Θερινή Ακαδημία Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ (2022-09-06-13:30:10) / Μέρος 5 / Προγραμματισμένη Μετάδοση Γεγονότος - Παπαρσενίου Παρασκευή (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση Γεγονότος: Έστω και λίγο στην πόλη της Χίου του 1009 ψης της συζήτησης σώσεις κι σας έχει εσείς ως φυσικοί ήχοι σιγή έχει Χ Χ Χ Χ Χ πείσει τους τους τους κι ήχοι της της τύχης της δύσης PC εις τους λέει DC AC DC AC DC έτσι της όλη τη Λέσβο κόλαση για το λαό μου και φέτος στο νησί μας αλλά εγώ θα φταίω εγώ το ες της σας η ύλη σας ήρθε σε μια συζήτηση και μαύρο ροζ βίντεο μαζί μπορεί και και λέει τώρα ήρθε EASY come on μου έχει λέει ότι ψυχή μου λέει υγει ας δούμε μαζί βέβαια με δεν της αλλά είχε γρήγορο είχε News τους βέβαιο είναι ότι θα παρά δε τις μου ορολογία ρόδου στο δήμο ρόδου περίεργο δεν είναι μόνο θέμα έλενα ένα για τον άλλο κόσμο γύρω σας και ως Έλληνες όλα όμως νιώθω όχι μόνο σαν να θέλει να σου λαό μας λέει