TEDxChania2016 Promo Video - "Γνώρισε το XENO" (TEDxChania, 2016)
: Τι είναι ξένο, είναι όταν αυτό που αγαπάς, δεν είναι αυτό που κάνεις. Όταν αυτό που αρμόζει, δεν είναι αυτό που θες. Όταν δεν κυνηγάς ότι ονειρεύεσαι, επειδή φοβάσαι την απόρριψη ή το άγνωστο. Όταν το κρύβεις κι όμως το ξένο απελευθερώνει, εμπνέει, ιδρυγκάρει. Ιδρυγκάρει!