Βίος εν δικτύω (Natural History Museum of Crete, 2022)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Να κάνεις share τα slides σου, δίχως να είσαι co-host, αυτό δοκίμασα μόλις, και είναι το μόνο που θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι μπορεί να γίνει δίχως πρόβλημα. Τέλεια. Εντάξει. Ναι, είναι τέλεια, μια χαρά. Την ομιλία σου την κάνεις σταλληνικά, βλέπω, ε? Σταλληνικά, γιατί? Αυτή είναι μια πολύ ωραία έκπληξη, δεν το περίμενα, τέλεια, ωραία. Μα όχι, προσέχομαι. Η κριτική μου προφορά δεν είναι πάρα πολύ καλή, αλλά… Αυτό θα το φτιάξουμε στην πορεία, εντάξει, καν να κολλούν. Ωραία, πάρα πολύ ωραία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Επομένως, μπορούμε να το… Αλλά βούπιξε, θα το πούμε σε κανένα τέτατο. Σε κανένα τέτατο, ναι, ενδεχομένως ο Κώστας ο Κουρκουμπέτης, ο Στάβρος ο Τρυπάκης, πολλοί συνάδελτοι και γνωστοί που έχουν σχέση και με το Μπέρκλι να είναι online σήμερα. Τέλεια, τέλεια, πολύ ωραία, πολύ ωραία. Ωραία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα μιλήσουμε σε ένα πετατάκι. Ναι, ναι. Δεν ξέρω πώς το κάνω, δεν ξέρω πώς. Νομίζω πως είναι χεισόν. Νομίζω πως το χεισόν δεν το καταλάβω. Όχι. Φτωρίζω. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Γεια σου Μαρία, με ακούς? Μαρία, με ακούς? Γεια σας, αδερφή, πολύ καλά. Γεια σας, καλησπέρα. Τι κάνετε? Καλά, τι γίνεσαι. Καλά, μια χαρά, πολύ ωραία. Εσείς, χρόνια πολλά. Καλά και εγώ, μια χαρά. Πώς πάει, ο Χρήστος είναι στη γραμμή. Ο Χρήστος είναι εδώ μαζί μας και συνάδελφοι άλλοι. Σε πέντε λεπτά θα ξεκινήσουμε. Ήδη έχουμε πενήντα. Μπράβο. Ναι, αρκετός κόσμος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Από το Χαρβάρτ, από τη Σιγκαπούρη, από άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Σιγκαπούρη. Ναι, νομίζω το Σιγκαπούρη είναι ένας συνάδελφός μας, ένας κουμπέτης. Έκανε το διδαφτωρικό του στο World Berkeley, ήταν συνάδελφος εδώ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ναι, αρκετός κόσμος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να συνδεθεί σήμερα. Ω βέβαια, ο βέβαια. Οπότε, ναι. Ωραία, περιμένουμε, εσύ θα κάνεις την εισήγηση, έτσι. Παρουσίασε και την εισήγηση. Ναι, ναι. Θα καλωσορίσει επίσης. Κρατάει σημειώσεις για να σκρινάρει τις ερωτήσεις. Θα βοηθήσω κι εγώ. Ναι, όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαρίστως, αλλά μην ανησυχείτε. Θα βοηθήσω και πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να σηκώνει το χέρι του. Θα κρατάω κι εγώ σημειώσεις. Καλύτερα ένας να έχει. Γεια σου, Γανώλη. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Η Μαρία μια χαρά δεν έχει ανάγκη. Καλύτερα ένας να έχει. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καλύτερα ένας να κάνει κουμάντο. Καληνύχτα Μαρία. Γεια σας, καλό βράδυ. Γεια σας. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Καλησπέρα.