"Ασημένιος και Τέρη" (Cityofathens, 2010)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Είμαστε στο 300 κ KO Πώς το έχουμε ονομάσει το δέντρακι μας αυτό? Πώς το έχουμε ονομάσει το δέντρακι μας αυτό? Πώς το λένε? Η Τέλη! Είναι η Τέλη! Η Τέλη το παιδισε, το είδε από ψηλά και γλυσήρισε. Έγινε! Ο ασμένος τη ζήτησε να τα πει σωρά τα παιδιά. Όχι, τιάξαμε το δέντρο όλοι μαζί και βάλαμε μέσα, ανεβάζαμε απάνω το φλάσκι να μιλήσει. Όταν γυρίσαμε από τις διακοπές, βέραμε μαζί μέσα ό,τι βρήκαμε. Φύλλα, κοχύλια, φυτά, πετούλες, σαλιγκάλια. Ελάτε να διαλέξει το καθένας το κουτί που έχει φέρει από το σπίτι και να καθίσουμε όλοι μαζί να δούμε τι έχουν αυτά τα κουτιά μέσα. Τι είναι αυτό? Τα μάζεψα μερικά από το χωριό μου. Μαζί με τη Μανούλα τα μάζεψατε? Ναι. Και βλέπω και ένα κουτινάρι. Αυτό το κουτινάρι από πού το πήρας? Εγώ από πού το πήρας. Από τη θάλασσα. Από τη θάλασσα, εκεί το βρήκες και αυτό? Ναι. Για μυρίστε, μυρίστε να μου πείτε πώς μυρίζει, πώς σας φαίνεται. Τέλειο είναι. Είναι ωραίο. Η τέρη μας είπε τι έγινε, καθίσαμε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε να γεμίσουμε πάλι την αυλή μας με φυτά. Τι τέψαμε, καθαρίσαμε και την κάναμε όμορφη. Θα κάνουμε όμορφη την πηδική χαρά και το ελικατευτικό. Το ελικαπητό να φυτέψουμε. Τι θα φυτέψουμε? Ζουλούδια. Πέταλουδα, πέταλουδα. Ήρθαμε εδώ για να παρατηρήσουμε τη φύση, το δάσος, τα δέντρα. Για να μεταφέρουμε στο Μεσημένιο ό,τι είδαμε. Και τα λουλούδια. Και τα λουλούδια. Θα βάλουμε τα λουλούδια, δέντρα, φυτά. Να φυτέψουμε δηλαδή εννοείς Εύα. Ναι. Τα λουλούδια. Δυο ταφέρες για να μην πετάνε σπίτια. Ναι. Στον δόμο. Στο δόρμα. Και γιατί άλλο? Για το βίντεο μας. Όλοι είχαμε δίνει τα χεάκια για να φυτέψουμε. Είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Και γιατί άλλο? Για το βίντεο μας. Όλοι είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Και γιατί άλλο? Για το βίντεο μας. Όλοι είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Και γιατί άλλο? Για το βίντεο μας. Όλοι είχαμε δίνει τα χεάκια για να μην πετάνε σπίτια. Είπαμε στον παπά και στη μαμά μας να μας βοηθήσουν. Και αυτά που είχαμε μαζέσει φτιάξει με το δικό μας βουνό και τη δική μας θάλασσα. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Η μητέρα η χάθηκε κι αυτή και της άρεσε πολύ. Γι' αυτό ήθελε να μείνει μαζί μας. Έχτισε τη φωλιά της πάνω σε μοσιμενιωμένο. Τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Και κάνουμε μια ιδιωτή. Και καλέσουμε όλον τον κόσμο για να χάει μαζί μας. Αυτή ήταν η ιστορία μας. Και ελπίζουμε μόνος εσάς. Και μια άλλη ταμπέλα. Τι θα λέει? Θα το γράψουμε σε πέντε ταμπέλα. Θα κάνουμε ιδιωτή. [♪ Μουσική çocukι [♪ Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE