2014.03.04 - ΠΔΕ - Συνέντευξη Τύπου με ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (4. Αμπαζής) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Νομίζω ότι μη μόνοι στους έτσι μπορούν να έρχονται από τον πλανό μας, από την οικογένειά μας, από τους άνθρωπους που θα γνωρίζουν στον δρόμο. Οτιδήποτε συμβεί από εδώ πέρα σε αυτήν την χώρα, νομίζω θα εξακτράται από το πόσο ευγενείς τη διάθεση, όλοι ευγενείς και όταν είμαστε μόνοι εμείς στο διάβολο πολίτες ή απλή πολίτες οικαζέντας, θα συγνωρίζουν να σηκώσουν κάποια πράγματα, να μπορούν οι άνθρωποι να αντέξουν αυτές τις δύσκολες μέρες που πυσικώς όλο και μεγαλώνουν η βιακιά τους. Το θέατρο διδάσκει αυτές τις πράγματα. Να έρχεται το θέατρο γιατί το θέατρο έχει ακριβώς αυτό το ρόλο, να μας μάθει να συναντιόμαστε να ακούμε ένα στον άλλο, να μας μάθει να είμαστε μαζί. Αυτό κάνουμε και οι δράκτους τώρα και όπως μας κλειστεί και όποτε μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία. Η συνεργασία μας με την περιφέρεια είναι πάρα πολύ καλή και δεν το ξεχνάτε μόνο, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε συνεργασία και πιστεύω ότι στο μέλλον σε σχέση με τα εκατοχάματα στήριξης και όλα αυτά που η περιφέρεια θα παίξει κατευθυνστικό, βλέπουμε σίγουρα ότι θα είναι ακόμα στενότερη στη δραστηριότητα. Είμαστε εδώ και προσφέρουμε δραστηριότητα.