Η ομάδα πίσω από το TEDxChania 2017 (TEDxChania, 2017)
: Είμαστε οφελωμένοι του πρωτεύου! Κάνετε! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Κάνετε! Μπράβο! Γεια! Πήρα πιόση! Πώς θα αναζητήσεις το μπωμένι? Να είναι ο μπωμένι έτσι από πριν. Δεν ξέρω αν έχω τέτοιο στιγμό. Δημιουργάζομαι πουλί! I make all of you look good! Όχι, δεν ήταν καλό. Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Αν ήθελε να δεν είναι έτσι, θέλω να τη σε λωπόσετε, καταλάβατε? Πήγα στο κορυφό μου, έκανα μπάνιο, πήρα τα χαρσιά, έφερα άλλο τραπζέλο και έφερα... Να νίξω και τα σκιά? Να νίξω! Τι κάνεις! Τέλεια! Ευχαριστώ! Και τον καλό καφέ! 1,5 ώρα το φάω, κοινάω πάντα. Τα παιδιά εκεί πέρα χάνουν καλά την ποιάση, σ' ελέγχομαι πέρα. Μπράβο παιδιά! Ποιες είναι αυτές οι ρεζόντιες? Μην κάνεις εμένα ό,τι δεν καταλαβαίνω τι γράφεις και ποιο σχετικά. Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Ποιοι είναι οι καπητοί? Είναι το φτιαρμένο! Κάντε τα κουδιά σας, για λίγο! Ναι, ναι, είναι άγγλος! Ξεκινάει δέκα η ώρα, τώρα την τρέχνεις, ξεκινάει εννιά η ώρα! Τώρα την τρέχνεις, ε, ναι! Ε, τρέχνεις! Μουσική Θα πω καλά, που πήσε ο Τιγάμερ, όχι δεστά! Καλύτερα μιλιά μου, τώρα δεν θα τη σφυλιάσουν, θα ξέρουμε καθένα και μόνο αυτό! Μαρδούλη, πώς θα πει να κάνω! Άντε και μετά, μπιολίμπα! Μουσική Χλάβω σου για πάντα μωρό! Μουσική Χλάβω σου για πάντα μωρό! Μουσική Χλάβω σου για πάντα μωρό! Μουσική Χλάβω σου για πάντα μωρό! Μουσική Χλάβω σου για πάντα μωρό! Μουσική