Συνδυαστική Βελτιστοποίηση (2022-10-21-17:10:04) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ζησιμόπουλος Βασίλης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Σου μου μας το μέλλον μας δήμο στη έως τις τέσσερις μ.μ. στο δήμο να χαρά μου δεν μου NAS ή χρήσης για να λύσει τον γόρδιο δεσμό το 1009 ενώ για εργασία πέραν του δύο τη στιγμή σαν μιας λύσης λίγα χώρα δραστηριο τητες μόνο πασάς πιάστε τους λέω λίγο κύριε γύρω Travel bloggers ενώ βήματα κύριε κοινό πήρε ψηλά όμως αξία ευρώ κα μείωνε τις τι να κάνω να βρει τις λύσεις που ας στο πλαι να δούμε εγώ άρα μη βάρκα μου πάω όχι μόνο θα γίνουν φίλοι του με άλλον έξι τους έτσι όλοι μας δούμε ισχυρή γρήγορα γρήγορα μου είναι ένα είναι μη εσείς μοιρολόγια ενεργά σε λύνουν ούτε γύρω ένα για 1002 έφευγες και τους έχω τώρα πια της παρά το συγκεκριμένο πρόβλημα νόμο μπορείς ίσως απλώς Βρούτση εξηγεί να παίξει νέα στοιχεία σε σχέση με το χάλι σου με στόχο εγώ ήθελα βέρες μας βήμα έτσι όμως που να μου κουκούλες να σου πρόγραμμα τι μου βέβαια αλλά αντίθετα έχει να φτιάξουμε το μητρώο ας δούμε ενώ κλιμακούμενη είναι και βέβαια ένα 2009 μια ανάσα ας δώσουμε για τον σύζυγό της Γιώργο σας θυμίζω και λίγο αργότερα ο άσφαιρος στούντιο μπορούμε να ήρε ενόσω είναι μεγάλες λύσεις εγώ όμως θέλω να σας βέβαια δεν είναι όμως έτσι μου βγαίνει εισηγήθηκε να εγώ σου αν σου πω επίσης όσοι έχουν χρέη των πράξεών μου λένε το βροντερό όχι ούτε λίγο όλων μας μπορώ να σας τους τους υπαλλήλους γραμμένες για πρέπει να βρούμε έναν αποτίμησης της πόρτας μου μας λέει που ξεπερνάει το μου ως δώρο όσο τρώνε βιβλίου λύσεις ανθό εργάτες διαβάστε όλες τις εσύ να λύσεις είναι έργα α μπορεί να σώσει μια τη νύχτα της μπίρα μου πύλης δήμος Κύμης ασφαλούς σταύρου πριν τις ασθενείς το στοιχείο σεκάνς για αυτό σας λέω πια στην βέβαια είχε γνωρίζουμε θα έχει επίσης ισχύουν στις νέος δίσκος τους μυς μου θέλω να όσο έχει την και για ζητήματα μόνο για μας τους δημιουργούς στη συνέχεια θεωρήσω που άμεση Δράση 108 World S στιγμιότυπων ούτε λέξη σε μονάδας του ένα μου που μου ξέρω μειώνοντας σύμβουλοι ζουμερά για ρευστό στο νέο σου άρα ρ άλλη μια νίκη στο στιλ που ναι τώρα τα λάθη της να με ένα συγκεκριμένο για του νησιού κάνουμε λύση όμως μια τόσο δραματικά για εισήγηση των γιατρός δεν έχει άρα θα μπορούσε να έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο να γ ποιος αλλά τον για έξοδο δεν λίγο σιγά πιο μου που έτσι η των τιμών ευθύνης δε ν γι σημείωσε άρα είναι κυρίως το ξινό νερό σίγουρα στην πύλη που είχε μόνοι μας νέα ω στυγνών σου έτσι κόντρα ώρα να μιλήσουμε για ενασχόλησής μου με πλήρης μόνο μόνο της τιμής του μπορούμε να πούμε με μη που είχε ρήγα το εγώ θα είναι κινούνται ίσως όμως έτσι να γίνουν έργα για έτσι αλλά φοβούμαι χρησιμοποιούμε το μίσος όσο μπορείτε από τις εισηγήσεις που όντως τους αγνοώντας τη χώρα ετσι κι στη ψησταριές μέσα μου όμως μιας μόνο ημέρας της και σχετίζεται με μια μείωση των πείνας της δεν μπορούν μου και να ένα μα που επίσης ο λόγος τόση ώρα έρευνάς τους υπουργούς στη λένε τους στο iPhone νέων αγορών να είναι έτσι το νούμερο τα έβαλε ψει να Gaia Multi στο σουμε το της στήλης πάνω EASY swap Home είναι μόνο αλλαγές στον κόσμο του μια από τις και έτσι μπορούμε να πυλών λοιπόν πήρε μαζί μου ευρώ είχε εσείς να μου μάλλον και να γυρίσουν πίσω λοιπόν μου προσμονής από όργανα της μα δεν έχετε όμως στον δίνουν μια εικόνα και ουσιαστικά και τα στον ΔΗΣΥ το ιράν βρίσκεται πίσω εδώ ένα 13 ώρες blues brothers το έργο ούτε στιγμή ότι αυτός θα είναι επίσης γνωστός για και κατανοούμε τις λύσεις και να γνωρίσω έχουν προχωρήσει έτσι όχι μόνο τις τρεις μασάω τα λόγια μου με όρους όμως πως κάτι εις το συνηγορούν πως να μην είναι τόσο ως προς τις μου που σου λέει να κάνεις για να να παίζει λίγο δεν έναν προϊόν έλλειψης πόρων συμπεραίνει ότι βέβαια μια λύση όλες τις λαός ο οποίος θα είναι δύσκολο να H UVA άφοβα λένα Γιάκα μουσικών όντως μεγάλο μου ούτε λαό αλλά του χρόνου Sony χωρίζει είναι να οδηγήσει τους εγώ οχυρό εσύ πλούσιοι μου ένα ευρώ είχε όμως ως για χρέος της ελλάδας και της ρόλο της άσκησης πίεσης ΝΔ μου μου της μια πηγή λύνοντας τα αλλά με ένα δομή της σωστά έτσι αλλά μου μου τώρα θα του γράμματος του διδύμου κάρτες cover κύριε αλλά μια που σου μπορούμε να φτιάξουμε έναν χώρο να γίνουν που σας μύγα τους τα ψήνουν έτσι ώστε οποιαδήποτε πλευρά να διορίσει έναν αέναο βίου αγρότης βρίσκεται αυτές τις αλλά επίσης στην σήμερα στήνουν χωρίς μισθών μόνο 9 δηλώνει ο έλενα δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης με έδρα το μέρα παρατήρηση δεν ήρθε στη χώρα μας δυστυχώς η είδηση δεν είναι λίγοι βουνά ένα μαρξ φ Κουβέλης όλες βρεθεί γαργάρες αυτό είναι το μήνυμα μας άρης μοίρα παρά τις τρεις ματς βέβαια ρόλο δίδυμο ποιες ένα νησί πρώτων υλών λίγο κάθε τέσσερις μήνες τους η λύση όμως είναι μου πρόγραμμα ήρθε ως αυτό δήλωνε αλλά σύμφωνα με το αλλά αισχύλο για μια εξίσου ρε τι ήθελε να κάνει δημόσιες δαπάνες άρα Αξίζει να μου κάνεις σου προφανώς διαδρόμους ψώρα και Ντόναλντ Τραμπ high season μας στον μύλο σύμμαχο ε όσον δεν τα ήλεγξε το εγώ τους μας βέβαια ας δούμε εις βάρος της είναι αντιγραφή της γράφει μόνος του τις θέλω να πίνω μπύρες με άλλες φορές δεν μπορώ στους δεξιά στο βωμό έ μαζί ας δούμε όμως καθώς μεταξύ ξένα σας έτσι και κανένας λόγος δεν εσείς μπορεί με τα θύματα να είναι θεωρητικά τους χάνουν τις η στιγμή που μου να έργα μοντέρνων βέβαια αριστείδης που υπόμνημά τους στυγνό μας ν 4004 μου τον ρυθμό μας πράσινο γκρι ξύλινα πνευστά και μετά θα έχει πέταξε τις αυτοτελή μουσεία σε επίπεδο χωρίς το νησί της ίσως όντως να είναι σίγουρα και δικηγόρους της χρεών της που μου σ' μητέρας της σκετς είχα εγώ πρέπει να συνεχίσω δικός μας είναι συνοδεία είναι ένα σχέδιο σύζυγό σας για να μόνο ως μπορεί να έχει γύρω μου πιο γρήγορα κιόλας ναι ρόλο περιλαμβάνουν νέες βέβαια πράσα μου ως μου να κάνω μια της όμως ενώ σήμερα δηλώνουμε με 8ο όλους γνώσεων και στο οπότε σου γράφω στα νησιά 21 του 1000 παρά μόνο τις τους κοινούς εις βάρος μας γνώσεις για να αρχηγός μιας βελόνας παρά τις πιέσεις δεν είμαι εγώ σε εδράζεται σε μια άρα εσείς γνωρίζετε που στήνουν με στοιχείο στην περίπτωση να βρεις το που τους το συντρό ους μοιραία όμως υψηλή λοιπόν μ θα είναι ένα γάμος τους πάω με τους σύντομα έτσι εγώ μόνος μου πόνος σιγά σιγά ο οπότε η λύση ένα C πλήρη γνώση ενώ δήλωναν φιλόλογος τσι έχεις όρεξη για τοστ ως φόρο τιμής στα όμως σε δρόμο τέσσερις άλμπουμ χαίρε ποίηση δύο ο βέβαιοι ότι για τους φίλους της σε όλα σας τα λεγα εγώ δεν δυστυχώς είναι με τα τώρα μπορούμε να τους διαφύγει πήγαινε πίσω για όσες σιγά τους σουβέρ με πλήρη ψηλά σταθερό χώρο εντός του διευρύνονται τόσο όσο χρειάζεται εξηγήσεις των θυμίζει μια άλλη εξηγεί με τους μουσουλμάνους για μείζον νέο δύο πλοία αλλάζουν ριζικά δεν τα πήγα και διά έχω προέτρεπε τους σαν όπου συζεί με τον ίδιο 1900 έξι διά στους δρόμους και τους χώρους δουλειάς λίγα 1900 μου μαζί βέβαια με τη σειρά μας βεβαιώνουν όλα όσα για να η χω ρο έτσι αλλά δεν έχω τα λεφτά μου μωρό μια ελιά στο νησί μου θέλω να πω βέβαια δεν τους τους χρόνους τους προέβαιναν σε που όμως με τις δηλώσεις άρα θα έχεις δεσμούς όμως να εξάρω μου αρέσει έτσι τρεις , βέβαια δεν πιστεύω στα μέλη μιλά μήλον της τους πως έχει κλείσει άλλοι έξι έτσι σήμερα στιγμές δεν ξεπεράσει πρέπει όμως να εάν θέλουμε να δείξουμε σε όλους μας για τη σειρά που όλο πλαίσιο εγώ μωρέ νούμερα μπορούμε όλοι έτσι έχουν τα λέει πάμε να δούμε δύο όπως λέει ηγείται της λίγα πάντα δούλευα της αγοράς του Πειραιά τους τομές μπορεί να είναι πλήρη η βωβή νέος πλήθος ισχύ δεν είναι ΟΑΕΕ που είναι σε αιτήσεις θυμίζει άμεσα μπορεί να μας και εγώ εσείς εδώ θα είναι αυτό έτσι μας έχουν βγει γύρω ένα όχι μόνο όσο είναι είτε στον αγωγό μας όσες διαβάζετε σας αυτές είναι οι λύσεις που ίσως είναι λίγο ας πούμε δύο έναρξη μου που είχε ως του φίλου μου που είναι γύρω σου και σου λέει σιγά σιγά 1000 μου ίσχυε μόνο ως εγώ ας πούμε μην τα λες ετσι όχι μόνο του είδους του που είναι σε αυτή διαθέσω λίγα ποσά στο πλαίσιο δεν έχει σχέση μόνο διότι δεν ήρθε το δε θέλω ου του ποιος θα μας σώσει έτσι όχι βέβαια ακόμη κι έτσι βέβαια η ένα πλευρά δύο βράδια δύο πραγματιστής στο ζύγι και δεν του ακόμα και την ημέρα ένα πλοίου USS βέβαια πλέον είναι Κανέλλης ρουθούνι σιγά σιγά αγνό αξίζει να χάσει αλλά μου πήρε λίγο χρόνο στις μιλένα γινόταν στη λύση γνώμες αυτές τις ημέρες για τις πόθο για τρεις Γάλλοι δεν ήρθα να δω δεν έχω ούτε άρα περαιτέρω μέτρα ίσως έτσι μπέργκερ εγώ πάντως θα γίνουν στις έξι πολύ νερό να σε σχέση με τις φαίνεται ότι δεν είναι ένα εργαλείο on με 10 10 έχει δηλώσει μέσω αγοράς ομάδες δίνουν στη δράση να Γιουβέντους Rolls-Royce εξ ίσου τριών εξ ίσου κανενός στον έβρο πληρώνουν έως και 1000 νέες παρά την τους δούλους τους και τους μας της αξίζει θεάτρου μόνο εσείς για να σου δσ ευρώ έχουμε μείζονα ας πούμε να μας ως 1009 μπροστά δεν μας ποιοι είναι στη θήβα αλλά μπορείς να βρεις και λέω χρώματος αρχικού ύψους τρεις αυταπάτες ότι σε λίγο θα σας έλεγα τους ένα φασίστας που όσο πρέπει να χάσεις ένα βιβλίο στην S μια code στη γιορτή χωρίς καν να τους λύσει το με ουσιαστικά άλλο υπουργό να χαρακτηρίσεις νερά αλλά να έτσι τους Χρυσή μου μια στα λόγια σας δεν υπάρχει γίνουν πλάνο τότε θα καταλήξει της Ευρώπης και όχι μόνο Βερνίκος είναι δεν δεν είναι είναι άλλη μια λαϊκή ρήση κάλλιο αργά παρά κατηγορεί τις μια αν δεν είναι δύσκολο να και μετά δύσκολο είναι να αλλάξεις όμως οδηγοί που χαίρεται να βρουν νέες της αστικής τάξης γατίσιο έτσι το προ γραμμα για ένα για να δούμε αν δείξουμε ότι δεν είναι μόνος μου να σου πούμε πως εγώ ήμουν ξεκάθαρων κανόνων θυμό έτσι να τους επτά άρα όχι για να ζω μόνο για τη λύση λάουρα προγρα να δηλώνουν έστω μισή ώρα και είναι να πατήσεις το play έτσι βίαια μας και β για μια σειρά κράτη της φθάνουν ν' αλλάξει αλλά αυτό είναι μια άλλη μέρα εσείς εκείνη την ώρα δεν εκεί ποια έχουμε όχι μόνο κανόνες και το Home είναι δεν εννοούμε τις φωνές και τα κάθε λένε της ώστε το κάθε παιδί μου εσείς μόνοι χρυσό ψάχνουν τη αυτό μας λέει τη μάσκα με μια πλευρά αυτή λέει σιγά μη σας πω και όχι δε γίνεται φυσικά ρόλο αν όχι και ο νίτσε και θέση τέσσερις τέσσερις τέσσερις χρόνια και με βάση την αντικειμενική που διευθυντής στοιχεία δηλώνει πως δεν αξι ας τους σερ σας