Where good ideas come from | Steven Johnson (TEDx Patras, 2010)
: skir 상황 encourage you toITCH PRODUCTIONS supplied by A few minutes ago, i took this picture here 10 blocks from here, this is the grand cafe here in Oxfords i took this picture, because this turns to be first coffee house στην Αγγλία, το 1650. Αυτό είναι το καλό δημιουργείο του. Θα ήθελα να σας δείξω, όχι γιατί θέλω να σας δώσω το Starbucks Tour της ιστορικής Αγγλίας, αλλά επειδή η αγγλική κοφεία ήταν σημαντική για τη δημιουργία και τη δημιουργία ένας από τους μεγαλύτερους ιντελεκτικούς εξοπλισμούς από τα τελευταία 500 χρόνια, το οποίο σήμερα ονομάζουμε την Εμπνευματικότητα. Η κοφεία έπαιξε τέτοιο σημαντικό ρόλο στην Υποθήκη της Εμπνευματικότητα, επίσης επειδή το τέτοιο σημαντικό ρόλο. Μετά από τη δημιουργία της αγγλίας και της τελευταίας, το τέτοιο σημαντικό ρόλο που έπαιξαν και οι αγγλικοί και οι μαθητές μέχρι την ημέρα μέχρι το βράδυ, ήταν το αλκοόλ. Το αλκοόλ ήταν το δημιουργείο του σημερινού στιγμού. Μπορούσαν να πιάνουν λίγο μπίρ και να έχουν λίγο πιάνι και λίγο γιν, σχετικά από το 1650, και να πιάνουν λίγο μπιρ και γιν στο τέλος της ημέρας. Μετά από τη δημιουργία της αγγλίας και της τελευταίας, είχατε μια ολόκληρη κοινωνία που ήταν πραγματικά τέτοιο σημαντικό ρόλο. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα ήταν αυτό στο σημερινό σας ζωή, και γνωρίζω ότι αυτό είναι αλήθεια για κάποιους από εσάς, αν πήγατε να πιάνετε όλη την ημέρα, και μετά μεταφέρατε από έναν δημιουργείο στο στιγμό, θα είχατε καλύτερα ιδέα, θα ήσασταν πιο εξαιρετικά και πιο εξαιρετικά. Δεν είναι ένας συμφωνισμός, όμως, να υπάρχει μια μεγαλύτερη εξαιρετική εμφάνιση, όταν η Αγγλία μεταφέρθηκε στο τυί και το κόφι. Αλλά το άλλο πράγμα που κάνει το κοφείο σημαντικό, είναι η αρχιτεκτορία του χώρου. Ήταν ένα χώρο όπου οι άνθρωποι έγιναν μαζί, από διαφορετικές παραγωγές, διαφορετικές δύσκολες εξετάσεις, και το κοφείο σημαντικό, όπως ο Ματ Ρίδλις είπε, ήταν ένα χώρο όπου οι ιδέες μπορούσαν να έχουν σεξ. Αυτή ήταν η αρχιτεκτορία του χώρου. Οι ιδέες έγιναν μαζί εκεί. Έχουν ένα κοφείο σημαντικό σε κάποιο μέρος από αυτή τη περίοδο. Έχω περνάει πολλά χρόνια να σκέφτομαι για τα τελευταία πέντε χρόνια, επειδή είχα αυτήν τη σκέψη, ότι πρέπει να δημιουργηθώ στις εξαιρετικές λεπτομέρειες. Στις εξαιρετικές λεπτομέρειες της δημιουργίας. Τι είναι το σπίτι της δημιουργίας. Και αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω δοκιμάσει στις δύο περιοχές, όπως το κοφείο σημαντικό, έχω δοκιμάσει στις δημιουργικές περιοχές, όπως το Ματ Ρίδλις, που έχουν εξαιρετικά εξαιρετικά εξαιρετικά. Έχω δοκιμάσει στην ιστορία των πρώτων πόλεων. Έχω δοκιμάσει σε περιοχές δυνατές, όπως τις χορτίες και τις πόλεες κατωμένου, που έχουν εξαιρετικά επίσημα. Και αυτό που έχω δοκιμάσει είναι διαφορετικά μάτια, ένα σημαντικό πράγμα που επιτρέπει πάνω και πάνω σε όλα αυτά τα περιοχή. Υπάρχουν πραγματικά παράδειγματα που μπορούμε να μάθουμε, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στους δικές μας ζωές, στους οργανισμούς μας, στους περιοχές μας, για να τους κάνουμε πιο πιέστισμα και ενδυναμισμός. Για να γνωρίσουμε αυτό και να καταλάβουμε αυτές τις πρωτοβουλίες, πρέπει να κάνουμε έναν τρόπο με τον οποίο τα παραδοσιακά μας μεταφορικά και μοναδικά μας οδηγούν στους συγκεκριμένους ιδέες της ιδέας της δημιουργίας. Έχουμε αυτό το πολύ δημιουργικό δημιουργίας για να δημιουργήσουμε στις στιγμές της εμπνευσίας. Έχουμε το φλάσμα της εμπνευσίας, το στόχο της εμπνευσίας, έχουμε τις επιφανίες, έχουμε οι ευρύκες στιγμές, έχουμε τις λεπτοβουλίες στιγμές. Όλες αυτές τις πρωτοβουλίες, όσο πρωτοβουλικά ευρύκες στιγμές, συμφωνούν αυτή τη βασική εμπνευσία, η οποία είναι ότι μια ιδέα είναι μια μοναδική πράγματα. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε μια υπέροχη, εμπνευσιακή στιγμή. Αλλά, στην πραγματικότητα, το οποίο πιστεύω και το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις είναι η ιδέα ότι η ιδέα είναι έναν νέτρο, στο πιο εφαρμογικό επίπεδο. Αυτή είναι η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου. Η νέα ιδέα είναι ένα νέτρο μυαλών που συμβαίνει με το άλλο μέσα στο μυαλό σου. Είναι μια νέα συμβαίνωση που δεν έγινε πριν. Αυτή είναι η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου. Η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου είναι η ιδέα ότι η ιδέα είναι έναν νέτρο, στο πιο εφαρμογικό επίπεδο. Αυτή είναι η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου. Η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου είναι η ιδέα που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου. Είναι πολύ δύσκολο. Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ δυστυχισμένα είναι ότι γνωρίζουμε ότι με το βάστισμα των νεονατοπιστών σε κάποιο περιβάλλον, αν μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά να είναι αγκαλιά, είναι πολύ απλώς, μπορούμε να έχουμε αγκαλιά παιδιά σε αυτήν την περιοχή. Η τεχνολογία είναι εκεί, έχουμε αυτές τις στήριξες σε όλες τις δημοσιογραφικές κόσμες. Το πρόβλημα είναι ότι αν αγοράσεις ένα νεονατοπιστό 40.000 εκατομμύρια και το αγοράσεις σε μια μικρή χωριά στην Αφρική, θα λειτουργεί καλά για ένα ή δύο χρόνια, και τότε κάτι θα λειτουργήσει και θα χτυπηθεί και θα παραμείνει χτυπημένος για πάντα. Γιατί δεν έχεις ένας ολόκληρος σύστημας από αγοράσεις και δεν έχεις την εξελίξη στο βάστισμα να ασφαλίσεις αυτό το 40.000 εκατομμύρια. Και έτσι έχεις αυτό το πρόβλημα, όπου χρησιμοποιείς όλο αυτό το χρήμα, όπου χρησιμοποιείς όλες αυτές τις εξελίξεις και τότε χρειάζεται χρειάζοντας. Αυτό που έφερε το Πρέστρο και το κοινό του, ήταν να δείξουν τι είναι αυτές οι εξελίξεις σε αυτές τις εξελίξεις της ελληνικής κοινότητας. Αυτό που έφερε ήταν ότι δεν έχουν πολλές εξελίξεις, δεν έχουν πολλές μικροβουλίες, αλλά πιστεύουν να κάνουν ένα πολύ καλό δουλειά για να κρατήσουν τις αυτοί τους στον δρόμο. Υπάρχει ένα Toyota 4Runner στον δρόμο και σε όλα αυτά τα μέρη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νεονατολικοπέντη που είναι δημιουργημένο από αυτοκίνητα. Αυτό είναι το πώς έφερε. Είναι ονομάζεται το νεονατολικοπέντη. Από την έξω, είναι σαν ένα τέτοιο λόγο που θα βρεις σε έναν σημερινό νοσοκομείο. Από την έξω, είναι όλα τα αυτοκίνητα. Έχει ένα φαν, έχουν κομμάτια για την αγωγή, έχουν πλήρες για την αγωγή, χρειάζεται από μια καρδιά. Όλα αυτά που χρειάζεται είναι τα αυτοκίνητα και την ικανότητα. Αυτή είναι μια καλή μεταφορά για το τρόπο που τα ικανότητα συμβαίνουν. Θα ήθελα να πιστεύω ότι τα ικανότητα μας είναι σαν το νεονατολικοπέντη. Πολλές φορές, τα ικανότητα συμβαίνουν μαζί. Υπάρχουν ικανότητα από άλλα άτομα, από άτομα που έχουμε μάθει, από άτομα που τρέχουμε στο καφέ, όπου τρέχουμε κάτι μαζί στις νέες φορές και δημιουργούμε κάτι νέο. Αυτό είναι το μέρος που συμβαίνει η ικανότητα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια από τις μοντέλες για να δούμε τι είναι η ικανότητα και τι είναι η αυτοκίνητα. Αυτή είναι μια μορφή. Ένα άλλο είναι το νεονατολικοπέντη και την ικανότητα. Αυτή είναι η στιγμή, όταν ο νεονατολικοπέντης ήταν στην Καμπρίτζ. Αυτή είναι η στιγμή από την Ακσφαλία. Αυτό είναι το σημαντικό όργανο. Αυτό είναι η στιγμή, λοιπόν, από την Ακσφαλία. Αυτή είναι η στιγμή, λοιπόν, από την Ακσφαλία. Αυτό είναι η στιγμή, λοιπόν, από την Ακσφαλία. που παρουσιάζουν να μοιάζουν λίγο περισσότερο σαν αυτό. Αυτό είναι αυτό που πρέπει να δείξει η εργασία σας. Είναι μέρος από τη σύζυγή μου εδώ. Και ένας από τους προβλήματα με αυτό, είναι ότι, όταν επισκεφθείτε αυτό το χώρο, οι άνθρωποι είναι αρκετά ανεξάρτητες, όταν πρόκειται να εμφανίζονται στον μέρος που έχουν τα καλύτερα ιδέα, την ιστορία των καλύτερων ιδέων. Και λίγο χρόνια πριν, ένας υπέροχος επισκέπτες, ο Kevin Dunbar, αποφάσισε να δουλεύει και να δουλεύει το Big Brother. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Υπέροχος επισκέπτες. Αυτό συμβαίνει όταν ο Δανμπάρ βλέπει το τελείωμα, είναι ότι όλα τα σημαντικά πραγματικά ιδέα δεν συμβαίνουν μόνο στον Λαό, μπροστά από το μικρόσκοπ. Αυτό συμβαίνει στο κέντρο της συζήτησης, στο εβδομάδι της εβδομάδης, όταν όλοι γίνονται μαζί και μοιραστούν τα τελευταία δεδομένα και βιώσιμα. Πολλές φορές, όταν οι άνθρωποι μοιραστούσαν τις ειδικές, είχαν ειδικές ειδικές σχέσεις, ειδικές ενδιαφέροντες, συμβαίνουν μαζί και μοιραστούν τα τελευταία δεδομένα. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, το περιβάλλον που οδηγεί στην ενδιαφέροντα. Το άλλο πρόβλημα που έχουν είναι ότι θέλουν να συνειδητοποιούν τις ιστορίες της ενδιαφέροντας στις λιγότερες στιγμές. Θέλουν να πω την ιστορία του ευρύκου. Θέλουν να πω, εκεί ήμουν. Ήμουν εκεί και είχα όλα ευρύκολα στο μυαλό μου. Αλλά, όμως, αν δείτε την ιστορία του ευρύκου, γνωρίζει ότι πολλές σημαντικές ιδέες έχουν πολύ αρκετές ειδικές στιγμές. Αυτό ονομάζομαι το σκληρό κομμάτι. Έχουμε ακόμα ακόμα γνωρίσει το κομμάτι, το ενδιαφέροντο και το σκληρό κομμάτι. Αλλά, όμως, πολλές σημαντικές ιδέες έχουν πολύ αρκετές ειδικές στιγμές. Έχουν αίσθηση ότι υπάρχει ένα ενδιαφέροντο πρόβλημα, αλλά δεν έχουν ακόμα τις ειδικές ειδικές στιγμές για να τους ανακαλύψουν. Προσπαθούν όλη τη στιγμή να δουλεύουν στιγμές, αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που τους ενδιαφέρονται, αλλά δεν μπορούν να το λύσουν. Ο Darwin είναι ένα καλό παράδειγμα. Ο Darwin, μέσα στην αυτοβιωγραφία του, έκανε και ένα ειδικό σχόλιο που χρειάζεται για την καταγραφή του αυτοβιωτικού και το εορικτό σχόλιο. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. Μια ειδική σχόλιο που έκανε. και ο Darwin έκανε αυτά τα κοπιαστικά κομμάτια, όπου έγραψε κάθε μικρό ιδέα, κάθε μικρό κομμάτια. Και αυτό που βρήκε ο Grueber, ήταν ότι ο Darwin είχε την πλήρη θεωρία της φυσιολογίας για μήνες και μήνες και μήνες πριν είχε την εφαρμογημένη εμφάνιση που έκανε ο Malthus, το 1838. Υπάρχουν παρουσίες που μπορείς να διαβάσεις και πιστεύεις ότι διαβάσεις από έναν Darwin τεχνικό κομμάτι, από την περίοδο πριν έχει την εφαρμογημένη εμφάνιση. Και αυτό είναι πως οι μεγαλύτεροι ιδέες συναντήσουν. Επιτρέψουν σε εμφάνιση για μήνες και μήνες χρόνια. Το πρόβλημα για όλους εμείς είναι πως δημιουργείτε περιοχές που αφαιρέσουν αυτά τα ιδέα να έχουν ένας τελείως μεγάλος κομμάτιας. Είναι δύσκολο να πεις στον σύμφωνο σου ότι έχεις μια εξαιρετική ιδέα για την οργανισμή σου. Θα είναι χρήσιμο το 2020. Μπορείς να μου δώσε λίγο χρόνια να το κάνω. Έχουν και μερικά εταιρείς όπως Google, που έχουν χρόνο για εμφάνιση, 20% χρόνια. Στην ασφάλεια, αυτά είναι τα εμφάνιση μεγάλων κομμάτων σε μια οργανισμή. Αλλά αυτό είναι κομμάτι. Και το άλλο είναι να αφαιρέσουν αυτά τα εμφάνιση να συνδυάσουν με άλλα εμφάνιση. Αυτό συχνά συμβαίνει. Έχεις μία μία ιδέα, κάποιος άλλος έχει την άλλη μία, και αν είσαι στο σωστό περιβάλλον, κά Scroll Error, μποsec小心 and Sp菜, και δεν μπορέσε να διαδικασιάζομαι, γιατί είναι η μία σκόη. Και αυτό μπολεύει. I mean, fuck you. Και θα σας αφήνω με αυτήν την ιστορία, η οποία πιστεύει πολλά από αυτές τις αξιότητες και είναι μια υπέροχη κομμάτια ενδιαφέρονσης και πώς συμβαίνει σε ανάγκη μορφή. Είναι το Ωκτώβρο του 1957 και το Sputnik έκανε. Τα ε Είμαστε в Λόρωbaitινγκםαρίνικης Επίθεσης, στο γιαδικό Ζητημα Voice ξε告诉 ότι το Λομπινουδίσκο έχει πραγματικάου αποичноματισμού they να απαντά πirstύoyo. που πιστεύουν πως είναι ευκαιρία, δεν μπορώ να πιστεύω ότι αυτό συνέβη. Και δύο, δύο 20-τισ. περιοχές στην APL, είμαστε στο καφετήριο, με μια μία εμφανιστική συζήτηση με έναν κόσμο από τους συλλογές. Έχουν τον Γαϊρ και τον Βάιφνμπεκ. Και μία από τους συλλογές λέει, «Ε, έχει κάποιος προσπαθεί να ακούσει για αυτό το πράγμα?» «Υπάρχει ένας αυτοκίνητος σατελίδας, υπό εκεί, στον αυτοκίνητο, που είναι βασικά να διαβάζει κάποιο σύγκρονο. Μπορούμε να το ακούσουμε, αν το ακούσουμε». Και έτσι, έκανε να το ακούσουν και κάποιοι άλλοι συλλογές. Και όλοι είπαν, «Όχι, δεν έπισα να το κάνω, είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα». Και τότε, Βάιφνμπεκ είναι ένας εξελίδας στην μικροβουλή εξετάσταση, και έχει μια μικρότερα αντένα με έναν αμπιβάιρ στο σπίτι του. Ο Γαϊρ και ο Βάιφνμπεκ πήγαν στο σπίτι του, και μετά από λίγα ώρες, ξεκίνησαν να παίξουν αυτό το σύγκρονο, γιατί οι Σοβιέτες έκανε το σπίτι πολύ εύκολο να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα, γιατί ήταν φοβισμένος ότι οι άνθρωποι θα σκέφτονταν ότι ήταν ένας σκέφτος. Έτσι, το έκαναν πολύ εύκολο να το βρίσκονται. Οι δυο άνθρωποι έκανε να ακούσουν αυτό το σύγκρονο, και μετά από λίγα ώρες, ξεκίνησαν να παίξουν αυτό το σπίτι, γιατί οι Σοβιέτες έκανε το σπίτι πολύ εύκολο να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ήταν πάνω σε 20 ΜΩΧ, για να μπορείς να το παίξεις πολύ εύκολα να διαβάζει. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ.