Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 2 / Διάλεξη 2 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Πόλου στην επόμενη υπό ενότητας του πουλιού θεωρίες θα μιλήσουμε για τα εξαντλήσουμε πρώτα ας μη μιλήσουμε για τα ανήλικα εξαντλήσαμε του σκυροδέματος περιληπτικά διαβάζω πάλι μερικά πράγματα θεωρεί έχουν διάφορα σχόλια πάλι να κάνω εγώ Ελπίζω χρήσιμη για τον ακροατή η πλειοψηφία των υλικών που έχουν που έχουν σχέση με το συγκρότημα ποσοτικά είναι τα ανήλικα φυσικά η τέχνη τα πετρώματα είσοδο τεχνητά πλέον μιλάμε διάφορα μεγέθη κόκκων όπως όμως καντήλι κάλυκες και κλπ ιδιώτες σκυροδέματος όπως καταλαβαίνετε έχουν άμεση σχέση με την Ε.Ε. και θα το εξηγήσω αυτό και στον πίνακα έναν σημαντικό νομίζω επιδόσεις όμως αστικά φαίνεται ότι περικλείει τυλίγει αυτά τελικά γύρω-γύρω ανάμεσα σε ρευστή κατάσταση καταλαβαίνετε ότι σωστά γεωμετρία τους το σχήμα το σχήμα τους γενικότερα ήδη συνάφεια τους ο τρόπος που βαίνει τους δουν αυτά ουσιαστικά επηρεάζει την ποιότητα του σκυροδέματος και τις ιδιότητες του λέει εδώ λοιπόν ότι οι δυο τους όμως επηρεάζονται άμεσα από το κομματικό φάσμα το οποίο είναι συμμετρικό φάσμα είναι ουσιαστικά η διαβάθμιση λοιπόν πόσα μικρά τελικά υπάρχουν Σ αυτό το μείγμα ποσά μεγαλύτερα ποσά μεγάλα κτλ την αντοχή αυτών των υλικών καταλαβαίνετε πια μόνον δανείζει κανείς με τις αντοχές τότε και παρασκευαστή κάποιο σκυροδέματος του ουσιαστικά κι αυτό τους κρατούμενοι μεσαιωνικής το σχήμα αυτονόητο και το ειδικό βάρος των χρόνων το οποίο επηρεάζει και το βάρος της κατασκευής ολόκληρης πέρα οικονομετρικά λοιπόν σε θέση η οποία το κομματικό φάσμα που λέγατε για ένα σκοπό η διοίκηση της ΠΝΟ γ τους επηρεάζει σαφώς και την ποιότητα του καθοριστεί μετά τις δοκιμές ως κινήσεις και παρίσταται η κομματική γραμμή καλούνται για άσκηση έχει σχέση με το φως και δεν έχει σχέση με το ερχόμενο και κατά των κάθε κρατούμενο σωστά κατά βάρος και νομίζω ότι θα καλυφθούν μέσω δε χρειάζεται που σου βγάζει το τους περισσότερα σχόλια διότι αργότερα θα κάνουμε σαφώς πιο πολιτική στο θέμα κάτι για τα φυσικά και τα είναι κάπου στα πριν από φυσικά πετρώματα συνήθως λαμβάνονται που καλό το ένα είναι η κατασκευάζονται όπως μπορεί να πάρει φυσικό πέτρωμα από την ανάποδη από πάνω του κρεμόταν έξω μιλάμε για πέτρες χαλίκια κυκλικής ας πούμε εξωτερικής περίπου διαδρομής κατάλαβε ότι επτά κάλυκες δεν μπορούν να δέσουν μεταξύ τους τόσο καλά ωστόσο πως όσο ένα αγωνιώδες στο πούμε θηλυκό που τότες που είναι πολύ πιο αυτό προφανώς τον τρόπο το οποίο Ζορπίδης έλαβε στην ανάνηψη και το πιο σύνθετους τρόπους είναι καθαρό λίγο οι ουσίες ανιχνεύσεις δεν πρέπει να παρεμποδίζουν τις κλίνες σκυροδέματος με λίγα λόγια δεν πρέπει να αλλάζω τις προδιαγραφές του προγράμματος οι ουσίες από το θαλασσινό εμπόρευμα χρησιμοποιείται μόνο για σκοπούς πάλι προφανώς διότι θαλασσινών διαβρώνει το εγώ ότι ενώ αντίθετα δεν ενοχλεί καθόλου το πρώτο αυτή την έννοια λοιπόν δεν μας πειράζει να κόσμο θα δώσουμε λόγο τον έχουμε να κάνουμε κάποια μόνος του ενώ με μικρότερα και κάποια μέρα πως έξω από έλαια λίπη ζάχαρη αποκλείονται Παρασκευή κι αυτά ουσιαστικά διαφόρων αλλάζουν ψηφιστεί διότι τις αντοχές του όταν του είπα περιεκτικότητα σε νερό βλέπετε ότι υπάρχει ένα νερό όπως σημαίνει το κατά βάρος μια ουσιαστικά ένωση λόγους αυτός λόγος έχει σχέση βέβαια και με το τι ποιότητα νερού συναντηθούμε σκυροδέματος τον κατασκευάσουμε έχει σχέση με τη θερμοκρασία σε σχέση πολύ παραμετρικό έτσι έχουν προδιαγραφές που αλλάζουν τους μυστικά την περιεκτικότητας ενώ ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες αναλάβουμε εγώ ότι μπορεί να αγωνιστεί όταν αυξάνεται λόγω στην προσπάθεια διότι προφανώς δεν έχει δίκαιο αίματος περισσότερων έχουμε έχουμε μια μειώνει τη στεγανότητα του διοδίων Αρχιερατικό έναντι παγετού πάγια τόσο πολύ μεγάλο πρόβλημα σκυρόδεμα είμαστε και σε περιοχές αρκετά κρύα ξέρουμε γι αυτό το σκυρόδεμα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα στον παγετό οδών τον ρόλο λοιπόν διείσδυση στο πόδι στην περιοχή βρέχει και τα κυνικά και μόρια νερού διεισδύουν σε κούπες λόγος σχισμές σε υφυπουργό του σκυροδέματος Ανάφη το βόρειο Πάγος ναι κι επειδή αυτό το έργο και την περίοδο αλλά να ακούσεις να διαστέλλεται είναι πάλι τελικά στηθεί στα οποία διαστέλλονται των πάγων τότε όπως καταλαβαίνετε και αυτές οι δυνάμεις καταστολής πάρα πολύ μεγάλες αλλά δεν του και μιλάμε για μια λόγω μη ας κάνουν βέβαια έθεσε εδώ ας πούμε είναι το σκυρόδεμα έχουμε κάποιες πρόβες πειστήκαμε μεγάλες τώρα για λόγους για ταμπλέτες άνετα ας πούμε ότι το νερό πριν τον παγετό μπαίνει μέσα και καλύπτει τελικά πληρώνει γέμιζε αυτές τις ρωγμές καταλαβαίνετε ότι αν παγετός και πάγωσε αυτή ευνοεί αυτό σου εδώ πως νερού θα υπάρξει μια διαστολή με συνέπεια αυτή διαστολή τη Ιρλανδός πίεσε πολύ ισχυρές να σπάσουν το μέρος 8 κόμματα και κάθε φορά και τον την επόμενη χρονιά η ρώμη αυτή ήταν μεγαλύτερη και καταξίωσης οπότε καταλαβαίνετε ότι με τη λύση σε συνθήκες παγετού ουσιαστικά το αυτοκίνητο σημαίνει σιγά-σιγά διαλύεται και μιλάμε πάντα για περιοχές το ξεχνάμε που έχουνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ωραίο όταν λοιπόν ο λόγος όταν αυξάνεται λόγω στην προσπάθεια τότε αυξάνει επίσης πολύ ξήρανσης χαιρετισμός λεπτομέρειες εδώ σταματάμε εκδηλώθηκε στη φάση με τον ν Φίλη που όπως σας για τ ν θα μιλήσουμε και αργότερα σε πολλές φάσεις του μαθήματος είναι σημαντικό το αντικείμενο καμιά φορά μέσα στο εξάμηνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες τσέπες του ιδρύματος κλπ τα παίρνουμε ένα λόφο εκεί πηγαίνουμε σε ένα εργοστάσιο Παρασκευής συνάλλαγμα το μοιραίο έτσι εκεί που παρασκευάζει διάφοροι διαφόρων μεγεθών εποχή πώς παντρεύονται αυτό πράγματι εφικτές νομίζουν αρκετά χρήσιμη γνώμη όσον αφορά το ας πούμε την εμπειρία εξειδίκευση τη μικρή που όπου το ρόλο τους ξέρετε τους ρωτάμε πιο πολύ είναι εντελώς ξένοι φοιτητές μας το μάθημα είναι ας πούμε δεν τομέα έτσι ότι οι εκλογές περίπατος το Σχολή περισσότεροι επικεντρώνει στο έδαφος πια αυτό το μάθημα αυτό μαθήματα ας πούμε λίγο ξένα στους φοιτητές είναι αυτονόητο ότι γνωρίζουμε κ Γι' αυτό και το μάθημα γίνεται σε βαθμό ας το πούμε εντατικό σαφώς υπέρ πολυτεχνείο έτσι εμείς τους πληρώνουμε προφανώς δείχνει και πολύ πιο απαιτητικό τώρα προχωρούν κοσμήματα σκυροδέματος πρόχειρα στερεώματος ουσιαστικά μιλάμε για για ουσίες εραστές σε σκόνη τα οποία αναμιγνύονται σε μικρές ποσότητες τους ρωτάμε και μεγαλύτερες ποσότητες με σκοπό να βελτιώσουν ορισμένες ιδιότητες είτε μιλάμε για πολύ φρέσκο και του πλήρους προγράμματος γιατί είμαι εδώ πέρα τι μπορούμε να κάνουμε σκόνη το οποίο θα βελτιώσει πλάτος της ιδιώτες σκυροδέματος μετά από καιρό έτσι το πλοίο θα έχει σκληρύνει κλπ υπάρχουν όπως μητέρες ρευστοποιήθηκαν τα οποία όμως τους αστικά αυξάνουν τη ρευστότητα και μειώνουν την απαιτούμενη ποσότητα του νερού που υπό που χρειάζεται και έτσι αυξάνει την έλλειψη προγράμματος επίσης αυξάνεται αυξάνεται και οργασμό τρόπους προγράμματος εργάσιμο αυτό θα πει ευκολία με την οποία αυτό το εύκολο τοποθέτησε σε ευκολία χειρισμού αυτού του ρευστού πραγματοποιεί μεγαλόσωμος ρευστού υλικού χώρες έχουν πολύ καιρό βέβαια έτσι τακτικά δεν τα οποία προκαλούν πολλές μικρές φυσαλίδες τα οποία δένουν και σούμα σωμάτων τάγματος σκυρόδεμα αυτό το μείγμα λοιπόν έχει μεγάλη αυξημένη αντοχή σε παγωτό σε επαρχιακών σχολή παγωτό τονίζουν επιδρά αρνητικά τα οποία επιβραδύνουν την έναρξη της ύψους τρεις έως 8 ώρες θερμές περιοχές Fatih φανταστείτε όπου υπήρξε επιταχύνεται λόγω της θερμοκρασίας εκεί επέκτεινε το αρνητικό της άπιστες κόπτονται σε περίπτωση ύπαρξης δομών διακοπής ισχυρότατης υπό συνθήκες καύσωνα αυτό υπομονή στον Αρμός διακοπής θα πει επίγεια επειδή πρέπει να εξηγώ και πράγματα που μας είναι ας πούμε αυτονόητα μεγάλες νίκος κατασκευές έχουν μεγάλες ιστορίες πολλές όχι σε μήκος σε μέγεθος γενικότερα δεν έχουμε και έχει και σκέψη ας πούμε στο επίπεδο μεγάλη ανάπτυξη μεγάλου μήκους κατασκευή τότε περιμένουμε και μεγάλες δόσεις των βιαστών λες όταν έχουμε θερμοκρασιακές μεταβολές τώρα η ύπαρξη μεγάλωσε στο δύσκολο όπως προκαλεί προκαλεί και παραμορφώσεις τους ρωτάμε ποιοι είναι απευκταία το λογότυπο διακόπτουμε αυτές τις κατασκευές τακτά χρονικά διαστήματα δείτε λοιπόν τι γίνεται ας πούμε ότι έχουμε μια πολύ μεγάλη κατασκευή πολύ μεγάλη σκηνή και σ'αυτό το άρθρο άποψη είναι μεγάλου μήκους και ας πάψουν είναι μεγάλο το μήκος θα σας μου περίπτωση δεν δεν κατασκευάζουμε έτσι προτιμούμε ουσιαστικά να σπάσουμε αυτό το πολύ μεγάλο έργο που το πολύ μεγάλο κωμικό 26 εκ μέρους του ΙΚΑ το οποίο ουσιαστικά ενωμένα μεταξύ τους με τρόπο αστικά είναι ξερό και το άλλο ανάμεσα τους υπάρχουν μη έτσι αν εμείς θα τα τα έργα και φυσικά κανέναν κίνδυνο παρακάτω το τραγούδι θα κατασκευαστούν στο παρά πλέον επιμέρους σπυράκια το οποίο συνθέτουν φυσικά αυτό Μεγαλόπολη του ζητούμενου όπου θα κατασκευαστούν και τα 100 πλέον σε οξύ αυτό σχεδίασαν εδώ πλέον το εναρκτήριο έφερε το άλλο υπάρχει αυτός όμως διεκόπη εις το φροντίζουμε την καλύπτουμε τις υπάρχουν λύσεις κατασκευαστικές όποτε κάποιος που κινείται μέσω του δεν μπορεί να καταλάβει την ύπαρξη πόρων προς κύριον έτσι φαίνεται σαν πραγματικά σαν ένα μεγάλο όμως αυτό δεν είμαι ο πλέον κτίρια και έχουνε και επιμέρους και έχουν και μικρότερες σοδειές τους μιας νέας τάξης των διασποράς ασχολείται και το σημαντικότερο αυτές ειδήσεις ίσως εσείς τον διασποράς που εμφανίζονται τα σπυράκια δεν επηρεάζουν το ένα το άλλο αυτές γιατί κινούνται στο που χωρίς να ακουμπάμε την χτυπάει τον έτσι θα γίνει καρτερία μπορούν στη γέφυρα που είναι ένα υγιές π.χ. έχουν ουσιαστικά άρα άμα δουν κάτοψη γέφυρας ανθρώπους λίγο δείτε λοιπόν την κάψουλες γέφυρας τότε θα ήταν άμεσα αντιληφθείτε ότι το πρόβλημα στη γέφυρα δεν εισπραχθούν άποψη αλλά στο πρόσωπο όχι στη Νάξο τους έχουν πολύ μικρό μήκος που δεν υπάρχει απαίτηση κατασκευής αρμών ουσιαστικά πιστωτές λες όμως στον ξενοδόχοι έχουν πολύ μεγάλο ελ νίκος και εδώ πραγματικά υπάρχει τέτοια απαίτηση Γι' αυτό το λόγο βλέπετε τη διεύθυνση ουσιαστικά κατασκευάζονται κατ'αυτόν τον τρόπο και του κατάχρηση πάει παντού και ιδιαίτερα στη καις μέχρι το μάθημα στο σκυρόδεμα παύλα δομικές κατασκευές μια και αναφέρθηκα σε δεύτερο ας πω και δυο τρεις πραγματάκια που σχετίζονται με το θέμα θα μπορούσε μια γεφυρώνουν κατασκευασμένη τώρα εκτός τα θεμέλια της ένα βασικό σύστημα κατασκευής λειτουργίες οι οποίες είναι ουσιαστικά το προπονητικό 1α μέλι γέφυρα σε 8 λεπτά πρώτη γέφυρα συνέκρινε προβολή βγαίνουν από το απ' το κεντρικό το σύστημα δικό του δρόμο κάπου όλα και ουσιαστικά αύξηση φέτος η κίνηση των αυτοκινήτων ουσιαστικά αφού αυτό το σύστημα τον οποίο κατασκευάζονται πολλές γέφυρες στον έχουν πολύ μεγάλα ανοίγματα δηλαδή αν υπάρχει απαίτηση αυτή η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για διάφορους λόγους όπως π.χ. στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο που νομίζουν Μείζον παραμένει εν έτη 2015 ακόμη μεγαλύτερη έχει το μέγιστο αλλά πλανήτη αν δεν απατώμαι αποστασία που δεν φτάνουν αν υπάρχει λοιπόν τέτοια απαίτηση πότε θα πάμε στα πάρτι τους άλλους κατασκευές διότι υπάρχει πρόβλημα πλέον Γάλλων πολιτών μήκους προ όλο αυτό είναι πολύ κακό εξάλλου η ενίσχυση της έχω μεταβλητές διατομές θέλουν άλλου είδους σπουδές ουσίας που κάνουν το έργο συμφωνώ ας το πούμε πρέπει να πάμε σε λύση ταμειακές λύσεις εγώ ιταλικές παροπλισμού των πρόταση γι' αυτό ποια χώρους δομικές κατασκευές επίθετο θα σχολιάζουν πολλά έργα στο μάθημα γενικά όμως προσέξτε εσείς θέλω να εμβαθύνουμε κατασκευαστικά υστερεί αυτά απλά θέλω μέσω αυτού του μαθήματος το δεν ξεχνώ ποτέ την και επιλογής το αυξάνουμε θέλω θα ήθελαν τον οφειλέτη Στέλιος δεξαμενών έχει βασικές γνώσεις όμως σχέση με δομικές κατασκευές και λίγο πιο εξειδικευμένες γνώσεις που έχουν σχέση με το συγκρότημα συνθέτες και πέντε πράγματα έχουμε κρίση και ως με 1000 δυο τρεις πράγματα ακόμη έτσι αυτήν λόγιο του χρήματος τώρα θα επιταχυνθεί κάπως τον όπως είπαμε για τα αφεντικά που επιβραδύνουν την εξής πήξεως ουσιαστικά επιχειρεί να επιταχύνουν τις σκληρές και που αυτοκ πρωθυπουργό προφανώς χρειάζεται για αναφερθούν έτερα έδειξε ότι είναι γίνε πιο γρήγορα ας πούμε σκληρές πριν την ύπαρξη παγετός οι κάποιοι για άλλους λόγους υγείας δεν γράφουν τώρα αν όμως έχουμε ήδη παγετού και πρέπει να κατασκευαστεί ενεργούς προτιμά το θα πρέπει να βάλουμε την μαχητικά και τα οποία θα αναλάβουν θα λάβουν μέριμνα έτσι ώστε να μη συμβεί αυτός που σχεδίασε το μέλος και εμείς πάσες του που να μην έχει στα θύματα της σκληρό αν όμως πρέπει να κατασκευάσουμε άμεση μια κατασκευή με σκυρόδεμα υπάρχουν σημαντικοί λόγοι η το τερατώδες διέθετε αν λοιπόν δεν θέλουμε να παραστούν ποτέ από αυτό το έργο πρέπει να σκουπίζουν στα αγροτικά όποιες τελειωτικά αυτά θα μειώσουν την ήττα του τερατώδους προγράμματος όμως πόσο χειρότερα γιατί υπάρχει ένα ενδεχόμενο χρήση αυτών των πρόσθετων οδήγησε εισδοχής εδώ έχουμε πάνω μας είναι γι αυτό λοιπόν όταν έχουν αποτραπεί στεγανό σε πρέπει να έχουμε ουσιαστικά διαφορετική κομματική συνείδηση με επαρκή περιεκτικότητα λεπτό λεπτό κούκλας ομάδων ή στα πιο ελληνικά υπάρχουν για να υπάρχει μεγαλύτερη μεγαλύτερο ποσοστό υλικών τα οποία είναι μικρά σε μέγεθος και αυτά θα δένουν καλύτερα μεταξύ τους αφήνουν πολύ μικρά κενά ανάμεσά τους και έτσι επιτυγχάνεται μια καλή είδηση δείχνει στα μεγάλα τελικά αφήνει και μεγαλύτερες ας το πούμε διατομές ανάμεσα τις οποίες πρέπει να πληρώσει να γεμίσει το σκεύασμα εδώ πέρα το μικρό τελικό υπάρχουν κοτες επί της πλήρους λοιπόν και μετά από αυτό το μάθημα πάνω στο νησί