Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 10 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Ύλης No 1003 υγεία κι εγώ περιοδείες ανά λίγο στη ΧΑ και όμως δεν μας έλα δω να βγει που σιγά στο πολύ κοντά στη γη αλλά για να τις θεωρήσουμε ότι μπορεί να της βουλής και διά της λύσεις άρα για ελιγμούς μπορεί εσείς αλλά όχι πάρα βίαιο κόσμο να πωλούν τις βέρες τους χωρίς τους έχω ένα να βγει παρά όμως τις σοδειές παρά έτσι όταν γυρίσει ούτε μαύρο ούτε όλη την ώρα σε πως λίγα νησί ζουμερό δεν βιώνουμε μόνο μια αισθητή αυτή όσο εγώ εγώ έχω εγώ ήμουν μπορούν να πουλούν κάποιος νέος ιός έχει έτσι για το δύο τους μπορούν να όσο να ναι πωλούνται στη ν μου στο λίστα παραμένει κρύα νερά λίστες και τη νέα μας κι άμα είναι έτσι παρά μια λύση θα μπορούσε να τους ζει στιγμής κα θυμίζει how we way πράξη η μαντόνα εγώ μας λίγη ώρα οτε ω δεν έχει έλλειμμα ουκ ολίγα κωμωδία με ίσως μας εσείς δεν πατάει ψυχή έχεις ψυχή κάθε