Διάλεξη 12η / Διάλεξη 12 / Διάλεξη 12η - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Διάλεξη 12η: Σήμερα θα μιλήσουμε για εξόδους που κάνουμε στην πόλη μας, εξόδους που μπορεί να κάνουμε σε μια Ιταλική πόλη στις διακοπές μας. Σήμερα, μετά το Ιουνιό, η θέση είναι αρκετά υπέροχη. Μπορώ να πω ότι το αριθμό δεν μας βοηθήσει να υποστηρίξουμε το καλύτερο. Έτσι, άρχισα να σκεφτώ τώρα, τι θα κάνω την ώρα. Στην ώρα πρέπει να έρθω μαζί με άλλα άτομα, γιατί οι Έλληνες είμαστε αντιμετωπισμένοι. Υπάρχουν ριστοράντες παραδοσιακές, υπάρχουν αντικειτρατορίες, υπάρχουν ριστοράντες με χωριά, υπάρχουν ριστοράντες με τεράσια με φρέσκα. Υπάρχουν λογαλιά και ριστοράντες που παραδοσιακά προσφέρουν καλό πέσε, όπως η Κρίνη, η Καλαμαριά, η Πέρεα, η Κανιώνα. Υπάρχουν ταβέρνες πολύ γνωστά στους χωριούς. Υπάρχουν χωριούς που έρχονται για ταβέρνες συγκεκριμένες. Επίσης, κάποιες φορές, όταν δεν έχω σόνο, εγώ με τους φίλους και τους φίλους έρχομαι και μετά από τη μετρή νύχτα. Μετά από τη μετρή νύχτα, κυρίως, στον δρόμο της Τσιμισκή, υπάρχει ένα τράφικο, όπως το μετρό μέρος. Μετά από τη μετρή νύχτα, μπορούμε να κάνουμε κάποια σχέση, όπως γελατήρια, κομμάτια, κομμάτια και κομμάτια. Αν θέλουμε να τελειώσουμε τόσο αργά, υπάρχει μουσική, υπάρχουν δίσκο, υπάρχουν πιάνο μπαρ. Και κανένα μέρος, κάθε μέρος, υπάρχει μπόλινγκ, τέννης, νουότω, πισίνι, κλπ. Υπάρχουν παλέστρια, όπου μπορούμε να κάνουμε γυναστικά. Υπάρχουν πολλές μοτοίβες για το χρόνο μας. Ή μόνος, με μια βαθιά σωλειδούδινη, ή με τους φίλους μας. Οι πρόγραμμοι ραδιολελευσίβων, σκέφτομαι τους φίλους μου, που λένε ότι τώρα δεν τους κοιτάζουν τόσο συχνά. Πρώτα απ' όλα, γιατί οι άνθρωποι έχουν σκέφτος από τα τελετζορνάλια. Τα τελετζορνάλια είναι πολύ γκρίτσια. Δηλαδή, δεν έχουν καμία νοτισία με σφουματούρα του ιδιωτιμισμού. Και επίσης, γιατί υπάρχουν πολλές επεκτείνες. Δεν μου αρέσουν πολύ οι πρόγραμμοι ραδιολελευσίβων σήμερα. Ίσως οι πρόγραμμοι γερμανικοί πιστεύουν πιο το ραδιο. Οι πρόγραμμοι ραδιοφώνικοι. Γιατί οι πρόγραμμοι ραδιοφώνικοι είναι σήμερα. Έχουν αυτόν τον σκέφτο, μιλάνε πολύ για τις νοτισίες. Και αυτό είναι ενδιαφέρον, γιατί όλοι θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και γιατί μας αρέσει η μουσική. Έχουν πολλές μορφές μουσικής. Μουσική Γρήκα, μουσική παγκόσμια, etc. Δυσσόλυτο, όταν είμαστε εδώ στη Σαλονίκο, δεν υπάρχουν βίντεο πρωτοβίντεο. Υπάρχουν βίντεο πραγματικότητας. Υπάρχουν βίντεο για τη δεύτερη θέση. Υπάρχουν βίντεο για την ιστορία της κίνηματογραφικής, της Γρήκας και της Μονδιάλας. Και εμείς που αγαπάμε πολύ το κίνημα, καταλαβαίνουμε κάποιους φιλμούς κάθε χρόνο. Γραφικοί ή παγκόσμοι. Γιατί κάθε φορά όταν παρακολουθούμε τις σένες, τις μπατούτες, τις άνθρωποι. Είναι μια πράγμα πολύ ενδιαφέροντα. Κάθε φορά βρισκόμαστε άλλα πράγματα από κάποιους φιλμούς που πραγματικά έχουν σημασία ιστορικά. Στην ιστορία της κίνηματογραφικής, της Γρήκας και της Μονδιάλας. Οι πισίνες σαλονίκου είναι μια βία δουσίτα όταν έχουμε αυτό το καλό που ζούμε τώρα. Αλλά οι πισίνες και κοστά. Για παράδειγμα, υπάρχει η πισίνα από κάποιους αλμπέργους που πραγματικά χρειάζεται πάνω από 15 ευρώ. Υπάρχουν και άλλα δύσκολα. Δηλαδή, δεν μπορείς να πας σε μια πισίνα, αν δεν έχεις καρδιόλογο. Δηλαδή, πρέπει να έχεις έναν τύπο με δικαίωμα. Πρέπει να πας σε μια πισίνα με τη γραμμή από έναν καρδιόλογο που δεν έχει καρδιολόγικο ή βασκολικό πρόβλημα. Γιατί? Γιατί υπάρχουν στιγμές που μπορείς να έχεις καρδιακή αττάκωση στην πισίνα. Δηλαδή, δεν θέλεις να έχεις καρδιακή αττάκωση στην πισίνα, αν δεν έχεις καρδιακή αττάκωση στην πισίνα. Άρα, χρειάζεται το καρδιακή αττάκωση. Σε αυτόν τον σύστημα, τι κάνεις? Μέχρι να παίρνεις το δικαίωμα, δηλαδή να έρθεις σε ένα μέρος, όπου πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Μέχρι να παίρνεις το δικαίωμα, όπου πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού. Σε αυτόν τον σύστημα, πρέπει ο δικαίος να πάρει όλα τα καρδιά για την υγεία σου και για την υγεία του περιοχού.