Xριστουγεννιάτικο Bazaar Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άρτας, Ειδικό Σχολείο Γυμνάσιο μέχρι και το Σάββατο 17/12 (ARTA WebTV, 2022)
: Είμαστε το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, είμαστε μονάδι ειδικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχουμε ξεκινήσει το μπαζάρ από τη Δευτέρα. Θα είμαστε εδώ μέχρι και το Σάββατο. Με τη βοήθεια και τη δικιά μας, τα παιδιά έχουν δημιουργήσει ωραιότατα δώρα. Είναι γούρια, ημερολόγια, κατασκευές χριστουγεννιάτικες, πύληνες κατασκευές από παιδιά. Ή από τις στολιδάκια για το δέντρο μας. Τα έκαναν όλα με πολύ αγάπη. Και θα είμαστε εδώ αυτή τη βδομάδα και το πρωί και το απόγευμα. Είμαστε στο δημοτικό κατάστημα που μας έχει παραχωρήσει ο Δημοσορταίων και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτήν την κίνηση. Και αισιοδοξούμε ότι θα μας δει το αρτινό κοινό, θα μας προτιμήσει για να χαιρούν και τα παιδάκια μας. Και σας ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά!