Oral history interview with Michail Panagos / Interviewee Panagos, Michail Interviewer Nomikou, Anna Date interview: 2016 March 09 Geography creation: Rhodes (Greece) Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2016)
Interviewee Panagos, Michail Interviewer Nomikou, Anna Date interview: 2016 March 09 Geography creation: Rhodes (Greece) Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Τόνους έως δυο ώρες να πάμε καλημέρα σας κύριε μιχάλη πριν πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ που δεχτήκατε να μας ξανασυναντήσει επέδωσε σήμερα άλλη μια φορά χαρά μου είναι να βλέπουμε θα μου πείτε το όνομά σας δεν το είπατε μια άλλη Μιχαηλίδης το αντίθετο προάγουν αλλά με φώναζαν από που μικρό παιδί Λιάλιου αντιλαϊκή λαούς λόγω και όχι όταν με φωνάζουν μπίλια άλλο βλέπω ότι είναι φίλοι μου πάει η παιδική πότε γεννηθήκατε 22 απριλίου του έτους 1934 και πού γεννηθήκατε αξιόλογο sciences 1000 1000 συνεργεία εγείρει και μιχάλη όπως θυμάστε είχαμε έρθει να σας δούμε πριν κάποιες εβδομάδες είχαμε κάνει μια συζήτηση να κουβέντα μαζί σας και εδώ κάποιες σημειώσεις από τη ΝΟΔΕ κουβέντα μας ώστε ουσιαστικά να θυμηθούμε μπορούμε να ανατρέξουμε σε αυτές με θα μου πείτε λίγο για την οικογένειά σας λέγαμε όλοι όλοι χορεύουν καμπανάκια μου όταν ήσασταν παιδί στην οικογένεια όταν μασάμε ζητάνε της Ολομελείας γάμου οφείλουν μους πλήρως μητέρα μου εδώ σήμερα με κάθοδος θυμίζει στις ΗΠΑ λίγα παιδιά από τον Άγιο Παντελεήμονα που υπάρχουνε στρατηγικά ίχνη Μαρία ασφυξία ακόμα μέχρι σήμερα υπάρχουν εκεί μεγάλωσα πέντε μοιραία κρατάει ψηλά βουνά εκεί μεγάλωσα τα ρουσφέτια σε εκείνο το σπίτι ενώ έχει σιγά σιγά μωρέ χίμαιρα με ο πατέρας σας στη δουλειά έκανε εμβόλια έμπορο έμπορας εμπορεύονταν σαν εμπειρία μαύρα δερμάτινα είδη και οφείλω να σας δώσει κι αυτός μαζί σας στο σπίτι σας Google ήδη εγώ τον πατέρα μου δεν γνώρισα γιατί αγάπησε μια Σαμιώτης ύστερα και πήρε δρόμο Πάτρας κι αυτό έγινε όταν ήσασταν πολύ ωραίο γνώμες η μητέρα σας εργαζόταν δεν μιστεύω ιδέα καπέλου τίποτα όλα είναι ποτέ που δούλευε σε κάποιο κατάστημα μετά δε δούλευε πήρε στην αρχή δούλευε εργάτες συνοδοί πατέρα μου γαλλικά απελαθεί σημεία που ποτέ δεν μου είχε γίνει μια Σαμιώτης σα χωρίς σαμαράκια δεν δουλεύει πια η γιαγιά μου είχε εργοστάσια αλλά εδώ τον δρόμο αυτό ακριβώς ήθελε μουντιάλ ο ιδιοκτήτης βέβαια διότι είχε ιταλική υπηκοότητα λέει μου δεν ήθελε να αλλάξει υπηκοότητα ελληνική εμείς είμαστε έλληνες και σιτάρι δεν έδωσαν βέβαια αυτά έδρας όμως διάρκεια έχει εύρος ταχυτήτων διευθύντρια για αγωγό Αχαΐα και έχω επτά χωριά πάντως και δούλευα και μάθαινε και σήμερα μου υπάρχει μονάχα γύρω κόμμα που δουλεύουνε θα έλεγα πως η εποχή που έμαθαν από τη γιαγιά μου η ομάδα τους κλπ και τώρα δουλεύουν το πολύ ισχυρό Μοδιάνο ήταν ευρέως ερμηνευτή κι έχει μια κόρη τη λουκία όποιος έχει το ελεύθερο να φέρνει τον αριθμό του ows και αυτή είδαμε υπεύθυνη δόση χάβρα συναγωγή εμείς λένε χάβρα πέθανε ο φίλος μου ο εσείς τους γνωρίζατε της Μοδιάνο περιλαμβάνει τον είχατε δει το Μοδιάνο δηλαδή τον συνεταίρο της γιαγιάς το θυμάμαι Ετσι πενιχρά δύο δήμαρχοι πολίτες 25,6 8 μόνο είχε έρθει σπίτι σας το κλίμα αυτό δήθεν μέσω εργοστάσιο έκανε σήμερα το εκεί που μετράει και το θέλημα σχεδόν φεύγει νέων του Νέου του λάχανου γι τώρα είναι ράφια του πολίτη που λέμε πιο ήταν πολλά και το σπίτι τώρα χαμηλή πίεση η νόρα χαμηλής etc RC ευρέως κιθάρα εγώ θα σου παρουσιάσω και τι δουλειά έκανε εμπόριο εμπόριο θυμάστε από διάφορα πράματα στο εμπόριο συγκεκριμένα αυτό αρκεί αυτό για να ότι βρίσκεται εν και είχε περάσει τα θέλω να γιατί μας έχουν αναφέρει έναν χαμηλό ήταν μπακάλης είναι ίδιος πιστεύετε ότι ήταν παρκάρεις κλπ όχι όχι δεν είδατε εσείς έχουμε ακούσει αυτό το όνομα συμβάλλουμε δεν αποτελεί θυμόμουν η γιαγιά σας πώς λέγανε χριστίνα πλούσιο σε ντέφια είχατε ως μοναχοπαίδι είμαι ναυλωτές αλλά είναι από μαθήτρια έτσι Τριαδίου γλώσσα δρομολόγια θα εκτελούνται χαιρέτισε ρόλο μου λέει λέω ας δούμε και προσβλητικές λέει επειδή δεν μπόρεσε να συγχωρέσει δεν μπαίνουμε λίγο για τη γειτονιά σας πόσοι ήταν γειτονιά σας μεγαλώνετε μητρός τότε την εβραϊκή δεν δίπλα μου έκανε οργίαζαν ο ILO οικογένειες Χαλκίδας απέναντί μου δεν μοιάζει οικογένεια καλή μνήμη ο κώστας Αγγελής οποίος δράσεων αναταραχή στο βανκούβερ και τηλεφωνία όμως είναι μετά και μια άλλη κάρλο ο million Like Χουχούμη εξαπλώνεται αυτή τηλέ μάτια μόδα και ήθελε προς ένα έξοδος στο λιμάνι αυτό το παντελόνι μου να έχει μια αξιοπρεπή ζωή μωρέ έχουν όλες αρχίζει ν έξοδα αριστερά δήθεν το σφυρί τιμωρία μόδα αφού ο τηλέφωνο δε θα μιλούσαμε και να θυμάσαι Μαρία μου δεν τα θυμάμαι λες και δεν ζητήσαμε την μακροχρόνια Εβραίος γείτονάς είχαν Εβραίων όλοι ήταν βέβαιοι όλοι οι άλλοι ποιους θυμάστε καπέλου δοτών καπέλο εδώ που αντιτίθενται άλλο αρχείο δεν η γη και τον ήλιο στον πρόεδρο γιατί η γυναίκα έφερε μια έγκυο λεζάντα αιθέριο έλαιο άνθρωπος λόγιος δεν αναγνωρίζεις οφείλονταν φρούρια καπέλο πτωτική επάγγελμα έκανε έμπορας θυμάστε αυτό στην εμπορευματοποίηση και αυτό διάφορα διάφορα αφού όταν είχα πάει ψώνιζαν με email στον κόμβο μπήκαν σε ένα μαγαζί τυχερών δεσμεύσεις αποτελεί καπέλου το απαγορευμένο και μιλούσε για τέσσερις όλα αυτά τα εξωτικά τη φίλη μου νου προίκα η εκδοχή των blues και μου λέει S.A. προκαλείς διατηρώ Ballet καταπλέει λέω Πανάγο στο γερμανό μπλε φώναζα γερμανό τον πατέρα μου και έχει ήδη μιλούσε με μια παράξενη προφορά που δεν καταλάβαιναν πολύ ευρύ εβραίοι γερμανοί και βανίλια επτά χάρηκε πολύ νέο καπέλο σας εγώ χάρηκα πολύ με θα είχαμε και 29 New μου έγιναν σωρεία άνω ποιος άραγε αυτό θεού αλέθει ως θεωρία θεωρία τρόλεϊ αδελφή του του ηγουμένου νικώντας τον ξεζουμίζει ξέρανε με νίκος SOS Κρήτης καπέλου το είχε τέτοια είχε βέβαια θυμάστε είχε ένα κόρη και ένα γιο θυμάστε τα ονόματά τους μόνα κάνετε παρέα με τα παιδιά του όλοι μαζί αλλαγών ΠΖ έναν φίλο καλό εβραίος αυτός λέγανε υλικό υλικό άλλα επίθετα δε θυμάμαι πείτε με τον ελληνικό η έλευση εάν ζούσε τώρα σε δική μου ηλικία έπαιζαν μαζί μου λίγες αγία σου ομιλία η μεγάλη παρέα όλα τα έχεις δουλειά μας ευρώπουλα δέντρα άλλους φίλους σας τότε θυμάστε εδραίωσε τον υλικό παλιούς φίλους σας τότε ενάρετο φώναζαν μπίλι υλικό θερμούς καθολικός άρα ήταν αλλά αυτή θα πρέπει να ντρεπόμαστε δεν έπαιζε μαζί μας Νικηταρά σκηνής μεγάλο κορίτσι μου συγνώμη αλλά παιδιά είμαστε πολλά αλλά μάθημα γιατί σαρωτή ξέρετε είχε οικογένεια βέβαια πάρα πάρα πολύ όμορφη κοπέλα κι ένα φιλί να στηλιτεύουν θέλω σου εργασιών γύρω της είμαστε μαζί να κάνουμε παρέα Nathan ρόλο με τη μητέρα μου αυξάνεται αφού όταν γύρω μας λέει ακυρώσεων και κόλλησε παντού όλοι εβραίοι να παρουσιάσουν με την Ντατί εόρτασε τα LED ημέρας όσων λέει που λέμε τόσο πιο ηχηρά προσέχουν και αυτές να πάει είχε TV τραγουδούν σαρία μια εμείς συλλέξαμε τι συμβαίνει να μας σκοτώσουν με έχει διευρυνθεί ταξιδέψουμε και του δηλαδή είχαμε ένα υπόγειο και μου πόρτα τραπεζαρία που τρώγαμε και τραπέζι βασικά σου εκεί μέσα δεν ήθελε και εν πάει αυτό της το η μητέρα σας φώτα λέιζερ όλοι νέα Φιλαδέλ ούτε ένα ευρώ και δεν πολύ όμορφη πάρα πολύ αφού ο νόμος δεν θυμάμαι πόσο όμορφη είναι η σάρα όλο χαμόγελα σε θέλω εσείς ήσασταν μπροστά όταν το έλεγε όταν γίνει πέρασε στη σαχάρα να την κρύψουν δεν ήσασταν ένα αβέβαιο ακούσατε νέοι νονούς οικονομικά από την Bell μέσα και να περάσει το κακό βγάλουμε φοβόντουσαν όλοι εβραίοι φοβήθηκα είναι σαμαρά δουλεμένη όχι πάνε πάλι λίγο πριν να πριν τη διαταγή προπολεμικά δηλαδή στη γειτονιά σας μονοπάτια των υλικών άλλους φίλους που κάνατε παρέα και παίζεται μας είχατε πει για έναν βιώσιμη μηχανογράφηση για sell γιος φίλοι εγώ δούλευα την προηγούμενη φορά έχω σημειώσει από την προηγούμενη συζήτησε γιόχαν ιωάννη Γεωργίου προσγειώσει για Tax μεγάλο ήμουν με τονίζει κάνατε παρέα είναι πολύ στενός φίλος καλός κύριος Σόιμπλε άσε τι κάναμε εδώ μαζί ένα καλό τέτοιο και αυτό πρώην προέδρων και θα σας χαλάσουν οι βεβαιώσεις ότι και τελευταία στην πόλη λέει ένα φίλος μου βέβαιη όσο όσο οι άνδρες ο γιος της ριάνα που πάτε πριν ναι ο ίδιος ως σόλο αγρότη γιο αυτός πότε πέθανε έχει ενάμισι δύο χρόνια τώρα η αδελφή του ειρήνη τα 1009 όπως είπαμε για τη θάλασσα στο ξενοδοχείο Μεντιτερανέ μου svg νέα αριστερά ένα ωραίος πρήζει μπαταρία βρει περιβόλι εκεί ακόμα η PhD συγγραφέας του το τηλέφωνο τηλεφώνησαν θυμάστε να πηγαίνετε στα σπίτια των φίλων σας μου κάνετε επισκέψεις μερικοί μας φώναζαν ι.χ. σάββατο ήτανε είχαν εφόδια τα κάρβουνα με τη σειρά σήμερα το βράδυ και μασόνων Benson 4ωρη Δεκάλεπτα χαζεύει εκεί γέμισε τρεις εργάτες τελειωμό και μετά όταν δεν έγινε άμεσα προσφευγόντων θα μιλήσει και θα μπορεί να φύγει και βέβαια ΝΔ δώσαμε δυναμίτη Φώκαια υπάρχουν πάλι το IIF τη λευκή ζάχαρη συλλογή προς την bild θα λαμβάνουν σας φωνάζανε δηλαδή να ανάψετε σας φώναζαν οι εβραίοι χτες να κάνω εξετάσεις είδε αναμμένο κάρβουνο όλα αυτά έτσι έβγαζαν εξουσιοδότησαν καβουρμά αφύπνισης αέρας παρόντα κάρβουνο γράφουν πια εκεί εμείς κρατούσαμε μπορεί είπε μισέλ Λεγκράν ήλθε 56χρονο έμβασμα αληθεύει πως συναντά σχολεία πως θυμάστε τα σπίτια τους σας έκανε καλή εντύπωση προς κρήτη σας πείτε τους να ήταν διαφορετικά είχαν σημειώσει χρόνο χθες ήρθαν αυτιά τους καλούσε και εσείς το δικό σας σπίτι μπορούν τότε ως δολάριο οδηγίες γιατί τώρα λειτουργία ήτανε σας περιβάλλον να σπείρει το νεολαία χωριά τώρα όλοι μιλάνε για λεφτά λεφτά λεφτά όπου και εργάτης λεφτά φιλανδία είμαστε καθόλου τις γιορτές τους να έχετε συμμετέχετε συμμετάσχει σε κάποια γιορτή τους η ΤτΕ είχαν δηλώσει ροή αέρα σπουδάσει παπανδρέου μοιραίο ημερομηνίες θάνο είμαστε κάποια έθιμα που είχαμε ίσως παράδοσης με κοπάσει βεβαίως ζει μόνον κατέβαλε τις κρήτη λαός έτσι άσπρες ισορροπίες τρόμου κι εμείς συνέχισε για μασάζ έφερε κοινότητα ένα ανώνυμος μην απενεμήθη θέατρο γιατί λέει αφαιρέθηκε από μένα με αίμα έτσι έχομε λίγα βάζουν τα παιδιά με σοβαρά λίγη και ευθύνη το βαρέλι ξανθιά αλλά όπως στολίζουμε βγαίνει αίμα και εκείνος δεν μας λέγανε αυτά πιο σωστό δεύτερο ποιος στόλο γι αυτό θεατές της παρέας portfolio άραγε αυτό όμως συμβαίνει Πετρωτό Λέλα εξαίρεση σας τα λέγανε αλλά αυτά τα ακούω και από άλλους αυτών αυτό είπε και τον πιστέψατε επίσης συνδυάζει μόνο το πίσω αριστερό στη συναγωγή το βρεφικό γάλα συναγωγή είχανε μπει ποτέ είχατε πάει τότε πληρωμές προβολές σχολές η πιο παλιά υπάρχει σε όλη πολύ πάλαι τότε που ήσασταν μικρός πηγαίνατε μου σε ποια περίσταση είχατε πάει καταγράφει εκεί άρχισε σοβαρά και έτοιμα γεύματα έχει ιρακινά μαζί και μετά τρεις κεφάλια με κεντρικό εγώ ήθελα να πάω για φαγητό γλυκό μου δεν πήγατε να φάτε το δικό που εννοείται μονόγραμμα τζέι μεγάλο σιντριβάνι που προσπαθώ να μεγαλώσω Λιβάνη εκεί βεβαίως πτωχός και κάνω βέβαια μπακλαβάδες αδρανούν έχει τρεις και άνω μάλιστα θυμάστε να έχετε παρευρεθεί ποτέ σε εβραϊκό γάμο άλλα ονόματα δε θυμάμαι τότε έκτοτε βρεθήκατε σε εβραϊκό Γράμμου Κρίκελλο η αλίευση Renault είμαστε όσοι ήτανε κάρφωμα γίνει δική μας άστρο διμερή ακολούθησαν σε ασφαλή κεφάλαιά τους τυπώστε απευθείας εσείς εκεί τους ξέρατε παρέα η ΔΟΕ η τρίαινα έφεραν μαζί δεν είμαστε μόνο στα ονόματα είπατε μπορούν το σχολείο που είχατε γόνος σχολίασε αρχή που ήμουνα μικρός πολύ σουαζιλάνδη κολιέ με ζήλο κιθάρα καλόγριες με τα ποιο αθώο κρατικός στόλος μεγάλωσε ως χώρα μας ισχυρίζεται λέγανε Σιμόπουλο να κάνετε ένα κοινή είχατε συμμαθητές εβραίους στο σχολείο ο Ρόμνει ειδών τελευταίες μόντι ανέφερε ο ίδιος στον ιανό όλη η ζωή ολίγον κι όχι και κάθε άλλη με τους άλλους εντάξει είπαμε διότι δεν κάναμε πολλή παρέα να παίζουνε Machado ταμπού ΗΠΑ κάναμε παρέα πολύ παίζαμε πιάνο γι αυτό θυμάμαι θυμάστε τότε στο σχολείο να υπάρχει κάποια διάκριση ανάμεσα στα στη συνεδρίαση στους χριστιανούς Mozilla έχρισε νοέμβρη δεν είχε αρχίσει όλοι ήταν μεγάλα παιδιά και λυπήθηκα με τόσο πολύ ότι θα τους χάσαμε δασκάλους ευρέως είχατε είμαστε εργασία ήταν εσωτερικό σχολείο βέβαια αυτά χώρα χαμηλής μπορεί επιφανή και άλλοι να δεν έτυχε να τους δήμους ήτανε δικό σας δάσκαλος τον είχα πέσει δάσκαλο όλοι προλάβαμε για πιο μεγάλα παιδιά που όμως θυμάστε τι γλώσσα μιλούσαν οι εβραίοι μεταξύ τους ισπανικά λάδι ενώ το λέγανε από αυτούς έμαθα γύρω και όταν μιλάω σήμερα κλαρίνο τους καταλαβαίνετε όταν σας μιλάνε λίγο και καναδά δηλαδή εσείς κάποιους φίλους στις παρέες σας που τα μάθατε από τους φίλους σας με τη γλώσσα και εσείς ύδρευση παίζαμε και άρα κάθε λέξη εκεί χάνουμε αν δεν ξέραμε τι θα πει αυτό το πράγμα πόσοι ήταν οι σχέσεις γενικά στη γειτονιά ανάμεσα στους χριστιανούς και τους εβραίους πόσοι ήταν οι σχέσεις πολύ καλή 40 για εμάς όλοι μου είπατε πριν γιατί δίνουν φίνι που σας έλεγε ένα στην παρέα για τα για το ψωμί που έφτιαχναν έναν αυτό είχατε ακούσει κι από άλλους να λένε όχι αυτά βασίζονται μόνο δεξιοτήτων λέει αν θυμάμαι πάραυτα εσείς τραβάτε το ψωμί καλό είχε ένα ωραίο μαζί μου δίχως ποτέ και τα ψωμιά αυτά αλλάζουν στέγη και ιωάννα λίγο ζύμη και εδώ χρησιμοποιήσαμε παλαιά ψωμί πως άξιζε η νεολαία Αξίζει να λέτε τις άσπρες τετράγωνο έχει μεγάλο μήπως είχατε ρωτήσει κάποιος φίλος σας τον ελληνικό καπνό φίλος σας βεβαιώ γι' αυτή τη φθηνή αν γνωρίζει τι ξέρει αυτό αν είναι αλήθεια είχατε ρωτήσει να μάθετε μπορεί ούτε τότε server ούτε βέβαια το θυμόμαστε είπε αφού μασάζ γιο μου να προλάβω κάποια άλλα θα τα ακούσει να λένε για τους εβραίους κάποια φήμη που κυκλοφορούσε είχα ακούσε να τους χαρακτηρίζουν κάπως μόνο ολόκληρη freeware εφ ως θύμα μιας συμβούλια αυτό πια το λέγαν ότι έτσι πολίτες διάφοροι στην οικογένειά σας τον άκουσε να του λένε Go έχει ευρώ βέβαια κράτη έχει αρκετές του από το νησί Χάλκη λέγανε με μπάζα θα ανέβαζε βέβαια συγκρίνοντας εσείς το η ταυτότητα της Sepang παιδί πουθενά αν κάποιο προϊόν τη λέξη δεν ξέραμε ιδανική ένα υγιεινό ομίλησε όπως τόσοι δημοσιογράφοι απέναντι στα συμβόλαια συνδρομής σε έχει πολύ εκκλησία άγιος Παντελεήμονας όταν κάθεστε μπροστά του σε λειτουργία και βλέπεις ο άντερς γιατί σε λίγο δε θα αναφερθούμε σε και επτά φεβρουαρίου ένα καλάθι λίγο πίσω υλικού CME και έτρεχε στους δρόμους και μαζί με όλα τα σημεία διάθεσης ήρα δεν είχανε φίλτρο θα μάζευε σπίτι δουλειά εγώ δεν είναι και φωνάζει και μας θα βοηθήσουμε και θα βγάζαμε τον καπνό και έκανε έτσι αντί να αποσύρουν τους συμβούλους ο μισέλ αυτός σε ποια ηλικία είχε μεγάλος άνθρωπος κύρος Βασσάρας θα για ένα πενταετία εμείς όμως απένταξη σίγουρα αυτά δεν είναι 53 και πηγαίνετε για τον βοηθούσα turn νόμος χαράζει και 7ο ζώνες υπήρχαν και εβραίοι πωλούσαν και σε άλλες περιοχές οπωσδήποτε γνωρίζετε εσείς κάποιους φωνάζω σε ανάλογο σήμερα έτσι μισή χρονιά μας δεν βγαίναμε έξω όπως σήμερα γυρίζουν διαφωνώ κύηση δόλωμα φιλοξενούμε θυμάστε μαγαζί για να Εβραίων στη γειτονιά σας θυμάστε μαγαζιά εβραϊκά στη γειτονιά σας ποίηση ιστορία δεν είχε μαγαζιά όπως τώρα κάθε πολυκατοικία για μπαράζ έχει τα κεντρικά από χαρά χαρίζω αληθές το Μανδράκι Κική Τσόλκα μαζί όλα εκεί θυμάστε μαγαζιά Εβραίων που πηγαίνατε να ψωνίσετε κόσμο ποια μέτρα είναι κάτι άλλο που θυμάστε από εκείνη την περίοδο πριν τον πόλεμο ζω με τη ζωή σας για τη ζωή σας με τους εβραίους στη γειτονιά κάποιον άλλο φίλο κάτι άλλο που να έχει μείνει έτσι στη μνήμη σας έντονα ένα φορά μια έρχονται όλα μαζί με έργα διαφόρων συμβουλίων μπορώ εξής θυμάστε να έχει γίνει ποτέ γάμος ανάμεσα σε χριστιανό και εδραία η εβραιο χριστιανοι λοιπόν σε περίπτωση μου δείτε λίγο ποια είναι η πρώτη ανάμνηση που έχει κάποιο πόλεμο luna Park όλων μας όταν ξεκίνησε εσείς που ήσασταν υπό που βρεθήκατε σ.σ. τονίζει έγιναν και ξένοι πρώτη ανάμνηση του πολέμου για σας αυτό που θυμάμαι εγώ εορτή έλθουν ς αγγλικά αεροπλάνα με γερμανικό σταυρό κύκλων έβαλε μια μέρα να μας σκοτώσουν μας ήτανε ημέρα ένα μέρα προτού χριστούγεννα στο λιμάνι μιλάμε φίλοι πρόχειρη γκαρσόνι να μας σοκολάτα δύο μάλιστα τζεφ ημών λένε περιμένετε αεροπλάνο να έρθει έως το κολάζ εκεί θέση βλέπουμε ένα αεροπλάνο αργά και έγινε SUV γερμανικό κι άρχισε λοιπόν ο με τη δήμητρα πόλεμο σκότωσε αφού υπήρχαν τρίτες στον τοίχο από πάνω μέχρι τώρα πάντως ημερίδα ανέβηκαν οι γερμανοί ο Σώτος Σάββα είχαν ισραηλινά πάνω και ευφυές το αεροπλάνο νέων αυτό αποτελεί ήτανε περίπου είμαστε ρολά έφηβος όχι μόνο δεν έκανε Ιταλία ενώ οι γερμανοί μαζί πριν έρθουν οι Γερμανοί όταν ήταν Ιταλοί πως πώς ήταν η ζωή σας υποψή Ταύρος καλή πολύ καλή πόρων μπορεί τρελή η συμπεριφορά των Ιταλών απέναντι στους εβραίους το έρχονταν κάποιους Ρίχτερ αυτό θυμάμαι βρίζουν θέλω να στρατιώτης αντιαναπτυξιακό κλίμα έφερνε ψάρια μωρό MEGA έπαυσε να μάχεται λυσσαλέα και βλέπουμε εμείς πρόγραμμα χαμηλή είναι ένα ζευγάρι πήρε και του λίπους στα μπράτσα ψαριές αυτός πλέον έχει αυτοί έχουν λεφτά έχει πλέον κίνητρο να έχουν ρίζα φον Ferrari και θα δημοσιεύσει αύριο money λέει άλλο δόξα τω θεώ μόρτενσεν αφηγούνται ναμπόκοφ ο Alpha έχει αυτός θεωρείται τότε ήτανε το βραδιά γερμανός με τους γερμανούς δηλαδή δεν μπήκαν οι γερμανοί του με τραυλισμό ότι γράφεις Κυριάκος καλός άνθρωπος ήθελε λεφτά έφερε φυσάει με παρελθόν η ζωή σας πόσα άλλαξαν με την είσοδο των Γερμανών με τη γερμανική κατοχή πόσο άλλαξε η ζωή σας έγραψε τέτοιοι ρότσεστερ δεν μπορούσαμε να κάνουμε κι εγώ κάναμε και Ιταλία θέλουμε να ζούμε προϊόντων διαίτης τα γνωστά μας νύχτα δε μας άφηναν εκεί όλες να απομακρύνουν όμως σε πολύ πώς συμπεριφερόταν γερμανοί στους κατοίκους εάν υπάκουαν αυτά που λέγανε μα σαχάρα εάν κάποιος κάνει κάτι το αντίθετο θα το μετανιώσει ναι εσείς είχατε δει ποτέ να μεταχειρίζονται άσχημα γερμανοί κάποιον αν δεν καθίσεις με τα μάτια σας κάποια βίαιη συμπεριφορά εγώ αυτό που μου έτυχε ένα γραφτά μου αλλά αν έμεινε από το Le εξήραν τη γειτονιά πλαισιώνουν το όνομά του που αναζητούν μέσω μια λέξη έχει δεσμεύσεις ο γερμανός μου κάθε ζητιάνο με το άρθρο λοιπόν ο αυτό πότε έγινε μάζεψαν οι εργολάβοι συνεύρεση όλου όταν τους μάζευαν δηλαδή εσείς είδατε κάποιον φίλο σας και πήγατε να του δώσετε μια επτά μόλις το 1009 έτσι έχει παραδίδοντας το βραβείο ο συμπάθεια δεν κοιτάζει μια με το όπλο μου παίζω μουσική του εδώ και πόσο πονούσε βέβαια εγώ και οφείλω να σας τι έγινε Γουδί έβαλε δεν πρόλαβε να βάλει σκληρά μέτρα Γερμανία Οζίλ Sun αυτό που λέτε είναι τη γαλέτα που έγινε στη γειτονιά σας που τον ειδατε και του δωσα πήγα έκανα δώστε την παλέτα του Σουηδού του οποίου γη που τους έφεραν οι γερμανοί τους σιγά μαντόνα ένα όλοι αυτοί οι εβραίοι υποβάλλονται έφη σάρα συλλάμβανε κόντρα συριζα είχε συνδέσει τους ακολουθούν και και θα κρύωνε μετά ποια είναι η δική μας πάτε σε μια κοινή much and Policy support Engineer λάθρα εάν έχετε να μου βγάζετε και νίκο μου ήσαν ελεύθερα κυνηγάνε τους φίλους θυμάστε μήπως ποιοι ήταν αυτοί οι θυμάστε τα ονόματά τους ποιοι ήταν αυτοί οι σημειακή που γράφει ο αύξανε Ιταλία άνθρωποι που πήγαινα και πιθανόν δε να που Violet Zafira θα έχει βαρεθεί νόμιζαν μαζί σας που 10η και θα πιστέψουμε όμορες φόρεσαν βαπόρι και ευθεία και τ ς βρήκα εκεί η αφ' εαυτής μια κι όλη κινείται από έναν αν γυρίσουμε λίγο πίσω στην κατοχή πριν τις συλλήψεις πριν τους μαζέψουν είμαστε να πεινάσετε είμαστε να υπήρχε πείνα κρύβει έναν πυρήνα την περίοδο της κατοχής δωσίλογων είχε ζημιά αλλά μπαίναμε εμείς βυσσινί 1000 χωράφια πού θα βρεθεί το 1000 και του λέγαμε ασφάλεια λάχανα Country βίαια λέγαμε εδώ οφείλω όμως κλάσης διαπλοκής απαιτείται ο σημαίνει ανάσταση Γι' είχε ο περιβόητος φίλο energy information θυμάστε και κόσμος να πεθαίνει από την πείνα άκουγα πολύ αλλά δεν γίνεται τίποτα να πεθαίνω από τη μπύρα νίκος σιλουέτα version αυτή μιλά Ντράγκι χωριάτες Κουσουρνάς είναι σουάν μια φούχτα σιτάρι για μια Χρυσή λίρα υπήρχε μαύρη αγορά δηλαδή λέγεται επίτροπος γράφει ένα αντίσταση υπήρχε εδώ στη ρόδο πριν αντίσταση στους γερμανός υπήρχε υπήρξε αντίσταση αντίσταση εκείνη υλική μορφή αν υπήρχαν καλά αν υπήρχε αντίσταση λόγω λαθών δεν υπάρχουν λόγοι ότι η Εύβοια νέα διαταγή αφού η η ζωή για τους εβραίους πώς άλλαξε όταν όταν μπήκαν οι γερμανοί είχαν κάποια διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στους εβραίους μου δε θυμάμαι τίποτα αναφέρεται για την επέτειο μετά αυστηρή εντός σκύλο που τους έφερε τον τοίχο κολλήσαμε ποια μέτρα πρέπει να παρουσιαστούμε στο ισόγειο των αεροπόρων ήτανε θεωρηθεί αεροπόρων που δωρεάν σήμερα σου λέει και τρέχανε με μονομερή οι εβραίοι να παράγει αυτό δεν παίζουμε με πριν απ'αυτό πριν δείτε αυτή τη διαταγή θυμάστε να έχουν επιβληθεί κάποια μέτρα ενάντια στους εβραίους ο Φιλίν δεν είχαμε αυτό συμβαδίζει με θέλουν είμαστε να φοράνε κάποιο σύμβολο στα ρούχα τους μήπως ναι αέρα έχει θεό 41 έχει που πίσω οι εβραίοι θυμάστε τους φίλους σας μεταφορά αυτών έχουν αυτό το όχι έμαθε να βλέπετε τους φίλους σας βλέπω τους φίλους μου όλοι φίλοι μου και η αμερική δεν είχαν τέτοια γνωρίζετε κάποιον που το είχε αυτό το σύμβολο θυμάστε κάποιο όνομα μου ξέρετε ποιος τους το είχε δώσει να το φοράνε ποιος το είχε ένταση να το φοράνε αυτό το σύμβολο ξέρετε η event λίγο κολλήσει κι εκείνος μου το βραβείο Δόβα θυμάστε μήπως να έχουν περιορίσει τους Εβραίους κατοίκους σε κάποιες περιοχές πριν τη διαταγή θυμάστε κάτι τέτοιο έσυρε κυρίαρχο θυμάστε καθόλου να αδειάζει γειτονιά από νεαρά παιδιά νέους Εβραίους πριν τη διαταγή αντί να φεύγουν κάποιοι να αν μαθαίνουν πηγή ήταν κάποιοι να μιλήσουν λέτε λουτρού λέω πριν τη διαταγή πριν δείτε τη διαταγή είχατε παρατηρήσει μήπως κάποιοι νέοι κυρίως εβραίοι δεν ήταν πια στη γειτονιά σας δεχόντουσαν άλλοι από άλλες ιστορίες η ζωή μας να παίξουμε εμείς είμαστε όλη μια οικογένεια που λέμε και περιμένουμε επομένως πριν δείτε αυτή τη διαταγή δεν είχατε καταλάβει καθόλου δεν είχατε δει τίποτα ανησυχητικό να συμβαίνει moon αφορά σε εβραίους στο φύλλο πρόταση VISA centers και Ιταλοί δήμαρχοι λιγάκι οι γερμανοί ήταν καλοί έφερε κοντάρια ναυτικοί χάρη από τον πλοίαρχο στο λιμάνι μπρος σε ένα βιβλίο τζίρου θυμάστε μήπως αν κάποιοι εβραίοι έφυγαν πριν τη διαταγή ανεύθυνα από την καταιγίδα μια σας χόμπι έτσι λοιπόν ο τέλους κτιριακό όγκο του Xi δώρα προσγειώνουν σχολίαζαν δε κύριε στο προξενείο εδώ τους έχω κι εγώ αρετή ταυτότητα του 1000 πιο γρήγορο αυτό έγινε πριν την περίπτωση μαζέψουν πριν τη διαταγή σωστά Ψαριανό που λέτε και καπέλο το βρούνε φέρετρα αυτοί ξέρανε τηλεόραση βέβαια και ετοίμασε και αυτή πώς νομίζετε ότι ήξεραν αυτή δεν τους είχανε λεφτά μαζί είχαμε και αύριο θα σου βγει αλλά και η καυτή διαταγή λοιπόν ούτε μύγα και τη διαταγή αυτή που είπατε την ανακοίνωση που έλεγες να παρουσιαστούν νέες σου λέει ένα ιδιαίτερη κολλημένη στο σπίτι μας εκεί που μέναμε δίπλα από την πόρτα είχε ένα μέρος που μπορούσαν να τύχω πωλούνται εκεί εγώ κόλλησα άλλο ήταν ποιο κάτω από τον άγιο παντελεήμονα ήταν είσοδος σήμερα εκεί σχολή είχε μια κόρη λέει υγεία και εν γένει και μουλάρι εγώ ήμουν λίγο με λίγοι εκείνοι που κολλάνε τους EFSF Ελίζας ηχεία είναι πολικά ομάδες σου βάζει και λίγη δόση επτά αλλοδαποί γέννησε έξω προστατεύσει έχετε δικαίωμα και εκεί θα ομολογήσει είχα πετύχει έχετε δει ανθρώπους να την τοίχο κολώνα ζητάτε προκαλούν να τις να την κολλάνε στον τοίχο συναντάει όλων είναι 9 αφού πληρώνονται τον μάιο όπως είχε δώσει μάχη ποιοι ήταν αυτοί ήτανε οι γερμανοί ο φροντίζω περισσότερα έχει μια κακή πουτίγκα δίνουν αυτή τους ξέρατε δηλαδή τους αναγνωρίζεται όταν δουλεύαμε νταραβέρια μαζί και διακρίβωση θα μου πείτε πάλι τι έλεγε διαταγή διαβάσατε να παρουσιαστούν όλοι έρευνα offshore θηριώδεις αεροπορίες χειρούργησαν πορεία πόρων είναι δημόσιο πολλές σχολές ΑΕΙ άφθονο λίγη ώρα τότε να παρουσιαστούν Advisors LLC είναι ευρεία αύριο το πρωί το διάβασμα με υψηλής εσείς διαβάσατε level δύο που κάρεϊ τελικά 40 σκεφτήκατε όταν το είδατε ανησύχησαν και όχι εγώ ήμουνα 6χρονου προετοιμασιών φίλοι κάτι κακό ποιος άλλος δεν ήσασταν σημειώνουμε οντολογική μου εξέθεσα χρόνο νομίζω ήσασταν περίπου 10 ίσως δε μπορούμε πάντως ξέρετε να διαβάσετε Διαβάστε την ανακοίνωση και σκεφτήκατε για τους φίλους σας ανησυχεί σατέν αφού κάθε Νέου έτους άφθονο υλικό το μετρό λίγο είχαμε καλές φιλίες σαν αδέλφια και πιο έγκαιρα τα χρέη του ιδιαίτερο ελληνικό ξέρουν όταν είδατε την ανακοίνωση πήγατε στο σπίτι των δηπεθε που είναι αυτό μου είπατε εδράζονται στον φίλο μου τον λίγο που παίζαμε μαζί συνέχεια και έρουν έβρισε μια γειτόνισσα αγγούρι ευαγγελια εταιρεία αυτή τηλέ έλαβε στην Άγκελα και λόγια έγινε το υλικό αυτό δύναται λέει Ballet Travel News feed έχει θέσει και εξερράγησαν κι είναι σαν να κάνουμε ένα διάλειμμα λιγάκι κανένα μικρό διάλειμμα να πιει λίγο νερό ο Έλληνας δύο τρένα κάναμε ένα μικρό διάλειμμα να πιω λίγο νερό και να ξεκουραστούμε και συνεχίζουν να είχαμε μείνει λοιπόν όταν διαβάσετε τη διαταγή να ανακοινώσει κάποια για να παρουσιαστούν την επόμενη ημέρα εκεί που είναι τώρα τόσο η WIND βίαιο να αποσβεστούν με τους όργιο της Αεροπορίας αργή ήταν αξιωματικοί Ιταλία ενώ μπορεί ξενοδοχείο τρέχαμε όλοι τους δικάζει Running πάω εδώ συναντά εμπόδια πρέπον κατακραυγής εδώ θυμόταν έχει εμπορεύεται έκανα πολύ βέβαια θα επιλεγεί φυγάδες σίγουρα μέλημα όλου η σάρα bars εξαίρεση σας συμβεί και δημαγωγική φλυαρία μου στο Μαίναλο λέει ένα μπάντα Big band εξαίρεση συμβαίνει οχήματα ο όταν δεν πάμε γράφει διαταγή θα μας χορτάσουν εσείς και η μαμά σας ποτέ μην απαιτείς άρα την είδατε την άλλη μέρα το πρωί μάλιστα έφυγε μαζί με έναν και την είδα να πηγαίνει προς τα εκεί και προσπαθούσε να την ένα μπιζέλι λίγο λαχείο του Πηλίου αφότου φώναζαν μην bye bye bye και θα πάω εσείς βλέπετε εκείνο το πρωί και άλλο κόσμο να βγαίνει απ' τα σπίτια τους να πηγαίνει μάμε και πολλή δουλειά έτσι θα λέσχη παρέλευση κακεντρεχή αλλά ξέρω αναγνωρίσατε κάποιον πιο όλο και πιο πίσω από αυτό τον σκληρό όνειρα τα τόλμησε να πηγαίνει προς τα εκεί πιο μάλλον είδατε τώρα χαμηλή εμπορευματική κόσμο εδώ έχει πουλάει δίσκοι εγγραφής τζάκι ποιος δεν τον υλικό τον είδατε όλοι υλικό ημερών παίξαμε 17 αφορά χαρτί υγείας δουλεμένα νέο προάγει δώρα καθαρίζουν είχε μόλις ηχεία είτε έχει σαφώς Μεγαλομάρτυς δούλευε με ηγείτο της πολύπαθης μας και πάθουμε καμιά δουλειά φοβούμαστε ότι μεγάλο κομμάτι δίνουν φτερά άλλους φίλους σας θυμάστε να βλέπετε εκείνη την ημέρα να πηγαίνουν με τις οικογένειές τους πεινάσει Μπο το μόνο που θυμάμαι πλην της Porsche φεύγανε δήμων και προχωρά με πολύ γρήγορο βήμα να μη χαθούν την παράσταση φαινόντουσαν καθόλου ανήσυχοι εβραϊκό φεύγανε που πήγαιναν προς τα εκεί τους κ.κ. γιάννη σας στοιχίζει ευχαριστούμε που πάνε αφού γρηγόρης μου ένταξης 44 βρυξελλών ως γελοία πάω εσείς μιλήσατε σε κανέναν εκεί που τους βλέπατε ένα πηγαίνουν μιλήσατε σε κάποιον εμείς βοηθάμε παιδιά επτά μόνο που η σύζυγός μου τον έχασα τέλος θα μπορούσε φεύγει θυμωμένα και ποιο θα έπιαναν τα ας μιλήσω αφού πέταγε υψηλού θυμάστε αν υπήρχαν οι Εβραίοι που δεν πήγαν εκείνη τη μέρα ωστόσο λέει έμεινε μου αλλά καλούνται ηγέτη ήταν λίγο πάνω από τα συνήθη ως όρια ένα του διαβάζει έχει δείξει εμμηνόπαυση κάποιοι αποκλειστικά ναι και απλά δεν κρύφτηκαν κιόλας φεύγει αφού τόνισε την παρακαλούσα να σβήσουμε και δεν έχει Βούτση Μαράτου σούζα αυτή θυμάστε να έρχονται και γερμανοί στη στη γειτονιά σας για να ψάχνουν να δουν μήπως κάποιος δεν πήγε όλοι ξέρετε βέβαια δε θέλησα η εσείς θα παρουσιαστούν όλοι ίσως αυτό δεν γίνεται δηλαδή καθόλου εσείς να έρχονται εγώ έτσι οι Τούρκοι από μια γλώσσα με θα μπορούσε κι ήταν υπεύθυνες εφαρμογή καθαρίζει είναι μου λέει έλα ενώ εγώ έχει μυθικά με πόσους μου είπε γερμανούς στρατιώτες φύλακες για να με αφήσει να το σκάσω και έφυγε και δεν ξέρω αυτού λαού γυρίσει πρέσβευε μαζί επειδή οι προηγούμενοι στην προηγούμενη συζήτησή μας είχαμε κάνει ότι είμαστε να μην να έρχονται κάποιοι μικρές ομάδες γερμανών και να μαζεύουν ακόμα δουλειές Εβραίων που δεν είχαν παρουσιαστεί το πρωί θυμάστε να έχετε αυτό το φυτό του βουνού μάλεμε το θυμάστε αλλά ούτε τζάμπα μας θυμάμαι εγώ το μωρό μου θυμάμαι να επιτύχω κόλλησαν τα ειδοποιητήρια και την άλλη μέρα αναστολή βέβαια όλα αυτούς του ατάκα να φεύγουνε εσείς θυμάστε να βλέπετε και οικογένειες και μωρά και άνδρες και γυναίκες οι εβραίοι που πήγαιναν να παρουσιαστούν παιδάκια δε θυμάμαι να η Boeing επτά σαν τον λύκο που τον έχω χάσει αλλάζουν ρότα Ρούσεφ λοιπόν μιας κηδείας η θέλανε άνδρες και γυναίκες ναι και εσείς κάνατε εγώ τους βλέπατε αναφέρουν εσείς τι κάνατε κύριε δε της συζύγου που χαρίζω φύλο ξεχωρίζει η κράτη δεν εξάγει μου πάει υπό κράτηση παρακολούθησα μια εγώ κι ένα άλλος φίλος μου pop corn σας Johnson αλλά δεν που πάνε ατυχία μου και πήρε έναν sf να δω εθελοντές Αεροπορία φοβερές λέει τώρα ελαιόλαδο ωμό είχα ένα αυστηρό χρονικό γεωργία 56 , παρεμβάλλεται παράδεισο μέσω γερμανός το φύλακα Πολύζο του θα έχει κινούνταν γύρω κρύβομαι Α πολλά χρόνια όπου που πήγατε να της δώσει που ήτανε οι εβραίοι και στο solo υποδόση είχαμε που τους είχαν μαζεμένους που σου λέει με σε τοίχο σου αποδώσουν Λεχαινών όλο περιβόλι γυρίζουμε πριμαντόνες ένα τους είχαν δηλαδή σε εξωτερικό χώρο έξω δεν θυμάστε και άλλους να πηγαίνουν για να τους δώσουμε ψωμί τμήμα το όποτε εσείς τους ακολούθησαν λοιπόν και πήγατε νάχουμε να δείτε τι γίνεται εκεί στο σαράι είναι περιγράψτε μου λίγο περισσότερο την είδατε ψυχαναλυτές ένα περιβόλι δεν ωριμάζουν περιλαίμιο αρχηγό και τώρα τα πάτε μια βόλτα θα δομηθεί με άλλο λεν περιβόλι της μεγάλο και τους έβλεπα όλους Γεωργίου όρθιους συζητά άλλο ολίγη μαζεμένοι μετά μάθαμε για τους εργάτες στη Γερμανία συζητά τις συζητά αν θέλετε αν ακούγατε τι λέγανε ομάδα ήθελε μεταξύ τους ρίγος σαν μαχαίρια εγωπάθεια εγώ τους έβλεπα διακόσια μέτρα μακριά μόνο ροζ φόρεμα Σύροι όλους Fortune σου ο ένα έτσι ο άλλος δεν έχει απογόνους μιλάνε πρόθυμοι Ελλάδα πενθεί και αλλά η νεαρή φοβισμένη λέει ο Πολ Ζοσέ μυστήριο πράγμα αναγνωρίσατε κάποιον ήμασταν κρατούσαν πράγματα μαζί τους οι εβραίοι κράνα παλτό κρατούσαν και το περιβόλι γύρω-γύρω είχε περιφρούρηση μαγεύει με ένα πτυχίο περιορισμένο όταν υπάρχει σήμερα 12 δεν έχει αλλάξει τίποτα εγώ πήγαινα μια φορά στους αγώνες θα γίνεται λοιπόν πληθώρα όλα φίλε γερμανοί τους φρουρούς Σάνεν τρίτος φόρος ανεβαίνει ποιοι way η MIG σαν δύο μόνο οι γερμανοί είναι μου δε θυμάστε είχε έλληνες χρέος ο Ευστράτιος ελεύθερα όλοι τους όλους χρειάζεται εσείς και μίλησα με κάποιον όσο ήσασταν εκεί θέλουν άραγε τώρα ξέρετε εφόδου υλικού λόγω της σε αφήνω παίξουμε μιλήσατε ενώ ήταν εκεί μέσα στο περιβάλλον λέει με που πρόσφατα πρότεινε ήταν Σύριοι πολιτισμός σύντρο κάγκελο εμπόρους συζούν στο χέρι σου να μαζεύει έτσι συμβάλλουμε δουλεύω όπως βλέπεις τα στην τηλεόραση τους σημερινούς και σίγουρα μαζί με άλλους με ένα δελτίο μένει σαν συρματόπλεγμα με πολλές τετράγωνο δεν εκλέγουμε μέγαρα οπότε πλησίασα εσείς εκεί και σας πλησίασε ξάδερφος του υλικό εργοδότη για έβδομη και λέω ενώ ήρθε είσαι ευρώ μπαμπά μαμά ορισμένα μέλη και εγώ που δεν υπέφερε για μένα έπιασε το βράδυ θα καθαρίσει και θα παίξει αύριο όχι πώς νιώσατε όταν είδατε τον φίλο σας εκεί έσοδα χωρίς δεκάρα έτσι είτε της παρέας των πωλήσεων αφορά Ζήγρα υπήρχε και άλλος κόσμος σαν και σας που είχε που είχαν έρθει να εκδώσω λέει να δούμε τι γίνεται δυνάστες αλλά κόσμο γύρω σας να μάχη μέχρι αυτό το θυμό μόνο εσείς είχατε πάντα δείτε τι γίνεται και σας λέει όχι εγώ με το φίλο μου τον Κώστα λύτρα στο βανκούβερ αλλά γιατί εμείς είμαστε τα του ξύλου που προγραμματίζουν λίγα δράμια απομακρυνόμαστε φεύγαμε πάλι διάβασα παράξενα έτρωγε ποια γενιά παρακολουθούσαμε μοιραία όλα θα πάνε και δούλευα διά μέσω λέει θυμαστε κατι άλλο να τα βλέπετε να κάτι άλλο που παρατήρησα τους ευρέως εκεί στο περιβόλι κάτι άλλο που είπαν κάτι που κάνανε κάτι που σας έκανε εντύπωση εκεί που τους είχαν μαζεμένους παρατήρησε και κάτι άλλο όλοι το μόνο που βλέπαμε τα είναι όλοι σου ποτέ εκεί συζητά έτσι από ομορφιά που βλέπαμε μετά μάθαμε μετά από Hello μετά από δύο τρεις εβδομάδες ένα ένα χειροβομβίδα μάθαμε ότι όλους τους γιος πρόδωσαν με είμαστε κύριε μιχάλη την προηγούμενη φορά μας είχατε πει ότι είχατε δει κάποιος εβραίος να σκάβουν εκεί στο χώμα στο περιβόλι και δακρυγόνα τα χρυσαφικά του Μητροπολίτου μέσω δημόσιας έμπιστους SMS ροζ σύζυγος αγρό θα φύγω ανήκει και τρεις σημεία όχι για τα έκλεψαν όλα που εσείς μιλήσατε σε κάποιον που πήγε μετά να τα κάψει για να πουλούν δηλητήριο clubs περιγραφή όλων των movement εμπειρία μίμος ξέραμε κι εμείς ξαφνική αδιαθεσία είχανε μάγμα λίγο φαγάκι μας συμπεραίνει εσάς σας είχε ζητήσει ποτέ κανένας να φυλάξετε τα χρυσαφικά και τα πολύτιμα τους κάποιος εβραίος φίλε μου Κολυμπάρι λέει λαός φέρει σε σακούλες έξω με χρυσά κύριέ μου είτε αυτά είναι λέει χρύσα λέει της κόρης ετάχθη και έχει για θεό φωτό για δεν ήθελε να το αφήσετε να κρύψει κάθισα δίπλα μετά επί πιο στις παραδοσιακές έφερε αναστάτωση ένα ένα γείτονας δεν θα θυμόμουν δρόμο ελλειμμάτων της συντάγματα σε μια ταυτίζουν αυθαίρετα πιο ΔΕΗ γύρισμά μου φιλίες αν τέτοια πράγματα λέει εγώ δεν θέλω σε φόβο μπορεί να πόση ώρα τάχατες σου λέει όταν πήγατε ωστόσο λέει εκείνη την ημέρα να δείτε τι γίνεται πόση ώρα κάψατε είμαστε λοσιόν γυρνούσε γύρω γύρω το Zara ήσασταν εκεί 1700 εσύ μου πήγαμε και μετά γυρίσαμε στην κεφάλα με τα κυριότερα χρυσές μέρες ώρες Χρήστος και τους είχαμε εκεί έξω στο περιβόλι ζουν για να τους μεταφέρουν 10 από αίμα όχι τις θεότητες Λιβάνης το πλοίο γερμανίας own εσείς συζητάτε να τους παίρνουν από εκείνη έργο οδηγεί αλλά ούτε και η ουσία που αντίστοιχα αγορά μου τότε ο ελληνας με θέμα μπορεί με jazz μόνες στο τρένο και σου λέει και τους καίγανε και εγώ για τους φιλάθλους θα ήταν όμορφη ηλίθια έχει πετύχει να λέμε στρατιώτες και άφησαν γέφυρα χαιρέτισε και βέβαια εδώ υπευθύνους χάβρα έταξε λαγούς από το ΓΕΕΘΑ εμπνέουν τις προχωρήσαμε το μωρό αλλά με τρεις τρεις λωρίδες απελάθηκε ηχηρό νούμερο σήμερα πνίγει αλλά αυτή για να ζήσει αλλά έπαθε μεγάλη ζημιά shows σιλό εργάζεται εδώ γνωρίζει έναν όποτε εσείς δεν τους είδατε να φεύγουν από εκεί οι αποδόσεις λέει είχα ξεφύγει πιο πριν εγώ βέβαια έχω βρει τους θυμάστε να βλέπετε φορτηγά πρωινού ακούω ιστορίες θα να λέει μια γειτόνισσα άρχισε να είναι υπογραμμίζει το μοίραζε ο άλλος ο όποτε εσείς δεν είχατε καθόλου φορτηγά ασφάλισης ιδανική να τους βάζουν μέσα σε φορτηγά γνωρίζω φοροφυγά έτσι δεν δημιουργεί παρών δεν ήμουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο να δώσει καρνέ φως φως συζητά έτσι σε αφού έφυγαν οι εβραίοι και τους μάζεψαν στη γειτονιά σας τώρα που έγινε στα σπίτια τους και τις περιουσίες τους θυμάστε η έκκληση στα με και λέει να μην τραβήξει άνθρωπος θεωρεί τον κόσμο γύρω στον άγιο παντελεήμονα θυμάμαι πολύ καλά πλουτοκρατών Ἐκκλησία 50 ετών μέθοδος τόσο επιλέγω οφειλόμενου να κλέψουν το ποδήλατο κι ήταν μια πλούσια οικογένεια έτσι λέει και είχε πολλή δουλειά θα έχει ωραίο και μας αρέσει και μόλις κάναμε να μπούμε μέσα απ το παράθυρο μόνο δώρα ξύλο εργασιακός P9 δρόμο είπε εμένα με κράτος στο δρόμο και φωνάζαμε Κερατέα εσείς προτάσσουν και αυτή να είναι κλέφτες είναι τέσσερις σε μια κοινή και κλέβανε μεγάλα χαλιά είμαι ο πιο ένα iPhone τους σειρά τέσσερις δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι ξένοι να μου πείτε ονόματα προτσές ECM ΕΠΑΕ ενώ αθώες δουλεύουν πλέον θυμάστε τα ονόματά τους σε μια βίαιη ξυλοπόδαρα χθεσινή συνταγή η συνταγή η κλέφτρα οπότε σας σέρβιραν για να μην πάρετε εσείς τα πράγματα τα πάρουν αυτοί πως τη σκέφτηκε μέχρι το μοναστήρι την ίδια ώρα ζενέ να φύγουμε ετοίμασε διέρρεαν και έτσι η ILO ήρθαν να πάρουν το ποδήλατο για μαζεύουν αυτή και μου πριν τα χάλια και τα σπίτια τι έγιναν τα σπίτια τους ΚΚΚ τι απέγιναν κατά κατοίκησε κάποιες μετά όσα χωριά τα σπίτια στο ζήτημα των pizza η Γερμανία άφησε έγκυο θα έπιανε αλλά πουληθεί Γεωργακόπουλος πολλά ποιος άλλος αύριο και βλέπω πολλά εδώ έγινε πωλήθηκαν δεν ξέρετε δηλαδή περιπτώσεις που κάποιοι χριστιανοί μπήκαν στα σπίτια όταν άδειασαν και απλά μείνανε κι δουλειά έφερε τα μούτρα σου γνωρίζει χάνεται ονόματα θέλουν ετησίως με ουρανούς ξέρω και σήμερα δεν μπορώ να γνωρίζω όμως ξέρετε περιπτώσεις ανθρώπων που πλούτισαν πάρα πολύ από τις περιουσίες των Εβραίων URL που πλούτισαν πολλοί πάρα δεν είναι 9 θα πάρουν νομικής πολύ χρυσό βουλγάρα μετά τον πόλεμο επέστρεψαν ποιοι εβραίοι επιστρέψαμε στη ρόδο μου είπατε για την ηλικία αυτή δημιουργία είχε τόνους λόγω των δράσεων ολόκληρης ήταν κόρη του Μοδιάνο σωστά με ο πατέρας της Μοδιάνο ήταν επέστρεψε η αυτοσκοπό που ήταν κατά τη διάρκεια αυτός χαθεί γι' χάθηκε έκαμα το εργοστάσιο το layout της θεωρούμε ότι μέτρα δοσεις νομίζω να μου είπε δεν είναι τυχαία οδηγηθεί δε Ιταλία τέσσερις αλήθεια ψέματα έχει ποιοι άλλοι πίστεψαν στη ρόδο είμαστε άλλος παίζουν μπορούν με τώρα hair λέει γάμπες φραγμό μεγαλώσαμε τους έβρισκε να συζητήσω μαζί του ενώ την ίδια μονοετές με αιτιολογία πως ζητούσα και τον άντρα της το BCA πόνεσαν πολύ λίγα μου λιμό ο αντίθετο κλείσανε Sun σου βήμα πράξεων και βάζουμε ένα μπουκάλι κρασί απαγωγή χορεύει όλος ο σίλβιο πλέον ως σωρεία άνω δεν έχει για τη ρόδο στα σωρεία έμεινε εδώ είναι γρήγορος ήταν καθαρή αγίου ιωάννη βλέπε εδώ και ένα χρόνο εμείς καπέλο το χαμόγελο δια πάσαν δομικό κυρίως πολλά λεφτά χαμηλού δότες ήτανε ένα από τους πιο πλούσιο εβραίους λόγω στο κομβόι βεβαίως ανάλογων εμπόριο και πώς άλλαξε η γειτονιά σας όταν έφυγαν όλοι εβραίοι φορολογηθούν άλλαξε και ομορφαίνουν τη 49 ένα οι νέοι με ύλη σας ρίζες θα μπει εδώ μέσα εμβόλια έχουν πωληθεί αυτοί που δένουν τον Πειραιά θα πουλήσει θα πουλούσε κι άλλοι υπουργοί θα είναι ο Alpha ΔΕΘ όλα θα μαγέψουν Μανδράκι πηγή του βαλς χαμήλωμα μαζέψετε είναι has One εξηγεί πως πήραν 80 ευρώ κι όλων μαζί αλλά μέχρι να πάμε στην πλατεία Κύπρου Ηρώδου όλα ρόλο στολίζει έχει ευθύνη τζάκσον αρχείο το βιώνουν απλά δεν το ξέρουν παρά ο αλεξάντερ και λύσεις αυτή φύγανε ο χρόνος δουλεύει για το ιταλικό διαβατήριο κλόουν μπλέξαμε ως αυριανός που είχε το βιβλίο δεν 1004 γι'αυτό και πουλούσε ελιές επιτυχία τον εδραίωσαν και ανέφερε πως αυτή όπως παρακάτω πόσοι θα σου κατεβαίνουν δεξιά ένα άλλο οικόπεδο κυριαρχούσε ότι θα κάμουν Super Markets εβραίοι οι εβραίοι το φάγανε από που τα φάγανε ακόμα το συζητάμε κύριε μιχάλη είναι κάτι άλλο που θέλετε να μας πείτε που δεν σας ρώτησα κάποιο άλλο που ήσασταν σημαντικό εκείνη την περίοδο δεν ήθελε καμιά φορά κάθε bon κόσμου Hope έρχονται αλλά νομίζω ότι ναι δεν έχω τίποτα άλλο σας ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο ελεύθερες να σαι καλά πρώτα απ' όλα Ιεράρχου θα συμβουλευτεί το όριό τους συνεργάτες μήπως έχουν αυτοί κάποια ερώτηση να σας κάνουμε πάλι εντάξει Γιάννη επιστρέφουμε δύο να είμαστε έτοιμοι κύριε μιχάλη μου κάναμε ένα μικρό διάλειμμα και κατά τη διάρκεια του οποίου θυμηθήκατε καρτέλ θυμηθήκατε ότι κάποιοι είχαν παραμείνει στην κάποιοι πρέπει να παραμείνει στη γείτονα και θύμισαν θυμηθήκατε να φάνε οι γερμανοί να τους πάρουμε αποτίει κάποιοι που δεν παρουσιάστηκε είπαμε οκ πείτε μου λίγο η ταινία ενώ έρχονται γερμανοί δουλειά γιατί εβραίοι ακόμα υπάρχουν και δεν πλήρωνε οφελών τους είδατε να μπαίνουν στα σπίτια τους να τους ψάχνουμε ότι έμπαινε μέσα κλπ αν δηλαδή είναι απλά να τους βρούνε έχει δεσμό με έμμεσα αλλά ξηρό 9 ακόμη μερικούς βεβαίως δίπλα και έγινε μεγάλη όμως πλήρες μνήμης βλέπουμε γερμανών έχασε τη ενάγουν παράγει είστε βέβαιοι όλοι θα θυμάστε αν υπήρχε κάποιος που οδηγούσε τους γερμανούς στα σπίτια των Εβραίων που δεν είχαν παρουσιαστεί για να τους βρούνε Mall ήταν μόνο οι γερμανοί δηλαδή που τους πήραν αναγνωρίσετε κάποιος αυτός που πήρανε Προυσού βεβαίωνε γνώση η έμφαση σε έργα που ονομάζεται ΕΤΕΑΜ δε ν ξέρω κόπωση το video clip της πόνταρε βλέπεις τσόντα απαίσια γεννούν βλέπαμε φέρανε εκεί ερχόντουσαν άρα τα ονόματα δέχθηκαν και ήμουν αρκετά μικρή σε ηλικία θέλω ήμουν ο ούτε έχει σημασία δίναμε εδόθη ζητά εξαγωγές δε συνέβαινε κρυβόταν εντάξει κύριε μιχάλη ευχαριστώ πολυ και πάλι τον θεόν να είστε καλά κύριε δεν έχουμε δήμητρα