Research interview with Odysseas Carolos Klimis / Interviewee Klimis, Odysseas Date interview: 2014 September 13 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Klimis, Odysseas Date interview: 2014 September 13 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: ΝΔ Copyright καλημέρα και πάλι καλημέρα τώρα γράφουν και ΙΟΒΕ μας με την σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έρχεται στο σπίτι σας και εμένα οι την τιμή της ενωμένης πλαίσιο μιας αξιώνει jazz I will survive της ναό μην μείνουν name βιβλικό μύθο πλήθος ελλήνων λέει όχι δεν δίνει θα ήθελα να μας πείτε το όνομά σας για να το έχουμε και στην γκάμα πέρα Οδυσσέας κάρολος κλινικής αγίου Φωτίου και ξανά θα μου πείτε είναι μια γενιά σε 139 εμείς λοιπόν να την αίτημα που βγαίνει η διπλή κλίνη πέρυσι αυτό θεωρούμε ότι οι εγκρίσεις προϊόντα VR της ΔΕΗ υποδεχθούν σημαντικό το 1941 άλλο ήταν το ήμισυ όλων ότι ήτανε Jumbo ΔΕΗ ησύχασε Λιβύη Μάλτα κα τ ν κόσμο μαύρες μας θα εγώ εγώ θα ήμουν αστυνομικός θέλει νίκη πιάνει πρώτη ανάμνηση που έχετε από τους εβραίους στην κέρκυρα πριν τον τη θυμάστε την κυρίαρχη επειδή λιγούρα είναι όχι μέχρι τον πόλεμο επί ιταλικής κατοχής εκεί αρχίζετε να θυμάστε για ορισμένους χάρη εδώ απέναντι στο κόμμα αυτό που πέρασε κι εσείς ήταν ένα ιταλικό αυτοκίνητο το πλέον κάποια στιγμή εφοπλιστές τυχαία φυσικά μια ωραία και θυμάμαι που έχουν παίξε μας ΠΑΠΕΝ Πάνο γιατί φοβήθηκα γιατί οι Ιταλοί στην καρδιά οι γύπες γιατί τώρα μιλούσε ιταλικά άυλη μεν γνωστοί και όταν είναι υγιής θα είναι η απόφαση της ΔΕΗ βεβαίως αν πάλι θες εγώ πάλι θα δηλώνονται τιμήθηκε η μνήμη σου σε κίνηση λέει Σ Σεϊρλή ν καλεί δε τους είναι οι νίκος Χουντής στο Καλαί Βασίλης και αλλά έχει την ίδια ώρα ο Σίμος σεισμό σεισμό να στείλει είναι πήγα ξανά γιατί ήταν εβραία και όχι όχι τυχαία τυχαία πάντα θυμάμαι ας πούμε ο ελληνικός λαός στο νησί της μπαταρίας έτσι ένα αβέβαιο Ελληνισμού ήρθε το 1000 έχει καλές αναμνήσεις έτσι παιδικές ίσα σε εβραίους στην κέρκυρα όχι όχι παίζει και εσοχή γιατροί όταν 1020 σαν τέσσερις έχω πολλές αλλά πριν από αυτό της άμεσης από δύο χαρακτηριστικά όταν ενώθηκε η δηλαδή παραδώσαμε τη γιαγιά του περίσσεια νους τότε η Τρίτη αυτοί οι οποίοι έκαναν τη συμφωνία επιβάλλει ληστή μπαίνει τελεία και έχουμε συμβόλαια των πλοίων είναι εντυπωσιακά γιατί κι εκείνοι αυτά δεν είναι πράγματα που είχατε εσείς αυτά είναι πράγματα που εσάς σας πληροφορίες τότε να αφήσω να πούμε τέλος αυτά αποφασίζει θέλει το νέοι χρονολογικά μη χρονολογικά είναι ἀπό τον ταρζάν Βενετσιάνοι ενας από τους αυτούς που παρέδωσαν γιατί πήγα στην ταινία Jackie Chan δικαιότερα ήτανε όλου ο Κονδύλης δανεισμό ευρέως και μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και έδωσαν αρχίζουν να λένε δεν είναι η μοναδική χώρα jennifer Aniston μας παραλίγο No πέντε πολιτικός που ζει στον κυβερνοχώρο δε ότι δεν είναι σε μας παρά την βέβαιη τέτοιοι πάνω δυσφορεί πύλη των ελληνικών αφού τα μέλη της Science δυόσμος Χονγκ Κονγκ ούτε καθώς οι γονείς η ρύζι καστανό παλεύω με εις του Ρηγός σίγουρα μου ας γυρίσουμε λίγο τις δικές σας αναμνήσεις και μετά θα τα πούμε και να υπάρξει στο design Museum of design πεθερά έχουν γίνει υπό το φόβο ότι δεν είναι ταυτόχρονα λέτε ότι είμαστε καλύτερα το 44 έτη μετά με τι συνέβη τι θυμάστε ένα λεπτό να πάμε λίγο πιο πίσω τους μισθολογικά δηλαδή ήτανε αδύναμα στο κινητό 39 40 για πάντα πολίτης δεν είναι βία και θα πάμε τότε το ύποπτη με επιδεικτικά ιδρυτή της τελικής συμμετοχής όχι σαν τα κι εγώ τα δικά μου γούστα αλλά όχι του σιλωάμ μπήκαν για την ιταλική κατοχή είναι τραγικά το 1009 υπήρχε ένα διαχωρισμός μπορεί και ελληνόπουλα όπου η μεγάλη πλειοψηφία και μετά είχε κάνει η εν λόγο δουλειά έχει Θεοπούλα και Μαλτέζο δουλειά τα οποία είχαν βρει κοινό κοινή ομάδα με την τελική εκδοχή της διεύρυνσης και και ξένα και ελληνικά αυτό τότε είναι που λέτε να φταίει το ποδήλατο αγόρι μου τότε τι κάνει η Ελληνίδα 49 CEO είναι ένα είναι φορτηγό πάντα στη Γαλλία τη σκηνή μου αφού εντελώς πάει αφού δε γνώριζε σε γκρι και είσαι έτοιμος σε greeklish ενδείκνυνται επί της έχει παίξει ζωντανά ΤΕΙ μας φταίει σε τίποτα μάλιστα 02 Γαλλία ρήτορας δεν ξενίζει υγείας στο τιτάνια SEO by the way αντιφρονούντα δεν βρει πως εννοείται ότι το διαχωρισμό ποστάρετε υπόθεση διότι η σάννυ τέτοιαν ώρα τα ίδια αυτά κι άλλο είχε Μαλτέζο εκεί όπου επειδή μιλούσε τελικά και ύστερα σειρά ναι έχει μαζέψει τους εκπαίδευαν ζει θα ηγείτο σε αντίθεση με τα και γύρω από όπου γυρίζεται το 95% της ASF AVI ρίξαν μασάει άλλη μα τα συνταξιούχος θέση λίγα γι' αυτή τη συνθήκη δικό της ΔΕΗ ΔΕΥΑ site με την παρ πέντε του 1967 περί νότιοι έξι έδεσμα ας ασφάλειας διά διαμέρισμα provider φοβούνται να επιβαρυνθεί και είσαι ήχος κλείνει τέλος σκληρό κλήρωσε έφερε εις λίγο το δώσε εσύ μην το κάνετε γεωγραφική ασυνέχεια όταν λέτε ότι υπήρχε διαχωρισμός της παρείχε και με κάποια μετακίνηση δηλαδή μένανε αλλού οι μεν αλλού είτε όχι όχι ήταν απλά μέλη της τοπικής κοινωνίας επιζεί το πολύ τρεις σελίδες είχανε συγκεκριμένα άγνωστοι είχαν συνοδεύονται είτε επειδή γνωρίζετε μην μου με τα κοινά τους τι σας λέει είμαστε βέβαιοι μου εγώ θα σε που είχαν αυτοί οι εβραίοι και γειτονιά ψέμα είχα στο λεγόμενο και του ο νόμος είχε ήδη πολύ ψάρι δηλαδή δεν κάνει ισχύει 100% δεν ήταν από τον περασμένο τον κοπέλες ενώ και το λέγανε και θα έλεγα και πριν την κατοχή και το λέγανε Κερκυραίοι ναι έχει αυτή είναι πιεστούν οι εταιρείες αργότερα βέβαια η κίνηση είναι να δείξει το ρίσκο ότι οι εβραίοι κα τζόουνς λέει 9 24 10 κινήσεις και μετά Κάντε τη φωτεινή Δάρρα σε υψηλή ήμουν κατά της δε λέει να βγάλει δικό σας ζητάει να παρέμβει η αλήθεια είναι πως ο εμπορίου έχουν ήδη συζητήσει λέει το ΔΝΤ και το πότε θα είναι ονομάζεται στο μεταξύ η γενική ιδέα αν περιοχή εφυγα Εβραίικα εγώ το λέγανε και είναι και οι τρεις είναι Ιταλοί βέβαια ναι αλλά ήταν ήδη δεν ήταν περιορισμένη μέσα κόσμος εγώ αλλά ήτανε πόρους σαν κοινωνία ελληνική άρνηση σκληρή μίζερη ένα πληθυσμός εμμένουν στην πόλη νομολογία αισθήσεις αλλά ότι οι φόροι ήταν και η πίστις αύξησε η φιγούρα κλονιστεί είμαι δημοφιλής φίλοι μου φίλοι ή JASTA ως the jewish Coalition διαλέγοντας leading in τέσσερις 11 οδήγησε την καριέρα μου διπλή πορνό παρά τη θέλησή μου εγώ ήμουν λίγο πρακτικά μας είπατε ότι όταν πια είχε φανεί καλή η ελληνικός πληθυσμός ανέφερε δεν είχε πρόσβαση στην εκπαίδευση και στο φαγητό τι σημαίνει αυτό πρακτικά ότι δεν πήγαιναν σχολείο και τα παιδιά όχι πηγή ασχολείται επί ώρες για τη διετία δύο και σταυρόπουλο μαζί εγώ είχα μιλήσει ευρώ προειδοποιεί για πολύ αλλά εννοείται ότι οι Ιταλοί φέρονται σαν χειρότερα στον ελληνικό πληθυσμό αιγαίο πύλη κοσμικός τουρισμός πεινούσε ενώ η και τζάμπα χρήμα και μοίρασαν τρόφιμα εισηγείται λάδι παραμένουν χάρη της κακοδιοίκησης Κέρκυρας πήγε λέει ότι όταν οι Ιταλοί το ήταν το τελικό καρφί τον Dylan Best of εταιρείες Ιταλικές οπότε υπήρχε και 40 φορές παίζει πάρα πολύ άσχημα δηλαδή αγνούς χάρη αν βρίσκαμε μια πυλωτή του εκεί οι ίδιοι την οποίαν θεωρούσαν παράνομη ρίγανη αλάτι στα ελληνικά σπίτια έγινε μη εφήβων δονήσεις που να εναρμονίζει τις κινήσεις και τις σύριγγα πατέρα παιδιού δεν βρει το λέει είχε όμως ανάγκη βεβαίως αν ΔΕΗ καλεί κοντά της και πωλούνται μεταξύ ελλήνων φαν κλαμπ που ζαν modeling δημοτική βαστίλη βιολί 2.5 LCD 0 εμείς εκείνοι τζέφρι χάος εντός επτά πόνο πόθο Ολυμπίου που ξέρω ότι δεν γίνεται φίλος Silicone case η αλιεία με γρι γρι από εκείνη θέλω όλοι εσείς θυμάστε ένα να βλέπετε στην κακομεταχείριση των Ιταλών προς τους στους έλληνες είμαστε κάθε περιστατικό συγκεκριμένων Ιταλούς να μπαίνεις στο σπίτι και να φτάσουν τα τρόφιμα να είναι βέβαια εστία για φιλανθρωπικά έτσι παίζει και η κίνηση αυτή πολλοί κάτοικοι πόλεων όσοι πίνουν δύο κοινούς ηγέτη αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί πάρα πολλά περιστατικά ζήτησα χωριά της Κέρκυρας My Family δημήτρης σας βήμα science show No money CNN αυτά τα δίσκος νοθεία κάνει είναι fan Ζιντάν κοιλιακής χώρας που αργά επίσης την FM μιλάω Wines of πόσοι είσασταν στη δική σας οικογένεια τότε ποιοι ήσαν στα κείμενα σας σπίτι 105 άτομα κι έκανε ελληνική άμμο πατέρας μου εγώ δεν για εσείς είστε μεγαλύτερες οι αδερφοί σας είναι έργο του σπάει το δίλημμα της θάλασσας του Μαρμαρά fat Man γραμματέα μασήστε περνάει ένα μωρό μου εσείς του οι αδερφοί σας είναι διακομίστηκε Κυριάκος Πηλίδης να μας στηρίζει ενώ εν τη Γαλλία του Αβδούλ έτυχε ποτέ να μπουν οι Ιταλοί στο δικό σας σπίτι για να ψάξουν νέα απολύεται κάποιος ως νομοθεσία οι τέλειοι τη γιαγιά ήταν ευγενής για τα και μέσα στην πόλη στα χωριά δεν έχω εικόνα λέει ότι δεν θέλει και πολύ καλά δεν έχω εικόνα γλοιώδη κάλεσμα είναι φέρνει χάνουν τις σπεσιαλιτέ με την προϋπόθεση ότι ο είναι παιδί λέσχες τελική φάση Defence δημοπρασία παρά τις έντονες πιέσεις αίσθημα είναι η Save the City βέλη κι δύο δισ που μάλιστα μας έτσι Wendy S Class οι κάθετοι στο σχολείο πήγαινα και είναι ωραίο να θυμάστε να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση μέσα στο σχολείο όχι πως έλληνες ενώ στενή σήμερα εργάζεται σε face ΓΔ του τι δουλειά έκανε πατέρας σας Caltech είδε όμως το τρένο που τα διετή ταχυδρομείο τηλεγράφημα τηλέφωνο και πήρε σύνταξη και όχι μετά από 43 χρόνια δημόσια υπηρεσία το 1900 30 πέντε έμαθα εγώ συνέχισα βέβαια δεν έχει Power φορώντας ένα δεν προσπάθησε σε 1012 πέρυσι χάνοντας τη δυναμική της α φορτηγίδες αρετές λιτανεία εντείνεται συνεχώς με τον ιδιότυπο διευθυντή Ταχυδρομείων και αδικίας διευθυντή Β 2004 και βέβηλη άλογα εκεί που η ίδια ακύρωσε το κόστος της είμαστε κάτι άλλο το συγκεκριμένο από την ιταλική κατοχή θα θέλατε να μας πείτε όχι αυτή τη στιγμή όχι σου μπορεί να μιλάω δεν έχουν γίνει σωστές μας θέση χάνοντας και θυμάστε κανένα όνομα από τους συμμαθητές τα εβραίο πουλιά είχα συμμαθητές στο σχολείο ο δήμος κωλώνει να μη παράγουν ομονοούν μόνο 1.1 να είχα πει θα φύγω όχι επτά kg Δείτε βαγγέλη παπάζογλου νέο θύμα θα βρούμε το ρυθμό από την αρχή ήταν εντυπωσιακό παιδί τους φτωχότερες ζητάνε δυστυχώς υπάρχει κι αυτό γιατί ήταν εντυπωσιακός ήδη άστοχες καλοντυμένων παιδί δεν είδαμε παιδιά της εύπορης τάξης περιμένετε της One είναι κινείσαι πολύ γνωστοί δεν έκανα pick σχοινιού ζε Difference δίνει η αρχηγός καμίλ χαμένα Class αμείλικτη βέλτιστες λύσεις θα στη Ζάκυνθο Ρέππα ήταν και άλλα κράτη συνεχίζεται οι έλληνες στα βέβαια του αδερφάκια αλεύρι δεν είναι μόνο αυτά τα μεγάλα έργα της όνομα έχει υψηλού ήταν όλα από ήταν όλοι ήταν ντυμένοι είχε και όχι για δεύτερη κατηγορία πάλι ντέρμπι φοβισμένοι επειδή η οικογένειά μου έτσι για να έχει κάποια εμπόδια ίδρωνε καλεσμένοι ήταν ζωσμένοι βέβαια εξήγησε ότι η Siemens κόβουν ένα δόλιο δαίμονα της LG ρεστα σας φυσικά είναι με λόγω είναι κλάσεις χυμών ότι πολλές ν πουθενά αυτά μου φαίνονται λίγες ώρες μου εγώ δεν νιώθω πολύ εσείς στην οικογένειά σας την περίοδο της ιταλικής κατοχής ασέλγησαν πράγματα πύλης και πήλινα δηλαδή της έλλειψης καμερών και τελικά θα βγει βιβλίων πείτε μου και εμένα αλλά αρκετών όταν μια μέρα 9 ένα απόγευμα με διείσδυση και έτσι ακόμα τα οποία έληξαν με μεγάλο αριθμό συνταξιούχων μεγάλο αριθμό Ιταλοί είχαν πίεση στην κοινωνία παγώνει και σχολιάστε μαζί μας αν μας ως γονείς 9 αιτήσεις όχι μόνο αυτά ενώ οι συνέπειες είναι τραγικές αγνώμων αν θες δεν απειλεί να στείλει δεκάδες νέα ηλικιακά κοινό σε νικητή money η Ιταλία θα βρεις λύσεις Society της κλείνουν θα τεχνικά αλλά όχι οι ίλοι και οι δράσεις έχουν ελεύθερη τα χρειάζεστε λέει τα γυαλιά καλλιτεχνικό τώρα πρώτα είναι να βγάλετε ν όταν Διαβάστε ξανά τη χαμένη μας παρά τις θολές μου τζάμπα να προχωρήσει μετά τη γερμανική κατοχή θέλετε να έχετε διαγνώσει πλήρως για τους άλλους είμαστε έτσι έκανα κοίταξε εγώ έχω βγάλει το βιβλίο της το οποίο τελικά τελείως είτε θετική σιδενορ του πολέμου και της τέχνης ελλήνων γιατί δεν μου λέτε λίγα παραπάνω χωρίς να τα διαβάσετε γιατί τέτοια ζωντανά τα λένε είμαστε κάτι άλλο τη γαλλική κατοχή που δεν ήτανε εικόνα περί έσχες σχέση με τόνους εβραϊκούς πληθυσμούς όχι έχετε εκνευρισμό σας βρείτε είναι εδώ τώρα στις λεπτά αύριο δεν το χαβά η άλλη λύση είναι η συναίνεση της Ryan Air Training 51 δισ λήγουν μετά την 1.2003 και πυγμή θεωρία στην του μου δεν ξέρω να σου ορέας προχώρησε μετά τη γερμανική κατοχή και μετά να μην πληρώσουμε πάλι 16 31 παλάμη το ποινικό όχημα ΕΟΤ ξεκίνησε γερμανική κατοχή τι θυμάστε σχήμα με υψηλής ότι σε κάποια στιγμή μασάμε ότι μπήκες για παράδοση μετά από δυο τρεις μέρες βεβαίως ηλία έφυγε και πήγε στους εταίρο στο χωριό του για να φέρει στο φως μπορεί τότε φυσικά υπήρξαν τότε λυπάμαι ειπανε οτι είσαι γίνει πόλεμος και ξαφνικά ακούσαμε εξαμηνιαίες από καμπάνιες από πάνω από την Ιταλία είχαν προλάβει είχαν μεταφέρει τα τηλέφωνά τους από τη βόρεια μεριά περίμεναν η κεντρική γερμανική τη βόρεια παραλία στο στηρίζει στην αυστηρά το ριγέ εκτίει δηλαδή συμβαίνει σε και είχαμε λίγες ήταν ενώ έχανε η Γερμανία είχαν μαζί στον ξυλόφουρνο της μητέρας μου που πληθαίνουν ειδικός είχε διαγνώσει ευεξία το ονόμασαν ναύαρχο κόβει δύο του θείου μου τυχαία και το μπαλόνι επικεφαλής δεξιά για καλό τέσσερις τανίνες γερμανούς στρατιώτες όποιες έβαλαν στόχο Ιταλοί βούλιαξαν τη ένα και οι υπόλοιπες φύγαμε και πήγαμε στο απέναντι στην ήπειρο I Remember the town ήρθε γιατί κανείς άλλος εγώ με μια ερωτηση λέει μάλιστα ακριβά Ντερτιλής χάνει σχεδόν όλο το πρωινό που χάνουν Time θα βεβαίως και στη Λιβύη με ώρα μηδέν δεν είχε καν να κάνουν την άλλη ενίσχυση ΔΕΗ Καρυές θα μου μάνες που μου να φοράει μαύρα δεν μασάει διύλισης το εντριβές fire on the Forest I και το Z με χαμηλή Corfu βήμα HTC One ενήμερες προς το βράδυ να δανειστείτε Παρασκευή Πειραιώς Ε.Ε. βρισκόμαστε υπό το πρίσμα το έργο σε καζίνο μάρμαρα φημών τα ροζέ 2004 σε Έλληνα την ΑΕΛ 52 και έμμεσα δίνει στην κινητή ετοιμάζει μια της πολλές γυναίκες να πω πως η ΠΕΟ δύο ψαράδες πέρασε στάνη υπεύθυνος για ήταν ήταν γερμανοί που είπατε κάτι για το γάμο της μητέρας της είναι το κατάλαβα ανέλαβε η αναστάτωση ήταν αξιωματικός εμπορικού ναυτικού συνταξιούχος και τον έβαζε ν ειρήσθω επικεφαλής τον συριζα 3.5 βενζίνες Ζηνοβία δηλαδή ναι η νέα επικεφαλής αλλά για να γίνονται όλα σέρβις καζίνο μαμά έβαζε άλλοι πάλι τέσσερις σε 1,3 σε γενικότερη καριέρας σεντόνι Officer δεδομένα σαν νέοι v 90 ΑΤΕΙ και μένεις πάντα να μας στείλει την πλήρης παρασίτων Φώτης φορε α το τα τα τα τα αλοιφές το Game boy is the Night ηθικού αφού αυτά τα γερμανικά πλοία φόρτωσαν στην κέρκυρα προσπαθήσαμε να έρθουνε όχι β βενζίνης ιδιωτικές τις οποίες για επίταξη γερμανοί κερδίσει στην Ηγουμενίτσα και βάλλει κατά των λαών σαν καταφύγιο και αγαπά κανονικές και θυμάμαι πολύ καλά το ότι ο σύζυγός μου Οδυσσέας έφεδρος αξιωματικός Κοριέρε τον ξάδελφό του δένει τον των 30 ζει αντώνη Κουντούρη πόσοι παντελόνια άλλαξε απ' το φόβο του τζον τα κανόνια μπορεί κοινωνικά ελλήνων και γερμανών Visual code scanner ξένες άνθηση των 42 που μένει να απαντηθεί είναι το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης δεν θέλουμε καμιά χώρα που 9 είχα πάντα αλησμόνητες χάρτης καζίνο με μαύρα είναι δυσκολότερα μιλάνε όλοι γι αν καλά Αντώνης CB Insights όταν ένα email με τα Mi mouse κρά μα αν το Οδυσσέας Μουζάλας βαρέλια οι νέοι κοσμικοί φαν αφήνεις γκάζι εντάξει ίσως και όχι η αρχή του Corfu Holiday Palace τομέα ταχεία δίκαιη γέλωτα φτιάχνει γεύτηκαν εγώ μόνος μου ως ειρήνη που νέοι κλάδοι και μας αυτό ότι στο ο θείος αντώνης ήταν στην Ηγουμενίτσα και γι' αυτό όταν είναι No money ανταλλαγμάτων μισθός ανοιγμένη Τσάβι σίγουρα γνώριζε μέλη του deal με την αρχή της Ε.Ε. χέρμαν κέιν στις απόψεις του κουφού και γερμανοί τελικά τα κατάφεραν να φτάσουν στην Κέρκυρα όμως τα οφέλη όχι έτσι είναι αυξάνει η γύμνια αυξάνει βενζίνα έτσι γερμανοί γιάννη σερίφη ότι δεν παρέστη και ο βουλευτής Κυκλάδων Δέμος σαν παγίδα αν δεν ήταν παρά του ηγουμένου της όχι όλοι κότες μου πιστότητα κινούμενους Ετσι και εγώ σαν τους ιταλίας σαν μόνο τα μούτρα UEFA σταμούλης Jenny gr αυτό μας περιγράψατε Τόρες δεν δουλεύει το είδατε ο αξιών στα πρακτικά ανοίγει σε mood κυβέρνηση Παπαρήγα έκανε την γκάφα της ξενιτιάς πρώτη ανάμεσά τους γερμανούς στην και εκεί κάποια άμα τη αποτυπώνονται οι γνωστή πέρα ικές και για σένα ναι είχε και όταν έμαθαν ότι έρχονται γερμανοί ο μόνος μετά έγινε δήμαρχος έφυγε και πήγε στην ήπειρο για να φέρει για να μας όχι ήταν οι Ιταλοί είχαν συμφωνήσει οδήγησαν ήταν ιδανική κατοχή συγκε έξι ξενώνες αυτό πότε έγινε αυτό είναι τρίχα μ' καλλιτεχνών έδεσαν τη μια πόλη στις 9 . λένε αισθάνονται της παράδειγμα Endeavor δίκαια τι να κάνεις αν δηλαδή Μόντι καλείστε να το μόνο ελληνικό στα υδραυλικοί οι νέοι πρόεδρο προηγούμενη σα του PSI είναι 26 Ντάντε και ένα μάσκα έχει ναυλωθεί χώρος που θέτει η ΔΕΗ κάλεσαν τον Έλληνα δόση είτε που και εμμένει στη στην Ο2 Arena ελένης 1040 να κλείσει τη συγγένεια της προηγούμενου στον δική μας πάει επιμένει λίγο να μας περιγράφετε τις δικές σας αναμνήσεις αυτά τα συσσίτια δεν θέλησε να ρωτήσει ξανά εσείς πότε θυμάστε να μπαίνει η Γερμανία στην κέρκυρα και να αναλαμβάνουν τη διοίκησή της Κέρκυρας οι γερμανοί την πρώτη ανάμνηση θυμάστε να βλέπετε ένα γερμανό στρατιώτη μη τι θυμάστε ποια ήταν αγώνα ήταν λέει σαν να είναι όταν μαζεύουν υγείας γερμανοί που διώχνει τους ξένους που τη θυμάστε εσείς τι άλλαξε τι βλέπατε αλλά έβλεπαν τι κάνει S οι γερμανοί ξέρουν το βέβαιο και και τέσσερις από εσείς επειδή φοβόταν κοντά έχω πολλές 300 τόνους ενώ λίγο κύριε κλείνει μια βάση για να νικηθεί το συγκεκριμένο προϊόν και το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μια ιδιαιτερότητα μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το ότι η ΡΑΕ κάθε Έλληνας μετανάστης του οπότε εάν ας πούμε εσείς μπορεί να μην είναι η πρώτη μέρα που μπήκαν οι Γερμανοί αλλά όταν ήρθε η ημέρα να είχατε μια μοτοσυκλέτα με έναν γερμανό να πήγε με τη μητέρα σας στην πόλη και να τους είδατε να βρω αυτό που με ενδιαφέρει κάθε αυτόνομη δηλαδή εσείς πότε καταλάβατε ότι έφυγαν οι Ιταλοί και οι γάτες τους γερμανούς αμέσως μόλις έφυγαν οι ίδιοι ειδικοί πήγαν οι γερμανοί γιατί είμαστε κοντά εδώ το μόνο που είναι και η Honda Γερμανία δίδαξαν τα σπίτια των δύο διπλανά σπίτια είχαν επιτάξει ως τον ερχομό μας το δικό μας και στη συνεχεία Έλληνα για έναν νέο και πέντε ξένες και οι νέοι του μονέ αποφασίζει να δώσει στοιχεία Anytime με μεγάλα χρέη cocktail bar βρίσκεται η ΔΕΗ email βίντεο του Χαν στις Next το αστέρι του ταίριαζε εντείνουν την είχα πάρει και εγώ την έκδοση φαινομένων έστειλε μάλιστα και δέντρου 1ον δεν έχει προσφέρθηκαν οι γερμανοί στους Κερκυραίους πολύ καλά διοικείται η τι ρόλο αφού περιμένετε και θέλουμε δηλαδή γαβγίζει βγαίνει είχαν την ταχτική κάνει καλό οι γερμανοί ήταν αυστηροί και μια γιορτή για τους γέννησε να εντάξει το και όμως υπήρχαν αντάρτες γέφυρα οδηγεί εξαφανίστηκαν ξαφνικά έγιναν γνωστά μετά αλλά κι εμάς περίπτωση ξέρω πάρα πολύ καλά της σοβιετικής περιόδου γιορτή είχε λεφτά και αβέβαιες δεν ξεμένει και ιδιαιτεροτήτων που μπορεί να έστειλε έστειλε τα ντίζελ μοντέλα πιστεύετε σε ζεύγη Evolution είναι έλληνες αλλά τα τώρα οι ίδιοι δεν ζητάς υπάρχουν Moreno το βαρεθείς θεός να το παίζεις θέση που είχα στείλει περιμετρικής πίεσης αλλά και της ώστε ήδη υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας στη γερμανική κατοχή βεβαίως θέλω να πω και κάτι άλλο ότι 1909 71 χρόνια στην αυριανή έγινε μεγάλη φέτος στο επί της Κέρκυρας από τους γερμανούς V αποτελούσαν τους κάνουν τις κότες το 1900 σε στη για να καταλάβουν οι γερμανοί την Κέρκυρα Παξοί και και ενώ οι δυο τους ήταν φυσικά και αυτό εσείς το μάθημα έτσι το χέρι που παράτησαν βεβαίως όχι και εμπρηστικά εμπρηστικά και μάλιστα τη στιγμή έχω τις εφημερίδες οι οποίες αρχικά ακούγεται από τότε είναι 71 χρόνια σαν αρχηγό έτσι θυμάστε τα βλέπετε φωτιά με νέο μαλλί λέει βεβαίως εμείς είχαμε καταφύγει σε ένα μήνα η οποία ήταν κάτω από αυτό το δρόμο εντάσσεται ανάμεσα από από μέσα και είχε καλά δεν ζουν μέσα στο κυνηγά και υπάρχει ακόμα είχε και έχει φτιαχτεί από τους αρχαιολόγους φυσικά μετά Ε.Ε. και μουσικές θυμάμαι το εξής ότι ένα αρχαιολόγος μου λέει και δεν τον ένα βέλγους ομολόγους και βεβαίωναν και τρέμει άβατο με μια φτηνή rafting μιας και το ήμισυ είχα στείλει διαπεράσει την συγκυρία αυτή είχαμε μείνει με δύο βραβεία εγώ δικέ μου γέλια και δεν την μ.μ. ξύλινο κλουβί βγάζει τα ρόδα της αυλής τους κλείνω με πέτρα και 90 βάλε μου τη δουλειά αφού δ έλεγχος του 50 μωρό σε κτήμα λίρες η ΔΕΗ εκείνο το γιατί δεν τα λένε τα WiFi ν μας μάθαιναν γράμματα ένα είστε είναι ανώτερη κοινό στοιχείο η πύλη ήρθαν σε επαφή με την τέχνη την έναρξη της συνεδρίασης και τα μνημόνια και όλες τις το νοίκι που ακολουθεί περιοδεία στα νέα ειδήσεις ένα είναι βέβαιο εν γένει των ντέιβιντ ράιλι πλήττοντας την FIH είναι βάρος του εμείς οι ίδιοι δεν έχω δει ποτέ να μη λένε άλλο εγώ διπλή οι Γερμανοί έβαλαν φωτιά στην πόλη της Κέρκυρας και στα χωριά των Κεράνης στοιχειά κέρδη εμπρηστικές βόμβες λίγο μας μιλάνε ένα βράδυ παρόντα ήτανε δολιοφθορά κάποιοι ζητάνε κάποια κάποιοι είχαν περάσει δοκίμαζαν τις αντοχές όχι εμπνέει άρθρα εμπρηστικές βόμβες σε διπλές οβάλ πράγματα λέει δεν με παίρνει μια θέση κι αυτό House θα είναι το δικό σας σπίτι δεν είχα πρόβλημα βέβαια διερεύνηση πολύ να βέβηλη γωνία Φέτας είναι σε θέση να πιέσει στο Daily bomb Bay διεισδύει Jose Maria Schneider χρήση άρα βάδισαν και έτσι η και έτσι ξεκίνησε η φωτιά προκλήθηκε φωτιά στα στο κέντρο της και έχει υψηλή τίμιοι όλο το βράδυ πάνω στα βουνά και στα όχι δυσκολεύει λίγο τέσσερις και αυτό στην αρχή της γερμανικής που στην προσπάθεια των γερμανών να επικρατήσει στην και μη γελάει και και μετά απ αυτό η ζωή πια επέστρεψε σε μια κανονικότητα όχι διότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού επίγειες ευφορία και το 41% των σπιτιών κάθισα ταγοί ήταν συχνές ύλην αρμόδιος φορτηγών η Σελόντα σελίδα έβγαζε με πέρσι τίποτα μου είπε φίλε και έχω αυτή τη στιγμή έχουμε τις σύγχρονες φωτογραφίες της εποχής τονίζεται στο βέβαια στην αντίσταση ΤΕΙ Σερρών gr αντι συριζα the times την ταινίες μαζί με ένα γεύμα 24 style νιώθεις σαν την One way ποτέ αντιληφθήκατε ότι κάτι κακό θα συμβεί σε άντρες που τα κάνει προσφορά σας πέρασε από το μυαλό ότι κάτι θα συμβεί εις αυτούς τα πουλημένα τάσεων κρεμώδη σκιά π.χ. Τζάκρη δημοτικός θεατρολόγος ευτυχώς δεν αρκεί για να έρθει μια όλο Οδυσσέας καυσίμων έτσι είχα ζήσει είναι οι ίδιοι που διανύει η station μια πρώτη ύλη το γάλα δημοτικός θεατρολόγος είχε την ευθύνη γιατί κάποια στιγμή η Γερμανία κλείσανε να να δίνουν το παρών οι εβραίοι 1001 στη γάζα κόσμος ζεις μαζί με δύο φυσίγγια και ένα τρακτέρ τα SOS σπάει το ένοικοι περιμένεις στο δήμο Κερκυραίων πύργος δυνάμεις al2 κόρφο εγώ έχω εις τας οθόνη έχει τρεις η δουλειά του ήταν να καταγράψει και να κάνει δουλειά που θίγω Οδυσσέα ήταν δημοτικός ή δεν βρίσκει δουλειά είναι ένα ζήτημα αυτός είχε φυσικά ως δημοτικός πόλος δημαρχείο είχε τύχει και όμως όχι και για έναν και άμα πήγαινες στο γραφείο αυτός πρέπει να είναι βεβαία και χωρίς οδηγίες λιγόστευαν του μουράτ Always νέοι αυτά τα είχα μου δεν τους εμπόδιζε τη δήθεν δεν γίνουν χρέη τεμπέλης άρα έφτιαξε τις λίστες όλοι όχι εφόσον είχε όλους τους ζητούν γιώργο τύχης Κερκυραίους οι ξένοι τους ήρωες μικροβιολογικά Τέλης δεν πάει δεν λύνεις αλλά όχι μόνο στο νησί αλλά είχα οδηγίες του λογιστή αλλά έπρεπε να καταγραφούν άρα έπρεπε να παρουσιαστούν σε εκείνον η όχι ναι βέβαια ΕΠΑ και κι εδώ έχω 83 Athens σε ποιες από να τον αφήσουμε να κάνουν ερωτήσεις και να μην παραλείψουμε να γυρίσουμε στις ειδικές τελετές για να μείνουμε στις πολλών δις να μου τα πεις αυτά είναι το κατά θα βρείτε μου έναν μπλε πριν πέσετε λίγο να βάζει χέρι στο χόλιγουντ ενώ την ίδια στιγμή δεν μας μόνο κάθε λίγες αν όχι δύο τηλ Always on Air video της της έχει δική της ομπρέλα εσείς ακούσατε γιατί είναι ότι οι γερμανοί κάλεσαν τους εβραίους από τα θηριώδη ΣΕΑ αυτό σας είπα ότι δεν πρέπει να έρθουν οι εβραίοι να καταγραφούν θα παρουσιαστούν όχι γερμανική young χύνουμε ένα ζάχαρη δύο σας με νέο θίασο τυχαία είναι η χαρά των βάσεων αίσθηση έδωσε δε και να σας αναφέρω ότι κάθε ζητώντας νέο iPhone της Apple οι δύο πρώην αυτά που γράψατε το βιβλίο δεν το έγραψε με μ ς μετά τον πόλεμο διδάκτρων μετά τον πόλεμο αφετέρου όχι ότι είναι δικαίωμα να δω τέσσερις Μέγαρο με 170 και 1000 διαθέτει ευνοεί Γ.Ν. τρίχες μου εγώ ήμουν πως συζήτησε έλληνες θέλετε να μας διαβάζετε ρωτάει μια μα το πλοίο κα κλείνει επειδή στο άχυρο φαίνεται ωραία βγάλτε το πονάει το κεφάλι του όχι βαθύτερη αλλά συνεχίζει και ο αριστερός στα μαλακά αλλά για έναν κοινό θα μου δίνετε Γρανάδα χαράσσεται άρα παραγραφή δανείζει η εβραία συνεχίστε παράγραφο παράγραφο γραμμή γραμμή λόγω της κοινωνικής σκέψης μου στην πόλη πήγαινα στο γραφείο τους μου νησιά στο υπόγειο του γυμνασίου του δημαρχείου και εκεί έβλεπα τους εδώ και χρόνια και δυνατό πάω Nissan τα με έναν μισθό έτσι ανύποπτο θύμα εάν το λένε Οδυσσέας ελληνικής γραφής τους μαζί με πέντε ταινίες υπάρχουν ένα οι συνταξιούχοι η Vitamin επιλέξτε ο θείος μου έλεγε ότι όσες δυνάμεις τους το πάγωμα δεν πρέπει να βγουν όπως να προσέξουν πολύ αν οι γερμανοί αποφάσισαν να γίνουν οι έβρισε τους ο εγκαινιάστηκε μειώνουν τους έδωσε νέα στο λεπτό και μετά θα αρχίσει η αμαρτία μπάλα ανατολής της ιλιάδας νομίζετε και εμμένει αγόρασε την BG στη Λέστερ του προεκλογικά αλλά θυμίζει έχει στα υπέρ την αθήνα τη φιλία πάρτε ένα ACB περιλαμβάνονται και εμείς αν δεν του αρέσει είτε δεν έχει μαζί με στελέχη και είναι την πρώτη φορά παρακαλώ συνεχίστε τον ιούνιο του 1944 γερμανοί ζήτησαν οι Εβραίοι μέσα στον πάγο και σε λίγες μέρες αργότερα τους ποια σαλάτα Journal τιμή αφορά τη φοράτε ξεμένει Βασίλη τη στάκα στην κύστη δεν πιστεύει ελληνες φύγουν Days λέει ξέρετε λίγο την πόρτα η γεύση ισραηλινού δικαιούνται και μας εσείς το λέτε εσείς που όπως ξέρετε ότι οι γερμανοί ότι οι εβραίοι έπρεπε να παρουσιαστούν στους γερμανούς σας απευθείας εντολή να γιατί συνέχισαν να μιλούν με το έζησαν τιμάει ανήκω σε επτά κενές καταστεί jeans τουλάχιστον την μπέμπα UV πρόεδρε Νηρέας η δύσκολη θέση θέλετε να συνεχίσετε υπάρχει και κάτι άλλο που έχει πλουτίσει κανείς είχε σκεφθεί με τους με τον ΟΑΕΔ θεσπίζοντας είχε δει και άκουσα ότι όταν οι γερμανοί του για την παρουσία των Εβραίων συμβουλέψουμε δικούς όπως εξηγούν στην η δύο βαθμό που έγινε M.I.A. καθόλα Οδυσσέας GLA σεισμοί βγάλτε λύνουν ζήστε της Blue 50 περιμένει βρίσκει με το να πάω απαντά καταφατικά πέντε εξαιρουμένης του δεν έχεις και είσαι φεύγει κοιτάω σάμο 50 Κωνσταντά ύλες εντέλει με κινητήρες βενζίνης κανένα συνεχίζεται η συνεργάτη τον τότε σύζυγο ότι τις έχω Χειλάκης Σπύρο Καλογιάννη έχω τη γνώμη χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι αυτός δούλεψε την οικογενειακού ΑΕ να ξεχαστούν ο γιος μου εισήγηση ήταν κατάσκοπος στην εβδομάδα 1951 στοίχιζε γ.γ. το over δημήτρης Λακασάς γιάννη ενισχύει τις μανούβρες εμπαθής σαν την τα πάει μια ΔΕΗ θαη είναι ενήμερη η θεϊκή ισχύουν τα Άρνισσας εστέρες the Forest Family μου το είχαν πει . Κασσιανή συνεχίστηκε κλείνουμε επίσης νόμιζα ότι συμβουλέψει να ματώσει σιγά πηγή για να γλιτώσει χρεώσεων ενώ κατέχει ένα ρεκόρ μέντες του άρματος μουσική code εγγυήσεων χυμού γα χημικά σεβασμού κι ενώ στη χώρα τους κα Κλήμη εσείς τον κοέν και τον σούσι τους ξέρατε Generali που όμως οφείλεις φύσηξε βέβαια τεθεί κοστούμια όλο μου πήγανε εννοείται δικαιολογίες του τους χωράει και τους ζητούσε ξεράθηκε πριν τον πόλεμο τώρα την περίοδο της κατοχής αυτά ενώ την περίοδο της κατοχής μετά γνώρισα και ΔΕΚΟ 81 τους εφάμιλλη άλλοι με κάθε αγορά εντείνονται συνεχίζει τα θέλετε δεν έχω κάτι χρειάζεται γυρίσω λίγο κάποιος τι έγινε η αλλαγή στο κεφάλι είχε ποιος πήγε να τον βρει χάριν πέρναγαν το τσάι μέντα άμα με δεις πέρασε Κοντέλλη με λένε ο Φιλίν Blue δεν βγάζει ο Βασίλης Σταυρακάκης συλλέγονται CD σχήμα New Winner εσείς τέσσερις άτομα στον λιμένα απλά είναι η αναφορά που θίγονται κι όχι μόνο εγώ βρέξει εις την ιστορία την υπογραφή περιγράψω πάνε τα προσέξεις ως δύο κόσμου με αυστηρό τόνο του λέει έγινε δεν έχει ένα ευρώ βουλή b είδες εχθές τον ταύρο ΚΥΠΕ ένα όνομα που φέτος είναι κάτι σα και ακυβερνησίας άνοιγα λες αλήθεια τις ζύμες ψωνίζω ακυβερνησία σε εκδηλώσεων diesel βέβαια των θεών το δικό σου στο δικό μου και στους γονείς μου και εσείς ήσασταν μαζί με τον φίλο της και βεβαίως και τα 40 βυθίζεται ολοένα τα κενά σε recovery by Nikos αργός ρυθμός 9 έχει κοντά μέλη μελε ενήργησε τη γη χαμόγελο μελε διοίκηση Last Mile δισ πέρασαν ενισχυμένες 59 τσάι με τον μικρό εν τέλει μελετήστε ως κόρη μυστηριώδης νέα πρόσθεσε ενήμερα δάνεια σε Time Σουρέλη έμελλε να έρθει σε έναν συνεταίρο της ύλης που όλα μαζί με τον όγκο ένα μήνυμα εάν σε ΗΠΑ To e-shop τρεις φορές τη μάνα του Γιόνας εντέλει μελέτησε του ΠΑΟ και μετά μετά το διόλου κατάλαβε ότι αρχίζει να χαμογελάει και μετά εγώ από ερχομού μπήκαν οι γερμανοί τον ρώτησα τι έγινε με τον γυναικά δεν εγώ είχα μαζί εγώ είχα στείλει εβραίους μέσω της τον πέτυχε ο ξινή ηπείρου για αντάρτες στη Ζαγορά η νέα έργα η ΕΛΙΜΕ ελε στάθης μάλλινα τα δεν έγινε αυθαίρετα και λευκών κουβαλά παράλληλα υπουργός ΠΕΝ του ηθελημένα ενήργησε 50 εσένα λίζα αστείοι βάλλονται τίποτα τα είχα σε ώρες φρουρούμενη φρουρούμενη ψαρά του τραγουδά παίζει τένις Group είναι ήδη στο με σύζυγο έχει μάζα New Line vs δώρα πήρε θέση στην ύστερα όχι Νάξο Naxos News το νέο μου μόνο λέει τον σέρνει μου τι άλλο χαζεύοντας αναφέρεται διάφορα ονόματα εβραίοι τραγωδίες συναίνεση αθήνα βασίζει τη γνώρισα και είναι η κάποιους στον λιμένα τον μήνα τότε νεαρών ελλήνων ξανά η συνέπεσαν με άλλα λόγια σε Ναό όλο είου κάλεσε τον λαό της Asian King μου πήρε καιρό να δεσμό ούτε πέντε αναφέρατε ότι εισάγεται χρεωθεί ως Οδυσσέας ότι οι εβραίοι έπρεπε πια να καταγράφονται και να δίνουν το παρών στους γερμανούς βεβαίως συνέβη μετά μετά από μια-δυο εβδομάδες ξήλωμα πήρα άθεου hands free έχει στείλει εκτελεί και χρέη διευθυντή του ινστιτούτου έχετε ακόμα διαβάστε κάτι βεβαίως συνεχίζουν τέτοιες επίσης όταν παρουσία των Εβραίων πήγε στους SS συνάντησε τώρα δηλώνει Κέρκυρας 1000 οπλιτών από γεύση για τις καντίνες παθητικός μοιραίο ο θείος Οδυσσέας γεμίσετε δεν είχε να κάνει κανείς γερμανός γέιτς δημοτικο σταδιο λόγος επίσης αξιωματικός και γίνει υπολοχαγός σύμμαχοι του γείτονα εναντίον των 915 έναντι των γερμανών και ως γελοίο άλλωστε προσέδωσε σημαντικός είχε τη γνώμη ότι πρέπει να το χάσετε για να χρησιμοποιηθεί σε κανονική βάση του μπορεί παρά να αναρωτηθώ κατάλαβα θιασώτης μιας πηγής το αρχηγείο των SS αυτό λέτε όχι τη μετέθεσε έπεσε στα κανάλια είπε επίσης ότι η παρουσία των Εβραίων πίεσης τέσσερις συνείδηση έτρωγαν πίνουν το αίμα και τα όργανα αναπαραγωγής τους και την κίνηση καμία SEO web interface σε 9 δόσεις κόσμου στρώμα μνήμης πάλι έδειξε ευκολότερες ποιες θέσεις Μανιά το με τη μητέρα Remember λίντσεϊ η αρχηγός φυλής άντε μεγαβάτ επίθεση Φίλη πάση μόνος μου η ευθεία Marianne κόβονται Κύπελλο πρόφαση δίχως Φοίβος Ινδιάνοι εύσημα μου πήρε λίγο Sterling Ιωαννίνων πηγή τι λέει η πάτμος κομμωτηρίου κάθε εάν ναι για ποιο λόγο συνάντηση τώρα δυνατό ποιος είσαι εσύ για να του πει να φύγει κι αυτός αλλά αυτός δεν ήθελε ήθελε να οδηγήσει το λαό το εκεί που ξέρετε κάτι λέει τον του Δήμου Μήλου εισηγητής γιατί στο σπίτι μου έχω την φωτογραφία του δήμου την οποίαν μπόλιασε τη δείξω νομίζω ότι ελάχιστοι έχουνε τέτοια απόδειξη π.χ. με τα δραματικά άσχημο που δεν τραβάει Λίτσας ο τζον ταιριάζει στις μαμάδες πατέρα IMO θεραπεύονται της ηχείο της λαό μου του θόλου δεν κατέστη έργα ανάδειξης τέρατα Ελλήνων με τις στόχων δεν φαίνεστε όλα κυλούν σα Honda Nissan έχει μίζερα άρα ο οποίος είχε προηγουμένως σχέσεις τώρα δίνω τον γνώριζε τι λένε βέβαια και μαζεύει yes yes it does France Άβα χρειάζεται να αισθανθείς χθες το βράδυ υόρκη τρεις χρόνια τέσσερις χρόνια μου τρανή απόδειξη η Ξάνθη έχει δείξει ας και δεν φαντάστηκα ότι όσες θυσίες από τον πατέρα του και έχουν τις ίδιες γυναικεία σανδάλια καλείται και πολιτικής βίας δεν έχω κανένα και σε κάποια στιγμή χωρίς να γνωρίζει τίποτε ενώ βρισκόμουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για στρατιωτικά οχήματα και στήριγμα της νέας ταινίας και βρήκε μια δουλειά στην κέρκυρα την οποία βγήκα επειδή εγώ ήθελα να σπουδάσω σε ενάμιση χρόνο την εγκατέλειψα και πήγε στην αθήνα για να σπουδάσει σαν της μανίλα το δίλημμα είτε να βγω ένα 9000 θα δράσει θα ιδρυτή πατέρα ηχητική ένδειξη στην πόρτα άρα είχε σχέσεις με τον FSA σημαντικές ευθύνες Οδυσσέας αφορά βέβαια όχι όχι είχε όχι βέβαια ούτε θέλει ούτε είναι πέτρος αξιωματικός είχε πολεμήσει στη λεγεώνα των ξένων 14 δεν είχε όμως σχέσεις με άντρες δεν είχε πολύ μπορούν κι έτσι μου είπατε πριν ότι έλεγε τους έλεγε να πάμε στον S κατάλαβα αλλά δεν φταίει η ΔΕΗ είναι οι εβραίοι είναι η τέταρτη αιτία είναι και τα και είχε σχέση με το μόνο με το αντάρτικο του βέβαια και αυτό το ζεύγος και παρακάτω ρεβεγιόν συνεχίστε μισό λεπτό όμως αυτός ο σαμαράς και η Μαρία λέει λύσεις να ζεις θέλεις να άρη μεσσήνη την μαχαίρι στο ΙΚΑ πλήθη Συνεχίστε κύριε οι εβραίοι ποτέ δεν έδωσαν το παρών σε αστυνομία είναι λάθος αυτό που έγραψε ο Jose Luis είναι απολύτως λάθος εκείνη του συνεργάτη μου πήρες ύστερα πόλεις σε δρόμο και πίστα έβαζα την λοιπόν και το 9 που λείπουν στο οδοντικό 3976 για ένα μπάνιο για να επισκευάσουν το σπίτι μου το σπίτι και ποταμό σαμπάνια πλακάκια κλπ αγορά πλοίων τιμολογίου έγινε αυτομάτως εσείς και το μωρό της είναι αγνόησε τον βισέντε κατά K εσύ στη και μαύρο σαν μάνες τους Greek style icon σαν μέσο αλλά ασθενείς η λίγο αίμα εάν νέα νέο θα με ρωτήσετε αν το γνώριζα και νικοτίνη ανιψιός ας πάει να σε έχει μετά το PSI είναι τότε θυμήθηκε ότι μόνο ο ένα που καθόμουν στο διπλανό γραφείο και εμπορικός δεν έχει βραβευτεί το 1920 κλίνες στην παλιά πόλη της Ξάνθης και της όταν έμαθε ότι πέθανε ελαστική λεία των τιμώντας τα μαύρα το θείο μάχη 41 leading μουσείο μου τον έστειλε στον άλλο τη ζωή μπορώ αν τώρα σε όλα τα ΑΕΙ της στο Internet To be bee μου ναι έχω εγώ πιστεύετε We have μας τη δίνει συλλεχθεί σε έναν λέτε γιατί είναι κακό για τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που οι γιατροί έπρεπε να δίνουν το παρών στα στα SS γερμανός τους μάζεψαν και τους και έγινε σεισμός θυμάστε εσείς θυμάστε να λέτε να την έχω πληροφορίες γίνεται διακομιστή δήμους του νησιού ενώ τον τοίχο face αλλά υπηρεσία παρελθόν μορφή έγινε ένα αναφέρεται αυτό μου διάβασα ότι πήγαινα να δω διόρισε στο γραφείο του πήγαινα συχνά βέβαια και θέλετε να μάθετε το περιστατικό εκεί είμαστε εβραίοι άεργος γ Διώτης με πείτε λίγο παραπάνω λέει κάτι σας είναι στο μυαλό κάθε οικογένεια κάποια κουβέντα όχι H μελαχρινή ύπαρξη αλλά ήτανε κάτι εντυπωσιακό γιατί κάνει εναλλαγή πτυχίο μου αφορά διαβάζουν σε σχεδόν χαμογελαστός δεν είμαστε κάποια ανοχή εγκαλεί μάλιστα θέλει μαλλιά δηλώσεις γνωστό έχει πέσει αισθητά λιγότερα διεύθυνση δεν περίμενε κατέβαζε τον είναι ότι εξαντλεί όλη της τη δική της γραμμή Κουράκης ενδέχεται κάποια στιγμή να είμαστε 1οι με δύο Γκρέι όμως να καταγραφούν ελέω PSI Βενιζέλος αμίμητο τους είχε κατά 50 δισ επειδή τους ήξερε τους και 50 σήμερα 50 αύριο στους άντρες φυσικά δεν ήταν και πολύ εντάξει κάπως έτσι καίει πέντε το πρωί τελείται το απόγευμα εντάξει ψευτό δυνατό ουσιαστικά κατά τη γνώμη μου και το δυνατό παρόν γ βέη λαμβάνει μια φριχτή διαφαινόμενο ΤΕΙ της είναι νέοι να δεχθεί την ημερίδα με μια εν βίωνε Adam φίλτατοι χωρίζεται στη μέση και λιγότερα Παπαχελά πέρσι και αφήστε ήσυχες κοντά σας έχω iPhone Ειδικότερα μεταξύ δήμου σε σχέση με τον εκτοπισμό των Εβραίων εσείς απλά ένα διυλίζουν τον μιλήσατε για μια υγιή εβραίοι γίνε και εσύ εγώ όμως άλλα κόμματα από γνωστούς η Βέμπο τελείως άλλους ανθρώπους επτά ημέρες χάρη image πιο τρεις πήγαινα το βράδυ στο μέγαρο κές εκεί 0 οι Εβραίοι μέσα στο χωριό και οι οποίοι την κάνανε έχουμε οικονομική εκμετάλλευση αν αυτός δεν μπορεί να είναι ιστορίες ακυβερνησία είναι ένα αέριο πληγές σας τις ελληνικές πάντα τέτοιους του Μπόικο αρκετά λίγο λάθος τι συνέβη δεν θυμώνεις γ χειρίζεστε την είχα πατέρα μόνο τη λίστα τη μαμά μου κι με το EASY μπορείτε εσείς παίρνει τις λήστευε και βέβαια η μεγάλη ιδέα να εκεί αθάνατες δεν λύνει έχει όμως κι άλλα λαέ ένα 9 ίσως αύριο εμείς οφείλουμε the world μα είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά μας λέει ποια είναι η δική σας συγκεκριμένα προγράμματα είναι για αυτά που λέω κάθε Έλληνας είναι γ νίκος ράπτης αυτούς που σας περιέγραψα αυτά τα πράματα νέοι διακομίστηκε κα Στέλιος Δάβαρης θα σήμαινε newsletter περιέγραψαν πράγματα βέβαια η νίκη του ν 1000 δεν ξέρω γιατί εγώ είμαι 84 χρονο αυτός είναι εν μέρει ως μπάντα ένα παντοπωλείο δίπλα στο στο κέντρο της πόλης στο το παντοπωλείο πάντα σήμερα είναι τελείως άλλο ήταν πλούσιος που έχει χτυπήματα αφού η Ε.Ε. εδώ και κανά δύο χρόνια έχω ήδη μέγα μισή ώρα να το μεταφράσει είναι πρέσβης να πάει από παράταση μιλάω ισραηλινού λαού η φθορά είμαστε την ίδια ώρα που θα πάρει μεγάλο έστειλε ένα ζευγάρι βάσει της το Βασίλης χάρη στη είναι η 1000 πάρε τόνο στην και Χάιφα λαό ας πούμε έχει τα ξέρατε που θα μπορούσε να ήταν 12.30 υπάρχει κ συχνάζει η μαίρη ξέρετε κάποιο τηλέφωνο το αυγά όλοι σας περιμένει στο χαμένη πόλη του θα κερδίσουμε εκείνου της κύριο μπάντα είχε δίπλα το σχολείο γιατί είχε παντοπωλείο εκπομπές δεσμίδες εξής ότι ήτανε παίζει δύο εβραίοι και πατέρας της αυτό ήταν πέρα για 20 χρονο ο πέτερ ζητάνε 35 με 40 κυρίως οι εβραίοι έτσι δουλεύαμε κοπέ εκτός από την πολύ αυτών κρίσιμη ποίηση όμως μπαίνοντας απαντώνται 1000 στα χωράφια του στις μετά τον μπαμπά μετά τον μπαμπά και πραγματικά δεν πηγαίνουν και δούλεψε και ξαφνικά έμαθα ότι στόχος του νόμου ότι για να βγει ήσαν ανάμεσα στους τους εβραίους και αυτοί αντίστοιχα κάνει φόρεσαν τις καλές του υπηρεσίες κλήθηκαν αρκετά στην πόλη του Μπαλτάσαρ σκηνή εμείς τις συνθήκες αλλά και τις τάσεις φυγής Αλτσχάιμερ ζει μια από τις Κυρίες μέλη της Deutsche Welle είναι SKAI που εμπνέει πάντα άγονται και μέχρι σήμερα δεν έχει μόνο να εκεί by the way Ενας λαός δεν έχει παρά να ζουν χαίρεστε 70 Δέλλας μισό χάρη εγώ στάβλοι δεν πείθονται είχα χάσει τον ύπνο μου ζουν τις πτήσεις στην ούτε του ίδιου συλλόγου Mr προκράτηση ειδικοί χάος δεν υλοποίησε αυτή τη θέλει είμαστε η Αίγινα είναι η Αίγινα έγινε εβραίοι πια στα σπίτια τους και στα μαγαζιά τους τι συνέβη η καντίνα για να φάνε οι λύκοι ολλανδία ακούσια γυάλινες Σύμης αλλά η είμαι παίζει διήγημα μου αιτείται συζητάει με άλλους τρεις μα αν ο SLI έχω τεράστιο και συντήρηση δεν λύνει όμως έχουν οι δύο δράστες ευαγγελίου χρήστου πλασέ λίγο ήλιο 11 Γ Ρ τ ς σε σχολείο μαζί δηλαδή την επόμενη μέρα σχολείο και δεν ήταν πια εκεί δ σχολή για τη γερμανική κατοχή και δεν ήταν δεν υπήρχε χρόνος και είναι σαν να έχεις της νίκης στο Άκτιο δεν ζεις όμορφα μνημόνευσε γερμανική κατοχή κοστίζουν ενημέρωσης σας σ'αυτήν την επιχειρούμενη γράφουν οι θέσεις συν πλην ένα λίγο της κι εμείς σε εκείνος άσχημος εγώ ενίσχυση της πως από πολλές μίλησε σε της ο δεξιός θα θέλει τον άντρα της να προσφέρει μύλοι Γεωργίου θα δικαστούν γα τον σας με Γιαννίτση λαχείου λέγοντας τον τζόουνς το ΠΑΣΟΚ έτσι PC έτσι ένοιωσε πλέον μιλά δείχνοντας πως έχει κληρονομήσει το υλικό που σε προηγούμενες συνεντεύξεις κάναμε ιδιαίτερα στην Καστοριά μας περιέγραψαν είναι μια άλλη ιστορία που λεγότανε για τους εβραίους ότι την περίοδο του πάσχα για να φτιάξει το αζημίωτο συγνώμη που τρώνε χρησιμοποιούσαν ένα Τετάρτη απόγευμα εσείς της στην κέρκυρα λεγότανε αυτό όχι τα όχι ναό της NASA αθηναϊκή αρχίζει αν μπορεί η βουλή δεν το έλεγα εγώ όμως εδώ βρίσκεται έμαθα σε ότι αφορά τα νεύρα νάνο όλοι μα όλοι στο δημόσιο μόνο μας ενδιαφέρει μόνο αν ακούσατε εσείς τότε μπαίναμε ακούσατε η κανένας θα το τέρας με διήμερο ένα NBA εμείς οι νέοι μέσα σίγουρα όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί δεν τα Γιάννενα μας γράψανε κάποιοι νέοι άνθρωποι που πήρε τη συνέντευξη ειδικά μια φορά οι μητέρες τους όταν χάνει πολλά από τα παιδιά τους λέγανε κάτσε καλά μια σεβάσμια ρέστα βελονιά αυτά τα λέγαμε στην κερκίδα δεν νομίζω δεν τον θυμάμαι σας πχ εγώ είμαι υπήρχε ήδη ορισμένοι αντιπάθεια επιτήδειοι ήτανε οι εβραίοι χαρακτηρίζονται ως φυσιολογικά και τη διακόσμηση της όμως ιδιοκτήτη είναι η ιδανική καταργεί έγινε στις 1790 γίνεται ένα μεγάλα κομψά γυναικεία αυτό γιατί ηγέτη και όχι για γίδια στα 29.6 . 264 του είναι μια φτωχή και 760 60 έγινε οι ενώσεις τέτοιες με το βασιλιά δικαιώνεται λόγω των εκλογών και η Wall και τον κι εκείνη και το φυτώριο λένε λοιπόν από εκεί και πέρα αρχίζει η αντιπαράθεση έχασα το βέβαιο εργοδότες δεν είναι σαϊγκόν Climate χώρες δεν ξενίζει αφού κάθε δίσκος δικάζεται εκείνους που πρεσβεύει η πιστός παρά τη βίαιη κίνηση στην 9 Μουζάλα θέλει λύση και σε ένα όχι . αφού παραλάβει τα δικάζεται ποιους μπορεί να δει κανείς δεν πάνε νηστικοί ισχύει βέβαια στάη παραμένει ανοιχτή μέχρι το 1000 994000 εγώ ήμουν υγιής θα πάμε όμως να πώς θεωρείτε ότι εκφράζω τα νησιά εκείνα τα χρόνια τα δικά σας αυτή η χαρά που υπήρχε μεταξύ των Εβραίων και των ελλήνων ως αντίθετη πλευρά λογική λύση η λύση τελικά εάν αυτό εκφραζόταν στην καθημερινότητα της πόλης με κάθε τρόπο πόνο το Βενιζέλου υπουργοί φυσικά αλλά όταν έγινε υγιή παιδιά μια έχω στοιχεία τα οποία είναι δημοσιευμένα μάλιστα και επιστημονικά καταγεγραμμένα ότι υπήρχε που εβραϊκός πληθυσμός δεν συνάδει με την Κέρκυρα σ' όλη τη γη μεγάλο που καθοδηγεί αυτό έλεγε την εποχή 1700 ώρα 1700 64 his friends διακίνηση στις λόγω της ήρθε να μυστικός σου τέσσερις κι όχι λέει είσαι βέβαια όπως είπε θεωρώ πως η Ελλάδα έχασε τις κοίταζε τους μαζί υλική βεβαίως θα στήριζα είναι πιθανό να σας ρωτήσω την πως ονειρεύεσαι ότι γενικός πληθυσμός και κυνηγά αφού είναι μια τρελή και ως ένα σημείο τα γύρισαν οι λίγοι διασώστες αυτά γίνανε πάρα πολύ καλά και θα ήθελα γραβιέρα έχει εξαφανιστεί να της σχολίασε πως μπάντα του γερμανού στρατάρχη λεηλάτησαν σπίτια μπορούσαν και έχω πετύχει ιστορία του Γι' αυτό όλοι τους και όχι του για οφειλόμενα μόνο για να μη μας ξεχνάτε νέοι ξέρω γω τι άλλο το αμετάφραστο στα 1000 θα αντιμετωπίσουν το λεσβιακά έντυπα αιτήσεων του αξίζει η Ελένη ώστε εσείς είστε clean Service η Intel και η εγώ ζω απειλούμενων πανάκριβες βίλες ενώ θα τα έβγαζαν το φιλί λες και ξέρουν ενισχύει τις Ελλάδα παύλου στην αθήνα έως τις μέρες μας τη morgan stanley τάξης θα αναλάβει την τότε το όχι μύησης Volvo έλθει η γιατί πήγε εγώ είχα ένα διευθυντή τον διευθυντή η ηλικία γυμνασιάρχη τη γη του σε κανονική αρχή δηλαδή O οποίος ενοικίασε ένα σπίτι το οποίο ήταν εβραϊκό δίπλα σε ένα ελληνικό σπίτι στην ίδια πολυκατοικία στην ίδια πολυκατοικία και καπνιστή ένα κυρία ελληνίδα νομίζοντας ότι υλοποιείται γειτόνισσα εκεί στην ίδια πολυκατοικία στο κέντρο της πρωτεύουσας το Δημοτικό Θέατρο φέτος ξέρουν την επισκευή και άνοιξε το το σπίτι του γυμνασιάρχη ριάνα νομίζω πάντως είναι εβραϊκό σπίτι για να το κλέψει χέρια τα χρέη σύζυγος Παναγόπουλου αυτόν συνεκλήθη άνεση εδώ και 9 μήνες μετά ο όταν επί γερμανικής κατοχής βίζιτες κρίσης κρατάει τα iPhone μηχανήματα της ECTA ο μας πουν τα NPE τζόουνς αν όχι μόνο της όπλο λάθη μην πέσετε ενισχύει ήσυχα είναι μίζερα πίσω βίντεο είχε ντύσει νέοι της λέιντι στο βάθος τα πάμε σύσταση έχει ψάξει το κινητό μου μαργαρίτες αλλιώς οίνο και του λέω ότι έτσι όπως πάει θα είναι ζυγός μαζί μας δεν είναι Έλληνες ούτε θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ γι αυτή την κουβέντα είναι χωρίς δουλειά που δεν έχει δηλωθεί είναι άλλο έχει μια παράκληση έχετε να μας δώσετε δύναμη για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το υλικό στο αρχείο του μουσείου με του ίδιου νησιού αλλά μεγαλύτερο αν αισθάνονται Λέλας βεβαίως έφτιαξα εγώ έχω