancet και η ναι και εδώ το ωραίο είναι ότι ακολουθούν κι όλοι οι άλλοι που ήταν εκεί πριν από σένα και το είδαμε αυτό νέα εδώ είναι που δεν έχουν πληροφορίες θέσεις κα κατέβηκε να το ανοίξουμε όταν Explorer και αποθήκης κρύα πριν μέσα αν προτιμάτε κρεπ παρά τη ζέστη ένα ειλικρινές λίγο ακόμα 1.3 τέσσερις πέντε ενεργά θέλετε να πάμε στην παρουσίαση Φώτης Γεωργόπουλος 67 έργα από δω και πέρα γίνεται στο πιο παλιά δηλαδή Ξεκινάμε το Δ επτά τούτη την ώρα δεν έχει εικόνα του τι είναι αυτό ν εντάξει για να λέμε όλο να δέχεται όλα τα δυσμενή συγκυρία μου που πραγματικά χρειάζεται στρατηγική επηρεάζουν λοιπόν αυτό είναι αυθαίρετο έργο αφήστε το παιδί είναι ουσιαστικά είναι κάτι πολύ σημαντικό η οδός αναφοράς αισθητήρες είναι κάτι τέτοιο και στάσεων τοπίο φαίνεται σαν φωνή είναι μια προβολή ανθρώπου τώρα αυτός ο προβάλλει βίντεο αυτή τη στιγμή άλεσης ειδικά όταν πάει θεατής μπροστά σχοινιά και λίγα να ρε και αντιλαμβάνεται την εκκίνηση και τι δείχνει αυτό το παιδί κάνει ιδιαίτερα είναι ότι δεν είναι άφθονη αυτό το πράγμα είναι να είναι ουσιαστικά είναι διαφανές και ουσιαστικά παίζει με το πόσο φως αφήνει να περάσει από το κάθε τετραγωνάκια στο να προκαλέσει αυτή την αίσθηση του ομοιώματα της τετραγωνάκια μπορεί η LCD οθόνη τετραγωνάκια μονόχρωμη η οποία ουσιαστικά παίζει με το πόσο φως αφήνει να περάσει από το κάθε λοιπόν όχι νομίζω ότι έχει να κάνει με το ποσό ουσιαστικά αυτό θα μειώσει την μονοχρωμία είχε αυτόματων κύκλος στιγμών και νομίζω ότι είναι μια μικρή ηλεκτρική ενέργεια ουσιαστικά κάνει αυτό το κυκλικό σχήμα το οποίο ονομάζει ξέρω δημιουργούν το ίδρυμα τον Τότι είναι ιδιαίτερο αυτό το έργο είναι τι χρειάζεται πολύ λίγη ηλεκτρική ενέργεια να δουλέψεις δείτε λίγο είναι εκ λίστας είπα αυτό είναι πιο παλαιό είναι 10 λοιπόν έχει να κάνει τα έργα αυτά έχει να κάνει με την προβολή σε κτίρια τύπου light Festival κλπ αυτά τοπική προβολή με αισθητήρες αστικά απαιτείται γενναία καταρχήν μέσα από ένα κτίριο έχουν στηθεί τρεις οθόνες η βία είναι όρθιες Ίμια είναι σαν τραπέζι και παρέθετε μπροστά από αυτές τις οθόνες και τα αστικά προβάλλεται πάνω στο ίδιο το κτίριο με διάφορα μοτίβα με διαφορετικές μουσικές σκοπών των καλλιτεχνών είναι ένα να δείχνει τη δύναμη της εξουσίας του απλού ανθρώπου σε ΦΕΚ δεν κατοχυρώνει κάθε σύμβολο προφανώς αποτελεί τη δύναμη που έχει σαν να μην έφθαναν όλα αυτά που λέει ο μόλις και φταίνε οι τράπεζες και δικτύου μάλιστα οι ίδιοι πήρε το βάλεις και παρά stealth τηλ πάρει βουλής άμαξες λέγεται έργο μένει σε ένα μουσείο ουσιαστικά μπαίνει στο σποτ life ξαφνικά βρίθει δεν πωλείται όπως είναι προφανές είναι αισθητήρες κινηθείς νομίζω κάπου στο βίντεο ντύνει και το λογισμικό το οποίο έπλεε κλπ να η λοιπόν ναι ακούγονται διάφορα μερικές φορές σταματά εκεί που είσαι είσαι λοιπόν σταματήσει να περπατάς άλλο και τέτοια γιατί τόσοι άνθρωποι ξέρω το έχουμε ψάξει με τη στιγμή online γιατί τίποτα τα ονόμασε δεν ξέρω τι πηγαίνει καλεσμένη τη βλέπεις κόσμο να δείχνει παρά τις μηχανισμούς και καθρέφτης παρά τα φώτα κλπ και θολά και ευθεία τους είναι επίσης η ορμόνη του παιδιού μόνο ξέρω σας βάσεις ποδηλάτου μάτια σημαίας λίγα ενδιαφέρον ευθύνη λίγο και με τις τεχνικά λοιπόν ουσιαστικά αυτός τότε τι έκανε έκανε τους ανθρώπους τονισμένο πουλιά ναι δηλαδή των ανθρώπων αυτά τα τερά και να μοιάζει υπουργοί αυτό λέγεται και πρόταση του ιερού καθώς στο περιστέρι υπουργοί έχουν ένα διάσταση λίγο πιο θειά ξαφνικά θα κάνει και ο και γενικά άνθρωπος είναι φτιαγμένος με πετάει ούτε ξαφνικά σου δίνει την δυνατότητα μέσα από το έργο να αποκτήσεις έργο πρόεδρος της ΕΠΕ έτσι κλπ και βλέπεις τον εαυτό σου απειλεί μας μιλάει για την εμπειρία είναι αυτά που πάνε στην ρακέτα θετικά ειδικά κάθε παιδί πετάγεται πέρσες πάρα πολύ αυτό που συμβαίνει και εκεί γενικά μας λένε ότι η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ πιο έντονη από όσο περιμένανε μετά να βλέπουν τους εαυτούς τους σαν πουλιά είναι υπεραρκετά Alpha leasing 21 έργα είσοδος είχανε την ΠΑΟΚ νομίζω ότι εδώ πέρα λένε μηχανικών βιντεοκάμερα ούτε στο στο video εξηγούν πώς ακριβώς θα που πέφτει δεν αλλά φαντάζομαι κι εγώ προσωπικά αλλά και η επισκευή είναι μια βιντεοκάμερα και μια και ένα αισθητήρας τα τελευταία των εποπτικών αυτά είναι τα πιο παλιά από του χρόνου αυτά αυτά είναι τα πιο κοινά αρχεία αυτά ειλικρινές διαφωνείς έτσι πέσαμε σε ειδικό χώρο στην κρεβατοκάμαρα έχουν μικρόφωνο και όσο πιο πολλές ψήφους λαμβάνει το μικρόφωνο είναι πολλά μπαλάκια απευθύνονται για τα Camaro ακτιβιστή διεθνείς τις δόσεις και έτσι τα λεφτά αλλά θα είναι ο δεν ήσασταν πολύ εύκολα έχει μια καβάντζα από το μικρόφωνο το οποίο μετατρέπει τον ήχο της Mercedes νικούσε Αναστασάκη νέα και φαίνεται ότι το έχουν σημαδέψει κανείς για να μπορεί να πιάνει ας πούμε κάποια κάμερα που σταμάτησε να παράγεται και να πέφτει Apple λένε αυτοί που πλέον αυτά Πέλλας κατά της ένταξης στην Ε.Ε. ώρες την και μέχρι να λυθεί ότι εγώ ποτέ δεν αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αν κάποιος θέλει να φτιάξει ένα έργο αλληλεπιδρά στικό οι συμμετοχικό όπως εμείς εσύ θα πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσει κάποιος αισθητήρες τώρα παραδείγματα τάξη ήταν κατά κύριο λόγο περνάνε ισότοπο κανέναν ήταν μικρόφωνο είδαμε στην πυρηνική ισχύς πράξη αλλά ανέφεραν ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλων ειδών αισθητήρες όπως είπες χημικός να πάρεις μετρήσεις από την ατμόσφαιρα θερμοκρασίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί οποιοσδήποτε αισθητήρας το οποίο εδώ και το παράδειγμα που ζήταγαν εκεί με τη μετατόπιση αισθητήρες που μπορεί να υλοποιηθεί κανένα σχεδιάστηκαν για εφαρμογή εντελώς άλλα πράγματα προφανώς εισιτήρια αυτή τη σχεδίασαν μια να αξιοποιούνται σε έργα τέχνης αλλά αισθητήρες του πιθανώς και πολύ εξειδικευμένη που μπορούν να χρησιμοποιούνται σε κάποια βιομηχανία για κάτι πολύ συγκεκριμένο αυτό θα μπορούσε να το πάρει κάποιες και να το μετατρέψει σε ένα έργο των νέων με ανάπτυξη ναι Μελά να πέριξ ταλάντωση είναι ενέταξε έχει ενδιαφέρον να μπλέξεις το κοινό με κάθε πλάνο άπλετη κάτι κι αυτό υπάρχουν τόσο πολλά διαδραστικά έργα τέχνης έτσι απλά να αναφέρω εδώ ότι με τους αισθητήρες δεν είναι απαραίτητο να έχεις την αλληλεπίδραση μόνο με τους θεατές τους επισκέπτες σε ένα χώρο θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον και όχι ρένα άνθρωπο πράξη ναι δηλαδή μην περιοριστούμε σ'αυτό σίγουρα σίγουρα είναι πολύ ελκυστικό στον ένα και για τον θεατή αλλά και του καλλιτέχνη να έχει ένα επικοινωνία γεννά διάλογο οι δυο τους θέλετε αλλιώς ονομαστεί το ναι αυτόν που στέκεται μπροστά από το έργο του αλλά να μας περιορίζει αυτό θα μπορούσαμε να έχουμε επίθεση με οτιδήποτε άλλο όχι μόνο έναν άνθρωπο έξι όχι απλά εδώ όχι καλά εκανες απλά δεν αναφέρουμε τώρα σε δεδομένα τα οποία συγκεντρώνονται και μετά παίρνεις έτοιμα νομίζω το είχαμε χάναμε αναφέρει αυτή διαφοροποίηση δηλαδή ναι είχαμε αναφερθεί διαφοροποίηση όχι ότι παίρνω εγώ από κάπου δεδομένα θερμοκρασία μας οι ΑΕΡΑ εγώ οτιδήποτε άλλο απλά βάζω αισθητήρες εγώ κάνω ένα εγκατάσταση στο χώρο του πανεπιστημίου εδώ τον ιωάννη και εγώ θέλω το έργο αυτό η κατάσταση που κάνουν να αλληλεπιδρά με το πανεπιστήμιο όχι με κάποιον που είναι συγκεκριμένου μπροστά από το έργο αλλά θέλω να ασκούν ελεύθερο με το πανεπιστήμιο η μετάνοια πράξη βλέπουμε τώρα άρα θα μπορούσα να βάλω αισθητήρες οι οποίοι έχουν παίρνουν μετρήσεις από κάποιο συγκεκριμένο περιβάλλον παρά τις με ναι ενώ είχαμε αναφέρει και σε άλλα σε άλλα μαθήματα σε παραδείγματα την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον το οποίο το έχουν χρησιμοποιήσει πολύ είτε βάζουμε κάπου κι εγώ μια κάμερα και βλέπουν την κίνηση αυτοκίνητα στο σε κάποιο δρόμο είδα παίρνει μετρήσεις ας πούμε και ιδιότητα αέρα ποιότητα αέρας επηρεάζει κάτι στο έργο σου ΕΛΒΑΛ απλά θέλω το μόνο που θέλω να πω είναι αυτό ότι μείνουνε περιοριζόμαστε στο τι μπορώ να πω με τους αισθητήρες ότι μοναδική Ομαδικός τρόπος αξιοποίησής τους είναι μεγαλύτερο με έναν άνθρωπο σε ακτή η οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον γενικά αυτό είτε απλά επειδή το λέω αυτό γιατί μπείτε ξεκινήσουμε να συζητάμε και το την τελική εργασία μας περιορίζει αυτό ότι θα πρέπει σώνει και καλά να αλληλεπιδρούν με έναν άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά από το έργο μου έτσι θα μπορούσαν οι ευρώ οτιδήποτε άλλο και δεν αναφέρομαι σε αυτό τα δεδομένα που έχουν συλλεγεί εγώ τα παίρνω και το χρησιμοποιώ νονά έχουμε αισθητήρες που παίρνουμε τρεις σε πραγματικό χρόνο και να αξιοποιώ έτσι και βρε σαν τα γλυπτά διάλειμμα και να μας πείσει τον πέντε λεπτά παίξε πόνοι δική μας εργασία έχει να κάνει με τα δίκτυα προ της είναι τα δίκτυα αρχικά και κήπων στα χρησιμοποιούν σίγουρα δε ζούμε σε μια εποχή πριν λίγο ως τέχνη ξέρουν τι γράφει 1300 δε μπορούμε να φανταστούμε πως χρησιμοποιείται εύκολο να η τεχνολογία στις ημέρες μας και ειδικά τα δίκτυα που είναι και στην καθημερινότητά μας πλέον ειδών και τον το δίκτυο είναι το σκάνε είναι ένα συνδυασμός της πιέσουν ή αισθητός μέσα κάποιο μέσο μετάβασης άλλα δύο Air τηλ ΔΕΗ Internet σταθερό τηλέφωνο η κινητή τηλεφωνία καθένα έχει και ένα διαφορετικό χωριστούμε ποιο το εκτελείται και αυτό εισαγάγει θεϊκή τέχνη σε αυτά τα δίκτυα που χρησιμοποιεί την τέχνη και είναι σχεδόν αναπόφευκτο ιδιαίτερη χάρτης αυτός δείχνει πτώση των νεκρών είναι και να δείχνει πως οι χρήστες υπάρχουνε και αφού υπάρχει τα δίχτυα του ίντερνετ αραιά είναι είναι αναγκαίο να μπει η τέχνη στο Internet έγινε με διάφορους τρόπους και η τέχνη χρησιμοποιείται η τεχνική έχει το νέκταρ 23 το ν η ελληνική γλώσσα τὸν Δραγώνα η οποία επιμελείται εκθέσεις για τη γυναίκα αναφέρει χαρακτηρι ειδικά τις θα είναι η Κίνα ένα κείμενα πόζες στηρίζουμε ένα αιρετό τέχνης στην τέταρτη θέση ειδικά πολιτισμένος λαός έχει φτιαχτεί πια μέσα έχουμε χρησιμοποιήσει της τεχνολογίας όχι μόνο δηλαδή να έχεις χιούμορ πόσο αστείο είναι άλλα ποσά έξι τείνουν προς πάσο μας ιντριγκάρει μας δίνει μια μια διαφορετικότητα από ότι οι άλλες τέχνες και αρχίζει ακτιβισμός Τρίτη πάσα διαδραστική com είναι ένα έχω το τρακτέρ που εκτέθηκε σε χώρο τέχνης ήταν υλικό και I δεν αναφέρεται ποιο έργο ήταν δε το βρήκα αυτό οφείλεται πολύ πρόσφατα και ναι μεν αλλά από αυτή την ενέργεια της Cooking in αρχίζουμε και βλέπουμε σε πολλούς χώρους τα ίχνη εις τέτοια Ερχάν φαντασία συνέχεια συγκεκριμένα παραδείγματα ποια είδη ένα από όλα που θα μπορούσε να υπάρχει στην τέταρτη ενδεικτικά τον Τσίπρα θα είναι που εκτινάσσουν τις είναι ένα έργο και τρεις η πρόθεση του καλλιτέχνη η νέα γενιά να πλαισιώσει το τυχαίο και το απροσδόκητο ειδικά αν αυτό ήρθη θεραπείες όποιας μπαίνεις από το δικό σου υπολογιστή σε μια σε ΔΕΗ και ελληνικά όχι στην Τάτση θες μπαίνεις αυτής ηρωίδων και συζητείται το ημερήσιο και πιάνο κατοίκων πρώτον μας επτά δόσεις επιτρέπει να γράψει ένα μήνυμα είναι σύναψης εικόνα βίντεο ήχο και β η σεφ και μετά στέλνει εις το Πατάς αποστολή και αυτόν ξεκινάει και είχαν κληθεί παίρνει το μήνυμα το εκπόνησαν χάρτη και εκτυπώνει το μήνυμα και έναν κωδικό το οποίο θα είναι και το ανήσυχο για την εικόνα τρολάρει και το βάζει μέσα σε ένα σωληνάκι τα οποία είναι συνδεδεμένα με το μπαλόνι το πλοίο μόλις άρχισε να γίνεται αυτή η λειτουργία αρχίζει και γεμίζει με Ηλία και μόλις γεμίσει και είναι έτοιμο και το το σωληνάκι της πάτε εκτοξεύεται και φεύγει ζει οπουδήποτε ώστε να βρει έναν δυνητικό oi παραλήπτη κάποιος που βρίσκεται τονίζει η αλληλεγγύη μπορεί να δει την εικόνα τον ήχο πια τίποτα να μπει στα sites και να πάτε στον κωδικό που έχει συμβεί στο χαρτάκι και να δει την εικόνα και τον ήχο v 16 υπάλληλοι γλυκανάλατη ενοποιητικό FL αρχές αντίφαση εκεί με αυτά που χρησιμοποιεί με τα ίδια τα αντικείμενα ότι ζούμε σε μια εποχή που ο η επικοινωνία είναι πάρα πολύ εύκολο και να βρίσκεις το τότε ότι θες να πεις μπορείς να το πεις με οποιονδήποτε τρόπο νόμιμο αυτό βρίσκει στο νόημα της επικοινωνίας ότι είναι δύσκολο να μεταφέρεις το μήνυμα αυτό δεν είναι και εύκολο είναι και αν θα φτάσει μπορεί να σταθεί αν το δει κανείς στο 90 υπάρχουν θεσμοί εκεί η φύση έχει φτιάξει μια ψηλή γίνεται εκτενής χρήση των στην τέχνη με τα δίκτυα των άκρων και ίσως αυτό είναι αλήθεια στο Twitter δεν είναι τοπικές αλλά το αποτέλεσμα application κατά βάση οι μέσα γνώση όπως τα κατεβάζει μονοκατοικίες στο κινητό μας τραβάμε μια φωτογραφία ανεβάζουμε στο application μέσα τη φωτογραφία μας και το ίδιο σε δημιουργούς έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό τοπίο να φτιάχνει τη φωτογραφία και υπάρχει ένα ανάλογο αποτέλεσμα σε όλες τι φωτογραφίες που είναι πιο εικαστικό παίρνει το το πρόσωπο και δημιουργεί άσχημα τα μεν λένε όχι στα μέτρα σας το self ο ίδιος δημιουργεί θέλει να υπάρχει μέσα στην ψυχή μου να εφαρμο γη μπορεί καθένας να μπει και να δει τις φωτογραφίες έχουν ανέβει η και πως έχουν γίνει θέλει ένα συγκεκριμένο αριθμό φωτογραφιών υπάρχει πάνω στο οποίο κύλησαν και αυτή έκτοτε κατεβασμένα μπορούν να κανένα είδος live δεδομένων μαζί και αυτός αλλά αυτή είναι η έννοια του και έχει θέσει ένα συγκεκριμένο αριθμό που είναι πάντα αν κάποιος έχει τα περισσότερα είναι στην πρώτη θέση και μπορεί να πει θεών υπάρχουν 30 φωτογραφίες 30ος πρώτος στα ΑΕΙ καταντάει φωτογραφία του μόλις κάποιος τον περάσει αυτό γι αυτό και μετά είναι ένα από τα θέματα αυτά να καλέσουμε γυναικείο πρόσωπο λοιπόν αυτά εσύ αρκετές σχέσεις έτσι μπήκε σε κρίση που είχε με τον με τους αισθητήρες είναι αν εξ ου και η κλινική είναι ζωγράφος όπου συνεργάζεται είναι ένα ομάδα της Skoda H Je design στούντιο ΠΑΟ έχουν φτιάχνει τρεις έργα την ίδια στιγμή σε τρεις διαφορετικές ιστορίες μόνος χρησιμοποιώντας δύο βιομηχανικά ρομπότ το ρομπότ αυτό πίσω καλή έβαινε στο πείραμα που κάνανε όχι την ώρα που κάνουν που έγινε να αυτό και μέσω χρησιμοποιούνε βέβαια τέσσερις Βέροια εκτός βέβαια και αναγνωρίσουν με υπέρυθρες τα δεδομένα κίνησης του καλλιτέχνη πάνω σε μια επιφάνεια και μέτρα χρησιμοποιούνται και μια κάμερα Kinect που βλέπουμε όλοι την κίνηση το πινέλο του μολυβιού και μέσω δορυφόρου στέλνεται η κίνηση πέραν των άρα γίνεται χρήση να η καλλιτέχνης είναι στο λονδίνο όχι καλλιτέχνες είναι στη βιέννη και τα δύο ρομπότ βρίσκονται Ιταλοί και Ολλανδοί ακριβώς τα ίδια αυτά τα τρεις έργα είναι ένα τρίπτυχο και θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι μόνο το χέρι του καλλιτέχνη είναι η ικανότητα του καλλιτέχνη ποια μπορεί να μεταδοθεί μέσω ένα μηχανήματος όπως οποιαδήποτε μέρα στις υγιείς αυτό 75 δείχνει γενικά προσέχουν και τον πειραματισμό σε κοινή έχει πάνω στους Φιλιάτες και ένα μηχάνημα τάκη που διαβάζει την κίνηση για να δημιουργούν ένα τρίπτυχο επτά υγιεινά όταν σε κεντρικές πλατείες των πόλεων να κατά μήκος ένα να λογικά όταν θα το βάλανε ταβάνια και τις άλλες δύο πόλεις που δημιουργεί κάποια βίντεο προβολή της βαίνει προς να δείχνει και σας μου αρέσει να ότι καταφέρνουν να κάνω εγώ η ίδια τους ανθρώπους σε τρεις διαφορετικά σημεία μεγάλη τόσο μεγάλη απόσταση ήθελα να ήξερα συγκεκριμένου πράγμα που χρησιμοποιούνται περισσότερο ναι αυτά τα αυτά τα έργα είναι ενδεικτικά το χρησιμοποιεί και το δείκτη κάψε της στις έτσι έχει όταν μέλη της στην πρώτη δείχνει στα βίντεο που είναι μαζί δείχνει στο βίντεο τη ζωγράφισε έφτασε και το άφησα στο γραφείο της και το ίδιο το ρομπότ ελλήνων στα 1009 μάλλον τώρα τις ναι αυτά είναι περισσότερα και οι μη χρησιμοποιούνε το μέσω δικτύου και έχει ως μέσω αξιοποίησης του δικτύου είναι ότι Sunrise Zone τον μύθο ότι μετατίθεται τα δεδομένα και να τους δώσεις ένα άλλο είδος εθισμού της Λέστερ έργο που βρίσκεται στην στη βιέννη στο λονδίνο στο βερολίνο να βλέπεις το υπαρκτό και το πραγματικό έργο την ίδια στιγμή σε τρεις διαφορετικά σημεία είναι μαγικών έτσι απλά προφανώς αυτό που στο πρώτο ότι η αξιοποίηση του ίντερνετ για τη δημιουργία των δύο εδώ βάσει του κόσμος θα λέγαμε σήμερα έχω να μου μέχρι στο οποίο συμμετέχει κόσμος στο μιας σελίδας στο διαδίκτυο και το δεύτερο θα λέγαμε την συμμετοχή μας στο έργο του καλλιτέχνη είναι είναι μέσο ενώ δίνει κάποιες σκόρπιες πληροφορίες και τις μετατρέπει σε σωστό δρόμο εάν προφανώς βέβαια τώρα αφορά την χρήση του δικτύου Νάξου επίσης με ένα δίκτυο για να λυθεί ένα προφανώς αυτό έχει σαν κύριο στόχο και αυτό το τη συμμετοχή και πάρε θα μπορούσε έτσι τη συμμετοχή δηλαδή μοιάζει να συμβάλει στη δημιουργία κλινικών αποτελούν μου έλεγε κάποιος που είναι συνδεδεμένος κάποιοι μάλλον να συνεργαστούν για να προκύψει ένα έργο νύχτες δεμένοι στο ίδιο δίκτυο το οποίο θα μπορούσε να είναι το ίδιο δίκαιο τον ασύρματο δίκτυο το ίδιο δίκτυ κινητής τηλεφωνίας δεν είναι must και μας πείραξε πιο θα είναι το ότι θα μπορούσε βέβαια όμως έχεις και αλληλεπίδραση ταυτόχρονα μέσω του δικτύου άρα θα μπορούσε να υπάρξει αλληλεπίδραση με διαφορετικό τρόπο δεν παίρνουν τώρα δηλαδή κίνηση η μέτρηση θερμοκρασία αυτά λέγαμε αφηγείται τα άλλα άλλη επιδρομή με κάτι που θα κάνει κάποιος μέσω δικτύου δηλαδή θα μπορούσε νομίζω έχουμε αφαιρέσει μαθήματα παραδείγματα που ζητάνε σε ένα έργο που να συμμετέχει κάποιος στέλνοντας για παράδειγμα ένα συνεχές ήδη πλέον με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων θα μπορούσε καθώς βγήκαν άλλοι ότι έγραψε ένα φράση ας πούμε και πάλι μέσα στη δράση αφού έχασε τα ωραία άρα αυτό οτιδήποτε δημοσιεύεται με τον Αστέρα με κάποιο τρόπο να ανοίγει στο συγκεκριμένο έργο έτσι Ε.Ε. προβάλλοντας παρότι το Twitter δεν είναι φυσικά τόσο πρόσφατο πια όμως διαφορά ένα τα έργα τέχνης προφανώς θα δούμε πολύ περισσότερα αξιοποιούν αισθητήρες πριν τις σε σχέση με αυτά που αξιοποιούν το δίκτυο με την έννοια που το λέμε εδώ όχι το δίκτυο το American Car Athens έναν δείκτη είχανε έκανε διαχωρισμό τα κακομαθημένα σε ότι αφορά τη χρήση των δικτύων ν όχι απλά για να προβάλλονται έργα τέχνης έτσι αλλά κανένας δεν έχει το δίκτυο στο είτε είτε είτε είτε είναι δικές μας τηλεφωνίας κινητής τηλεφωνίας ψήγματα δίκτυα συμμετέχει στο εκεί έχουμε λιγότερα ξέρω βέβαια δύσκολα βρίσκουμε τις χρησιμοποιούμε τόσο το δίκτυο μας γιατί εμείς application που ζητάνε να βγάζεις φωτογραφία έργα τέχνης και είναι σου δίνει πληροφορίες επτά αλλά αυτός που κάνει και η Google με το να χάσει το οτιδήποτε αυτό γράφει και σου λέει ότι ποτέ δεν θεώρησα ότι είναι έργο τέχνης η κάποια διοίκηση μπορεί να το λειτουργήσει μέσα σε ένα Μουσείο όχι αυτά δεν είναι έργα τέχνης αυτό ΑΟ όχι δε μιλάμε για δε τους και στο δίκιο αυτό είχαμε κάνει διαχωρισμό μάθημα του ιντερνετ και γίνανε έτσι διάκοσμο είχαμε κάνει προφανώς πολύ λιγότερα μέχρι σήμερα τουλάχιστον αυτά που θα της άλλαζε πολύ χαμηλά πηγή όπως είπα και πριν θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε στην τελική διαδικασία ότι εάν θελήσετε να αξιοποιήσετε δίκτυα μαζί με πλήρες χωρίς στήριξη θέλετε μην περιοριστούμε στη σκέψη που έκανε ένα ιστοσελίδα G1 έτσι γιατί δίκτυο όπως λιπαρά μπορείς να φτιάξεις ξύνοντας το κεφάλι στα ορίζοντας ότι εγώ αυτό έχω συμμετοχή μέσω μάλιστα έχει συναντηθεί ανθρώπους έτσι εγώ είχα βρει και ενα που δεν ήξεραν αν έπρεπε να τα βάλω γιατροί κοιτάνε με αισθητήρες αν είχαν δημιουργήσει κάθε τρεις μέρες ένα πλεξιγκλάς βάζανε μέσα πληρωμές χρώμα ανάλογα με το πόσο πόσα ακουμπούσε πάπιες δημιουργούταν ένα περνούσε το ένα το άλλο και άρχισε να το χρώμα να γίνεται πιο δυνατό ουσιαστικά είχαν δημιουργήσει το ανέκαμπτε μέσα είχαν μιλήσει μεταξύ τους σε ένα δίκτυο κώδωνα πρώτον να αντιδρά σωστά αντέδρασε και το άλλο αυτό είναι ότι η έννοια του πτυχίου Ελάτε Συνέλληνες Ελάτε ρε γελοίοι ποιο είναι αυτό ποιο χωρικής δηλαδή άλλα λέει να ξεπουλιέται και σημείωσε ότι μέσω του ΧΑ στα ότι δημιουργείται ένα δίκτυο βράστε για να χρησιμοποιηθεί η εταιρεία στοχαστές πρέπει να μπει στο villa d άρα οι αρχαίοι έλληνες έτσι θα μπορούσες να φτιάξεις ένα άρα αυτό θα μπορούσε να αξιοποιήσει λοιπόν αυτό με τα δίκτυα έτσι ώστε να μπορέσουμε να συμμετέχουν αν θα συμμετέχει ο σημίτης το κοινό όχι απαραίτητα αυτό που βρίσκεται μόνο μπροστά από την μπορεί κάποιος και από απόσταση όπως μας έδειξε το ότι αυτός σου βγάζει κάτι ταυτόχρονα σε τρεις πόλεις εσύ θα μπορούσες έτσι ένα έργο το οποίο γίνεται με πλαστικό αλλά την λίτρα μόνο με αυτόν τον τόσο αισθάνεται εκείνο με τους πόρτες που έβλεπε κάποιος έναν άνθρωπο με ήτανε ή σε πλατείες πόρτες όπου άμα πίνεις σαν μύγες ακρίδες κάποιον άλλον απέναντι σε βίντεο παρότι κάποιοι μάλλον απέναντί του ήταν κάτι σαν αυτό που είχε ανοίξει μια άλλη πλατεία την την αναλογη πόρτα και έβλεπες περνάν στην άρτα και να βλέπεις κάποιον από τη Μερσίνα στην Ελλάδα και να πάνε στην ενιαία αρχή σου όταν θα έχεις κερδίσει ένα πλοίο ήταν σε δημόσιο χώρο στην πλατεία του λέω πριν το κάνουν κατάσταση είχανε μαγνητοσκόπηση Καραμάνος δηλώνουν στη μεγάλη τύχη που έφταιξαν αυτά τα έχουμε δει ξανά εκλογές τους εναέριων Official Car Pack μάζευαν τρόφιμα λαμβάνουν δράση είναι ήταν ωραία κι εκείνοι είναι και άρα ένα τρόπος για να αξιοποιήσει κανείς στα δίκτυα θα ήταν για να έχει η επίδραση του έργου του όχι μόνο με κάποιον που βρίσκεται πραγματικότητα μπροστά από αυτό αλλά μπορεί να το δει ποτέ και μέσω κάποιου δικτύου συμμετέχει στο σε αυτό υπάρχει ένα τρόπος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί αλλά τώρα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά από το έργο να ενωθούν σε ένα δίκτυο παρέχει εδώ πιθανή τοπικό έτσι ένα ναι στο διαδίκτυο τοπικό με την έννοια ότι τόσο πέρα από τις φίλες της τοις μετρητοίς επτά διέθετε όπως είναι το ταξίδι στην άκρη ένα δίκτυο ναι οκ ναι αυτό με αυτοκίνητο 100 πράγματα για τη σύνδεση στο ίντερνετ είσαι ένα ασύρματο δίκτυο έτσι παραδειγμάτων του οικοπέδου του για να μπορέσεις να συνηθίσει μέσω του Twitter θα πρέπει να είστε σε κοντινή απόσταση έτσι αλλά ούτε και υπέρ της Ε.Ε. άρα θα μπορούσες είτε να το κάνεις αυτό ένα δίκτυο δικαίως ανθρώπους σε ένα συγκεκριμένο σημείο είτε με άλλες που βρίσκονται σε μια ορισμένη περιοχή είτε με αυτούς του ΤΤ αλλά σε ένα νησί της έναντι τη δεύτερη δεν είναι απαραίτητο να Λύτρας τουλάχιστον σου αυτιστικά μόνο μέσω μιας κάμερας αισθητήρας κίνησης είπε τα καλύτερα με έναν διαφορετικό τρόπο τοπίο λόγω του ότι ειδικά τελευταία χρόνια σχεδόν όλοι έχουν ένα Smart Phone στα χέρια τους το οποίο έχουμε και μια σύνδεση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας μπορείς να πάρεις αυτό μέσα τάση λίγο αυτής δύο παρουσιάσεις περιόδων που ζω αυτά τώρα που είχαμε σήμερα παρουσιάζεται έτσι μαζί μ όλα όσα είχαμε πει στα προηγούμενα μαθήματα θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε για την υλική βάση για όποια είπαμε ότι θα είναι το να κάνετε το σχεδιασμό ξεκινώντας από μια ιδέα για το σχεδιασμό ένα βήμα δηλαδή πριν πάει κάθε διήγηση ένα είτε στο οποίο όπως πάμε δεν θα είναι θα σας πω εγώ πρέπει να είναι οπωσδήποτε ελπίδας θα είναι οπωσδήποτε χρήση στη γη με δείκτη απλά εσείς θα μου πείτε ότι θέλετε αυτά τα έχουμε αναφέρει εμείς διακομματικά δεν έχει φέρει ούτε έξι απλά θέλω να το φανταστώ είναι ναι πληροφορική τέχνη το μόνο που θέλω είναι να περιγράφεται αναλυτικά από την αρχή της την ιδέα και πώς αυτό ακριβώς θα υλοποιηθεί θα ήθελα αν είναι εφικτό ανάστημα να χρησιμοποιεί αισθητήρες b γενικά χρήσιμο θα χρησιμοποιήσω έναν αισθητήρα κίνησης για να τον τιμήσει δηλαδή αν μπορεί να περιγράψει ακριβώς με έναν ακριβή τρόπο με λόγια βέβαια ότι αυτός αισθητήρας κίνησης εγώ θέλω να παίρνει αυτού του είδους την πληροφορία αυτή πληροφορία που θα δίνει οριστικά στην ψυχή θα αξιοποιείται θα επεξεργαστούν μάλλον μέσω ένα λογισμικού και το λογισμικό αυτό θα μου δίνεις ανέξοδα τατιάνα κυρίες μου δίνετε το λογισμικό πώς επηρεάζει το οτιδήποτε ο χωρίς όμως ποτέ και το υπονοούμενο που θα αναφέρουμε στο επόμενο μάθημα κάνουμε φοβούμαι ουσιαστικά ένα ένα μελέτη που έχει γίνει για την κατηγοριοποίηση των διαδραστικών έργων τέχνης το οποίο θα το δούμε μαζί αυτό απλά γιατί μέσω αυτής της κατηγοριοποίησης ουσιαστικά εξερευνούμε και πολιτικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να υπάρχει αυτή η επίδραση έτσι το ιδανικό θα ήταν από τη στιγμή που θα σκεφτείτε και την εκδίκηση ιδέα να σκεφτείτε Μέγας θα αναφέρουμε στο επόμενο και την κατηγοριοποίηση του ως προς την αλληλεπίδραση που έχει βάσει της λεπτομερούς αναφέρουν πως είναι έτσι άρα αυτό άλλωστε ήταν αφήστε τους έχει στείλει τουλάχιστον την ιδέα έτσι ώστε πριν τελειώσουμε τα μαθήματα αν θέλετε δηλαδή να ρωτήσετε κάτι γιατί να το συζητήσουμε μια τέτοια άστρα να αποδείξετε στη μορφή μόνο παιδιά αν θέλετε έχετε σκεφτεί κάτι μια ιδέα τίποτε μπορούμε να συστήσουμε στα μαθήματά μας έχουμε